Idag vakande kl 7 och tänkte överraska mamma o Ingvar med scones och kaffe när dom vaknade men vi hade inte tillräckligt mycket med mjölk så jag gjorde mig iordning för att gå till Willys för att köpa mjölk men när jag väl står i kassan och ska betala så börjar jag känna mej kallsvettiga och svimfärdig så jag frågade om jag kunde få ett glas vatten och jag bara kände hur ögonen svartnade mer och mer för ögonen då tog en i personalen in mej till deras fika rum så jag kunde lägga mej där och vila medans mamma och min storasyster emma var på väg upp till Willys. Men som tur va så hade jag min syster i mobilen för jag pratade med henne när jag var på väg till Willys och inne på Willys så hon i personalen pratade med emma och sa att dom var tvungna att komma och hämta mej för jag hade inte orkat att gå hem själv. Nu har man också ringt till vårdcentralen och väntar på att dom ska ringa upp.
Min mamma sa att det finns diabetes i släkten och hon tror att det kan vara något sånt för detta är inte första gången det händer utan att jag har ansträngt mej eller något så nu är det dags att kolla upp det fast man inte vill.
Uppdatering kommer snart va dom säger på vårdcentralen

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Emelie Demetri och jag är 20 år. Jag har gått på Vretagymnasiet i utbildning som hästskötare tog studenten 2017. jag älskar djur speciellt hästar och hundar. Jag tar hand om en liten chihuahua som heter scooby doo han är 2 år och han är min lilla bebis och betyder väldigt mycket för mej.

Likes

Comments