Header

...och så gör även jag för att hinna med! Herregud säger jag bara vilket ös det varit! Lägenheten lämnades i torsdags och alla de sista grejerna ställdes in på hög i mitt nya rum. Då jag inte bott hemma på gården på över 4 år så har ju mamma spritt ut saker i alla rummen och även byggt om. Därför tar det en stund att flytta in då inte bara mina saker ska få en ny plats utan även mammas och hennes kille. Som grädde på moset så håller vi dessutom på att renovera övervåningen.

Det innebär att mamma och hennes kille sover i mitt gamla rum (gästrummet) och brorsan sover i vardagsrummet (då han ibland är hos sin mamma) och jag sover i mitt nya rum alltså kontoret...där det är MASSA grejer överallt! Jag klarar inte när allt är så rörigt runt mig och jag blir då så trött och omotiverad.

Men jag håller bara tummarna att vi kan få färdigt övervåningen snart för då kan jag äntligen börja ställa allt på plats i mitt rum....är dock fett otålig så jag hinner säkert gråta några gånger över hur rörigt det är innan det är klart HAHA!

På tal om att gråta så kan jag ju säga att det var inte bara jag som hade en blöt kind när vi lämna in nycklarna. Den läggan var verkligen toppen på alla sätt och vis. Kanon planlösning...dock så hade jag väldigt stora möbler med (matsalsbord för 6 pers) så tvåan såg mindre ut när mina stora möbler svalde allt rum. Och det skulle ju inte vara jag om jag inte utnyttjat en stor tom lägga till att ha absolut danceoff! Säger bara det, hala strumpor på ett helt ny moppat golv: THAT SHIT IS LIFE HAHA!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

...då jag kallats in på att jobba mer än vad jag trodde så har jag helt enkelt fått ställa in Bråvalla i år. Känns ganska skönt ändå att inte ha det att tänka på. Det är så mycket annat som måste göras.

Flytten har nu även börjat smått. Rummet på mammas gård har börjat tömmas smått och ny el har dragits in så det ska fungera bättre när jag kommer hem. Känns skönt att få komma hem till rötterna igen! Att få lufsa runt i storstövlar och pyssla med hästarna är väldigt läkande för själen. Jag hoppas att detta kan vara ett steg i rätt riktning för mitt välmående. Jag har ett litet brev eller vad man ska säga som jag skrivit öppet för alla som kommer postas senare vad gäller hur jag känner...hur jag mår.

Utöver det så har jag nu fått förklaring av läkare vad det är som ibland ställer till i mitt liv. Jag är nämligen Bipolär. De vet ännu inte om det är typ 1 eller 2 än. Så nu är det dags för ny medicin. Vi börjar på en mildare medicin för att se om den funkar eller om den ska trappas upp. Denna gången så ska det inte heller vara massa biverkningar vilket jag är lättad över då den förra medicinen gjorde mig jättedålig.

Trots omständigheterna så mår jag ändå...ok. Det hade kunnat vara mycket värre. Det känns som att det finns hopp nu!


Och hörrni kolla in Nisselinas stil när hon sover! Hur söt...fattas bara att hon skulle börja dregla!


Likes

Comments

Efter att ha levt med ångest under lååång tid så har den nu börjat bli så kraftig att jag får ont i magen. Det känns som att det brinner i maggropen.

Efter att ha kommit till Tape 10 i ''13 reasons why'' så börjar nu serien påverka mig negativt. Jag somnade igår gråtandes på telefon med min pojkvän. Jag hade sådan ångest över mitt liv att allt bara bubblade över. När jag väl sov så fick jag inte vara ifred för det. Jag drömde hemska och långdragna drömmar om de övergrepp jag varit med om tidigare i mitt liv.

Igår var en sådan dag då jag funderade på att lägga in mig frivilligt på psykvården bara för att jag inte kände att jag skulle orka leva mer.

Men jag sitter här idag på morgonen efter och andas fortfarande. Jag förstår inte varför jag fick ett sådant återfall igår. Var det serien som triggade undangömda känslor. Var det rädslan om vad som kommer efter flytten. Jag vet inte. Jag mår bara illa över allt som hänt i mitt liv. Jag är rädd just nu.

Och varför jag skriver om detta öppet på min blogg för alla nyfikna att se om de bara vill...ja jag vet inte varför jag gör det heller. Men det är lixom skönt att bara kasta ut det. Svart på vitt.

Hej! Jag är inte perfekt. Jag har ett dåligt förflutet. Jag mår så pass dåligt av och till att livet inte fungerar som det ska. Jag blev utnyttjad. Jag blev skadad. Jag gick sönder. Men hej här är jag. Och jag lever fortfarande!

Jag måste se framåt. Jag måste lära mig av mina fel. Jag måste fortsätta drömma...för jag vet att jag ska klara det. Snart!

Likes

Comments

Jag tänkte nu göra slag i saken och kolla på denna serien ''13 reasons why'' som varit väldigt omtalad på senaste tiden. Jag har dock hört att den ska vara väldigt...hmm...kan man kalla det brutal? Och har även pratat med andra som varit i samma sits som mig med självmordstankar osv osv att de känt sig lite illa till mods av att kolla på den.

Vi får väl se vad jag tycker...om det blir för mycket för mig att se så får jag avbryta det helt enkelt.

Har ju ett förslutet med mycket självskada och självmordstankar som även de gick över till små försök i rop på hjälp.

Jag är idag dock glad att de aldrig fullföljdes och jag hoppas att alla som läser detta nu som mår dåligt och funderar på att ta sitt liv hör mig när jag säger att det finns folk som älskar dig, som bryr sig och som vill dig väl. Det kan kännas mörkt...nej...bäcksvart! Men även för DIG så finns en framtid om du vågar drömma och följa dessa drömmar!


Likes

Comments

...och det känns som att jag inte hinner med knappt! Sista hyran till lägenheten är betald och på onsdag så ska jag provjobba på mitt förhoppningsvis nya jobb. Jag känner mig dock väldigt dålig och har gjort det hela helgen. Jag har haft migrän, ont i magen och mått väldigt illa. Jag vet inte varför det är så tyvärr.

Detta har varit en väldigt frustrerande vecka. Jag red på tisdagen som vanligt och klippte håret på onsdagen innan mötet och det blev bara skit av allt. Mitt hår är sååå fult! Jag hade inte riktigt tid att kolla igenom håret innan jag var tvungen att betala och rusa till bussen. Jag skulle bara toppa håret och klippa upp för lite volym men nu står jag här med ett hår som är helt kapat och ojämnt. Jag kan inte förstå att de lät mig gå ut så som jag såg ut. Har pratat med dem och de erbjöd sig att räta till felet utan extra kostnad men jag är inte sugen på att få håret mer förstört så jag skiter nog i det och hoppas på att det växer ut fort ist.

På den ljusare sidan så kan jag glatt berätta att jag placerade mig två igen med Lisa på klubbhoppningen och detta innebär vad jag hört från min ridlärare som håller koll på poängen att jag är på delad ettaplats just nu efter alla deltävlingar. Detta är ju självklart kul! På Pay and Jumpen så blev Happy dock rädd för en vattenmatta som lutade mot staketet trots att jag hade ridit med henne förbi den flera gånger innan start. Hahaha typiskt hästar. Men jag är ändå väldigt nöjd med dem båda....varmt som fasen var det med och det dammade massor inne på banan. Nu får jag vänta då resten av deltävlingarna är sedan i höst.

Och helgen kommer bli fullt upp med dressyrtävlingarna. Jag kommer sitta i sekretariatet och uggla som vanligt. Jag hoppas bara och ber till högre makter att allt tekniskt fungerar och att inga avanmälningar kommer in.

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite med min onda mage tills leverantören av den nya köksbänken kommer.


Likes

Comments

Som texten lyder...jag ska alltså till Bråvalla 2017. MEN jag kommer inte vara där som din standard camping queen ohno honey! I år så ska jag nämligen vara volontär där. Men huur kul kommer inte detta bli!? Jag kommer alltså denna sommaren få göra något sjukt kul och utvecklande samtidigt som jag kommer kunna träffa massor av intressanta och bubbliga människor från över hela Sverige...och världen för den delen!

Jag kommer vara något som kallas för ''Bråvallas Hjältar''. Jag kommer kunna dyka upp lite var som på hela Bråvalla där det helt enkelt behövs mer folk.

När jag jobbat mina timmar så är jag sedan fri att göra vad jag vill och då kommer jag nog att gå och kolla på artisterna och självklart hänga med mina kompisar, gamla som nyfunna!

Så jag hoppas vi ses där i sommar 27/6 - 1/7.

Och hörrni! Det är första året någonsin som jag är volontär för ett såhär stort evenemang! Jag säger bara det till alla därute...våga göra något nytt och galet du aldrig gjort förr. Jag mena detta kan bli skit och pannkaka...men det kan också bli helt sjukt fantastiskt och kul! #våga


( Inte mina bilder no means to offend anyone! 💗)

Likes

Comments

Känns som att jag inte hinner andas innan det är en ny vecka eller ny månad längre! Tiden legit SPRINGER ifrån mig nu!

I vilket fall så har det varit ännu en vecka med blandade känslor. Vi var ju uppe i Sthlm och gick på Ariana Grande's Dangerous Woman Tour, och OMG va bra det var! Jag är sååå glad att vi kom iväg och gjorde det! Hela showen var så fin och Ariana sjunger ju som en ängel!

Sedan har jag haft en dålig svacka vad gäller skolan. Asså jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag har starka funderingar på att hoppa av skolan. Jag klarar verkligen inte själv att pressa mig igenom allt. Och klimatet i skola och klassen gör inte upplevelsen bättre...

Så funderingarna på att bara och endast jobba framöver väger tyngre än att komma tillbaka till skolan där jag ändå bara mår dåligt. Lösningen för en gymnasieexamen blir då komvux men jag vill i så fall jobba nu framöver.

Jag är sååå arg på mig själv som inte valde att följa mitt hjärta istället för att fly från det som gjorde mig illa för stunden då...men Emelie 15 kunde inte då veta att livet skulle ta dessa vändningar. Man kan önska man gjorde mycket annorlunda men man får hålla ''the eyes on the price'' och lägga förflutet bakom sig...även om det är svårt.

Sedan toppade gårdagen med en suuuper dag i stallet! Lisa hoppade som en QUEEN som alltid...även fast tidsoptimisten Emelie inte planerade upp dagen så bra...hehe...typ 2 min framridning! Det är verkligen inte bra hörrni! Så Lisa fick jogga och stretcha lite efter bara så hon inte skulle bli stel eller något efteråt.

MEN vi levererade 2 st helt felfria rundor i 80. Jag höll nästan på att glömma sista hindret första vändan men supersnälla Elin vinkade in mig när min egna hjärna inte var med på noterna riktigt haha!

Och jag måste ju bara tillägga att ERFS Ungdomssektion...asså tjejer! Vi fucking äger! Och nu med våra nya superfina rosetter...asså hur kungliga är vi inte! Stolt att kunna vara en del av en så bra och engagerad US!

Och juste! Jag vann två borstar med för bästa utklädnad...haha kanske inte konstigt då jag var den enda som typ gick all in haha!


Likes

Comments

Usch denna vecka har verkligen varit fylld av blandade känslor. I fredags förra veckan så fick min älskade pojkvän åka in på sjukhuset akut på grund av bröstsmärtor. Det visade sig där att han har ett hjärtfel som de nu måste operera bort. Jag är lättad över att det var lätt gjort igenom titthålsoperation och nu har han äntligen fått komma ut ifrån sjukan igen och har fått medicin för att lugna hjärtat fram tills dess att han ska opereras.

PHU! Mycket oro över min älskling...man kan inte riktigt slappna av känner jag.

I vilket fall! I helgen som var så red jag i Ryttarspelen. Jag var på våren...såklart! Och våren vann i år med och det märks redan. April och dess opålitliga väder är lagt bakom oss och solen skiner och värmer. Jag har även sett videung, tusselago och MASSOR med vitsippor här och var! Detta måste väl vara ett tecken på att snön är ett minne blott?Det är så roligt att få vara en del i något så stort och traditionsenligt. Ett få rida tillsammans med sina vänner ifrån stallet och på ett symboliskt sätt säga adjö till vintern för denna gången är en sådan fin upplevelse. Och för att inte tala om kul! Det är inga långsamma hästar eller mesiga svängar vi gör ute på sjöhagen. Det ska gå fort och svängas snabbt och slåss ordentligt med svärden!

Och att ryttarspelen nu dessutom är en tradition sedan 65år tillbaka gör ju heller inte en mindre nervös när man rusar in över sjöhagen. Alla vet ju vad som väntas! Och jag vill inte ens tala om hur mycket folk det var därute som tittade på! Herregud!


Likes

Comments

...så måste jag påminna mig själv om vem jag egentligen är!


Likes

Comments

Nu är det redan Torsdag igen! Kändes som att jag seriöst bara igår avslutade min helg på apriltävlingarna. Inte mycket har hänt sedan dess alls egentligen. Jag har varit hemma, pluggat och red min lektion som vanligt på tisdagen.

Men nu är det alltså redan torsdag igen. Idag kallade jag in för ett mindre möte till US då vi ska försöka skaffa våra egna rosetter till tävlingarna vi anordnar. Sedan efter det så ska jag på styrelsemöte. Däremellan tänkte jag försöka äta då jag lämnat mat i stallet just för att jag vet att jag inte hinner äta annars.

På Lördag är det även dags för sista träningen innan vårspelen. Sedan på Söndagen så smäller det. Jag har för mig att jag ska vara i stallet redan runt kl 9 så det kommer alltså bli en heldag i stallet igen.


Likes

Comments