​Jag har en fråga till er läsare. jag vet inte riktigt alltid vad jag kan skriva om. Ni kanske kan ge mig några tips som jag kan göra. Så kanske denna blogg blir mer uppdaterad om jag alltid vet vad jag ska skriva om. Jag hade varit jättetacksam om ni skriver i kommentarsfältet. 

Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Min häst Amigo är en väldigt pigg häst, men han är underbar och vill aldrig göra något illa. Men vi känner inte riktigt igen våran lilla killa nu på vintern för han har blivit surare och sen bockar han ibland när man rider och det har han aldrig gjort innan men det beror säkert mycket på all energi han har i kroppen. Men att han är sur tycker iallafall jag är lite konstigt, men igår när min syster var uppe i stallet så var han helt knasig när dom gjorde ordning honom och då tog dom ut honom och släppte honom i paddocken så han fick springa av sig och då blev han betydligt lugnare och mindre sur när han kom in. 

Men är era hästar betydligt piggare på vintern och gärna kan få bockar lite då och då? och att dom ibland blir surare, vill sparka in bakbenet i vägar m.m?

Likes

Comments


Vi har inte så många planer denna vecka, jag ska rida som vilken vecka som helst. Men en spännande sak ska hända nästa vecka för vi ska flytta min häst till ett nytt stall som vi äntligen får ett ridhus
😍 och sen finns det kompisar där som man kan rida med så man slipper rida själv⭐️ Jag hoppas att vi någon gång i helgen kan hinna åka iväg till ridhuset dit vi ska flytta så Amigo kan lära känna stället lite innan han flyttar dit, vi har varit där en gång tidigare och ridit dressyr, det gick jättebra💗Men nu börjar dom skriftliga nationella proven och det känns ju inte så roligt, jag är så inte taggad😶😩

Jag hoppas att ni kommer ha en härlig vecka
❤️❤️

Likes

Comments

Fråga gärna frågor i kommentarsfältet💗

Likes

Comments

1. Han älskar att vara på tävlingsbanorna
2. Vi har haft honom i ett halv år
3. Han är nio år gammal
4. Han är en svensk ridponny
5. Han är snäll glad och pigg.❤️

Det blev typ samma inlägg som det andra men jaja. Nu vet ni lite om mina djur iallafall❤️

Likes

Comments

1. Hon älskar att hoppa agility och springa mycket
2. Hon är tre år gammal
3. Hon fyller på alla hjärtans dag
4. Hon är en bearded collie
5. Hon är snäll, glad och fin❤️❤️

Likes

Comments

Världens bästa häst Amigo! På så kort tid med Amigo så har vi kommit jättelångt tillsammans. Nu på Tisdag ska jag iväg och hoppträna, det skall bli jätteroligt och spännande. Så kommer jag säkert lägga upp något efter träningen hur det gick och så.💓😆

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Nu kommer mitt första inlägg på min nya blogg. hoppas ni kommer gilla det. Jag heter Emelie som ni vet och är en tolvårig tjej som bor på västkusten med min familj, som består utav min Mamma, Pappa och syster. Jag rider ungefär fem dagar i veckan eller mer och två dagar spelar jag fotboll.

Jag kommer lägga upp mycket om min häst Amigo som är 9 år gammal. han är väldigt social och gillar att gosa och leka.

Han är tränad i hopp och dressyr, och han älskar det!

Jag har inte haft honom så länge, vi köpte honom för snart ett halvår sen, så jag hoppas att vi upplever mycket kul tillsammans.

Jag har också en hund som heter Tessie och är 3 år gammal, hon är väldigt leken och snabb och kan hoppa höga agilityhinder.

Hoppas ni kommer gilla min blogg<3


Likes

Comments