Header

Igår åkte jag och Adam på en fest i sörping, var superkul. Något som vad mindre kul kanske var att vi försökte åka till parkeringen men fastnar för bmwn är lite låg Hahah!! Men vi kom loss efter några människor som fick göra tyngd i bagaget och några lyfte och putta på framifrån😅

Vi får se vad som hittas på idag, det är ju fint väder. Men nu ska vi iallafall få i oss någonting att äta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag får väldigt ofta frågor i stil med

" Hur fick du så långt hår"
"Har du alltid haft så långt hår"
"Hur håller du det så frisk"

Och egentligen så har jag inte gjort något speciellt med mitt hår, det växer bara onormalt snabbt och håller sig friskt. Jag klipper mig inte alls ofta, och när jag väl gör det så toppar jag bara håret hemma själv.
Men senast jag var hos frisören så passade vi på att klippa bort en ganska rejäl bit, men det är påväg att växa ut igen.

Sist jag mätte mitt hår ( innan jag klippte mig hos frisören) så var det 96 cm långt ifrån botten till den längsta delen utav håret. Alltså nästan en meter haha! Lägger in 2 bilder här på när det var så långt, dock var det förra året när jag var brunett.

​Såhär långt är det just nu, kanske lite orättvis bild då jag borde ha tagit en bild bakifrån.

​Denna hårolja är guld i mitt hår förresten!! Använder den varje gång efter duschen i handdukstorkat hår. Endast i toppar och längder! 

Likes

Comments

Har precis suttit och slängt ihop en ny header på några minuter, men jag blev faktiskt nöjd!!
Kul att variera lite så att det inte blir samma tråkiga utseende på bloggen hela tiden.

Idag är det fredag och äntligen helg, jag fick faktiskt sluta tidigt idag på jobbet så det var skönt. Och Adam kom precis hem efter att ha varit iväg hela dagen hos sin pappa så nu ska vi väll hitta på nånting kul.

Likes

Comments

Är det äntligen helg, ska bli så gött och bara ligga ute i solen och hoppas på att man kanske får någon mörkare ton på kroppen, eller kräfta som vanligt ;) för just nu är jag blekare än alla människor på jorden ungefär. Har tappat ALL färg som jag fick i Grekland. Har jätte dåligt pigment så när jag väl får lite färg och inte vistas i solen på några dagar så försvinner det med en gång, skit tråkigt :( men jaja, vad ska man göra.

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån en promenad med Adam, David och hundis Leja. Det är så fint när solen går ner😄

Annars idag så har jag jobbat och när jag kom hem så lagade vi lite mat och bara tog det lugnt, skönt det också!

Likes

Comments

Så himla fint ställe, dock har vattnet varit högre förut så man har kunnat bada men nu är det 35 meter från klipporna ner till vattenytan så det är nog ej så smart att dyka ner där haha.
Det har faktiskt hänt att en dykare som dök i detta kalkbrott simmade in i en utav grottorna och hittade aldrig ut igen:(

Likes

Comments

I helgen har jag, Adam, Joel och Bella levt Svenssonlivet i husvagn i Västervik. Vi bodde på lysingsbadet, var jätte mysigt faktiskt. Har haft jätte kul och det var skönt att hitta på något eftersom jag jobbar hela sommaren.
Skulle vara kul att göra om fast kanske åka någon annanstans 😄

Likes

Comments

Men eftersom jag är största badkrukan så gick jag bara i till låren och sen fega jag ur haha. Trivdes bättre i lerpölarna som var varma 😅

Idag har varit en seg jobbdag då det varit dåligt med saker o göra nu när många byggen stänger för semester så jag fick sluta en timma tidigare vilket var skönt! Imorgon är det redan onsdag, längtar till helg.
Jag och Adam ska åka hem till min mamma och hälsa på antingen imorgon eller på torsdag, var längesen vi var där hemma nu så det ska bli kul😄

Likes

Comments

Är faktiskt helt okej pigg idag. Gick upp klockan 5 och åt tårta till frukost haha, men gott var de iallafall och det är väll de som är huvudsaken?
Idag ska jag jobba som vanligt 7-16 och efter det har jag inga planer. Kanske åker och badar om vädret tillåter det.

Likes

Comments

Hur fint och fräscht blev inte detta? Stod ett trumset där innan, men när Adam fyllde år så fick han detta barbord som vi ställde dit idag. Blev så himla bra! Äntligen kan vi äta bekvämt och jag har någonstans att sitta med datorn på istället för att ligga i sängen med den i knät.

Likes

Comments