Hejdär! någon kvar? haha.

Ursäktar den dåliga bloggningen på senaste tiden. Men jag har haft prao två veckor och sedan lov, så mina vanliga rutiner föll bort och så hittade jag ingen tid för bloggning. Jaja nog om det, kan berätta vad som hänt den här månaden.

Först åkte jag till Åland för att praoa i två veckor. Jag praoade på ett ställe som heter mjuk & len city (lisco parfym) och helt ärligt var det ganska tråkigt, haha. Söndagen efter första veckan gick jag och Johanna på Katy Perrys konsert i globen och jag är helt mållös, fyran vad bra hon ÄR.

Efter praoen gick jag tre dagar i skolan och sen fick vi påsklov. På skärtorsdagen åkte jag, mamma och Christer till Åland för att fira påskhelgen där. På fredag morgon åkte jag och Sara vidare till Föglö och det var verkligen jätte mysigt, älskar den tjejen så mycket. Sen åkte jag tillbaka in till Mariehamn på lördagen med Joel och Alle. På kvällen gick jag ut och träffade massa människor, jätte trevligt.

På söndagen åkte jag tillbaka till Stockholm för att jag fick galet hög feber och resten av påsklovet spenderade jag i min säng, tyvärr.

Dock kände jag mig bättre på fredagen så då åkte jag snabbt iväg till Åland, sen på lördag kväll kom Hampus med mig tillbaka till Stockholm. I söndags gick hela min familj, Hampus, Felix och några kompisar till familjen till Stockholm Boulebar och åt jätte gott och spelade även boule, vilket verkligen inte är min sport haha! Men det var super trevligt och maten var helt underbar.

Nu ska jag försöka uppdatera bloggen lite oftare! så vi höörs, taco hej
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tisdagen var en bra dag. Efter skolan åkte jag och mötte upp Valle och senare åkte vi till söder för att se på bio med Johanna, Lydia och Lollo. Vi såg cirkeln och den var väl sådär, jag förstod inte så mycket. Men vi hade iallafall jätte kul och efter bion gick jag, Lollo och Valle till taco bar tror jag det var för att ladda mobilen och medan tog vi en cola och bara satt och skrattade typ, haha!

Gårdagen kändes som en evighet, gick 8-4 och det brukar gå bra men igår var bara så slö. Efter skolan åkte jag och gymmade men jag var sååå slö så jag var bara där i en timme och efter det åkte jag hem och sov.

Idag efter skolan så åkte jag till götgatan för att möta upp Smilla och Frida som jag inte hade träffat på JÄTTE länge! Har saknat dom galet mycket. Först satte vi oss på starbucks och satt där i kanske en timme, efter gick vi och kollade i lite butiker och sen slutade med att vi gick till gamla stan och bara gick omkring och pratade om allt mellan himmel och jord, det var så mysigt verkligen. Så skönt att ha personer som dom i mitt liv, dom är så bra.

(haha och föresten så fyller både min biologilärare och mitt lag djurgården år idag, congratzz)


Likes

Comments

Det är faktiskt många saker som jag är stolt över dom senaste dagarna! Det första är träningen som jag har åstadkommit den här veckan, har inte varit såhär taggad på träningen på länge och det märks. En annan sak som jag är stolt över är att jag har börja dricka jätte mycket vatten, har minst druckit 2 liter dagen den här veckan! Det är något jag rekommenderar alla att försöka göra för att jag känner mig så mycket piggare och fräschare nu.


Likes

Comments

Nämnde detta i mina ''13 intressanta fakta om mig'' men att jag är jätte dålig på att koncentrera mig på läxor och sånt när jag måste plugga hemma. Det har nu blivit till en ovana att jag inte ens försöker så det är en sak som jag absolut önskar att jag inte hade. Det är enklare sagt en gjort att bara sätta mig ner och plugga faktiskt men jag försöker verkligen bättra mig!


Likes

Comments

Äntligen fredag! Hela den här veckan har gått väldigt trögt. Det har inte hänt någonsin alls nästan, förutom igår som jag träffade Valle! har inte träffat honom på väldigt länge så det var kul, vi hade mycket att prata om.

Den här dagen känns som att den kommer rulla på väldigt långsamt. Hade matteprov på morgonen och det gick absolut inte bra. Kändes som att jag inte kunde någonting, så började gråta haha och kände bara sån press.

Jag går bara till lunch idag och sen senare åker jag till Åland! Ska bli jätte skönt att komma hem.


Likes

Comments

emeliednielsson

Pretty funny story actually. Jag skulle göra en ny mail adress och så klantig som jag är så råkade jag skippa A:et. Nu har det blivit en ''grej'' och tycker att det är ett ganska fyndigt namn, haha. Dock blir folk som vill veta min mail etc väldigt förvirrade men aa det är väl kul.


Likes

Comments

 1. Jag är inte bra på att komma på ''fakta'' om mig själv.
 2. Jag har jätte svårt koncentrera mig på skolgrejer, speciellt när jag är hemma. Så jag har inte pluggat hemma på ett år ungefär.
 3. Jag har ett ärr i mitt ögonbryn som jag fick när jag var 5 år och jag har nu först börjat acceptera det och slutat bry mig, haha.
 4. Äter för mycket onyttigt
 5. Jag har endometrios
 6. är väldigt glömsk av mig, ''mitt minne är bra men kort''.
 7. Jag hade inte varit i skolan en hel vecka sen september ungefär, tills jag bytte till olympen.
 8. Jag är helt head over heels in love
 9. Jag har ätit p-piller i ett år, men mådde skit av dom och glömde alltid att ta dom så ska snart sätta in en p-stav.
 10. Musik är typ hela mitt liv. Lyssnar på musik ca 10 timmar om dagen, nästan iallafall hahh
 11. trivs utan smink men sminkar mig ändå varje för att det känns som att folk inte skulle känna igen mig eller nåt hahah!
 12. Älskar SO ämnena och de är dom ända ämnena som jag är bra i enligt mig hehe
 13. Vill flytta tillbaka till Åland 😄

Likes

Comments

01- Ett nytaget foto av dig och 13 intressanta fakta om dig själv
02- Betydelsen av ditt bloggnamn.
03- En bild på dig och dina vänner
04- En ovana som du önskar att du inte hade
05- En bild från någonstans du har varit.
06- Korta små mål för denna månaden, och varför?
07- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
11- När och varför började du blogga?
12- En bild hemifrån
13- En bild på dig och din familj
14- En låt som betyder mycket för dig, berätta varför
15- En till bild på dig själv.
16- Smeknamn du har, och varför du har dom.
17- En bild på något som gör dig lycklig.
18- Någonting jag vill ha
19- Vad kan man hitta i din väska?
20- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?

Likes

Comments