" Du har ingen framtid utan utbildning, hur ska du nu klara dig"?

Att hoppa av skolan, ett utav de bästa valen jag gjort i mitt liv tror jag, många av er tycker nog jag är ganska korkad som kan säga så men det är så jag känner. Jag har haft de svårt i skolan sen 6an, innan dess var det ingen svår match, kan nog säga att jag tyckte skolan var kul innan dess. Men när jag skulle börja sjätte klass så blev våran dåvarande lärare erbjuden ett jobb som hon väldigt länge velat ha och självklart ville hon ta det vilket bara var kul såklart. Man får väll vara glad för andras skull ibland. Men problemet var bara att jag hade väldigt stort problem med lärare i skolan och hamnade ofta i konflikter. Men hon vi hade trivdes jag med och vi klickade på något sett. Så i 6an fick vi alltså en ny lärare och det var där det började gå fel, jag blev mer stökig och okoncentrerad, allt runtom blev plötsligt mycket viktigare och helt ärligt så kände jag nu i efterhand att läraren vi fick inte brydde sig så mycket. Det var min klass sista år på mellanstadiet. Våran nya lärare skulle ha oss i ett år och sen aldrig mer se oss igen! Sen började jag högstadiet, allt var nytt och spännande. Nya klasser och kompisar, det var då jag började på större problem. Jag gick upp varje morgon, gick till skolan, men var då inte på mina lektioner utan umgicks med andra kompisar antingen i korridoren eller utanför skolan. Fick fler & fler underkända ämnen och tillslut kändes det så hopplöst att ens försöka. Det höll på fram till sista året på högstadiet då det var dags att förbereda sig och söka in på ett gymnasium. Jag förbättrade mina ämnen och kom in på Byggprogrammet på Anders Ljungstedts gymnasium. Gick på byggprogrammet första året och jag trivdes bra. Men sen när jag började mitt andra år så blev jag mer & mer trött på allt plugg och skola över huvudtaget. Jag hade varit extremt skoltrött i flera år men nu i vintras kom jag till den punkt att jag inte orkar mer. Och nu i februari som var så bestämde jag, skolan och mina föräldrar att det bästa för mig vore en paus och med det hoppa av skolan. Mina lärare på gymnasiet har varit väldigt schyssta emot mig i alla år jag gått där. Fixat scheman efter hur jag själv vill och jätte långa sovmornar. Vilket funkade ett tag men inte så länge.

Så vad gör jag idag då?

Idag säker jag jobb och började med det för ca 1 vecka sedan så därför har jag ej något jobb än så det behöver ingen påpeka.

Jag mår så mycket bättre utav att inte gå i skolan, det vart för jobbigt för mig helt enkelt. Och jag lovar er att livet är inte förstört bara för att jag inte har någon gymnasieutbildning. Och dessutom är det aldrig försent för att plugga.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Såg på Linn Ahlborgs blogg att hon köpt en Kenza 9 röd och blev så himla sugen på den. Har velat haft den ett bra tag nu men ej haft pengar och vet ej om det är värt att äga en tredje skinnjacka från kenzas kollektion. Har kenza 9 i svart och kenza 10 med brun päls. Men den är ju så himla fräsch!! Är verkligen supernöjd med båda mina och 9an har jag haft sedan 2012 och den ser helt ärligt nyköpt ut. Finns inget slitage på den alls så kvalité har dom ju. Någon annan som har 9an i rött och isåfall vad tycker ni om den? Skulle vara kul att veta!

Ni hittar jackan HÄR!

Likes

Comments

Hej på er folket, som det står i min beskrivning så har jag då bloggat på blogg.se sedan 2011 men på senare år har det gått lite upp och ner och till slut hade jag alldeles för mycket bloggtorka och bestämde mig för att sluta. Men nu vill jag då ge det en ny chans och kanske börja lite smått igen och bytte även portal. Jag har aldrig testat nouw.com förut så det ska bli spännande att testa! Det är väll den portalen som dom flesta använder sig utav idag. Men jag hoppas ni tycker det ska bli kul att få hänga med mig och se vad jag gör om dagarna osv!

Likes

Comments