Fika med Emelie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu sitter vi och väntar på kinamaten, sen drar vi och handlar godis. Vi ska se Focus ikväll, är den bra tro?

Likes

Comments

Ser ni så fluffiga och sköna dom är?! Nu ska jag mysa ner mig i sängen med gossip girl och choklad, tror jag överlever det.

Likes

Comments

Halloj! Jag blir så depp av detta vädret, ärligt. Jag har köpt världens coolaste strumpor idag, ett par tjocka mys strumpor som går över knät och dom är babyrosa. Kommer gå med dom hela dagen! Jag har även hunnit med att fixa ett påskägg till min lillebror och bokat bio som jag och Felicia sak se imorgon och innan dess ska vi käka kinamat. 

Likes

Comments

Fun fact about me, jag älskar att vara hemma. Nästan lite för mycket egentligen, seriöst jag njuter av att bara vara hemma och ligga i sängen. Jag behöver liksom inte mer än det, lite mat och en bra film sen är jag nöjd. Låter tråkigt märker jag nu, men jag är jävligt rolig egentligen. Godnatt!

Likes

Comments

Jag och mormor har precis lagat mat, kycklingfilé fylld med fetaost och soltorkade tomater, alltid lika gott. Har även hunnit med att se några avsnitt av gossip girl och skickat in en uppgift till skolan, bra dag!

Likes

Comments

Nybakade scones med björnbärs marmelad.

Likes

Comments

Okej, det blev Gossip Girl jag vet att jag antagligen är lite efter men har typ inte kollat på den alls. Och nu har jag sett de första fem avsnitten och kommer antagligen sitta klistrad halva natten.

Likes

Comments

Har precis ätit klart. Asså jag älskar mat, på riktigt! Finns inget bättre än att äta en god middag men sina vänner och bara umgås. Tyvärr har ju inte alla den inställningen till mat and I feel sorry for you.
Nu ska jag se på det senaste avsnittet av unga föräldrar och sedan göra te och kolla på serier resten av kvällen. Kan inte bestämma mig om jag ska börja se om alla säsongerna av sons of anarchy eller börja på någon ny. SOA är en av mina favoriter (den andra är one tree hill).

Likes

Comments