View tracker

Idag var jag in till stan och träffade ingen mindre än min alldeles för saknade vän Hanna, jag har inte träffat henne på ett år och det är helt sjukt! Vi gick i lite affärer samt käkade på dunken, och pratade om allt mellan himmel och jord. Allt från problem till brustna hjärtan,nya pojkvänner, bråk osv, osv. Det var riktigt skönt och jag tror inte jag hade insett riktigt hur mycket jag saknade henne! Det blir bara en snabb uppdatering idag, är riktigt trött och ska jobba imorgon!

Puss hej! Emelie😘💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår så jobbade jag till kvart över fyra, sen cyklade jag till Lindgrens och köpte nya hörlurar och efter det åkte jag med bussen till Norrtälje. Där tog jag en sväng på Rusta och köpte mig en tvättkorg samt en klädhängare som jag är supernöjd med! Jag kom i alla fall inte hem förns runt åtta och då käkade jag och sen städade jag mitt rum och somnade utan att uppdatera vilket är synd men men.

Nu ska jag snart käka och sen får vi se vad de blir ikväll! :) Förhoppningsvis kommer det lite bilder ikväll också men då min mobil har damp och kameran är urladdad så kan jag inte få in några just nu! :)

Edit, bilderna har nu kommit😘

Puss hej! 😘 /Emelie❤

Likes

Comments

View tracker

Okej som ni vet så åkte jag till H-vik tidigare och när jag satt på bussen ringde dom och frågade om jag kunde komma och jobba något i veckan då de hade väldigt mycket på jobbet denna veckan så jag sa att ja kunde komma imorgon och på fredag eftersom Hanna kommer på onsdag och sover här till torsdag så vill jag inte jobba de dagarna.

När vi kom hem så käkade vi och sen kollade jag på en film som var sjukt bra! Filmen hette High Strung och är en film från 2016 som handlar om "Ruby från Mellanvästern, som haft en disciplinerad klassisk musikutbildning, och Johnnie, en brittisk gatumusikant, möts och måste förbereda sig för en tävling som kan förändra deras liv."

Jag tyckte filmen var riktigt bra och man får såna "glädje damp" som jag kallar det, haha det är i alla fall när man typ blir skitglad för de händer något bra i filmen och man typ lever sig in i känslan. Jag rekommenderar verkligen att ni ser den filmen om ni har någorlunda lik filmsmak som mig för då kommer ni att älska den! Haha efter det har jag suttit vid datorn och nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska jobba imorgon.

Puss Hej! 😚 /Emelie❤

Likes

Comments

Idag var jag på möte på förmiddagen och efter det åkte jag hem och vilade i ungefär en timme.
Jag har ganska nyss käkat och nu sitter jag på bussen till Hallstavik för att hämta en matlåda jag glömde på jobbet förra veckan. Det är ganska så drygt att behöva åka dit för att hämta en jävla matlåda men jag vill inte låta den stå då jag är ledig i en vecka och det blir väldigt äckligt att ta reda å den sen.
När jag kommer till H-vik ska jag i princip bara in på jobbet och vända igen för att åka med pappa till Norrtälje. Ikväll ska jag skriva några tidsinställda att ha på lager till de dagar jag inte orkar skriva helt enkelt. Vi får se om de blir något mer inlägg ikväll, jag lovar inget.

Puss hej!😘/Emelie💖

Likes

Comments

Okej så den här helgen har inte vart särskilt speciell så att säga, den har vart väldigt lugn i jämförelse med tidigare helger men det var väl lika bra det! I fredags var jag hemma och gjorde inget speciellt, jag sov i princip hela dagen, skrev lite på ett tidsinställt som kommer senare i månaden.
Igår så var jag hemma på förmiddagen och skulle tvätta men det blev inte riktigt av. På kvällen åkte jag och H till Norrtälje och skulle gå på teatern tänkte vi men de hade ju stängt och likaså Jernet och club 12 så vi gick till På G och tog oss ett glas och sen åkte vi till H-vik igen. Väl i Hallstavik så mötte vi lite trevligt folk när vi var på väg hem och det slutade med att vi gick med dom hem och hängde där i nån timma och tog nån grogg tills vi gick hem.
Vi kom väl hem runt halv fyra vilket inte var det smartaste,. Mina lungor strejkar typ och har typ gjort det sen i torsdags så jag hostar i princip 24/7 vilket är riktigt drygt. Idag har jag hostat lite extra dessutom så det suger, tycker bara att jag kan bli ordentligt sjuk direkt istället för att de ska vara så utdraget.. Man förlorar ju en hel del av att vara sjuk när man jobbar som timanställd utan sjukersättning.
Just nu sitter jag på bussen till pappa då jag ska på möte i Norrtälje imorgon på förmiddagen. Vi får väl se hur det går. Sen ska jag till H-vik och hämta kläder eftersom jag ska vara hos pappa i veckan. Helgen i sig har vart ganska trist men det har vart en lugn helg vilket jag behövde!
Jag vet inte om det kommer något inlägg imorgon, vi får se om jag hinner/orkar efter mötet.

Puss hej!😘 /Emelie💖

Likes

Comments

Idag vart jag tvungen att åka hem från jobbet då jag hostade så himla mycket och mådde allmänt piss. Jag åkte iaf hem till pappa eftersom jag har min hostmedicin där och när jag kom dit så sov jag i nån timme.
I veckan fick jag ett paket hem till pappa med något som jag har väntat på såå länge, jag har tänkt att jag skulle klicka hem den tidigare men det har inte blivit av, det jag hade beställt var iallafall The Balm's Mary-Lou Manizer, vilket är en highlighter som man dessutom kan använda som ögonskugga. Jag är såååå himla nöjd och det var definitivt värt pengarna. Jag köpte min från cocopanda.se och där kostade den 149 kronor, dock var det på rean och jag vet inte om den gäller fortfarande, annars kostar den runt två hundra kronor. Tanken var att ni skulle få bilder på den och det söta lilla paketet som den skickades i men då min mobil inte vill sammarbeta så lägger jag till det imorgon.

Puss hej!☺️ /Emelie💕

Likes

Comments

Okej idag tänkte jag skriva om tre saker som gör mig glad respektive ledsen. Jag börjar med en sak som gör mig glad och sen en sak som gör mig ledsen, så kör jag varannan.

Något som gör mig glad 1:

a Jag har två av världens bästa vänner som jag förhoppningsvis får träffa redan till helgen. Hanna Eriksson och jag har inte träffats på snart ett år vilket suger men hon är världens bästa och jag älskar att prata ut med henne för hon finns alltid där för mig och det uppskattar jag verkligen. Aleksandra finns också där för mig när jag behöver mig och senast i helgen fick hon mig att lugna ner mig och inse att jag är värd bättre än vad jag låter mig själv "ta emot". Hon fick mig att inse att jag inte kan låta folk köra över mig gång på gång utan att säga ifrån. Hon fick mig att bli glad igen när allt var skit och att få träffa henne innan hon sticker till England och jobbar är så jävla skönt.

Något som gör mig ledsen 1:

Jag har bestämt mig för att säga upp vänskapen med en av mina bästa vänner tyvärr då jag känner att vi är på olika platser i livet och det enda hon bidar till just nu är att förvärra min psykiska ohälsa och min nyblivna ångest. Anledningen till detta är för att jag känner att jag bara ger och ger men inte får något tillbaks och det är dessa vänskapsförhållanden man måste avsluta innan de totalförstör en som person. Det är riktigt synd och jag hoppas att vi en dag hamnar på samma plats igen då det är någon jag känt länge och älskar som mitt egna syskon men jag vill inte ha någon som inte bryr sig om mig i mitt liv, jag är värd bättre än så och tills den här personen tar tag i det och inser detta är det hennes förlust.

Något som gör mig glad 2:

Jag kommer förhoppningsvis åka och plugga utomlands i nio månader om ett och ett halvt år Tillsammans med Aleksandra och det ser jag fram emot enormt mycket. Om det blir som vi tänkt kommer vi att studera i Australien, Los Angeles och Hawaii, vilket blir tre månader på vardera ställe. Jag hoppas verkligen att det blir av men det krävs mycket planering o.s.v. innan dess.

Något som gör mig ledsen 2:

Jag "lider" numera utav ångest p.g.a. en händelse för ett par veckor sedan som gör det väldigt svårt och jobbigt för mig att träffa mycket folk samtidigt. Jag kan gå ut och jag kan gå till affären och handla samt gå till jobbet o.s.v. men jag tycker det är jobbigt att träffa folk jag inte känner då jag känner mig väldigt osäker och otrygg. Detta gör också att jag är osäker överlag och väljer att avstå istället för att gå all in när jag egentligen hade velat gå all in men inte kunnat p.g.a. detta. Det är också något som har gjort så att jag "druckit" lite för mycket under kvällar jag känt ångest för att slippa känna och bara kunna leva men i slutändan har det bara slutat i kaos och orsakat mer ångest dagen efter.

Något som gör mig glad 3:

Just nu finns det en person i mitt liv som gör mig så himla glad och lycklig även under dagar jag bara vill ligga i min säng och gråta i princip. Jag är glad att ha fått träffa den här personen och om du läser detta så ska du veta att du är en riktigt bra vän som får mig att må riktigt bra utan att ens veta om det.

(Ja det är meningen att det ska vara lite "sneaky and secret" för det blir mer spännande då)


Något som gör mig ledsen 3:

Det känns ofta som att allt jag älskar slits ifrån mig. Exempel på detta är att jag, som jag skrev här om dagen har flera i släkten som är sjuka och behandlas för detta varav en opererades här om dagen. Det känns som att jag under en snar framtid kommer att förlora någon jag älskar och det är skitjobbigt för jag har under en längre tid ignorerat problemet då det är lättare att hata en person för saker den gjort fel innan än att sörja det faktum att dens tid här på jorden snart kan vara slut. Det är självklart att ja älskar den här personen då den är en medlem i min familj och alla gör fel. Men för att inte hamna i ännu en depression är det lättare att ignorera problemet än att inse vad som hänt. Jag kanske låter sjuk i huvudet men det kan jag ta, de som vet de vet och de förstår varför jag känner som jag gör. De som vill kritisera och ifrågasätta mig för detta får gärna göra det, men gör då det i ditt huvud eller fråga rakt ut varför jag känner om jag gör så lovar jag att du ska få en rimlig förklaring om jag tycker att du är någon som behöver veta. Det är inget jag känner för att gå ut med officiellt för hela världen att få veta så att säga.

Haha ja det blev ju lite deppigt på slutet kanske men that's my reality. Det var dagens fasta inlägg och vi får se om det blir några fler, detta är även tidsinställt så jag vet inte om det kommit något innan heller men men :)

Puss Hej!💓

Likes

Comments

För sju veckor och tre dagar sedan så var det äntligen min tur att få springa ut, supa mig redlös på ett flak längs Varbergs gator och dansa natten lång. Jag kan nog aldrig beskriva känslan av att äntligen vara klar. Att äntligen få slippa sitta bakom en skolbänk och ha ångest för nästkommande prov eller inlämningsuppgift. Missförstå mig rätt, mina tre år i Varberg har haft många gråa stunder men när jag tänker tillbaks kan jag ändå säga att jag har haft det så jävla bra och jag behövde verkligen få komma bort ifrån Hallstaviks gettot, även om jag saknat det till och från. Ni ska få ett inlägg där jag enbart berättar om just studentdagen men det kommer senare.
Som ni vet så är det ett bra tag sen jag skrev något och det är gulligt att ni faktiskt är inne och kikar ändå, trotts att det inte funnits något nytt att läsa.
Bortförklaringarna till varför jag inte har skrivit är många. Bland annat så har jag vart i Magaluf, jobbat dag in och dag ut samt att det är två nära familjemedlemmar i min släkt som blivit sjuka varav en opererades idag. Detta är bara en bråkdel av varför jag inte skrivit men det är också mycket annat som satt stop. Det tär på kroppen och psyket och jag har därför valt att låta bli att blogga, dock har jag saknat det väldigt mycket.


Hur som helst, ni kommer att få en del tidsinställda förhoppningsvis varje eller varannan dag då jag jobbar rätt mycket, men nästa vecka är jag ledig och då tänkte jag försöka få till lite mer om mina dagar, vad jag gör och hur mitt liv är osv. Det gamla vanliga d.v.s. :)

Ni får en blid från här om veckan när jag och några vänner var till Hansjön och skulle bada men det blev inget badande för min del.

Likes

Comments

Det är helt sjukt! Det känns som det bara var några dagar sen jag flyttade till Varberg och började på srg, och nu har jag två ynka dagar kvar. Fattar ni? Två dagar till studenten vilket också betyder att det är fyra dagar kvar till en vecka i Magaluf! I söndags var det balen och jag gick tillsammans med Jenny, då vi sagt innan att om vi inte hade dejter skulle vi gå tillsammans eftersom balen inte är någon man vill missa! I onsdags för en veka sedan så åkte hästarna vilket betyder att det var sista gången jag såg Carmen, det är jävligt hårt men vi är förevigade i de foton som finns, helt ärligt tror jag aldrig det kommer klicka lika bra mellan någon annan häst någonsin tyvärr men that's life liksom.

På fredag är det studenten och jag är redo till tusen men tills dess får ni lite foton på mig och Carmen.

Likes

Comments

​Hej på er! jag vet inte riktigt vad som hände men bloggen har hamnat i bakgrunden tyvärr. Kändes som jag bloggade för bara någon dag sen tills jag tittade bloggen idag och insåg att det snart gått en månad. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har hänt mycket sen sist men det känns som ingenting har hänt ändå, haha. 

Det har vart en massa plugg iallafall, förra veckan var jag och provjobbade tisdag och onsdag. På onsdagskvällen åkte jag till Stockholm och på torsdagen så överraskade jag Hanna i skolan och efter det åkte jag till Hallstavik. Där hälsade jag och N på Farmor och Farfar och käkade där, sen åkte vi vidare till Mormor och Morfar och tog en fika. Efter det åkte vi hem till S&J och umgicks med dem och världens underbaraste brorsdotter. Det slutade med att vi käkade hos dom och sen åkte vi till NT och sov där.

På fredagen åkte vi till Varberg och jag köpte en ny balklänning på vägen. Det blev en ljusrosa klänning med en del "diamanter" eller vad man nu ska kalla det. Då den jag beställde var så jävla felgjord som det bara går så bestämde jag mig för att köpa en ny vilket resulterade i att jag numera har lagt 2400 på balklänningar. Jag tänkte sälja den andra men får väl gå ner lite i pris då den är jävla skum. 

Igår gick jag och N ut i Varberg, det var en riktigt trevlig kväll och vi hade riktigt kul, vi drack inte så mycket då hon skulle åka hem idag. vi gick iallafall till Oscars och var där hela kvällen tills dom stängde. Då gick vi hem och jag slockna ju typ direkt när vi kommit innanför dörren, haha. 

Idag ska jag försöka plugga lite. Det är rätt mycket kvar i alla kurser tyvärr trotts att det är mindre än tre veckor till studenten, det är helt sjukt!

Jag vet inte hur det blir med bloggandet, vi får se, de kan vara så att det inte blir något på ett tag pga att jag inte riktigt har tid, haha men men vi hörs när vi hörs! :)

Puss hej! ❤

Likes

Comments