Header

Det bästa som jag tycker med att bo själv, är alla små detaljer man för skapa. De små sakerna som gör så mycket fast man inte tänker på det. Har nu blivit nöjd med hur alla möbler står, så det ända som jag har kvar nu är vart jag ska ha tavlor och massa dekoration så att det blir mysigare och mer mig. Så får se om jag hittar något under helgen då det är black Friday och många företag kör inte bara fredagen utan de kör hela helgen istället!

Nu ska jag ta det lite lugnt innan det är dags att göra sig i ordningen innan man ska åka och jobba på årets första julbord...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​( ursäkta för dålig kvalitet på bilderna) 

I Lördags så fick vi besök på jobbet av Nääk & Nimo. Ett super härligt gäng var de och älskade att få umgås med dem de små stunderna jag hjälpte dem. Blev en lyckad kväll med många glada ansikten. Kvällen slutade lika bra som den startade då jag umgicks med vänner efter jobbet innan det var dags att sova. 

Söndagen startade på bästa sätt men humöret var inte med mig. Utan var på extremt dåligt humör hela dagen.. Var iallafall iväg till Kolsva för att fixa lite saker på bilen innan den säljs, sedan åkte jag hem till mamma och pappa och skulle ha stannat för middag men humöret var så dåligt och var så trött så åkte hem innan det var dags för lite söndags mys. 

Måndagen vakande jag pigg och glad, kändes skönt då det var en ny vecka och jobb stod högst upp på schemat. När jag slutade jobba så åkte jag hem till min syster och hälsade på innan jag fick besök av mamma som kom förbi och hjälpte mig och städa. Kokade även lite sylt för första gången. Blev lite mycket så tog med mig en burk till jobbet idag och gav till en kollega som skulle testa den! Super kul att man kan glädja andra med något så enkelt och gott. 

Idag så har jag jobbat och sitter nu hemma i lägenheten innan jag ska röra mig mot andra jobbet för att se om det behövs någon hjälp då vi börjar med julbord i veckan.. Mot kvällen så ska jag åka hem till en tjej för att fixa mina naglar. Inte bestämt mig ännu hur jag ska göra dem, men det kommer troligtvis bli något lite annorlunda. 

Likes

Comments

​​​​​​​​​​/från sommaren 2016/ 

Äntligen har man gjort ännu en vecka med massa jobb. Lite på förskola och lite på Harrys. Varit en väldigt bra vecka och en bra helg. Så är väldigt skönt ändå att vara ledig idag innan det är dags igen.

Idag så är det Söndag och farsdag så vi i familjen ska träffas på en lite familje middag som vi brukar ha på söndagar men var ett tag sedan vi träffades. Ska strax börja göra mig klar och sedan börja städa lite innan jag ska åka hem till föräldrarna. ​

Likes

Comments

​Orkade inte ställa mig igår och laga någon super middag så blev lite ost å kex med tillbehör. Super mysigt med lite tända ljus och lite film som visades på tv. Blev inte så sent utan blev sovdags ganska snabbt magen var mätt och glad. 

Idag så gick jobbpasset perfekt. Inga konstigheter och när jag kom hem blev det lite sömn som det brukar bli. Fick även veta att jag ska jobba lite längre i morgon men det blir kanon bra ändå. 

Likes

Comments

Dagen bestod av att fixa det sista innan det var dags att ta på sig jackan för att åka till Linnea och plocka fram och fixa lite fika och gratulera min kusin som fick sin första son för ca två månader sedan. Var super mysigt och roligt att träffa kusinerna och speciellt ena som har kommit hem på besök. När klockan närmade sig fem så var det dags att åka hem och börja förbereda för middagen.

Likes

Comments

​(​Alla bilder hittar ni här

Igår på jobbet så var det dags för det årliga halloweenfesten. Var super roligt att se att så många hade lagt ner tid på att fixa kläder eller smink och såg ut som att alla hade en toppen kväll. Själv så hade jag en super bra kväll fast man hade halkat i baren och tiden gick så sakta, sen får man inte glömma värmen som blir på nattklubben.. Så var humöret på topp från att jag kom till att jag slutade. 


Likes

Comments

Vad kan ara bättre än en underbar och fin höstdag? Solen lyser genom öven och man kan klä sig i lite mörkare färger. Allting börjar bli bättre nu, iallafall med lägenheten. Börjar komma till mest små detaljer vart olika saker ska vara och hur man vill ha det. Idag kom mamma och pappa med matbord och i veckan köpte jag ett tv-bänk. Så nu är det inte super mycket kvar. Har även börjat kolla på lite kläder till jul och nyår, plus att allting till Halloween festen på jobbet är beställt nu. Så kommer bli en sjukt rolig helg. Trivs även bra på förskolan jag är på nu och har lärt mig så mycket på så kort tid. Nu ska jag kika vidare på lite serie, fixa lite kvällsmat och sedan kolla lite inredningstips! Kanske börja köpa julkappar ifall jag hittar något.

Likes

Comments

Började veckan med en liten plåtning med syster. Super härligt att passa på nu när det är så fina färger runt om krig.

Rullar på med jobbet och det börjar bli bättre i lägenheten. Så ska kika över idag och se vad jag behöver ha eftersom jag åker till Ullared på lördag med ett super härligt gäng! Längtar nå otroligt för det kommer bli så roligt!

Likes

Comments