Inhandlade för ett tag sedan ett nytt skrivbord då jag både vill ha data utrymme och sminkställe. Börjar se ganska okej ut, fortfarande lite trångt men det dugerb ju. fick sminkställ av mormor och nya sminkbortar utav mamma o en sminkspegel av syster min. tack!

Likes

Comments

Det kommer alltid reklam vart en man kollar och någonting jag ser ofta är just de här rollerna. Jag har alltid varit lite sugen att testa , men man tror att allt är båg. Men nu fick jag över 50 % rabatt på grejerna så tillomed min plåmbok kunde unna sig nått. Får se om det fungerar. Är det någon som har testat dessa?

Likes

Comments

Jag hade lite extratid till att rita idag, vilket jag inte gjort på väldigt länge. förutom i min Calming färgläggningsbok. Jag är inte bra eller så men tycker det är roligt, och nu blev jag nöjd, med tanke på hur svårt det är att rita. Lite gulligt tycker jag nog allt o såklart delar jag med mig utav en bild på mig och Lennie (:

Likes

Comments

hejdär! Hade någon härlig timme med mamma på stan igår, blev bara två butiker med det räcker gott och väl! Kom hem med en ny bikini. som satt superbra, och en grå halvärmad tröja som är jättemysig. Köpte även lie annat med det lägger jag inte ut just nu för jag ska snart på jobbet så jag hinner inte. Lite kaffe och gosaker hemma sedan med svärmor, killen och mamma . Blev även et sent gympass igår då vi körde lite rygg på Ego. Hoppas alla får en härlig dag, så hörs vi! hej!

Likes

Comments

Genomsnittspersonen sover 26 år under sitt liv.

Därför kände vi att vi ville ha lite nytt till sängen! Det blev otroligt snyggt. Dock ser det bättre ut än vad det gör på bilden.. tycker jag iallafall. Förälskade mig i den vita filten! så fiiin! Älskar även att vi har ett täcke som går över hela våran 180's säng. Ha innan sovit med ett täcke var, och det är ju inte så himla mysigt :P Nu laddar jag inför en god natt.

Lite annat roligt fakta:

  • genomsnittsmänniskan jobbar 99 117 timmar under sitt liv.
  • 7 år. Så länge ligger vi vakna på nätterna.
  • 11 år tillbringar vi framför tv:n.
  • Totalt klagar vi i 5 månader.
  • Är du man? Då ägnar du 46 dagar åt att göra dig i ordning.
  • Kvinna? Då tillbringar du 136 dagar av ditt liv med att göra dig i ordning. Sminka sig, fixa håret...
  • Samtidigt ägnar vi 115 dagar åt att skratta.


    Detta är taget från Expressen!

Likes

Comments