Header

Inte helt fel att jobba 10h på en lördags natt när nattklubben var full och alla hade en bra kväll. Efter så skjutsade jag hem lite folk och spenderade i Arboga. Igår var det en lugn dag. Blev lite sporter att koll på och bara mys med Moa innan jag åkte hem för att det var nästan läggdags!

Nu är man tillbaka till den tråkiga verkligheten och en ny vecka!

Likes

Comments

I Tisdags så hade vi bestämt med våran gamla klass att vi skulle ses och äta lite god mat och bowla lite. Super trevligt och mysigt och få veta hur alla har det och vad alla gör nu. Synd att vi inte va så många men vi fick iallafall se några av dem från klassen.

Likes

Comments

Dagen började dåligt.. vaknade av att man har blivit sjuk så förmiddagen har spenderas på det bästa sättet, serie i sängen med massa kuddar! Ska även fortsätta med rummet idag så jag någonsin blir klar med det.

Veckan i sig har varit bra, måndagen bjöd på lite personalfest så det blev lite dans, middag å goda drinkar. Tisdagen var mindre rolig men njöt av den till 100% med natta och sedan på kvällen så sov jag där även. Onsdagen hade lite städning, lunch med syster och jobb att erbjuda. Efter jobbet så bestämde jag och Erika för att umgås lite så då passa vi på!!

Likes

Comments

Mina paket från syster

Paket från mamma och pappa

Paket från moster med familj

Paket från mormor och morfar

Likes

Comments

Likes

Comments

Fredagen spenderades med familjen i centrum. Blev lite titt på både det ena och det andre och en massa gående. Vi hade det super mysigt och åt även lite lunch i stan. När vi skulle röra oss hemåt så tittade vi in på lite butiker och då fick man med sig hem en tidig julklapp. Så super glad och längtar tills i morgon då man får öppna paketet.

Julen firar vi i Stockholm som förra året och sedan åker vi hem på söndag som vanligt. Inge konstigheter utan allt är som vanligt förutom att detta bli de första året min syster inte är med och firar då hon åker hem i morgon och firar med sin sambos familj.

I morgon tänkte jag göra en liten speciell grej så vi får se om ni uppskattar det eller om ni tycker att det är hemskt.

Likes

Comments

Bjuder på en härlig bild från sommaren då jag var i Stockholm.


Nu har jag slutat och skoldagen gick super bra. Bara pluggat massor till morgondagen då vi har prov. Så nu ska jag och Natta plugga lite och sedan får vi se om vi hittar på något mer. Ikväll så får vi se vad jag hittar på, skulle behöva plugga men måste kanske åka och jobba lite. Så vi får se, väntar ännu på svar.

Likes

Comments

Lite bilder från förra veckan när jag och min syster åkte ut för att ta lite bilder. Super mysigt var det och blev faktiskt nöjd med resultatet denna gång.

Veckorna går och om ca 1 vecka får jag mitt sista jullov. Ska bli så jäkla skönt och underbart att få vila sig och träffa vänner. Ser även fram i mot allt spännande som jul, nyår och jobbgrejer.

Har nu fixat med grejer så nu kommer bloggen att börja rulla på som vanligt. Eller iallafall något inlägg varje dag. Så det kommer bli super kul och ser verkligen fram i mot detta nu.

Likes

Comments