Postad i: Tv - inspelningar & Underhållning!*, Youtube

Jag trivs framför kameran som många vet. 😃 Så skiter i om ni kommer skratta denna gången också. I början av nästa år kommer jag vara med i tv 4 och göra det bästa jag vet. Även fast ni inte diggar det. 😉 Vet att jag förmodligen kommer göra bort mig inför hela Sverige IGEN! Men ärligt? Jag bryr mig inte, så länge jag själv hade kul under tiden.

Kan ni gissa vilket program? 🎥 ♥

OJ Glöm inte kolla in min senaste video! 📷Vill bara meddela att jag kommer ha ett litet uppehåll nu från Youtube till efter jul då jag skall köpa nya Studio lampor! Behövs! Väldigt viktigt för mig att mina videos blir professionella från och med nu när jag själv också har utvecklats så mycket. Jag känner att det är ingen ide att spela in "prat videos" hemma när jag inte har någon bra lussättning förstår ni? Så kommer tillbaka efter nyår 🌟

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej Alla fina läsare! 😍✨I dag har jag varit i väg på Hennes Mauritz och shoppat loss till Nyår! 🌟

Just nu vill jag tipsa er alla om att H&M har massor av glitter kläder - Allt från Glitter kjolar,

till glitter, klänningar, glitter tröjor och glitter byxor. Ja Dom har ALLT! 😃 Kan garantera att ni kommer hitta något fint.😉🔥👌

NI FÅR PASSA PÅ ATT SHOPPA LOSS NU! 😏  H&M har öppet köp nu fram tills den 7:e januari 😉  ​⚡


Likes

Comments

En sak jag jag har lagt märke till är att när du är en offentlig person Älskar människor att prata skit om dig! Det är bara att vänja dig.


Tycker detta är ett jätte känt fenomen inom sociala medier. Så fort man berättar en hemlighet för någon, om något som man tycker är "kul" eller gillar, kanske ogillar då är det genast NÅGON som skvallrar detta vidare till någon annan. Känner ni igen er?* Man kan inte lita på någon i denna världen! Därför har jag nu bestämt mig att inte säga något till någon längre. För säger jag en sak, sedan VET hela Sverige det dagen efter. 👏👏👏


Stör mig särskilt på gamla meddelanden folk sparar FRÅN MIG som jag skrev till folk innan jag blev känd. Som vissa människor nu visar upp för andra och tycker dem är coola och har status som har meddelanden från mig i deras inkorg.


Vissa människor borde ej få ha tillgång till internet för det missbrukar det med mobbing osv. Önskar verkligen att föräldrar tar sitt ansvar över sina barn och lär dom vad som är rätt och fel .

Likes

Comments

Postad i: Inspiration & Tankar. .

Blev så Jävla arg när jag kom över en bild på instagram inatt (av ett hemligt konto.) Tänker inte Nämna namn nu för vill inte hänga ut någon. MEN jag tycker det är helt jävla ORIMLIGT att sminka upp sina barn som bara kanske är mellan 4-8 år gamla? Hur sjuk är inte denna världen vi lever i när man ser att "mammorna" själva gjort detta mot sitt barn. Vi vet ju om att det finns skönhets tävlingar för barn i AMERICA 😡 Tur säger jag att detta inte har kommit till Sverige! Låt barn få vara barn!


Tror ni dessa barn mår bra? Tror ni dessa barn vill leka? Vad tror ni dom hade gjort egentligen om ni låtit dem vara barn från början. Jo dem hade inte blivit förväxta tonåringar som vi alla pratar om. Det är skillnad på att vara lill gammal och bara smart.


Här sitter vuxna föräldrar och lägger makeup på sina små barn fast dem egentligen inte alls verkar gilla det. Detta är "föräldrarnas" vilja!Skäms på er mammor Som gör detta mot era barn!😢


Stackars barn 💔


Låt barn vara barn Säger jag bara . . .👧

Likes

Comments

I dag skulle jag vilja tipsa er om bra julklappar dom du kan köpa till hela din familj.
Vill tipsa om Det som är Alla tjejers dröm. 💗 Är ju att lukta gott inför sin partner?* Så mysssigt 👌😏 Jag har valt ut 1 parfym jag rekommenderar skapt, den får: 🌟 10 Emelies' stjärnor 👏🌟


Dessa snygga svart och vita skor 👠 kan du köpa hos Skopunkten för 700:-krLösögonfransarna på bilden är enormt stora och kostar endast 49: Kr Från Hennes Mauritz!✌😍Dessa 2st. as snygga linnen kan du hitta på Hennes Mauritz för 350: KR! 💁En cool snygg grå kavaj Finns På H&M För 400 KR:-IKEA kuddar 50: Kr styck. Jätte fina att köpa till sin mamma eller kan du köpa dem till dig själv. Eller varför inte köpa ett växthus från IKEA? 200:-Kr.Blommorna är köpta på IKEA 👏🌟

Ikea har alltid bra utbud av växter så åk dit om ni vill köpa biliga växter! 🌸

Likes

Comments


Hetsen kring skönhets operationer 💉 har blivit alldeles för stor det senaste.


Hetsen har nu gått över till en "trend". Alla nu för tiden vill se ut som Kim Kardashian. Alla unga tjejer går och gör Brasilien buttlift och det värsta är att det har blivit ett kropps ideal att man skall se ut precis så där.


Det är så himla många unga tjejer så gör så många ingrep på sig själva allt från hela ansiktet Till att lägga in käk linje operera näsan, fylla i läpparna göra botox , göra trådlyft göra silikon bröst, göra Brasilien buttlift och fett sugning när du är 18 år gammal bara för att Kylie Jenner gjort de.


Bara så du vet du är bra precis som du är Ja! Nej du behöver inte lägga dig under kniven för att räka till. Är det de ni ungdomar tor idag? Så fall är det sorgligt. Vi lever idag i en ideal som är omöjlig att uppnå. Ingen mår bra av att leva i detta samhället som har format oss just nu.


Med all denna press på oss av kropps ideal hur vi skall se ut, hur vi måste vara populära, hur vi måste posta alla dessa perfekta bilder på oss själva dygnet runt På sociala medier för att alla andra gör det. Vi alla vill känna oss omtyckta, vi alla vill räcka till. Men frågan är då, är detta rätt sätt att bli omtyckt på? Är detta rätt sätt att gå till väga? Vi lever bara i en virituell värld ljust nu där alla går omkring och tittar ner i sina mobiler.

För 50 år sedan var det inte alls så här! Detta har utvecklats under bara det senaste decennium vilket är skrämmande! När jag var liten lekte jag med kottar och stenar, byggde hyddor i skogen. Nu mera leker barnen i dagens samhälle med sina iphones eller Ipads. Sitter inne, rör inte på sig.


Till och med i varenda skola nu mera finns det datorer till ungdomarna och barnen redan från början av dagis. Tro mig jag vet jag har jobbat på förskola och där fanns det ipad.

Varför inte vakan upp nu? Varför inte kolla dig omkring i den värkliga världen istället och leva lite på riktigt? Strunta i grannens bilder på instagram, om hen är bättre på att ta bilder en du. Strunta i om han/hon har fler följare en dig. Du är bra som du är. Du behöver inte göra dig till för någon annan.


Vi måste inte alltid vara populära dygnet runt. Det är okej att stänga av internet också och ta en paus några timmar, eller ett dygn, eller flera dygn och gå ut i skogen och upptäcka naturen, djuren och att vara mera hälsosam än att drägla efter dessa redigerade bilder på social medier. Tänk så här för varje bild du ser ligger det alltid bakom en människa som kanske inte alls mår bra eller egentligen ser ut som hen gör på bilden. Tänk steget längre ungdomar. Låt inte denna virituell värld lura er till nåogt som inte finns. Det existerar inte.


Likes

Comments- Stockholm City Det får bli vad det blir.. Ni har fattat den saken att för tidigt förbi? Jag är inte häftig länge ju aldrig velat vara det?? Stockholm brinner inte så många samtal som sa det? 😎 Solidaritet finns ingen ärlighet? Jag minns mina kvarter och dess härlighet, skriker ut min kärlek hela världen vet. 🌎 Medans alla stirrar blind på sin värdighet? Jag är trött på BK, trött på att bara se på... Att ingen ser igenom det kanske bara är så?* Tidens rand "Stockholm i brand" knappast allting handlar om att komma först fram!! Och det vi byggde upp igår har flist till sand? Ja nu handlar allting om en sak "flis i hand" 💁💰det handlar om din image särskilda gimish, hur du har svarvat ditt yttre och din personliga finish. - Du säger "Stockholm City!"


Och du säger; För det handlar om din block det handlar om rätt haj, om dig och ditt liv och det du gör det är fett nice!! 👊 Var rätt i tiden narcissistiska stilen, jag lägger upp gärnings manna profilen. Så många skyldiga har ingen förstått att folk har tappat hela stan begår brott och aldrig het din Entre på din senaste fes, 🎉 stod du breved eller pratade du mest?? Stod du i centrum och och drog manifest? Eller var du en utfyllnad en tråkig gäst?


En inre stress en plågsam process, allas självändamål Det är en häftig adress! Jag är rädd för att gå i mot eller skapa opinion... Jag är feg under ytan föraktar min person! Så allting bara - pågår vad är nästa grej ? Ängslighet vad är den bästa säg? - Och du säger Stockholm City? Och du säger: TÄNK om vi missar något?! Och hamnar utanför? 😱 Du kan känna det överallt samma sjuka och dör! Vi spelar lite skivor och går före i kön. 📀 🎵 Har sett dina sidor sen jag var liten och grön, 💚 mina vänner dom är hel rätt framhållning och spelsätt jag förevigat mitt liv blev imperfekt. 👌👌Indirekt du skall bi störst tillslut det väl det som är fokus sen är livet slut. Då skall vi sitta där och gråta minnas dina stordåd dyrka din avbild citera dina ordförråd.


Min stad är förlorad och alla som bor i den och vi passar inte om vi inte är rätt i tiden. har du inte blivit en i ledet så försöker du att bli en som knegare på Keops som bygger pyramiden. 👈 Stockholm Stockholm varför blev det så här?? Jag vandrar runt i en förlorad värld. Stockholm City och du säger Stockholms City och du säger: Typ genom stan, Jag är tillbax nu. Metropolen 💢 är inte riktigt samma sak nu. Länge sen, blivit någon annan, på gott och ont! Vi finns inga samband. Tacksamheten tickar, i backspegeln ser jag blickar! 👀Alla dessa blickar följer dom mig. Gatlyktor blänker i min panna. Tjugo kvarter till bilen kommer stanna. Himlen är allt rödare, den speglar min stad.


Nu är solen på väg upp, vad vet jag? Känner mig så bar fast jag har skorna på, 👣 som min dotters ögon som är stora och blå. 😍 Tittar in i djupet ser allt bortom. Vaknar upp i ett kallt Stockholm. Porten är tung dörren nekar när den slår igen Blickar ut mot gatan jag kallar mig tänd. Det är lätt att drömma sig bort när man ser ut i horisonten.☀ Jag ligger i en skyttegrav fast vid fronten, där nätterna blir kallare, dagarna blir kortare. Introvert för jag har aldrig vara en blottare. Jag Drömmer! Jag drömmer! 🌟


Håller mina kort så tät mot kroppen det går. Saker förändras, jag var på toppen i går! 🏁

Försöker hela mig själv så jag läker tillslut. 💔 En sak är säker du är värld att dö att för. Prioriteringar, förstahandsval, försummade stunder har gjort dem med antal. Blir engagerad för jag dealar med ansvar. Försöker ge dig mera en bara vara ett handtag.


Färden fortsätter dager och nätter. 🌙 Vad spelar det för roll? Har sumpat alla polletter?♠♥ Förlorade vid bordet, kapten utan rodret. Det förnedringen, all din navigeringen. Kraven kommer över mig. Pallar inte mer! Släcker bränder medan jag faller ner.. Det är dom som behöver mig, det är dem jag ska ge!* Mina barn min familj, dem skall se mig le. Trotts jag legat ner för räkning, vägrar försvinna. Har lands harmoni annars förlorar jag min kvinna. beteende ge resultat inga konsekvenser.

Nog jag fattar jag är fast vid ett mönster, jag 🌟 DRÖMMER!* 🌟Likes

Comments

Postad i: 24Nyheterna Debatt!*Grymt att någon nappar och håller med mig i min Debatt! Vi borde vara fler som går tillsammans som

sätter ner foten nu! Nu får det vara stopp på rasism mot män Mina systrar och bröder 👊 ❤
En annan sur radikalfeminist är fruskywalkerinthehouse (på instagram)😂

Hon beklagar sig över att jag blir provocerad av hennes hår? Vilket också stämmer.

För det är väldigt provocerande Och du är medveten om att du provocerar 🏃enbart därför du gör det för du vill synas. Vad bidrar du till egentligen?*

Kära Systrar ❤ Keep Calm The Har is Growing back To Ya! 🌱 Ni behöver inte vara ledsna. Ni pratar som om erat "hår" som om den är värsta skatten. 🌟🏆😂😂

En annan Radikalfeminist som jag inte kan sluta skratta åt 😂💪

feministstitchbitch (på instagram)
Skumt att se att andra människor blir så arga på grund av en vanlig åsikt?Om man ser på statistiken för våldtäkt och sexualbrott under 2016 så ser man att det anmäldes 20.300 sexualbrott varav 6720 var våldtäkt.


Jag ser i dagens samhälle att det blir mer och mer vanligt att vara extremfeminist eller manshatare. Många feminister säger att de hatar män i grupp och att alla män er potentiella våldtäktsmän, för att de flesta våldtäkter sker av just män. Därför är många kvinnor rädda för att gå hem ensamma sent på kvällen.

Feminister säger sig stå för jämställdhet mellan könen. De kämpar för att män och kvinnor ska få samma lön, få klä sig lika och inte behöva raka sig.


Jag har aldrig varit med om att man får olika lön om man gör samma jobb. Om din killkompis jobbar som läkare så är det inte konstigt om han tjänar mer än du som kvinna som jobbar i butik. Sen är det upp till var och en att förhandla om sin lön, oavsett om man är kvinna eller man.


Jag har fått höra att mansdominerade yrken har högre lön än yrken där det jobbar flest kvinnor och jag ser inte problemet med det. Om en snickare har högre lön än en frisör så har man ändå själv valt att jobba som frisör.

Det är ingen som bestämmer att jag som kvinna inte får bli snickare. När man väljer att utbilda sig till frisör så borde man redan då veta att lönen kanske inte är helt som man hade tänkt sig. Det finns andra vägar att gå om man vill.


En annan sak som jag reagerar starkt på är kvinnor som väljer att inte använda bindor när de har mens, och som tycker att det ska vara gratis, eftersom kvinnan inte har valt att ha det.


Nej, det har vi inte valt, men det är mycket annat jag inte har valt också. Betyder det att toalettpapper, blöjor och rakhyvlar ska vara gratis? Sen måste man ju äta, så kanske mat ska vara gratis också?


Det har gått så långt nu att feminister inte står för jämställdhet längre, de står för att trycka ner män. Feminister vill ha makt när de går runt med sina fula tröjor som det står "girl power" på.


Tänk vilket jäkla liv det hade blivit om man hade haft en tröja som det står "white power" på. Då hade folk reagerat eftersom det är fel, men det feminister håller på med är precis samma sak. Det är rasistiskt mot en folkgrupp, och den folkgruppen är män.


Jag är rädd för att få barn i framtiden, rädd för att det barnet kanske blir en pojke och rädd för att den pojken ska växa upp och bli kallad för potentiell våldtäktsman.


Jag tänker att om man är så himla rädd för män så borde man stanna hemma eller kontakta en psykolog. Om man inte kan gå utanför dörren utan att vara rädd för att bli våldtagen, då är det något fel på dig och inte dem runt dig.


Män och kvinnor är olika, det är inte meningen att kvinnor ska gå topless. Vi är födda olika med olika kroppar och det kommer aldrig att bli 100 procent jämställdhet mellan könen, vare sig man vill eller inte. ~ Skrivet av: Emelie Karlsson (instagram här)
Läs hela Debatten Här På Nyheter24


Likes

Comments

Hej mina kära systrar! ❤- Det finns en restaurang i Uppsala som kallar sig för Slakteriet och har skrivit att ”kött är kärlek” på sina fönster?

Hade jag varit där hade jag gått in till ägaren och bett han plocka ner sina bilder och skyltar HELA hans varumärke. Det är INTE okej att skylta med döda djur bland oss någonstans.

Precis som debattören skriver: så " är Avlivningsproceduren och styckningen av de kroppar som nyss varit lika levande som vem som helst av oss ställs rent av i centrum för restaurangens profilering."

”Kött & kärlek” deklarerar säljfraserna invid fotografier på flådda djurkroppar. Hur elakt är inte det? Varför vill man försköna det animaliska råvarorna och istället dölja verkligheten uteblir helt för att? Varför vill man inte istället belysa det viktiga och vara genuin mot alla? Bara för att tjäna in dessa mynt och Förmögenheter på att sälja kött. Blir så förbannad på dessa vidriga människor som enbart tänker med Plånboken och inte med hjärtat.


Ni kan läsa hela artikeln här: http://www.uppsalatidningen.se/

Likes

Comments