Igår var jag på bada bing med sex andra tjejer från min klass. Vi åkte dit ganska sent och det var så mysigt att sitta inne på restaurangen när det var mörkt utanför. Jag köpte sotaren och sötpotatis pommes, som är typ det godaste jag vet? hahah. Vi satt där i någon timme och bara snackade, alla var för mätta för att köpa någon efterrätt men någon gång ska jag smaka på chokladkakan dem har där.

Idag händer det inget speciellt kom hem från skolan nyss och ska åka ut till Valle en sväng. Blir att läsa min engelska bok som ska vara läst ett antal sidor tills imorgon och jag har knappt rört den.. Ska till gymmet sen ikväll!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var jag på ridskolan och hjälpte till när ungdoms styrelsen hade en pay and jump. Satt med i styrelsen men hoppade av för några månader sen då jag vill satsa på skolan nu mitt sista år. Har kämpat någon timme med att installera sims 2 pet story men ville inte funka vilket var väldigt sorgligt då jag verkligen ville spela det idag.. Har iallafall beställt min studentmössa och jag längtar tills den kommer!Likes

Comments

Gud vad länge sedan det var sen jag skrev något här. Har inte gjort något speciellt men ibland så orkar man inte sätta sig vid datorn och skriva ett blogginlägg och i mitt fall så glömde jag efter ett tag bort att jag ens hade en blogg. Hade ett matteprov igår som gick sådär, hoppas på ett godkänt betyg men om det går helt åt helvete kan jag iallafall göra om det. Gör om gör rätt så att säga.

Idag var jag hemma hos Malin en snabbis på morgonen innan jag åkte ut till Valle för att släppa in han då det skulle regna och bli riktigt kallt under kvällen. Man märker verkligen att hösten har kommit nu då det är mörkt hela tiden och man fryser ihjäl två sekunder efter man har lämnat huset. Ikväll ska jag kolla på någon film eller kolla på en säsong av american horror story, får helt enkelt se vad jag blir sugen på framåt kvällen.


​Bjuder på en bild från en dag i somras där vädret var underbart och inte grått som nu..

Likes

Comments

Idag gick Elin balen och Thezzan tog studenten. Var först i Nässjö och grattade thezzan innan jag skyndade mig till Vetlanda för att kolla på Elin. Det är så himla kul att kolla på alla balparen och alla fina klänningar. Sjuk tanke att om ett år så är det jag som går balen och tar studenten.

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg! Min fredag består av att träffa några kompisar och mysa. Sen kanske vi skulle åka till östanå igen, hahha bästa stället. Men innan allt det ska jag till stan med Elin och sen en sväng till Valle. Hoppas ni får en toppen helg

Likes

Comments

hej på er, idag hade jag inga lektioner som rubriken lyder. Utan var inne i skolan och gjorde ett prov och sen satt vi och kollade på alla treorna som hade studentuppdrag, längtar tills jag går i trean bara ett år kvar nu. Ska en sväng till Valle och klippa klart hans ena ben haha, sen så är det klassfest på östanå med min klass kommer bli toppen.

Likes

Comments

​Vi hade så mysigt igår på våran picknick, ankan i dem första bilderna var typ jämte våra filt hela tiden. Jättesöt men lite obehagligt haha

Likes

Comments