Inhandlade för ett tag sedan ett nytt skrivbord då jag både vill ha data utrymme och sminkställe. Börjar se ganska okej ut, fortfarande lite trångt men det dugerb ju. fick sminkställ av mormor och nya sminkbortar utav mamma o en sminkspegel av syster min. tack!

Likes

Comments

Det kommer alltid reklam vart en man kollar och någonting jag ser ofta är just de här rollerna. Jag har alltid varit lite sugen att testa , men man tror att allt är båg. Men nu fick jag över 50 % rabatt på grejerna så tillomed min plåmbok kunde unna sig nått. Får se om det fungerar. Är det någon som har testat dessa?

Likes

Comments

Jag hade lite extratid till att rita idag, vilket jag inte gjort på väldigt länge. förutom i min Calming färgläggningsbok. Jag är inte bra eller så men tycker det är roligt, och nu blev jag nöjd, med tanke på hur svårt det är att rita. Lite gulligt tycker jag nog allt o såklart delar jag med mig utav en bild på mig och Lennie (:

Likes

Comments

hejdär! Hade någon härlig timme med mamma på stan igår, blev bara två butiker med det räcker gott och väl! Kom hem med en ny bikini. som satt superbra, och en grå halvärmad tröja som är jättemysig. Köpte även lie annat med det lägger jag inte ut just nu för jag ska snart på jobbet så jag hinner inte. Lite kaffe och gosaker hemma sedan med svärmor, killen och mamma . Blev även et sent gympass igår då vi körde lite rygg på Ego. Hoppas alla får en härlig dag, så hörs vi! hej!

Likes

Comments