Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Färgbomb HÄR // 2. Läppstift HÄR // 3. Mascara R // 4. Rouge HÄR // 5. Färgbomb HÄR // 6. Puder HÄR // 7. Nagellack HÄR // 8. Läppcreme HÄR // 9. BB creme HÄR

Glad alla <3 dag! Passa på att beställa hem dina favoriter från Revlon, från och med den 14e till 17e februari har eleven.se nämligen 3 för 2 på alla produkter från Revlon.

Samma datum kör de även 20% rabatt på allt från Elizabeth Arden! Till eleven.se HÄR

Likes

Comments

Idag är det som alla vet Alla hjärtans dag. Det är dagen många par firar sin kärlek och sitt förhållande tillsammans. När man blir förälder kan många saker förändras på gott och ont, men det som är det absolut viktigaste att alltid se till att kärleken är i centrum. Därför är det bra att med finns en dags som helt och hållet är till för att hylla kärleken.

Och även om att man blir förälder och mamma så är man ändå alltid även kvinna. Jag kan tänka mig att många kvinnor, öven jag själv, ibland går in i rollen som mamma så pass att de kanske i samband med det tappar lite att de även är kvinna. Så ta dagen i akt och gör något fint för din partner, visa hen att du är kvinnan i dennes drömmar. Gör något romantiskt, klä dig lite sexigt eller något annat som du tror skulle göra din partner glad. Det tänkte i alla fall jag göra!

Jag har införskaffat lite nya underkläder dagen till ära. Dessa har jag hittas hos H&M. Du hittar BH:n här och trosorna här!

Nu får jag bara hoppas på att sambon tycker att underkläderna är lika fina som jag tycker! 😉

Kram Emelie

Likes

Comments

Igår växte vår lilla dotter så mycket. När hon kom hem från förskolan så pratade hon på om allt möjligt och sa vissa saker på ett sätt vi inte tidigaste hört. Det var både nya ord, långa meningar och annat pladder. Vid ett tillfälle tog hon med sig Ipaden in på sitt rum och la sig i sängen för att spela spel. När hon låg där ensam i sin säng såg hon så stor ut, som en miniversion av en tonåring, haha.

Det är svårt för någon som inte var dör i det ögonblicket att förstå, men att jag och sambon satt paffa och chockade flera gånger säger ju allt. Det känns som att Cornelia gick från liten till stor över en dag. Pang sa det bara! En väldigt konstig känsla som inte går att beskriva. Mammas lilla tjej är inte så liten längre.

Likes

Comments

1. Först och främst så är jag tacksam för min fina familj. De är mitt liv!

2. Jag är tacksam för att jag bor i ett vackert och mysigt hem.

3. Jag är tacksamt för mitt arbete och att jag fått möjligheten att jobba där.

4. Jag är tacksam för att vintern snart är över och våren är på ingång.

5. Jag är tacksam för att jag är kvinna. Jag skulle aldrig ha passat bra som man, haha.

6. Jag är tacksam för att jag och min famil bor i ett demokratiskt land.

7. Jag är tacksam för att min sambo idag köpt hem apelsiner!

8. Jag är tacksam för att solen sken så fint idag!

9. Jag är tacksam för våra underbart trevlig grannar.

10. Jag är tacksam för att barnbidraget kommer om en vecka!

Vad är du tacksam för? Berätta gärna!

Kram Emelie

Likes

Comments

Goda, saftiga smakrika apelsiner! Det har jag varit sugen på hela dagen idag. Perfekt att gotta i sig på kvällskvisten när man är sugen på något, men inte vill äta godis eller en smörgås. Då är frukt det bästa och speciellt apelsiner! Mums!

Kram Emelie

Likes

Comments