Jag var in på Antys youtube kanal och hon rekommenderade dessa Aco spotless produkter.

Hämtade ut dem alldeles nyss och duschat och testat face washen.  får se om det fungerar bra.  är det någon som har testat dessa?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Ni vet ju en del utav er att jag har oflyt nästan hela tiden..  och nu har våran soffa gått sönder. fick ju hem den bara för nån vecka sedan.. som tur är så är det en ny på väg redan och hoppas då att rätt del kommer. kan ju hända vad som helst då den ska hem till mig haha. men för övrigt så har väl allt annat flutit på. 

Likes

Comments

​Vi bestämde oss för att byta soffa. Tyckte det var superfint innan med den gråa soffan, lila matta och gardiner. men detta var ju betydligt finare och bättre, en skönare soffa en detta finns nog inte. En riktigt lurvig brun matta o nyans i brunt. blir mer liv i rummet samtidigt som det är lugnt.

Likes

Comments

1 oktober.. vad tiden går snabbt egentligen. inte känns det som det va 4 år sedan man fick körkort och 7 år sedan man åkte runt o busa med moppen. jösses.

var ut på stan och inhandlade blusen på bilden. hm ha så bra rea ibland. kostade nästan ingenting. blev även en klippning och nya hårprodukter. efter bara en tvätt blev håret mycket bättre o det blev lite billigare än det ja använde förut. som för övrigt oxå var bra. använde mej utav Kevin Murphy innan.  jag har ju bara strävat efter längre hår och inte riktigt tagit hand om det. Ha klippt mej själv för det mesta och inte använt mej utav hårinpackning nå bra. O har inte varigt hos en riktig frisör på flera år. men nu är det en aning kortare men friskare och det känns mycket bättre. vad tycks?:)

Likes

Comments

Igår var vi på Himlabadet i Sundsvall. Var riktigt mysigt och roligt. Åkte mycket kana och simmade runt o mådde gott! Varför gör man inte detta oftare? :)

Likes

Comments

Hade en jätte trevlig kväll ute för ett tag sedan. Gick ner till bischops och drack en öl med pojkvännen sedan mötte vi upp Linnea så gick vi och testade vi att äta på Tacobar som öppnat. Svingott fast ricktigt syrt för en sån liiiten mängd mat. Drog sedan tillbaka och testade på ny öl på bischops. kom hem tidigt och det var sååå skönt (:

Likes

Comments

Klicka på länken för att komma till Mad-lady & hitta den parfekta hårkransen för dig!

http://blfa.me/87/56944/mad-lady


Dessa hårkransar är ju så underbart fina! Nu är dom ju så billiga så jag kommer beställa hem Delicate white kransen lite senare. Superfint nu till sommaren!

Kransarna kan du köpa på denna länk! http://blfa.me/87/56944/mad-lady

Eller klicka här https://blfa.me/87/56944/madlady/?cpc


detta inlägg är sponsrat av madlady & blogfame.

Likes

Comments