Header

Nu har vi bott i lägenheten i lite över två veckor och ikväll lagade vi vår första middag ihop! Vi två har i princip gått om varandra helt och hållet och har därför inte hunnit sätta oss ner bara vi två men ikväll blev det äntligen av! Resterande kväll lär spenderas med lite vin och mys!

/ Elsa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jobbade kväll/ natt igår vilket resulterade i en ordentlig sovmorgon. Blev bjuden på lunch av föräldrarna och efter det for jag och Love till Avion och strosade runt i någon timme. En riktig perfekt ledig dag har det varit med andra ord! Kvällens planer är att träffa lite vänner, dricka något glas och sedan ska vi sätta oss på Båten!

/Elsa

Likes

Comments

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och jag kommer utan tvekan sakna mysiga kvällar mest! Bilderna är från någon vecka sedan då det faktiskt fortfarande var varmt och ljust ute. Jag och Love drog till tennisplanen och försökte spela lite. Jag var ingen naturbegåvning men lite fina bilder blev det iallafall!

/ Elsa

Likes

Comments

Fick sova ut imorse för första gången på lääänge och det var så välbehövligt!
Antingen har jag öppnat på jobbet eller varit på gymmet i princip varje dag den senaste tiden, så det var verkligen skönt med en ledig morgon.

Nu tänkte jag passa på att städa lägenheten och sedan kommer Marina hit för att äta innan vi börjar jobba!

/Emelie

Likes

Comments

Igår efter jobbet så kom Ebba över hit för att ha lite myskväll samt dricka lite vin! Vi båda kände för en lugn kväll igår, vilket jag absolut inte ångrar idag.
Var jättemysigt att sitta i flera timmar och bara prata, man får verkligen ta vara på gångerna vi hinner träffas eftersom vi båda snart flyttar åt olika håll och inte lär ses på flera månader.. 

/ Emelie

Likes

Comments

Nu har vi valt att starta en blogg för att dokumentera våra nuvarande och kommande äventyr som kommer ske på andra sidan jorden! Välkommen in!

Likes

Comments