Header

hej👌

har inte alla haft den drömmen när de de ser en motorcykel stå parkerad, en varm sommardag att fy så skönt det hade varit att sitta på den? Jag har det iallafall, och jag tänkte berätta om de.

tänk er, en varm sommardag, man har inte så mycket att göra men man får idéen om att ta sin nya hoj, lite vänner och bara köra långt iväg. hade jag haft en motorcykel, hade jag startat i sverige och åkt igenom hela europa😍 så mycket man får se, man är inte så begränsad heller, liten packning som rymmer det nödvändigaste, man kan stanna o upptäcka saker man kanske inte kunnat om man åkte bil eller promenerat, jag personligen tycker att med motorcykel så kan man uppleva saker man annars skulle gått miste om! https://www.northbike.se är en hemsida som erbjuder er feta motorcyklar, snygga kläder, fina erbjudanden till en perfekt dag att bege sig ut på en upplevelse😀 och är ni en harley davidson älskare så finns det tom accessoarer till hund o katt, så gulligt😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej..

ett väldans bra tag sedan jag skrev, hehe.. men känner att "nä, jag måste skriva av mig nånstans" - och här får det bli.
--
ligger denna augustinatt ensam, då när alla tankar poppar upp. utan alex har jag svårt att sova och koncentrera mig på bra saker. var på festival, Emmaboda. Efter den festivalen lovade jag mig själv att sluta, sluta med alla droger, att sluta med benson speciellt. rivo/ikto som varit mina "allt" sen november 2015, och nu har jag ångest, varför lovade jag mig själv det..? Har ryckningar, skakningar, mår dåligt, känns som om jag lever på en annan planet, att jag inte hör hemma här, att jag vill bort från denna planet..

men varför gör jag det? dels för jag vill ha barn, vill så gärna ha barn och vill vara en bra mamma, en mamma som är stabil och fräsch.
dels för att jag ligger på 48 kilo nu och är underviktig. har haft mens 3 gånger detta året, 3 (.....)
och jag vill inte skada mig mer, inte min familj och inte alex.. mina perioder är över, så många gånger jag frågat mig själv "hur ska jag nu ha kul, kunna sova skönt, glömma dagarna och kommer jag gå upp i vikt nu?"

jag har stoppat i mig stora mängder r2or, för er som inte vet vad det är så är det medicin för personer med epilepsi, ångest.
och nu när jag slutat känner jag ångest, vill gråta, känner "stötarna" i kroppen, när man fryser och skakar, så är det för mig just nu. men det är mitt egna fel, jag vet. Och nu är det bra! jag ska va ren, jag ska må bra, jag ska skärpa mig och nu har jag satt regler i mitt liv, nu är det jag som bestämmer inte benso-emelie. men det kommerbra, och av hela mitt hjärta så hoppas jag att x också slutar (ni fattar säkert vem x är, men yadayada) för slutar inte x, så går jag uppåt och x nedåt, det blir en krock.
och är stolt över oss, igår tacka jag nej till benso och x gjorde sig av med våra tramadol, det kommer bli bra, vi ska bli bra...

nu är det jobb, skola, lägenhet som står på schemat! börjar skolan den 15e, förhoppningsvis får vi en lägenhet september/oktober, och jobb har vi egentligen bägge två, vi måste bara komma tillbaka till verkligheten, till livet innan drogerna tog över oss. allt kommer bli bra.

Likes

Comments

Har ni också tänk på ert drömhus, garage för feta bilar, där man kan ha gym?

åh, det har jag.. låt mig berätta. tänk er ett stor vit hus, med 5 rum, vita väggar, utsikt mot havet, modernt inrett. en utsikt mot havet, en egen swimmingpool, åh drömmen. mjuka kuddar, vackra mattor, vackra gardiner, luftiga sängar, stort kök, åh dör av tanken.

stora rum, med fönster mot havet och skogen, en trädgård som är så stor där du kan ha party, solstolar, grillkvällar med vänner.

Vill du precis som jag få detta, ta hjälp av profisionellabyggare, https://www.mellbygarage.se

 hänvisar jag er till om ni ska bygga om, trygga personer, kan sitt jobb, allt blir i toppklass, passa på😀

ett stort gym med feta bilar, där det även finns plats med ett hemmagym, ha massa spel, så som pingisbord, flipperspel.😍 att sitta och mecka med moppar, sina bilar, ha sina hoppysaker där, hade det inte varit drömmen delux..
något i livet jag ska sträva efter, få mina barn att växa upp tryggt. vilken dröm..

Likes

Comments

Hej måndag!🌞

solen skiner och jag är sjuk, har dödligt ont i halsen och är så trött, även fast jag sover sönder under nätterna.

Är hemma hos min baby, han väckte mig med att pussa på mig, typ bästa sätter ever att vakna på(!!!) snarkar sönder nu när jag är sjuk, kan inte andas genom näsan, så Alex hade filmat o spelade glatt upp det för mig -.-

snart är det sommar, jag har blivit tvingad till att hänga med till Emmaboda, festivalen där ni vet, ja dit ska jag.. men det ska bli kul faktiskt :D

Likes

Comments

Hej fredag!

vaknade upp med världens halsont, börjar nog bli sjuk.. :( idag regnar det också, mindre kul, men ändå ganska skönt när jag inte mår bra, haha..

min baby är gullig och ska åka köpa mat till oss, lite romantisk är han allt ;) sen vet jag inte vad som händer idag, mår inte så värst bra, så får se :)

Likes

Comments

Hej :)

Har världens huvudvärk och halsont idag, Alex är gosig och är iväg för att handla godis. Vi ska mysas och kolla på tråkiga x-men som jag blir tvingad till att kolla på...

Har varit så hemskt sen igår här hemma, deras hund och Alexs mammas man blev attackerade av en annan hund, så varit mycket jobbigt för alla här hemma :(

Likes

Comments

Hej på er :)

hoppas allt är bra med alla, jag överlever. Är trött som tusan, gått mycket idag, men ska inte klaga, vädret var iallafall fint.

träffade nadia idag, var och handlade lite med henne, köpte mig ett nagellack, ska visa er sen. Det är så fint, speciellt när man blir brun :)

Likes

Comments

Hej alla!

idag var jag så trött när jag vaknade, ville ärligt talat skita i tentan och sova vidare. Men jag tog en kula för laget och gick upp. Mamma fick köra mig, själva tentan gick och kändes helt okej, så vi får se hur de går :) sen lös solen så jag gick faktiskt hela vägen hem, stannade och handlade, åt mackor när jag kom hem och nu ska jag ta en nap, standard för mig!

Ska blogga mer sen amigos.

Likes

Comments

Hej måndag!

så jävla sur och trött idag, sov hos Alex i Ystad, tog tåget kl 7 för provet i skolan, som tydligen är flyttat tills imorgon... så, nu sitter jag i skolan och tänkte plugga för har en jävla lektion sen ändå!
---
saknar Alex väldigt mycket, så sjukt hur en person kan göra inflytande i ens liv, finaste som finns..💕

Likes

Comments

Vaknade helt fel sida idag och är inte alls den gladaste människan på jorden, så jäkla mycket i mina tankar...

är stressad över min tenta, är stressad inför sommaren, är stressad över livet.. kan väl säga att idag är inte min dag, än iallafall.

Hoppas ni alla andra har en fin dag i solen ☺

Likes

Comments