Iphone bilder på dagens träningsoutfit.

Dagarna bara rinner iväg.. jag spenderar större delen av min tid i danssalen och då i träningskläder. Ibland kan det verkligen vara så svårt att hitta en snygg och bekväm träningsoutfit.. Ett tips är att sätta dit en egen liten tvist eller matcha!! Matcha överdelen med underdelen eller varför inte ha en nättröja under din andra tröja, kan bli en så snygg detalj. Våga testa för att göra en tråkig tränings outfit lite roligare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag tillbringar större delen av min tid i en danssal framför en spegel... men lite "information" hur det kan vara och hur det är att vara dansare..
Har du någon gång tänkt dessa tankar;
"Att vara dansare är inget riktigt jobb, Ska du inte satsa på att bli något annat istället? Att dansa är lätt, det kan väl alla?"

Jag och många andra betalar enorma summor pengar för att nå vår dröm om att bli dansare. Genom det utsätter våran kropp för en hel del. Vi drabbas av sträckningar, muskelknutar och inflammationer pågrund av överansträngningar, listan kan göras lång. Men allt gör vi för att nå vårt mål. Vi betalar för att någon ska stå och säga åt oss att göra si och så, att vi gör fel eller rätt, att vi helt enkelt måste ändra på det ena och det andra, för att bli bra. Vi tränar från morgon till kväll. Tillbringar ca 8 timmar i danssalen varje dag. Du tror att det är över där? Nej, så är det inte. Utanför danssalen måste man stärka upp musklerna med ännu mer träning. Man stretchar för att få/ behålla flexibiliteten och styrkan.
Vi måste även äta massor av mat för att klara av allt det jag tidigare nämnt. Det tillkommer massor av tankar och planering om vad man ska äta. Äter jag rätt? Får jag i mig allt jag behöver? Är det här bra? Har jag ätit tillräckligt mycket?
Det är mycket man ska tänka på.
Skulle du fortfarande säga att dans är lätt?
Jag menar inget dåligt med dansvärlden då det är det här jag drömmer om varje dag. Det är det jag strävar efter. Det är det jag lägger ner all min energi och hjärta på.
Dansvärlden är helt sjuk men även helt fantastisk. Därför tycker jag det är viktigt att alla tänker till en gång till innan man öppnar munnen och väljer ord som "Att vara dansare är inget riktigt jobb" eller "att dansa är lätt" m.m. för det vi utsätter våra kroppar för är fan inte alltid mänskligt. Det är inte lätt, det är verkligen inte lätt. Man bygger sakta men säkert upp och stärker sin kropp för att kunna använda den till max, men samtidigt bryts den ner av allt slit.
Men det är det som är så fascinerande, att vi klarar av att göra något sånt här.
Det är det här jag drömmer om och det är rätt sjukt och fantastiskt när man väl tänker efter. Men det här är bara en sida av dansvärlden och jag kan bara tala utifrån mina egna ord.
Nästa gång du tänker säga att dansa är lätt, ställ dig själv frågan om du själv skulle klara av det. För skulle du klara av detta?

Likes

Comments

Tjenixen! här kommer några bilder ifrån när jag och Celine var ute och fotade lite samt tog en underbar brunch. Älskar när man lyxar till vardagen lite då och då men någon mysig lunch eller brunch, uppskattar det så. Ett starkt tips är att alla borde testa Moccos amerikanska pannkakor, så otroligt goda.. fast det vet väl alla redan? Haha.

Likes

Comments

Hur det har gått att blogga? Ja kanske inte som jag hade tänkt mig. Jag vill göra det jag gör fullt ut annars blir det liksom inte av att jag gör det överhuvudtaget. Ska verkligen försöka bli bättre på att ta bilder och uppdatera, lovar inget men ska göra mitt bästa.

Igår var det så otroligt kallt och då passade ju min fluffiga jacka perfekt. Jag piffade till det hela med en röd Céline Väska. Tycker det blir något extra när man vågar köra på en färgad jacka eller väska.

Likes

Comments

Sitter och drömmer mig bort till min alldeles egna lägenhet. En lägenhet som liksom är min egen, en lägenhet som jag får inreda helt själv och kan kalla för mitt hem.
Jag tycker vitt och guld är så otroligt snygga tillsammans, så stilrent och snyggt. Vitt och guld kan liksom aldrig bli fel.

Jag verkligen älskar att drömma mig bort till sånt jag drömmer om, som tillexempel en egen lägenhet. Samtidigt som jag älskar det hatar jag det också, för jag blir så frustrerad över att jag ännu inte har det.. men jag blir även taggad på att vilja jobba mig fram till det.
Det är okej att drömma, men att göra drömmarna till verklighet och till mål är mer än bara okej.

Bilderna är ifrån Pinterest.

Likes

Comments

Everything

Åkte in till stan för att möta upp Celine där vi sedan tog en middag på Riche. Deras köttbullar är bara så goda, att en sån enkel rätt kan bli till det lite lyxigar, älskar sånt.
Det är alltid så mysigt att mötas upp med Celine, varje möte blir aldrig det andra likt. En bra söndag helt enkelt. Kan starkt tipsa om att gå ut och ta en lite finare middag på en vanlig söndag, så mysigt.

Likes

Comments

Everything

Söndag andra advent, veckorna springer iväg och det går så fort, kanske lite för fort. Idag sprang jag ut på morgonkvisten för att fota lite. Tycker mornarna är så fina nu när solen lyser upp. Man får ta och ta vara på timmarna när det väl är ljust ute.
Måste bara säga att jag diggar dessa jeans ifrån Angelika Blicks kollektion ifrån Bikbok. Dom sitter där dom ska sitta och dom är så sköna. Dom är dom perfekta jeansen, rekommenderar dom starkt.

Likes

Comments

Alla dessa väskor, Alla detaljer, alla modeller. Jag har som sagt en liten kärlek eller rätt så stor kärlek till väskor.
Man kan aldrig ha för många väskor. Nackdelen är ju bara att det bränner i plånboken rätt så rejält.

Bilderna är tagna ifrån Pinterest.

Likes

Comments

Everything

Fullt upp idag. Dagen började med ett pass med pilates, det är ett så bra sätt att starta dagen på, man piggnar verkligen till. Sedan bjöd dagen på 3 stycken dansklasser, modernt, street och lite koreografi stod på schemat.
Måste bara säga att efter sånna här dagar är min hjärna och kropp helt slut, men jag älskar det. Så skönt att känna att man gjort något bra under dagen, något man kan vara stolt över.

Satt även och kollade igenom lite bilder och hittade dessa ifrån när jag och en vän var och fotade vid en bro i Kristineberg här i Stockholm. Perfekt bro för att ta lite street/ sportigare outfit bilder vid.

Likes

Comments

Everything

Mitt första blogginlägg,
hur börjar man? Vad skriver man? Kommer folk ens läsa det här? Frågorna kan göras många, men strunt i dom. 

Jag heter Emelie bengtsson, jag är en 19årig tjej med extremt många mål. Jag flyttade nyligen ifrån en liten stad som heter Bollnäs till storstaden Stockholm för att plugga till professionell yrkesdansare på danscenter fryshuset.
Att jag brinner för dans kanske är en självklarhet redan? Jag drömmer om att kunna leva på dansen, samtidigt som jag drömmer om att ha en egen klädkollektion!
Jag älskar att trixa med olika outfits, i hopp om att hitta något eget tillslut.
Jag anser att kläder säger en hel del om en person.

Okej, men varför skaffar jag blogg? Jo, jag har länge haft tankar om att skaffa en blogg men har inte riktigt vågat ta tag i det förens nu. 
I min blogg kommer du att kunna läsa om mitt liv, allt ifrån hur min vardag ser ut, till dans, mode, tankar och funderingar.
Jag hoppas att du kommer att gilla min blogg och att du följer med. Jag är så taggad!

Nu kör vi!Likes

Comments