Nu har jag och nikki bestämt oss för att börja om på ny blogg igen i och med vi paja den andra för att hon belv sur o sen radera jag den, HAHA!  Nej men vi ska börja på den nya som heter: www.nattstad.se/emelienikki ?så från och med nu får ni följa den vi kommer skriva mycket skit men även vettiga saker om vårat liv i skolan och även när vi tillbringar tid i eslöv med släkten och massa:) Ni kommer nog mest läsa om vad vi gör på dagarna och så men i och med vi är två sjukt härliga tjejer på inte så många år som har varit med om så mycket så tror jag det kommer bli lärorikt för er att följa våran underbara blogg.

?kommer inte vara aktiv här så att ni vet kanske skriver lite då och då.<3

 

puss / emelie

 

?

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nyss gjort v mig lite ska till skolan snart och sen har vi trampolin/gymnastik uppvisning. Pusss!:)

Likes

Comments

Igår var jag och nikki i stan lägger ut bilder sen, vi va och solade i 26 minuter och sen tränade vi dans våran uppvisning är den 22 maj tror jag kom och kolla vet jag, På GA !  Kommer bli jätte bra fast jag är halft skadad, men iaf dagen idag har med varit knasig men jag skriver mer sen om denna dagen och igår för nu ska jag plugga har en inläming på 3 sidor i morgon så.

PUSSHEJ ! <3 

Likes

Comments

sry för att jag inte bloggat men har inte varit hemma har spenderat tid på akuten för knät och magen men orkar ej berätta om det nu, har nyss laggt på ett lager BUS och snackat med älskling, ska med nikky in till dansen i morgon fast jag inte kan dansa så ska vi sola först och sen ska vi till träningen och tjej kvällen, men nu ska jag hoppa i sängen och sova min skönhetssömn puss heeej / emelie<3

bild på mig och bebis.<3

Likes

Comments

sitter i älsklings säng nu, har varit hos hans pappa idag myspys, Sen har vi bara chillat här och så jag ska snart sova är sjukt trött. men älskling ska nog mecka data typ hela natten. Gårdagen var härlig tack så mkt dudes, men nej nu orkar jag ej blogga mer pussheeej / Emelie

Likes

Comments

Vaknade kavart i 11 för att sofie snackade i telefon, men ajaa vi har käkat och så sen tog Sofie bussen hem så jag ska snart börja fixa mig och packa lite för ska till älskling sen vid 5 blir säkert jätte kul saknar faktiskt honnom fast jag träffade han 10 minter på väla igår. men aja ska hoppa in i duchen nu och sen får vi se om jag bloggar mer ikväll kanske från mobilen vem vet, 

så ser klockan som jag köppte ut igår förutom blingblinget.:P

/ emelie<3

Likes

Comments

Varit på Väla idag med Sofie, Bella, Jojjo och Ludde chillade runder och kollade lite saker köppte en jätte snygg blå klocka till sommaren som ni får bild någon annan dag. Sen stack vi hem här och käkade och snackade lite med min mamma. Färgade även håret på ludde och det blev svart sen har vi haft salen i skolan idag och tränat dans nu på kvällen sjuk underbart, nu har jag och Sofie laggt oss i varsin säng och ska kolla film och sen sova, i morgon ska vi bara chilla är och skämma bort oss själva. (L)

En liten bild på snyggingen Sofie! 

puss / emelie <3

Likes

Comments

Nu är man vaken och ska snart till skolan så bloggar snabbt från telefonen, ska snart dra till skolan och sen blir det stan / väla med bästa :) pusshheeej / emelie

Likes

Comments

Vissa dagar är bara som solsken och allt blir bra, eller ja inte allt men det mesta. Kom in på skolan jag sökt till så jag är sjukt nöjd med det min vighet börjar komma tillbaka nu så målet kommer att fixa sig. Jobbet idag gick bra har underbara tjejer på gymnastiken och härliga arbetskamrater. Åt en mysig middag med familjen med grillat pommes såser och grönsaker och sen jordgubbar med grädde till efterrätt. Snart ska jag ta och snacka i telefon med älskling och sen sova för i morgon går jag i skolan till 3 sen väla med folk och träffa Sofie, sen sover hon här Härligt, :)

får se om jag bloggar i morgon ska försöka men men nu får ha det bäst så länge det ska jag /

EMELIE!

Likes

Comments

Måste skriva av mig, vad ska jag göra när du är borta? När du inte finns mer ? när du ger upp.. Orden du sa till mig på din födelsedag dem kretsar i mitt huvud varenda dag, Du sa; Jo Emelie! jag har nog inte så långt kvar att leva det har gått ett år du är fortfarande hos mig fast mer eller mindre närvarande i dina tankar.

Att du inte ens kan leva utan alkoholen när du är hos mig att jag inte kan få njuta av det sista om det nu är som du säger. Jag blir så förbannad att du låtit de ta över dig du är starkare en så jag vet det. Du har varit med om mycket men du kan inte säga att vi ställt upp för dig så mycket vi gjort och även så mycket du gjort för mig jag har bara dig och Mormor kvar. Snälla försök det skär i mitt hjärta varenda gång du är här och jag kollar i din väska och där ligger den alkoholen som jag inte ville se lukten av dig... just nu är det bara alkohol. 

Morfar... jag minns de dagar i ditt gamla hus när vi måla när du skrämde oss när du åkte flakmoppe med mig, i can't take this... Jag älskar dig och kommer alltid att göra vad jag än säger. 

/ DITT eget barnbarn! <3

Likes

Comments