Header

Kod för att importera min blogg till Nouw: 3117803574

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags så var det min tur. Äntligen är jag också 18år och har tagit klivet in i vuxenlivet. Hade gäster över på kvällen och sedan åkte jag, Viktor och Andreas till Arboga för att gå ut. Det var roligt och tror att det är roligt så länge man är ute med ett trevligt sällskap. Var hemma vid halv två då vi stod ute och prata lite innan det var läggdags. 

På lördagen så vart det en lugn och seg dag. Var lite med släkten innan de åkte hem till Stockholm igen. Sov sedan lite middag innan jag gick ner för att äta middag och sedan åkte ut en sväng. Sov sedan hos Viktor då det blev väldigt sent och han var tvungen att duscha. 

Idag så hade vi planerat att åka iväg och fixa så vid tolv var vi påväg lite norr ut för att se om vi kunde få någon fisk. Som vanligt när jag är ute och fiskar så får jag aldrig någon fisk medan Viktor fick både en Abborre och Gädda.. Inga höjdare men det var ju något. Vid halv tre åkte vi hemåt för han skulle göra andra saker nu på kvällen. 

Likes

Comments

Idag gick pappa på semester och det firade vi med att äta lite pizza. Super mumsigt och härligt. Nu så har jag precis haft ansiktsmask och ska gå upp för att städa mitt rum. 

Likes

Comments

Vädret har inte varit det bästa men har sluppit regn hela dagen. Vaknade upp i morse hos Viktor och låg i sängen och drog mig en liten stund innan jag gick upp och åt frukost. Var där en liten stund innan jag sedan gick hem. När jag väll var hemma så la jag mig i sängen och inväntade på Karro som skulle komma förbi en sväng. Vi tog det lite lugnt innan det var dags att ta cyklarna och cykla igenom hela Köping.. Inge roligt och var helt jäkla slut när jag kom hem. När jag precis hade gjort mig bekväm så ringer benko och säger att han är påväg. Blev en liten prat stund med honom innan han skulle åka vidare. Nu så väntar jag på lite gäster och sedan blir det pizza kväll!! 

Likes

Comments

Lite ost, kex och ny plockade hallon så är kvällen så gott som klar. 

Likes

Comments

I helgen så tog mitt schampo och balsam slut så idag var det dags att köpa nytt. Jag har länge funderat på om jag ska testa något nytt och isåfall vilket.. Idag när jag var och kollade så hittade jag dem har två från Great Hair och är för torrt och slitet. Så kände att det var värt att prova då det även inte var ordinarie priser. 

 

Likes

Comments

Sitter just nu och funderar och undersöker. Har länge funderat på att byta bloggportal och nu så har jag nästan bestämt mig för att göra det. Det jag har svårt med är att bestämma till vilken portal jag vill byta till och sedan om jag ska börja blogga inom ett vist område så man följer ett tema med alla sina inlägg.. Det är ju inte det lättaste att komma på allt detta eller att veta vad som är bra, jag har ju bloggat på, blogg.se, devote.se, nattstad, och sedan någon mer som jag inte kommer på. Har byt så många gånger då jag inte har gillat hur dem har varit. Men nu har ju de flesta portalerna ändrat sig och de är kanske inte detsamma som det var när jag blogga där. 

Har bloggat på forme i över 1 år nu och känner att det är något som jag inte gillar med det. Vet inte riktigt vad det är med det är något som jag stör mig på och inte är nöjd med. Så vi får se hur detta blir och hur länge jag kommer stanna här på for.me. 

Likes

Comments

Det blev Skansen så nu har man varit där för första gången också. Hade det super mysigt och trevligt och morfar berätta om många hus och hur det var när de var små. Blev även att titta på en del djur vilket var hur mysigt som helst. Vi tog en liten drick paus när vi nästan var klara vid en super fin damm som de hade fixat till där det simmade fiskar. Var lite roligt för de simmade super nära ytan så man såg dem super bra. Vi gick sedan ut för att köpa lite glass när vi kände att det var bra. På vägen hem så somnade jag och lika så när vi var hemma igen. Vaknade när det var mat men är ännu lika trött. Så ska sova strax så blir det packning och hemfärd i morgon.

Likes

Comments

Torsdag och sista dagen jag är här i Stockholm. I morgon är de bara packning och hemfärd innan helgen startar med massa skoj. 

Idag får vi se va vi hittar på. Jag har ingen aning om vad som kommer hända eller ske. Så detta blir intressant, vi får se om vi åker iväg någonstans eller om vi är kvar hemma. 

Likes

Comments