Header
View tracker

Efter några dagars tänkande så beslutade jag mig för att göra några ändringar på mina sociala medier. Jag har börjat rensa min Facebook, Instagram och Snapchat från folk jag inte vill följa eller som följer mig, ta bort dem som vänner eller blocka dem som inför dålig stämning i mitt liv. Jag lever bara här och nu och jag känner att hetsen kring sociala medier inte får ta över mitt liv. Jag vill inte behöva tänka på att tillfredsställa alla hela tiden. Snapchat och Instagram kommer vara helt privata och det är för att jag vill känna en större kontroll i vilka som följer mig, med andra ord vilken energi jag släpper in. Facebook är jag inte så noga med men den har blivit mer och mer privat och familjär med tiden och jag lär fortsätta att krympa ner den.

Så det som återstår är bloggen och YouTube. Dessa är ju självklart helt öppna för alla att se men jag kommer hålla dem relativt hårt modererade för min egna skull. Jag kommer inte tillåta någon form av hat eller negativ energi...för min egna skull. Jag vill alltså med allt detta göra sociala medier till en fristad för mig själv, en plats som jag ska kunna trivas på.

Ta hand om er alla och var snälla på nätet! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna söndagen fick bli en riktig degig söndag. Kollat på hoppningen från SIHS, slagit in mammas paket till jul och nu ätit pizza.

Jag verkligen älskar att slå in presenter! La lite extra krut på mammas present så det ska bli kul att se henne öppna den med. Måste in till stan och köpa en bra present till min pojkvän med och jag har en bra idé, hoppas att de finns bara i butikerna i Jönköping.

Nu dega vidare...söndagsångesten ska inte få komma åt mig hehe.

Likes

Comments

View tracker

Åkte hem till min lägenhet idag och när jag satt på bussen och pratade med min mamma på vägen hem så pratade vi om julen...igen haha! Väl hemma så fick jag en sådan stark jul feeling att jag släpade upp den stora julådan och började Go banans!

Ljusstakarna var de som var prio ett och helt otroligt nog så har alla lampor överlevt flytten och sommaren utan att sluta funka. Sedan åkte lite julglitter fram och upp på väggarna.

Om en stund så är det dags att kolla på Inomhusfälttävlan från Stockholm Horse Show och äta lite pepparkakor. Känner att denna torsdagskvällen inte blev helt fel ändå.

Likes

Comments

Legat sjuk hela veckan och det kom som en fet smäll efter måndagen och den lite för kalla lucia övningen i stallet på kvällen innan. Tillbringat mina dagar i sängen med endast korta promenader runt huset av och till då jag varit så trött och snuvig.

Tack och lov så tar det bara ca 5 minuter ner till Coop där min pojkvän bor så jag bunkrade upp med glass, god mat och en MinHäst tidning. Var så länge sedan jag läste dessa tidningar men de är verkligen mysiga. Lena Furberg får verkligen allt att leva med sina fina bilder och Mulle så klart. Jag återupplever verkligen mina barndoms minnen med denna tidningen.

Jag kanske är lite väl kritisk nu men jag tycker det fattas lite julpyssel i detta nummer. Detta är sista bilagan som säljs i butik innan jul och det var bara en sida om julpyssel i stallet. När jag var liten så brukade det finnas roliga, fina och hästsäkra förslag på pyssel till stallet som man kunde göra själv och hänga ovanför sin hästs spilta eller på boxdörren. Vill inte ungdomar och barn göra sådant längre? Jag älskade att pynta i stallet när jag var liten och gör det minst lika gärna idag. Det kanske inte är lika roligt längre med sånt...vad vet jag.

Jag ska iallafall pynta stallet i år om jag har möjlighet till det! Det är ju så mysigt och julstämningen kanske smittar av sig?

Likes

Comments

Detta är min lilla Bucket list på saker jag vill göra innan jag blir gammal och det är dags att gå vidare. Den kommer att uppdateras vartefter jag kommer på fler saker eller när jag bockat av något.

 • Resa till: Australien
 • Nya Zeeland
 • USA
 • England
 • Island
 • Hoppa Fallskärm.
 • Gifta mig
 • Bli Diplomerad Hästskötare
 • Se Ariana Grande live
 • Ta alla Ryttarmärkena
 • Ta Studenten och gå på Balen
 • Ta körkortet
 • Börja träna igen
 • Köpa en Häst igen
 • Vara på toppen av Eiffel tornet Göra det igen med min pojkvän!
 • Köpa/bygga mitt egna hus
 • Åka på Nationaldagsgaloppen
 • Försöka mig på Youtube
 • Åka och kolla på Stockholm International Horse Show
 • Starta en minst MSV:C1 Dressyr
 • Starta minst 1,10 hoppning.
 • Åka till Spanska ridskolan i Wien
 • Gå på Chateau de Chantilly och deras Musée du Cheval...igen.
 • Bo på en Gård i Italien i en vecka på semestern och ta det lugnt
 • Äta en Harakiri korv
 • Skaffa en Hund
 • Åka på vuxen-ridläger


Likes

Comments

Ibland när jag känner mig nere eller trött så kollar jag på fina bilder som peppar mig, här är några exempel.

Likes

Comments

Den finns där och gnager....hur ska det gå i morgon...på måndag. Nej jag har inte varit ute och festat så det är inte den typen av ångest. Det är bara så att morgondagen lär bli en tung dag för mig. Har möte på morgonen på vuxen psyket. Och låt inte ordet ''psyket'' skrämma er för det handlar inte om att det är något fel på mig...mer än att jag mår dåligt. Jag har ofta väldigt mycket ångest...som nu till exempel. Jag är så nervös över morgondagen och vad som de kommer säga om mitt tillstånd att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

I vilket fall! För att klara upp för er som läser om varför jag ska dit är för att utreda mig för borderline. Något jag misstänker att jag levt med sedan ung barndom samt då även panikångest som jag fortfarande får besök av ibland. Det är inte ett problem för stunden men det är för att jag mår bra just nu. ''Man måste vara frisk för att kunna vara sjuk'' som min mamma brukar säga och det ligger verkligen något i det. Man måste må någorlunda bra för att orka söka hjälp med det som drar ned en.

Det känns dock idag som att psykisk ohälsa är ett ord man hör ofta numera och kanske är folk inte lika rädda för ordet ''psyket'' numera?

However till något mer roligt i livet så ska jag imorgon på min första Lucia övning i stallet! Det känns verkligen kul! Tror det var ca 4-5 år sedan jag var med på Lucia tåg osv. Att sedan rida Lucia över gatorna i stan och sjunga kommer dock bli min första gång då jag faktiskt efter alla år på ridskola aldrig gjort det förr, hör och häpna! Detta året har bjudit på många nya överraskningar.

Likes

Comments

Efter en lång paus från bloggande så tänker jag åter börja ventilera mig här igen. Ibland kan man behöva skriva av sig tror jag. Detta är trots allt min blogg och här kommer nog det mesta att dyka upp och så som min hjärna funkar så lär det aldrig finnas någon exakt eller perfekt ordning på allt...men så funkar ju inte heller livet.

Men ni kan vänta er saker som innehåller hästar, smink och mode...för det är iallafall vad som finns på min hjärna.

Likes

Comments