Mer än en månad sen jag uppdaterade, haha. Båda mina bröder har i alla fall hunnit fylla år (18 & 19 juni) sen fyllde även jag år i söndags (9 juli).
Påbörjade födelsedagen med jobb sen blev jag uppvaktad med blommor & bjuden på Texas Longhorn utav min fina sambo.
Vad mer? Jo, har hunnit jobba en hel del & även varit på stadsfesten en dag. Passade på att handla lite kläder då, annars har det inte hänt så mycket mer.
Just nu sitter jag på jobbet, delad tur idag så jobbar 07.30-15.30 sedan 18.30-21.30. Mellan timmarna ska jag hinna på både Ica & Apoteket sen även hem en sväng innan jag börjar igen.
Sen en jobbdag till innan fem(!) dagars ledighet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De mesta jag gjort i veckan är att jobba, har även sett min minsta bror konfirmera sig, varit på konfirmationsmiddag sedan har min andra bror tagit studenten, varit på festligheter hos min syster & solat litegrann. Måste passa på innan sommarschemat börjar & jag knappt kommer få tid till det haha.
Idag ska jag endast se på serier, tvätta & göra lite småsaker & ikväll far Philip till sin syster i Burträsk medan jag ska invänta en hel vecka med jobb.
Jobbar alltså 6 utav 7 dagar i veckan haha.

Likes

Comments

Nu var det nästan en månad sedan jag skrev, har ju varit i Cypern & kommer lägga in bilder därifrån senare.
Har även hunnit jobba & sånt där, köpt en heltäckningsmatta till balkongen & ska leta lite utemöbler så det blir mysigt därute i sommar.
Har även hunnit med att få några ramar till våra tavlor som sedan ska upp på några tavelhyllor vi ska måla om från ek till vita & förhoppningsvis får vi upp de snart också.
I skrivande stund så ser jag på Supernatural som jag gjort nästintill hela dagen, ska fortsätta se det sedan ta en dusch & försöka lägga mig i någorlunda tid ikväll då det står jobb på schemat imorgon.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev, haha. Känns som att jag har haft fullt upp fastän jag egentligen inte gjort så mycket men.
Vaknade för ca en timme sen & sen dess har jag hunnit käka frukost & inte så mycket mer.
Senare idag ska vi till Philips föräldrar för att äta middag & ha valborgsfirande sen tror jag inte att det händer så mycket mer.

Likes

Comments

Godmorgon! Har alldeles nyss vaknat, åt godaste frukosten imorse, havregrynsgröt & äggröra sen tog jag ett glas Treo eftersom jag har ont i huvudet.
Ska snart ta mig en dusch eftersom att jag inte gjorde det igår & sen ska jag se på serien Riverdale & mer händer nog inte. Ska på kvällsjobb 18.30-21.30, skönt med ett kortpass.

Likes

Comments

Härifrån kommer alltså mobilskalet jag fick idag, finns väldigt många olika att välja bland. Och jag som äääälskar marmor, haha.


Likes

Comments

Hej på er, idag har jag inte gjort mycket alls. Åt god middag vilket blev kyckling, sallad, ugnsrostade potatisar & hemmagjord vitlökssås. För övrigt fick jag ett paket från ideal of sweden, det var ett jättefint skal därifrån.
Just nu i skrivande stund så ser jag på film vilket jag gjort nästintill hela dagen, haha. Senare ska jag nog bara använda en ansiktsmask & sedan duscha & göra mig i ordning för sängen.

Likes

Comments