Jag har nyss gått med i ett företag och ska lägga en beställning på en tandkräm som skall vara superbra! Har lånat en bild utav en kollega som använt denna i 1 månad. Den är inte alls dyr så om du vill testa eller ge bort i julklapp så kan du skriva ett meddelande till mig så svarar jag så fort jag kan! . Denna produkt ha sålts med tusentals positiva kommentarer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejsan! Jag beställde hem detta träns för inte alls länge sedan, men när man är ivrig och väntar på någonting så känns det som evigheter! , Nu har jag använt det och vad tycker jag om det? . Det är ganska plastigt och satt felmonterat då jag fick hem det. Men jag ÄLSKAR det, Lite stort, men ska göra ett extrahål på vissa grejer. Och tyglarna fick jag köpa till för ca 100 kr? och de är supersköna att hålla i. De är lila i mitten vid händerna, och vid bettet, annars är de som mjukgummi, superbra grepp, även i mina vinterhandskar som va i ren bomull idag. Detta rekommenderar jag till alla! fanns i 3 olika färger :) Man kan även byta ut pannbandet om man vill.

Turen idag iallafall blev supermysig. Bra temperatur ute och plumsade i djupsnö och uppförsbacke, Hästarna fick träna tungt men kort sträcka. Min app ville tyvärr inte en få med tiden idag, står att gps styrkan var förfärlig haha. men kartan finns iallafall.

Likes

Comments

Nu äntligen blev det helg, så igår åt vi god mat och umgicks, Fixade till mig och sent drog vi på fest. Vi lämnade hundarna hemma från början, så jag var ganska orolig då de absolut inte är vana att vara ensamma. Men när jag kom hem och hämtade dem så låg de och sov. De fick träffa en av Lennies kompisar på festen, och jag känner just nu att jag är lite avundsjuk, han var riktigt duktig med iallafall Niova, lillhunden våran. Han gav mig energi och vilja att fortsätta jobba med bägge hundarna, Man tappar lusten ibland då de inte riktigt går som man tänk sig. Men nu ska jag försöka göra som han medans energin finns där, så får vi se hur det går :)

Likes

Comments

En del av vårat gym här hemma. Jag har alltid tänkt vad skönt det skulle vara med ett eget gym. Men nu när jag har det så går det lite sådär, på ett par veckor så har jag varit där 2 eller 3 gånger. Inte okej, Jag behöver motivation och anledningar varför jag ska träna. hjälp! .. Jag känner ibland att nu jäklar ska jag komma igång, men det varar bara någon minut och oftast då jag inte har tid att träna. mysko. Ja ska ta itu med det det ska jag. Men ska hitta nån motiverande video eller musik så jag behåller allt denna gång.

Likes

Comments

hejsan! blev en sen tur för oss idag. men det gick så himla bra. riktigt mysigt och bra med tempo. det var mörkt och lite kusligt ganska långt och inte särskillt bra skottat.. inte alls , bara travhästarna som springit där. menmen. vi tog oss igenom och jag hade kunnat vända men de funkade. min pannlampa kom med posten häromdagen så ja har dwn snart i stallet. skulle vilja fixa en gopro inbyggd i lampan. men de blir framöver det (:

Likes

Comments

Nu är det sista månaden på detta år, snart har 365 dagar passerat. 19 dagar till julafton. så idag bjuder jag på mina första '' julbilder'' på djuren :)

Likes

Comments

hallådär. efter e jobbhelg och städning och bevikelsen igår då ja packa o klädde på mig för skridskoåkning. o sedan fick gå hem i halka o mörker för isen inte var klar. "överexalterad" gjorde dennna dagen mycket bättre. halv 10 va ja typ i stallet och det va kagomt kallt. lagomt med snö. allt var bra. lagomt pigg häst. det va supermysigt och gick över en lite läskig bro över vatten . men han klev på utan problem sedan små trava över. så duktig så!

Likes

Comments

Idag var jag ledig så jag och Camilla tog en tur på gamla 86an- supermysigt, väldigt bra ridväg. Mavi visade dock sig brydd om hans vänstra bakben. Så när vi kom till stallet fick vi hjälp med lite bra kräm och sedan fick han lite massage utav camilla. Vilket han verkligen tyckte om. Men nu är ja hemma och riktigt frusen. Som tur är går det över ganska fort. Var ju inte bättre då min dörr inte gick att stänga på bilen :( . Men den är väl kall antar jag. Hoppas det går över tills imorgon då jobbet kallar. orkar inte sitta i 2 mil enkel väg o hålla i dörren och de blir svinkallt :(

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att ta med hundarna på en ridtur, men jag har som inte riktigt vågat.. Tänk om hunden springer iväg eller blir överkörd. Men igår vågade jag. Eftersom vi inte korsar någon väg och det är inte vid nåns gård så fick tikki följa med på en tur på 3.2 km, Hon tyckte det var roligt, men lite paff att hon fick va med, tänkte stanna på gården först haha. men nu våga jag ta med henne framöver iallafall, det är bra! Grönt på kartan är skritt, gult är trav!

Likes

Comments

Hallådär, Ska strax åka till jobbet SÄKERT! Jag var på utbildning igår i stan, vilket jag hade glömt bort, men kom på i sista minuten, sen skulle ja fylla på ett lass med hö samma dag, som resulterade i att ja fick lite bråttom med allt.

Jag har ju kört med sommardäck tills igår! helt sjukt, Jag ha sagt till alla att jaja men så halt är de inte, det är inte lag på att ha dem ännu, det går bra, och skrattat bort det. Men sedan när ja hämta däcken hade de lunchstängt dit ja tänkte åka, så ja åkte på kursen sedan skulle ja byta dem i Birsta då mamma rekommenderade att de va supersnabba där, De skruva av däcken och sedan sa de saker ja inte fattade och såg lite mysko ut. de pratade på litauiska tro ja. Men sedan förstod ja va som hade hänt..

Jag hade alltså tagit med i all stress fel däck. Jag har 5 bult på min bil. och nu tog jag med 4 bult.. Och sedan var inte ens sommardäcken bra, eftersom de va helt platta, alltså inga mönster överhuvudtaget. Vad jag skämdes, Jag ville inte köra hem med sommardäcken då de var varning på vägarna, och ja hade haft ganska jobbigt att köra dit. Så ja bollade med svärmor och mamma om hur ja kunde göra. Han som jobbade där han erbjöd mig ett par gratisdäck men då va de superdåliga. eller så kudne ja få bättre pris på ett par splitternya. Så mamma lånade ut pengar till mig så ja köpte helt nya,, Han ville inte att ja skulle köra med sommardäcken, han sa att '' Emelie du är vääääldigt modig' ska ja säga dig'' ja bara stod och skämdes, usch, ja måste bli bättre på att få saker bli gjorda. Men vägen hem var så skön, de gick att köra och inte stanna och slira så fort man skulle nånstans. Jag rekommenderar verkligen det där vita ''tältet'' på birstaparkeringen. dom är superbra!

Likes

Comments

Subscribe

Samarbete med Teknik magasinet