Jättejobbigt verkligen, nouwappen fungerar inte... Men kan sammanfatta veckan än så länge för er från datorn:

Måndag: red på galoppbanan vilket gick jättebra :) Skoldagen var ganska rolig också

Tisdag: red ut på morgonen och gick därefter i skolan. Pluggade efter skolan vilket jag också gjorde i måndags då jag har prov imorgon :O

Onsdag: Idrotten blev inställd så jag tog utsläppet och red på morgonen :) Det gick jättebra, dock fruset som det varit hela veckan men red ett ganska normalt pass ändå på galoppbanan och Prinsen var fin. Sedan ¨åkte jag in och åt på gih trots att vi har lektioner på skolan idag för de har godare mat och mina kompisar skulle inte komma samtidigt som mig.  Sedan hade vi två lektioner innan jag åkte hem och här har jag pluggat det sista, ätit och duschat. Nu ska jag och mamma baka, nom nom!

Ha en bra kväll!

Emelie​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Appen har strulat så har inte funkat att lägga upp något :(

Men helgen har bestått av julmarknader, fika inne i stan, tvmys och stallet :)

Ha en trevlig advent så får ni mer bloggande så fort det har löst sig!

Likes

Comments

Nu har jag tränat och är påväg hem. Banan höll på att frysa men var helt ridbar ändå så jag  tränade markarbete vilket gick bra. Prinsen var dock lite trött eftersom han har gått ganska så många hårda pass efter varandra. Sen fixade jag stallet som vanligt och nu ska jag till skolan. Vi har ingen matte idag så slutar tidigare 😇
Juste glömt att skriva att istället för betalning mot att jag gör nyårsdagens utsläpp kommer jag slippa göra en del pass vilket är bra då vissa skulle ligga på när jag är hos pappa.
Ha en fin torsdag!
Emelie

Likes

Comments

...över dagens pass! Alltså det ger en så himla bra energi när passen går perfekt flera dagar i rad! Jag red dressyr och Prinsen var jätteambitiös och gjorde byten, var snabb och kvick i benen, gick i en jättebra hög form i alla gångarter, övergångar och halter🤗 Vi red nästan galopp på stället, övade på byten, skänkelvikningar och öppnor idag.
I skolan hade vi idrott och sen efter lunch engelska och tyska. Det var hyfsat kul i alla fall med idrotten då vi spelade badminton🤗
Ha en bra kväll!
Emelie

Likes

Comments

Alltså det här är helt galet roligt! Idag hoppade jag 110 cm oxer i termobyxor, utan  chaps och i ösregnet haha. Tänkte rida ut idag när vi hade utsläppet men det var så mörkt så bestämde mig för att rida på galoppbanan eller om det gick på bana och det gick det. Eftersom det är älta svårast att få till hoppträningar på vintern för oss utan ridhus så passade jag på. Jag satte upp en oxer enbart då det blir lättare att höja och då jag lättare kan introducera högre höjder (det var egentligen inte tanken att hoppa 110). Som tur var hade banan inte hunnit bli blöt och tung så vi körde på. Han var jättefin och man märker verkligen att högre höjder passar honom. På 90 och 100 cm så klobkade han i hindret men inte när det blev högre. Så himla nöjd!!! Känns bra och inte som ett problem med hönden alls till sm😇
Nu är jag ute med kaninerna för kom hem tidigare än vanligt då stallägaren var snäll och körde mig.
Ha en bra dag!
Emelie

Likes

Comments

Tjäna!
Idag så gick jag en ganska kort dag i skolan och lektionerna gick väl bra. Efter skolan var det en massa problem med pendeltågen så åkte med tuben till Farsta där mamma hämtade mig. Vi hade sen insläpp och så red jag barbacka på galoppbanan som gick jättebra.
Igår skrev jag klart min fältrapport och på dagen var vi i Nacka forum. På kvällen tänkte jag hoppa men var för hårt så körde jättelätt markarbete en liten stund och red sen på galoppbanan.
Nu är jag hemma från stallet och är ute med mina små kaninbusar❤
Lugn kväll blir det vilket är perfekt, jag har heller inga läxor denna vecka🎉🎉🎉
Ha en bra kväll!
Emelie

Likes

Comments

Nu är jag minst sagt trött. Jag sov ut imorse men har gjort en hel del idag. Jag har varit i sickla och kollat rean, varit i stallet där jag red ut med Clara, varit på intervjuv vilket gick jättebra och slutligen nu sitter jag och pluggar. Uteritten gick super och Prinsen blev jättepigg och glad haha. All energi som han inte haft under veckan kom på en gång😉 Vi tog in hästarna också och efter det åkte vi direkt till intervjun som gick jättebra så det känns perfekt.

Snart väntas middag och tvmys. Kanske pluggar en liten stund till idag eller så gör jag klart det imorgon.

Hoppas ni har en bra dag!
Emelie

Likes

Comments

Idag har varit en ganska lång dag. Imorse hade rektorn oss och han bjöd på bullar😍 Sen åt vi lunch och efter det höll jag mitt tal vilket gick ganska bra även om jag var fett nervös. Sista lektionen var naturkunskap och då skrev jag på min fältrapport. Sedan slutade jag och åkte till pappa. Här har jag mest chillat och ätit middag.
Ha en bra fredagkväll 😊
Emelie

Likes

Comments

Tänkte blogga efter ridningen igår men det hann jag tyvärr inte så får berätta om gårdagen idag istället. Igår hade vi dansprov vilket gick jättedåligt tråkigt nog...😔 Men sen hade vi engelska och tyska efter lunch vilket gick något bättre. Jag kom hem innan mamma så då gick jag ut med kaninerna och sen drog vi till stallet. Jag red barbacka på galoppbanan vilket gick ganska bra men det var fruset i marken så fick ta det lite lugnare. När vi kom hem åt jag middag och sen tränade jag på mitt tal för mamma innan jag gick och lade mig. Idag har jag ju utvecklingssamtalet så har har lite bråttom nu på morognen då jag ska ta ett tidigare tåg. Vi har lektioner vid Gih idag så efter utvecklingssamtalet måste jag ta mig dit och äta först innan jag kan vara med vilket kommer göra att jag kommer lite sent, men jag klagar inte😉 Ikväll har jag en hel del att göra, jag ska träna, städa och träna talet som jag ska hålla imorgon. S0 har tyvärr ingen aning om jag kommer att hinna men ska försöka vara så effektiv som möjligt och lära mig talet utantill på tåget. Idag så har jag haft utsläpp och ridit på galoppbanan igen vilket gick ganska bra då den äntligen har smält 🤗 Det enda dåliga var att den var jätteblöt och att eftersom jag bara har ridit där hela veckan så var Prinsen rätt så uttråkad av att behöva ridas rida där igen. Imorgon fixar mamma stallet och på lördag ska jag rida ut och ha insläppet. På söndag kväll rider jag förhoppningsvis hoppning hemma om banan är ridbar.
Ha en underbar torsdag mina vänner!
Emelie

Likes

Comments

Känner verkligen julfeelings nu när dwt snöar hela tiden, hatar egentligen vintern pga att det är kallt och svårt att rida men det känns konstigt nog fett mysigt just nu. Igår åkte jag in till skolan i onödan eftersom jag tagit fel på dag så har utvecklingssamtal på torsdag... Åt god lunch med pappa inne i stan i alla fall och jag tog in en god laxpasta. Resten av dagen där jag typ med ryttareliten haha, älskade serie😙 Idag hade vi utsläpoe t och jag red även idag på galoppbanan vilket gick bra även om Prinsen tog det lite lugnt då det var lite halt. Sen fixade jag stallet i lugn och ro eftersom jag har hela dagen ledig. Nu är jag nästan halvvägs hem. När jag kommer hem tror jag att jag kanske ska gå ut med kaminerna eller laga tidig lunch, får se. Tror inte att jag har så mycket mer intressant att säga så vi får höras senare eller imorgon.
Emelie

Likes

Comments