Godmorgon alla underbara, fantastiska mammor där ute! Hoppas allt är bra med er!

Här är det toppen, solen skiner och vi ska precis sätta oss för att äta pannkakor till frukost! Sambon ville överraska med lite gott så här på morgonskvisten.

Efter frukost ska jag måla sista varvet med färg i vardagsrummet medan sambon går ut och handlar inför dagens picnic. Sen ska vi göra oss i ordning för att åka in till stan. Vet inte var vi ska än, men det där löser sig!

Hoppas ni alla får en superfin dag med firande och massor av kärlek!

Kram Emelie 

Likes

Comments

Nu är vi äntligen igång med målandet! Så härligt att vi har startat och imorgon kommer allt vara klart. Jag är superglad att vi nu tagit tag i vardagsrummet, sista rummet i lägenheten som behöver målas. Nu ska det rollas för kung och fosterland, haha! Det kommer att bli så fint!

Hoppas du har en fin lördag!

Kram Emelie 

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Nu får du 40% rabatt på din första beställning hos BeautyBoozt med koden: ADVIRAL40.

Läs mer om den populära munsprayen HÄR

Kram Emelie

Likes

Comments

Godmorgon underbara läsare! Jag är så glad och lycklig idag! Känner mig så lyckligt lottad över att ha en så fin familj, fått äran att nära på en till liten familjemedlem och att vi bor i ett fint och mysigt hem!

Idag ska vi måla vardagsrummet, men först ska vi upp till centrum och handla. Vi ska förbi Clas Ohlson, H&M, BR och Hemköp innan vi är klara. Medan sambon sen gör det tyngsta jobbet kommer Cornelia och jag gå till parken och leka.

Imorgon är det morsdag så då ska Tindra till sin mamma och fira. Jag, sambon och Cornelia ska ha picnic, leka och njuta av sommarvärmen! Riktigt mysig dag helt enkelt!

Hoppas du får en superhärligt dag!

Kram Emelie

Likes

Comments

Efter att vi hämtat Cornelia från förskolan satte vi oss ute på balkongen tillsammans. Solen gassade på så jag passade även på att sola lite.

Sambon bjöd på vattenmelon och vin (givetvis alkoholfritt) medan Cornelia drack saft och smaskade på några Pollys!

Cornelia hade även plockat blommor till mig när jag hämtade henne på förskolan så de fick dekorera bordet.

Vinet var helt okej, men de alkoholfria alternativen är ju inte samma sak. Men det var även mysigt att kunna ta ett glas rosé i sommarvärmen! Har du en fin kväll hittills? Jag hoppas det! 💕

Kram Emelie 

Likes

Comments

Äntligen är bebiskläderna på plats! Igår hämtade vi lådan kläderna förvarats i under de senaste åren. Allt fanns där förutom storlek 50-56. Hur är det möjligt?! Jag fattade ingenting och förstod inte var de hade tagit vägen. Jag började till och med tveka på att vi ens haft kläder i den storleken, haha. Men sen precis innan jag somnade så kom jag att tänka på en specifik röd/vit klänning i seglarstil som jag älskade på Cornelia och då slog det mig att jag nog packat ner just dessa kläder i en egen låda som finns någonstans i förrådet bland alla de andra 100 lådorna. Lycka till att hitta den, haha!

Cornelia ville på en gång hjälpa till med att packa upp bebiskläderna och blev lite putt att hon inte fick en massa kläder också. "Jag vill också ha kläder!" sa hon flera gånger. Jag försökte förklara att det här var hennes kläder och att hon har haft på sig dom, men det var svårt för henne att acceptera för hon kände ju inte igen några av dem.

Sen efter ett tag ville hon ta på sig dom, men tyvärr var de som förstått lite för små, haha. Men en solhatt fick hon ändå på sig. Så himla söt!

Kram Emelie

Likes

Comments

Igår spenderade Cornelia och Tindra mycket tid tillsammans. Det är så fint att se hur mycket de betyder för varandra och kärleken de känner. Det värmer verkligen i hjärtat att se dem tillsammans. Vid ett tillfälle frågade Tindra om Cornelia ville följa med ut och spela fotboll. Då började jag gråta, haha! Gravidhormonerna gör mig så blödig just nu att det är helt galet. Jag gråter för minsta lilla fina sak. just då kändes det som att jag precis upplevt det mest fantastiska ögonblicket någonsin!

Förutom att tjejerna var ute och lekte och att jag satt hemma och grät, haha, så hängde vi på balkongen en del. Tindra passade på att sola och Cornelia målade några stenar och pinnar som hon hittat ute tidigare under dagen. Mammas lilla konstnär!

Vid 17-tiden var alla hungriga så då beställde vi hem lite mat från pizzerian. Jag tog en sallad, sambon en pizza och tjejerna delade på en hamburgertallrik. Det är väldigt sällan som det är värt att köpa en egen rätt till Cornelia, även om det är från barnmenyn, för hon äter inte så mycket. Den enda gången hon egentligen får en egen rätt är när vi köper från McDonalds, då blir det ett Happy Meal.

Kram Emelie

Likes

Comments

I onsdags gick jag in i vecka 21 för denna graviditet. Nu har jag gått halva tiden och har då även halva tiden kvar. Det känns skönt att vara på rätt sida och nu kommer det bara bli närmre och närmre den stora dagen. Varje vecka som går känns det även mer tryggt för lite orolig är jag ändå, även om att jag försöker att inte vara det. Cornelia föddes förtidigt och det är verkligen ingen jag önskar eller hoppas händer den här gången. Så varje ny vecka är en vinst!

Barnets utveckling

Nu har alla organ bildats, men det kommer att ta många veckor innan de mognat och börjar fungera. Fostret har blivit ungefär 26 centimeter långt och ökat i vikt till omkring 400 gram. Det kan höra och reagerar på både ljud och ljus.

Livet i livmodern är enkelt, fostret lever i ett viktlöst tillstånd och behöver inte göra av med mycket energi. Det är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför magen.

I gravidkroppen

Nu upplever många att en behaglig tid börjar. Gravidmagen syns ofta väl, men är inte alltför stor. Illamåendet och tröttheten har kanske gått över, men vissa fortsätter att må illa. Humöret brukar vara mer stabilt och de småkrämpor som kan komma i slutet av graviditeten kanske inte har börjat än.

Viktuppgången är olika för olika personer. Försök att äta så näringsriktigt som möjligt.

Kram Emelie

Likes

Comments