Något jag älskar är inredning! Kan sitta i flera timmar och bara kolla på fina bilder på inredning och bli inspirerad av det. Här ovanför är några bilder som jag tyckte var jättefina!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var och åt lunch med min mamma och syster tidigare, vi åt på ett jättemysigt ställe som ligger på Södermalm, jättegott var det!!

Ska snart åka och möta min pojkvän och sedan dra iväg till gymmet, ben står på schemat. Och sen blir det väl att gå och lägga sig i hyfsad tid då det är skola igen imorgon, synd att loven alltid går så fort haha!

Likes

Comments

Hej! Har inte bloggat på några dagar nu och det är på grund av att jag har känt att jag inte haft något att blogga om, och jag har inte heller fått till några bra bilder.

Här är iallafall två bilder från i veckan, en bild från mina nya naglar (Det är förresten så svårt att skriva när man inte vant sig vid naglarna än haha) och en från när jag och min pojkvän åt middag i stan, var jättemysigt! Idag har jag varit och kollat i några affärer, och fick med mig en tröja och ett skärp hem, inte så roligt men det behövdes. Nu hade jag tänkt att städa mitt rum och laga middag!

Likes

Comments

Hallå! Hoppas ni haft en bra helg. Min helg har mest bestått av shopping, var inne i både stan och i Mall of Scandinavia. Köpte bland annat en väska och ett par nya solglasögon, passar bra nu när det börjar närma sig vår.

Skönt att slippa söndagsångesten nu när det äntligen är lov också. Har inget planerat under veckan mer än att jag ska iväg och fixa naglarna på onsdag, men får se om jag hittar på något roligt utöver det.

Väskan är från Zara och solglasögonen från Lindex.

Likes

Comments

Hej på er! Precis satt mig ner vid datorn för första gången på hela dagen. Har varit i skolan i ungefär 3 timmar, sedan åkte jag in till stan för att möta upp en vän jag inte träffat på jättelänge. Efter att ha både fikat och gått runt på stan i några timmar, åkte jag och tränade och nu sitter jag här vid datorn!

Imorgon är det äntligen fredag och ett efterlängtat lov!! Ska bli skönt att slippa skolan i en vecka.


Två suddiga bilder från snapchat får duga då jag inte hade med min kamera!

Likes

Comments

Här är några bilder från när jag var i Mexiko förra året med min pojkvän och hans familj. Saknar värmen och skulle gärna åka dit igen om jag fick chansen!

Likes

Comments

Tänkte försöka mig på det här med att blogga. Har haft blogg innan när jag var yngre, men aldrig lagt ner tid på det.

Jag heter iallafall Emelie och är 17, snart 18 år och bor i Stockholm. Kommer skriva om mitt liv och vad jag gör på dagarna, utöver att gå i skolan.

Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt, så tror det här kommer bli bra!

Likes

Comments