Header

Igår så tog jag och min amanda tunnelbanan från Mörby till Globen för att kika på matchen mellan Djurgården som möte Örebro. Det bästa var att det blev seger till Djurgården med 4-1 och detta skulle vi fira efter. Slutade med att de ställena vi gick till var personalen otrevlig eller så var jag för ung. Så inte lätt att vara ute i Stockholm, ta ett glas en lördag vid halv sju på kvällen.. så vi åkte hem till mormor och morfar för att äta och myste med de innan det var dags att sova så redan vid vid halv elva sov jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Gårdagens pass gick bra. Lagom med allt och behövde inte känna någon stress. Idag blir det lite värre då vi har många stora bokningar... super kul men kommer bli ett varmt serveringspass. Sen det enda sega med lördagar är att tiden går så sakta.. förstår inte, fredagar går super fort medan lördagar är sega och långa... Blir lite serie nu innan ser är dags att ta sig till jobbet!

Likes

Comments

Blev en brunch för att starta denna jobbhelg på. Super gott och självklart måste man få lyxa till det ibland för att njuta extra av vardagen. På menyn stod det croissant, bagel, våfflor, kaffe och juice. Nu ligger man i soffan med lite för mätt mage och ska strax åka hem för att förbereda sig för jobb.

Likes

Comments

Något av det bästa jag vet är när tidningen kommer hem i brevlådan. Sätta sig bekvämt i soffan med en kopp te och bläddra sig framåt och låta tankarna flöda sig iväg.

Likes

Comments

Idag på eftermiddagen möte jag upp min syster för att ta lite nya bilder. Så blev en klänning för från bibok i ett hav av blåbär. Udda men blev så fina och speciella bilder.

Fick även veta att i morgon ska jag träffa mitt nya fastighetsbolag och skriva kontrakt. Ska bli så spännande att få komma till nästa kapitel och se vad som kommer hända nu. Livet rullar på och har mer energi. Har även börjat gå upp tidigare för att få ut det mesta av dagarna och få mycket arbete gjort.

Likes

Comments

Gjort lite egna bagels ikväll till kvällsmat. Super gott och lite små lyxigt att sitta hemma med en bagel i handen. Recept kommer senare!

Likes

Comments

Har varit lite off nu på bloggen då det har varit en jobbig helg. Fredagen bestod av intervju och ett jobbpass på lördagen var det bäbis mys, packande och åter igen ett pass på jobbet. Summering över helgens jobbpass var blandade känslor, jobbigt, tråkigt, skratt och mycket energi. Men som vanligt går tiden undan och helt plötsligt var veckan slut och min helg började. Söndagen vad mycket sömn, regn, mat och en kvällspromenad.

Idag vaknade jag vid halv åtta och hörde regnet utanför. Var på möte idag och sedan lyxa jag till det med en frukost från sjömans. Väldigt behövligt till lite serie tittande. Mot eftermiddagen blev det dags att börja bära ner de första kartongerna som redan är packade och klara för flytt!

Nu på kvällen har de bara blivit mys och tv tittande. Väldigt behövligt då man måste börja uppskatta sig själv och ta hand om sig mer på hösten då det blir mörkare och kallare...

Likes

Comments

​(alla bilder hittar ni på hemnet)  

Idag var jag iväg och kollade på min nya lägenhet. Känns helt sjukt att jag ska flytta inom det senaste månaderna. Inge datum är bestämt för mig ännu, men jag hoppas på det bästa. Ska bli skönt med ett eget hem och älskar det då det är en stor 1,5 med ett stort kök, verkligen ett stort vardagsrum och sen det bästa man kan få på en hyreslägenhet. En balkong. Ser verkligen fram i mot att få starta mitt egna liv på riktigt. 

Likes

Comments