View tracker

Vet inte hur många gånger jag har påbörjat något sådant här. En resa, en förändring, ett nytt liv mot ett hälsosammare jag. Och vet inte hur många gånger som jag har slutat för att jag inte råkar följa en vecka exakt som jag planerat och då är ju allt förstört (ironi...). Jag vill chocka mig själv och omvärlden med att visa att jag visst kan och jag klarar av att ändra mig och nå de mål jag eftersträvar, och har eftersträvat så länge. Eller chocka och chocka, jag VET att jag har en jävlaranamma och envishet som heter duga, det har bara försvunnit lite de senaste åren. Men jag vet att det finns där inom mig, och jag ska plocka fram det! Jag vet att jag kan klara av vad jag än tar mig till och det är det jag ska bevisa nu, en gång för alla!

Jaha, så är december, julmånaden, bästa månaden att påbörja något sådant här då? Njaa, men det kan bli en påfart mot min nystart. Klyschigt att starta 1 januari? JA, men å andra sidan varför inte?! 2016 har inte precis varit mitt år hälsomässigt sett med lite sjukdomar hela tiden, dåligt med träning och desto sämre kost. Ska inte avsluta det på värsta tänkbara sätt men vad folk än säger så vill jag, och väljer jag, att äta sötsaker nu kring jul. Blir liksom inte riktigt jul annars. Det är i alla fall min åsikt just nu. Däremot siktar jag på att träna minst 3 gånger/vecka hela december ut. Vad det blir för träning får lusten just den dagen avgöra. Satsar just nu på att träna måndag, onsdag, torsdag men kan även blir någon dag på helgen, lite efter vad som händer under veckan. Så jag har alltså 4 veckor där jag planerar att träna 3 gånger/vecka, vilket sammanlagt blir 12 träningar. Det SKA jag hålla! Och det blir en bra start inför januari.

Att planera inför 2016 kommer jag inte göra nu utan det kommer om ett par veckor. Ska försöka uppdatera med träningen här fram tills dess. Sedan är det 110% fullt fokus på att ta mig framåt och utvecklas som gäller! JAG VILL, JAG KAN, JAG VÅGAR!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker