Header

Nu har jag inte kört hoj sen SM i Söderhamn och satan som jag längtar tills jag får sätta mig på min maskinhäst och gasa lite. Jag är så upptagen med jobb nu så det finns inte. Men det är skit kul dock, fast ingenting slår lite körning.

Foto av bästa jeehyang, hon är dröm på att ta bilder.

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Suttit i en bil sen halv nio idag, börjar bli lite trött på det. Men det är fasiken värt det för imorgon är det tävling!!
Vi är alldeles strax framme & då ska jag gå prov, sen blir det grillmys & sömn. Första start är ni imorgon, men jag lär starta ungefär en timma senare.

Likes

Comments

Varför går ingenting rätt när det behövs?
Dagarna bara fortsätter gå dåligt för mig. Nu får det jätte gärna vända snart, helst innan helgen så det kan gå bra i tävlingen. Fan vilken bitterfitta jag är.
Puss och kram!

Likes

Comments

Idag är en sån dag när inget är rätt.
Man känner sig allmänt kass & allting bara går fel.
Idag är en sån dag man vara vill gräva ner sig under täcket & sura. Synd bara att man har massor att göra.

Några av felen med dagen; vakna med munsår. Jag har en skitstor böld på mitt vänstra ögonbryn. Tågen är rövigt försenad. Håret är kaos. Det regnar. Hjulet på min resväska är trasigt så måste bära skiten.

Likes

Comments

Massa dagar har gått. Det är sånt som händer.
Haft en fullspäckad vecka & helg, & denna vecka & helg kommer bli lika full om inte värre. Men det är sjukt kul vill jag lova!
I helgen körde jag SM i enduro & det gick förvånansvärt bra, nästa helg är det dubbeltupp med SM är sjukt taggad. Håller på och grejar med hojen massor, ser fram emot detta jätte mycket.

Två bilder från helgens race.

Likes

Comments

Jag har alltid haft mascara på både nedre & övre fransarna, har aldrig riktigt känt mig bekväm med att bara ha på övre. Men jag har en kompis som bara har det på övre & jag tycker det är så himla fint på henne. Så idag bestämde jag mig för att testa det, & vet ni vad jag gillar det!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw