Header
Presentation picture
emelieborgnilsson

 

Glamoröst liv

Hej!
Varit uppe sen halv sju idag också, jag tänkte bara ta några meningar att klaga lite nu, hehe
Jag är trött, det har konstant regnat sen jag gick upp, jag är blöt och kall men som tur va inte hungrig. Men varför klaga egentligen, kom jag på nu, haha. En hel dag med underbar cross och lera det kan typ inte bli bättre än så!!
 

Likes

Comments

Just nu
 

Likes

Comments

Lite bilder från igår

Just nu är jag på crossbanan i Floda, det är tävling och jag är banchef (yey). Helt slut i huvudet är jag också för den delen, sovit två timmar, kom hem runt fyra somna halv fem, och upp pigg och glad halv sju, livet...

Hör kommer lite fler bilder från igår.
(bild1)
(bild2)
(bild3)
(bild4)
(bild5)
(bild6)

 

Likes

Comments

Spontant


 

Likes

Comments

Mat
 

Likes

Comments

Tråkigheter


Hej!
Ett tagsen vi sågs nu..
Just nu gör jag ingenting.. (Kul va?!?) nej. Fast livet kan ju inte alltid vara en dans på rosor, eller? Mitt liv är iallafall inte det, ibland har jag kul och ibland har jag tråkigt.. Det suger att jag inte alltid har kul.

Nu över till något helt annat. Under min lilla bloggpaus jag hade skaffade jag mig en kompis i metall. Nämligen en tungpiercing, det gjorde inte alls ont. Dock hade jag bedövning och det rekommenderas. Jag är så sjukt nöjd, älskar den av hela mitt hjärta!!
Min lilla metallvän.. Är piercingar gjorda av metall förresten? Jag får allt kolla upp det.

 

Likes

Comments

Just nu

Just nu befinner jag mig i Skövde och kör Enduro med pappsen. Så sjukt kul, bara älskar att känna hjulen rulla och fart vinden, haha
Idag är det dock sjukt varmt, håller på att svimma lite smått. Så snart ska vi sluta och dra till en sjö någonstans och bada, LIVET!


 

Likes

Comments

Sol och bad

Hej!
Har varit och solat och badat med min syster och Johannes. 
Vilket var super bra för då fick jag simmat lite. Såg dock väldigt knasigt ut för jag simma
runt i en massa cirklar medans alla barnen lekte. Jaja, jag har fått röra på mig lite iallafall.
Puss hej!  

Likes

Comments

Fullt upp

Hej!
Jag känner mig hyfsat duktig nu.
Idag har jag hunnit med ett möte på UM, varit hos optiken, tränat samt hunnit kolla ett avsnitt av min favorit serie. Himla bra jag är asså.

Träningspasset blev dock ganska simpelt, det är ju så sjukt varmt. Hade egentligen tänkt springa men då hade jag nog avlidit, så det blev några pulshöjande övningar istället och lite mage på det, kände att det får räcka och så får jag tar några längder i vattnet istället senare idag.

 

Likes

Comments

Väldigt många bilder 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw