​Okej, this just happened! Beställde nyss en ny telefon, velade länge mellan den guldfärgade och den nya i rosé men fick ändå bli den vanliga guldfärgade till slut. Hoppas jag inte ångrar mig nu haha. Åh vill bara ha den nuuuuuuu!

Likes

Comments

Idag har jag känt sånt sjukt sug efter att börja träna och hitta tillbaka till den formen jag hade i våras och somras. Nu i höst har det blivit mycket skitmat och knappt nån träning alls. Dock beror det ju till stor del på att jag har flängt runt som jag vet inte vad och bott på massor av olika ställen i väntan på att få tillträde till min lägenhet i Göteborg. Då är det svårt att få någon typ av rutiner över huvudtaget och framförallt träningsrutiner. Men nu är det bara två veckor kvar tills jag flyttar till min lägenhet och fram tills dess får jag hos Steph och Emma vilket är sååå skönt! De bor dessutom på samma gata som SATS så några pass ska jag nog få till de närmsta veckorna! Längtar efter att känna mig stark och den där sköna känslan man får när man är igång ordentligt med träningen. Jag vet ju att jag mår tusen gånger bättre både fysiskt och psykiskt när jag tränar ordentligt och äter bra. Kanske ska göra en liten investering i mig själv och lägga lite pengar på en PT, tåls att fundera på. Men nu jäklar ska jag ta vara på den motivation jag har och köra på den här veckan, yeeey who's with me?! :D


Bilder: pinterest.com

Likes

Comments

Efter att ha suttit och pratat om framtidsdrömmar en go stund med en väldigt klok människa vän, bestämde jag mig för att köra på det här med en blogg. Hon sa om du vill jobba med marknadsföring i lifestyle-kategorin varför inte själv starta en blogg? Och helt ärligt, hon har ju helt rätt! Jag gillar ju allt det där som bloggvärlden innebär med fina bilder, mode, inredning, träning och jag har ju ändå lite koll (i alla fall enligt mig själv, haha) så då är det ju bara att köra och se hur det går! Sen att jag har en stor kärlek till härliga Instagram-konton hör väl också lite till, jag gillar fina saker och att göra saker fina helt enkelt. Till mina vänner och familjs stora fascination envisas jag med att fota varenda måltid/frukost/fika ja you name it, flyttar runt grejer på bordet så att de hamnar i perfekt symmetri, tänder lampan för bättre ljus, står på stolen för att få en bild ovanifrån ja ni hör ju haha. Tills någon frågar: Emelie är du klar snart så att vi får äta innan maten blir kall?! Så om ingen annan vill läsa så har jag ju ett fantastiskt verktyg för att själv komma ihåg allt spännande jag hittar på och all fin mat jag fotar.

Well, med det sagt. Välkomna till min blogg där ni kan förvänta er en och annan matbild framöver ;-)

Den enda bilden jag hade här var från när vi var i Frankrike och åkte skidor, men tycker ändå att den symboliserar nu kööööör vi rätt bra, eller?!

Likes

Comments