Det har alltså redan gått en månad sedan skolan började. Jag trivs enormt mycket och känner att jag verkligen valt rätt utbildning. Sen vet man aldrig vart framtiden bär men just nu känns det helt rätt och väldigt roligt. Jag kan verkligen se mig själv jobba inom just Event Marketing eller Event Management.

Första månaden nu har varit ganska intensiv. Första veckan var mest lära känna varandra i klassen och komma ihop som en klass då mycket av våra, eller ALLA våra, arbeten görs i grupp. Man måste våga stå upp för sig själv och det man vill ha sagt samtidigt som du ska kunna se det från dina medarbetares sidor också. Det är nog det som är det svåraste att veta hur man ska jobba i grupp med någon man kanske inte kommer överens med. Än så länge har jag inte haft det bekymret men det har bara gått en månad så det borde väl dyka upp någon gång.

De senaste två-tre veckorna har det blivit mycket mer arbeten och redovisningar hit och dit. Idag fick vi ett nytt arbete med nya grupper, vilket ska bli as kul. Denna uppgiften verkar as cool om man lyckas med det. Vi får se hur det går. Berättar mer när det är klart hahaha. På fredag ska ett annat arbete redovisas, med en annan grupp.. Får se hur det går. Vi har ändå jobbat bra ihop. Vi är många med starka åsikter och tankar och det blir lätt att den som inte tar plats kan hamna i skymundan. Redovisningen ska göras på engelska, eller det är inget krav men läraren kommer ursprungligen från USA och har bott i Sverige väldigt länge. Han pratar på engelska men kan förstå svenska om man pratar långsamt. Jag känner att jag kommer nog prata på engelska, det känns nästan mer naturligt just nu än att prata på svenska hahaha..

I helgen hade min "plast" moster och "plast" morbröder fixat en överraskningsfest åt min mormor och morfar. Det är 30 år sedan dem flyttade in hos min mormor och morfar och dem ville tacka dem för alla dessa år. Det var jättetrevligt och roligt och det slutade ju med att man pratade om massa minnen och stunder man kommer ihåg. Jag älskar sånt. Tycker det är så mysigt att höra hur andra upplevde något som man själv upplevde på ett annat sätt eller höra om något som hände när man var såpass liten att man inte kommer ihåg. 💗

Nu ska jag sovaa, haha det slutar alltid med att jag ska sova när jag skriver här.. Men ska upp tidigt med mamma och gymma! 💪Outfit från i lördags. Är totalt förälskad i byxorna 😍


Pöss på er! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon börjar jag skolan.. Känns ganska surrealistiskt, det var över ett år sedan jag pluggade senast men det känns som om det gått väldigt mycket mer tid än det haha.. Tror inte det kommer vara någon hård start direkt utan första veckan med ny klass brukar mest vara massa lära känna varandra grejer.. Får se om det är samma sak här. Jag känner redan en som kommer gå samma klass som mig, eller känner och känner, vi vet vilka den andre är om man säger så, men det känns skönt att veta att jag ändå kommer ha någon att prata med. Inte för att jag har svårt för att prata med människor men jag, som många andra, kan ha en tendens att vara väldigt blyg innan jag lärt känna någon eller innan någon lärt känna mig. Har dock lovat mig själv att försöka att inte vara tillbakadragen utan att faktiskt ta initiativ och visa att jag vill vara med. Har ju valt ett ämne där det kommer vara väldigt många med starka personligheter, bra självkänsla och väldigt utåtriktade människor, vilket gör detta så mycket mer spännande samtidigt som det är sjukt läskigt... Vi får se hur det går.


Nu ska jag gå och lägga mig.. Var hemma senare än vad jag trodde jag skulle vara inatt, då jag var på en kompis spelning. (Lägger upp video och bilder från det imorgon eller när jag lägger upp nästa inlägg)  Var hemma vid 02:00 och alarmet ringde vid 06:00 för att jag skulle upp och jobba. Whoop whoop.. Hade en plan på att ta en liten tuppis när jag kom hem från jobbet men åkte en sväng till Allum istället. Kom på att jag inte hade några pennor eller någonting att skriva på, vilket kan vara bra när man ska börja skolan igen hahah... Kan säga att det blev en hel del mer än bara pennor och anteckningsblock men, men är det back to school shopping så är det!

Nuuu skriker kudden efter mig!


Good night, don't let the bed bugs bite! xx :)

Likes

Comments

Hahaha detta är ju helt sjukt.. Senast jag skrev var i Mars.. Jaja det är så det är.

En snabbis vad som hänt.. Jag har kommit in på en utbildning som jag verkligen ser fram emot att börja. Jag ska läsa Event Marketing and Management. Det ska bli riktigt kul. Jag har i princip jobbat hela sommaren, har inte haft två lediga dagar på rad sedan i Juni.. Meeen, nu har jag en dag kvar sen har jag 1 VECKA ledigt. Kan inte fatta det faktiskt. Lillebrorsan har flyttat till andra sidan pölen.. Alltså USA för er som inte förstod det haha. Juste.. hahah har fyllt 22 någonstans däremellan också. Var på Coldplay på Ullevi och GreenDay på Scandinavium båda konserterna var helt otroligt bra. Jobbade även på Bråvalla, i en av alla miljoner barer som finns där haha.. Nä men jag jobbade i Craft Garden vilket var en specifik bar som bara sålde Ipor och Lager, alltså öl. Inte någon billig öl haha heelt sjuka priser egentligen, men folk köpte öl ändå. Kul var det i alla fall. Det var tredje året jag jobbade i bar på Bråvalla och som det ser ut nu vill jag absolut jobba där nästa år också! :)

Det var allt för denna gången.


Här kommer lite random bilder i random ordning :D

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är ju sämst på detta med att blogga.. Jag tycker det är kul ett tag, tycker egentligen det är kul hela tiden men efter ett par dagar så glömmer jag av och sen kommer jag på det igen efter några månader... Men men here we go again! hahaha


Well, jag har flyttat hem till Götet igen.. Sista året i London blev lite för mycket för min del. Jag blev sönder stressad och mådde verkligen inte bra, var inte en trevlig människa mot dem närmast mig. När man väl är inne i ett stadie där man mår skit är det svårt att göra något där och då. Även om du vet att sättet du beter dig på inte är ok, tyvärr är det då oftast dem som står en närmast som får utstå det mesta av skiten, för man är bekväm med dem. Som grädden på moset så har jag nu ångest. Så mina två år i London resulterade i stress och ångest men jag har också lärt känna dem mest otroliga människorna, lärt mig så otroligt mycket om mig själv och hur det är ute i "verkliga" livet.. Lärde mig otroligt mycket i skolan och saknar allt lärande och musiken. Framförallt saknar jag människorna!

Har inte hänt så mycket egentligen sedan jag flyttade hem, bor hemma, är timanställd på OKQ8 och har planer på att börja plugga igen. Att jobba på OKQ8 är faktiskt mer intressant än jag först trodde, jag behövde akut ett jobb och detta dök upp men jag tycker det är kul. Vad jag vill i framtiden har jag ingen aning om, just nu är jag inne på Event marketing och management.. Men vi får se vad jag gör, det är väl det som är tjusningen (och paniken) med att vara i denna åldern..


Nu ska jag kolla klart på avsnittet av vänner so är på och sedan sova.. 😊


Godnatt!


Likes

Comments

Jag har heeelllt glömt av att blogga på snart ett halv år.. Oops!

Aja, ska försöka ta upp detta igen. Dock så är det ca tre veckor kvar av detta året och jag är inte helt 100 på om jag ska fortsätta. Det är helt sjukt vad fort tiden går. Det känns som om det var igår vi flyttade in i huset och detta skolåret börja.. Oh well.. Ska som sagt försöka komma ihåg att blogga igen, nu har jag dock väldigt mycket att göra, en massa prov och inlämningar så vi får se hur det går haha :)

Jag tänker att jag slänger in ett inlägg med massa bilder också från det senaste halvåret.. Har hunnit vara i Italien, hunnit fylla 21 och varit på bröllop och en massa annat skôj! :D 

Byee for now :P xx.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan igen.. Just nu är det assessment week, alltså W.10 vilket betyder att det är sista veckan för denna terminen!! Åker hem till Göteborg nästa vecka whoop whoop!!

Igår hade jag två assessments (prov) vilket var Sight Reading och Musicianship.. Jag gillar verkligen inte sight reading, jag vill kunna sjunga efter noter men det är så sjukt svårt.. Jag kan läsa noter hyfsat snabbt om jag har ett piano framför mig men när det kommer till att på två minuter läsa ett oförberett litet stycke och sedan sjunga det som står då går jag och gräver ner mig.. 🙆 haha nä men det gick väl helt okej. Lite små fel här och där på det förberedda stycket och sedan vet jag att jag sjöng det mesta rätt på den oförberedda.. Hoppas jag..😂

Sedan var det teoriprov (Musicianship). Det provet var jag inte lika orolig för, jag gillar teori och det är intressant när man hittar kopplingar och saker som får en att släppa ut ett stor "ahaaaaaa! 💡" haha 

Det enda som var svårt med teorin denna gånger var the aural part (hördelen), där du ska höra vilka intervaller, skalor och ackord som spelas. Jag tror att det gick bra.. Även om jag, precis, när jag hade fått provet började blöda näsblod.. Det bara börja rinna blod ur näsan från ingenstans..  haha. Fick sitta hela provet med en papperstuss i näsan.. Folk kollade lite roligt på mig när jag skulle lämna in provet då det hade blött igenom min lilla tuss.. Jag bara skratta och lämna in provet innan jag halvt sprang till toaletten för att tillslut kunna få stop på det.. 👌

Idag har jag prov i Instrument Techniques och Technology.. Jag är liite orolig över Ints. techniques då jag har ont i halsen och känner mig förkyld men det ska nog gå bra. Technology är jag inte alls orolig över, det är väldigt enkla grejer vi ska göra haha..

På torsdag har jag mina två sista prov innan terminen är över!! Så nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska åka in till skolan för proven.. Skriver nog mer när denna veckan är över, eller när jag har tid och lust hahaha!

See ya!! xx

Likes

Comments

Detta med att komma ihåg att skriva.. Jaja, det får bli lite när jag har tid och lust helt enkelt haha 😊

Förra veckans assessment gick väl helt okej. Är inte helt nöjd med min prestation men samtidigt så är man väl egentligen aldrig det. Fick tillbaka resultatet idag i alla fall och det gick helt okej, precis som jag trodde. Men, men.. som jag sa så är inte detta min typ av musik även om jag lär mig så sjukt mycket när jag måste sjunga/lyssna på det! 😄

Sen i torsdags har det faktiskt inte hänt så mycket.. Jag och Miranda satt på Spoons med några kompisar på torsdagskvällen, blev liite fulla.. Jag vet dock inte hur det gick till då vi faktiskt inte drack så mycket men, men.. kul var det 👍

Fredagen spenderades med att titta på film och bara slöa med Miranda, då en av oss var liiiiite mer bakis än den andra haha. Lördagen lika så, kollade på film, lagade mat, drack lite vin och bakade kladdkaka i mikron.. Ja i mikron hahaha! Vår ugn fungerar bra, men man kan inte se vilken inställning eller vilken temperatur man sätter den på.. Så vi vågade inte använda den ifall vi skulle råka bränna kakan 😂

Söndag blev en plugg dag, var ganska stolt över mig själv att jag fick gjort ganska mycket + att jag tyckte att vissa grejer börjar bli enklare vilket är ett bra tecken!!

I måndags hade jag tre lektioner från 14-19, Reading, Technology och Musicianship.. Översatt är väl det typ Notläsning, väldigt enkel musikproduktion och teori. Technology och Musicianship är nog två av mina favorit ämnen just nu. Reading, inte så mycket haha. Jag kan läsa noterna, inte jättefort men det går, dock är det när man ska sjunga efter noter som jag helt tappar bort mig.. Men det börjar långsamt bli bättre.

Igår hade jag också tre lektioner 10-16, Techniques, Popular Music Studies (PMS 😂) och Ensemble. På techniques fick jag gå upp och sjunga en låt jag valt själv, det skulle inte vara en "partylåt" utan, en låt som du vet att du skulle kunna göra bra men inte klarar av just nu.. Jag valde att sjunga en akustisk version av Kids In The Dark - All Time Low. Älskar verkligen den låten! 🙌

Det gick bra att sjunga den, lite små grejer som läraren kunde höra som jag ska jobba på bara. Efteråt sa en av mina klasskamrater att hon tyckte det var jättebra och att det var första gången hon tycker att jag verkligen gick in för en låt och att jag verkligen hade "feeling" haha.. Det är alltid skönt att höra att man gör något bra och jag tror verkligen att jag gjorde denna bättre eller inte bättre men med mer känsla just för att jag själv fick välja låt. Alla andra låtar som vi sjunger är ju redan valda åt oss, visst det går att ha känsla då också men det är en helt annan grej när du själv valt låt.

Nu är det onsdag, en av mina två lediga dagar i veckan. Det är helt sjukt att det redan är V.6 tiden går väldigt fort just nu.. Har i alla fall övat LPW låten till imorgon, I'd Rather Go Blind - Etta James, det ska faktiskt bli kul att göra denna då vi för en gångs skull faktiskt får bestämma tonart själva... Detta för att det bara är två ackord genom hela låten..

| I | IIm | IIm | I | genom hela låten haha 👌 Att något så enkelt kan bli så bra..

Imorgon blir det som sagt LPW men också Styles och Prep, 14-19 yaay.. Sen ska jag träffa Jenna, en klasskamrat från förra året, på Spoons. På lördag blir det jobb, YAAAY.. Och idag sa jag ja till två skift nästa helg. Hard work work! 👍

Nä nu blev detta jättelångt hahah det var inte meningen.. Oh well ska sjunga igenom LPW och Styles låtarna några gånger till sen blir det nog film 😄

Byeee xx.

​En liten videon, som en kompis bestämde sig för att göra, från tordagskvällen på Spoons 😂

Likes

Comments

​Hejsan svejsan! 

Nu var det ett tag sedan igen.. Jag är jättedålig på detta med uppdatering men jag ska bli bättre jag lovar. Skolan har dragit igång igen, vi är faktiskt inne på vecka 5 (bara 5 veckor kvar till jullov!) och ska ha våran första LPW assessment imorgon. Denna gången blev det faktiskt den låten jag hoppats på.. Inte för att jag tycker om låten men av de tre låtarna som vi kunde fått så var denna den jag tyckte mest om.  Detta är låten vi har på assessment imorgon.. 

Gracefully - Vintage Trouble 

Jag flyttade min blogg till nouw nyss.. Tänkte att jag skulle kolla hur den fungerar och är. Jag ville ha lite nytt så att jag får upp inspirationen till att skriva igen. Men, men.. nu ska jag nog öva lite till, se en film kanske och öva ytterligare lite till efter det haha 😁


Ha en bra dag!! xx. 

Likes

Comments