Sitter på ett franskt café som heter "Le pain français" & äter lite frukost. Ska gå & shoppa lite sen:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åt en jätte god fiskrätt till middag & jag de mesta jag äter är fisk så jag kan vara väldigt dömande om de inte smakar tillräckligt bra men asså den fisken var super god! Har druckit massa god dricka som champagne, vin, cider & en drink så nu är jag mätt & belåten & ska kolla på en film med pappa.

Likes

Comments

Sitter på en resturang i Göteborg nu & har precis ätit en super god fisk & skaldjurssoppa. Just nu dricker jag drinkar på en uteservering & kollar ut på fina Göteborg.

Likes

Comments

Sitter på tåget mot Göteborg nu

Likes

Comments

Asså salladen jag gjorde såg jätte god ut men jag hade stekt räkorna i vitlök & de gjorde att dom bara smakade vitlök.... allt blev jätte äckligt :(
Så jag gjorde en is latte istället & nu sitter jag med den framför "The real housewives of Melbourne".

Likes

Comments

Kom precis hem efter att ha åkt lite båt med pappa & Ivar. Dom fiskade medan jag solade. Det var jätte fint väder men tyvärr kunde man inte bada eftersom att det var så mycket alger.

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har jag varit upptagen hela tiden. Jag har tränat, jobbat, varit ute med kompisar & nu sitter jag i bilen påväg hem från Västerås för här har jag varit på kokpunkten som är ett vattenland. Det var jätte roligt, perfekt för mig som är som ett litet barn.

De tre bilderna var tagna under onsdagen

Från lite mys under Torsdagen.

Från kokpunkten

Likes

Comments

Kom precis hem efter att ha tältat i skogen med Emil & David. Det var faktiskt inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara, har dock ont i hela kroppen nu..... Men det var kul ändå. Vi fiska lite, grilla & bara prata massa strunt, precis som det ska vara;)
Jag var livrädd när vi skulle sova så killarna blev nog väldigt irriterade på mig för jag pratar mycket när jag inte kan sova, men till slut somna jag så dom fick oxå sova lite.

Likes

Comments

Nu har jag tagit ner allt som sitter på mina väggar & rensat i lådorna för vi ska måla om i mitt rum. Har tagit promenad med lillebror Erik & hundarna oxå. Kasper gjorde illa sig så var tvungen att bära honom. Nu sitter jag med mina föräldrar, ena morbror, Erik & hundarna på balkongen & lyssnar på musik.

Likes

Comments