Header


Shoppade med Elin idag. Blev ett par skor, ett par byxor, en kofta, ett puder, ett nagellack och en mascara. Skall dock lämna tillbaka byxorna imorgon, kände mig inte helt 100 bekväm i dem och har jag minsta tvek i kläder så är det bara att lämna tillbaka för jag vet att det inte kommer att användas. Är 100% nöjd med allt annat och är helt ner kärad i skorna!

Likes

Comments

Funderar starkt på att göra en ''draw my life''. Så tänkte bara skriva ner lite utav mitt liv gå igenom och sedan börja skissa, filma, klippa lägga till ljud och om det blir bra så kan ni få se resultatet!


Likes

Comments

Idag har jag legat konstant i min säng framför Vampire diares, The originals och Hart of dixie. Är hur trött som helst efter jobb och en hetsig skolvecka! Har även sovit några timmar och lär bli svinigt pigg vid 10 tiden (planerar dock att använda den kommande energin till att städa mitt rum!).


En timmas rast är lite tråkigt när man inte har mycket att göra, så lite egopics från personal toan blev min underhållning igår.

Likes

Comments

Gick upp 7 idag. Väntade på samtal från jobbet, men det kom först 10:30. Klockan är nu 11:40 och jag är på jobbet om 10 min. Har verkligen inget emot att jobba helger, tänkte först att det skulle bli tråkigt eftersom att man inte hinner med vänner men så är det verkligen inte. Jag jobbar morgon till eftermiddag eller kväll och sedan åker jag iväg och träffar folk. Alla är ändå så sega under lördag och söndags morgon och förmiddag så då kan man lika gärna jobba ses senare när alla vaknat!

Likes

Comments

Ett stort fokus är ett foto arbete som vi jobbat med en vecka i skolan nu. Detta är mina bilder minus en som jag inte alls är lika nöjd med så den skiter jag att ladda upp här. Har varit frånvarande i 2 vekor nu, anledningen är jobbet! Har gått i skolan på dagarna och jobbat eftermiddagar och helger så är helt slut och har inte haft plats i huvudet för med en skoltänk. Får se om det lugnar ner sig lite nu framöver annars blir det ett blogginlägg i veckan, Kram.

Likes

CommentsHittade dessa för nån dag sedan... Letat helt frenetiskt genom alla skosidor som skeppar till Sverige men jag hittar dem fan inte! Är såå frustrerad, vill verkligen ha!

Likes

Comments