Vet inte var jag ska börja när jag skriver detta.. Jag har aldrig bloggat förut men läser några av mina vänners bloggar. Jag har nog alltid tyckt att det är ett bra sätt att få ner sina tankar och höra vad andra har att säga. Dock måste jag säga att mycket man hittar ute på nätet är mer åt det negativa hållet. Denna blogg kommer nog vara mer positiv och reflekterande över det jag stöter på och vad jag lär mig utifrån det jag går igenom dagligen.

Jag har precis flyttat till landet efter att ha bott min största del av livet i storstäder. Många har frågat mig "hur kommer det sig?" "är det vad du vill?" och "Hur kom ni fram till detta?"

Jag och min man kände efter att ha bott i en liten tvåa, som var dåligt planerad, grannar som ständigt bråkade och mycket liv utanför kände vi att vi var redo för något nytt. Vi hade försökt få barn i ett ganska bra tag och i slutet av året 2016 fick vi även reda på att jag hade endometrios kände vi att vi behövde ett miljöombyte genast. Vi hittade vår drömgård, jag lyckades hitta nytt jobb så vi slog till direkt!

Jag måste säga att jag kunde inte ha gjort ett bättre val. Jag kände direkt att mina stressnivåer sjönk avsevärt, jag hade mer energi till min man och gården än vad jag någonsin hade när vi bodde i stan. Efter knappt 3 månader på gården upptäckte vi att jag var gravid!! Vi kunde inte vara lyckligare då 2 veckor innan vi fick reda på detta var vi på en IVF klinik och provade på att ge mig sprutor i magen för att påbörja den långa resa med provrörsbefruktning. Tänk vad ett miljöombyte både hemma och jobbet kunde göra.

Jag förstår att det är mycket jag har skrivit om som jag inte har förklarat men tänker att det kommer jag att ha tid med under min resa för det har varit en resa hitintills som jag gärna vill dela med mig. Jag letade mycket efter andra men hittade aldrig någon jag tyckte om eller som passade mig.

Likes

Comments