​I helgen har jag haft mysdagar med älsklingen. Han fick en tidig present också för att han fyller år nu på Lördag. Vi ska fira honom på Fredag med våra vänner Kevin och Julia, då vi ska käka på Dragon House ​i Sundsvall. Kommer bli super mysigt. Idag var jag hemma från jobbet pga fått sååå ont i ryggen nu när jag tapetserat en hel dag och sen fortsatt med våra UF produkter hemma hos Elin. Så då stod vi bara rakt upp och ner  från kl 5 till 10 ungefär. Slipade, kapade, putsa, måla och svetsa. Herregud haha, Måste försöka tigga åt mig massage! Men istället så var jag hos moster Linda och bakade lussebullar med min moster Sandra, minsta kusinen Tindra och Mormor. Sedan hämta vi William som är då äldsta kusinen som jag inte sett på jätte länge. Så de var mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I tisdags jobbade vi på med vårat UF företag! Ni måste in och kika på vår blogg HÄR (för mer information) som vi använder som våran hemsida. Gilla och följ denna! Vi kommer lägga ut våra produkter där snart så om ni är intresserade kan ni beställa! Eller så gör ni det på vår Facebook sida! Jag hoppas vi verkligen kommer gå långt med det här UF företaget. Vi gjorde massor av krokar hemma hos Elin i tisdags och lyckades sätta ihop de med hästskor som Elin svetsat ihop tidigare. Vi kom inte så långt eftersom jag var tvungen att lära mig allt först. Läskigt i början men sen körde vi bara på. Efter det innan jag åkte hem kom Elins kille och hämtade oss så bjöd Elin på Pizza

Likes

Comments

​Tindra fick rida på Jennie i torsdags, nästan första gången hon fick rida helt själv och barbacka också! Vi skritta mest på banan för den var så hård, sen fick jag med henne på en liten uteritt. Då fick hon trava också, gick så himla bra och undra hur många gånger jag får ta med henne till stallet nu haha. Hon har ju blivit hästtokig den där ungen;)

Likes

Comments

Inte alls dumt att ha stallhjälp när man själv är den som hjälper till med Musse och stallet, haha! Ja, idag fixade vi allt som behövs i ett stall, pysslade om Musse och red. Tindra skulle ha ridit Emilias häst Jennie idag men så blev det inte, så hon får följa med och rida henne nästa vecka istället. Och vi tog in henne som sällskap till Musse eftersom han verkligen inte gillar att vara ensam. Och den enda anledningen varför jag har mask på mig är för jag har astma, och kan verkligen inte vara inne och hålla på med det dammiga höet. Men masken hjälper en stor del så skit bra! Haha vägrar lämna stallet alltså. Men en mysdag blev det och kommer sakna poppon tills måndag. Fast mitt hjärta kommer ju i morgon förhoppningsvis!

  • 137 Readers

Likes

Comments

Dom här praktikdagarna från tisdag till torsdag är så långa. Men älskar våra långa raster haha. Vill bara hem så jag kan få åka till Musse och idag följer Tindra med mig, min yngsta kusin. Vi ska snart börja tapetsera igen. Så bara att hålla ut de sista timmarna.

Likes

Comments

Hur hemskt är inte detta som hänt i Paris. Vart är världen på väg?! Jag fattar inte, varför ska man hålla på? Jag blir så arg på sånt här så de e sjukt. Sen är det bara en tidsfråga när detta kommer hända i Sverige.  Jag har inte läst allt för mycket om det här för då skulle jag få nå fel. Men det är så hemskt Såg nån video som bara gav mig massa panik. Stackars alla de drabbade.. 

Likes

Comments

Nu har jag haft stallet från måndag till onsdag med Emilia. Min kusin Linnea var med på tisdagen och i går var de bara jag och Linnea. Vi har bara ridit på banan de här dagarna pga att det är så himla mörkt nu ute i skogarna. Men igår tog vi det extra lugnt för att banan var så hård. Så nu är jag ledig från Musse fram till måndag och idag kommer älskling! Ska öppna ett bankkonto till vårtUF vi håller på med. Det kan jag berätta om mera sen.

  • 149 Readers

Likes

Comments

Jag vet inte varför jag är så himla slarvig med bloggandet. Men ja egentligen är jag ju slarvig med allt haha. Men jag tänker slänga in massa bilder bara under lovet som jag spenderat med älsklingen, i stallet och med vänner.

  • 157 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments