Shit vilken bra kväll jag hade igår. Det var riktigt länge sedan jag hade så kul, drack alkohol med måtta, dansade och sjöng! Fler sådana kvällar behövs i mitt liv.

Idag mår jag verkligen bra, länge sen jag mådde såhär bra. Hoppas detta får hålla i sig nu!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2014:

Det fulaste året i mitt liv känns det som. Nej inte riktigt. Men inte långt ifrån, det kan jag iallafall lova er. Ni har tur som får börja se mig från år 2014. Allt innan dess var verkligen kaos.

2014 var ett mycket bra år, om vi bortser från mitt utseende. Visste jag ens vad smink var? klassens sporttönt som alltid spelade fotboll. Ja det var jag!

2015:

2015, Det bästa året i mitt liv. Sminket var kaos. Hade nog precis börjat på "allvar" att sminka mig med mascara samt lite ögonbryn till skolan.

Dessutom har jag så mycket galna och roliga minnen från detta år, helt sjukt! Året jag aldrig kommer glömma.

2016:

Året då jag började intressera mig mer för smink och hår. Jag hade ofta lockat hår, samt färgade alltid håret mörkbrunt/svart. Bara älskade färgen!!

2017:

2017 är året då jag halvt började lära mig sminka mig någorlunda bra. Ögonbrynen ser för det mesta helt okej ut. Ögonskugga är ett måste och spegelbilder har blivit som en hobby ;)

Likes

Comments

Igår satte jag in min tandställning som ni vet. Och satan vad ont i munnen jag haft, vaknade inatt av att det gjorde så galet ont att jag grät. Så idag var jag hemma från skolan. Eller jag kan inte säga att jag var hemma, för jag åkte till sannis där vi åt, handlade, snackade och bakade kakor till en psykologiuppgift vi har imorgon.

Inte nog med att jag har ont i munnen, så kan jag heller inte prata ordentligt. Jag skojar inte. Det går inte säga G och K... Fast tandläkaren sa att det kommer va en vecka där det kommer vara svårt att prata, men att det sedan ska lätta på sig. Får verkligen hoppas på det!

Likes

Comments

Det kan vara så att den personen du hest vill vara med, är den du även skulle må bättre utan. Det gäller att lära sig acceptera att vissa saker är menade att ske, men inte att vara för evigt. Vi vet att vissa personer är menade att komma in i ditt liv, men inte för att stanna.

Snälla, förlora inte dig själv genom att försöka laga en relation som inte är värd din tid. Det kommer inte fungera. Du kan aldrig få en bra relation med en partner som inte är redo att ge lika mycket som du. Jag lovar dig att i framtiden kommer du förstå och se tydligare varför förhållandet inte fungerade.

En viktig tanke att ha i bakhuvudet är att inte sätta sina känslor på spel för en person som inte tänker på dig. Var stark, res dig och gå. Du är värd någon bättre.

Likes

Comments

Nej, engelska är inte min grej.. Hade nyss nationella läsförståelse och shit vad svårt det var. Ord jag aldrig förr hade hört, meningar som var byggda av akademiska ord och nej det gick bara åt helvete! Därför blev jag klar så fort.. Hoppade över 2-3 sidor och chansade på resten. Det är tur detta prov inte kommer räknas in i betygen!

Idag är det dags hörrni, 16:20 sätter jag in min tandställning. Där kommer den att sitta de två närmsta åren. Eller jag ska försöka få bort den så fort som möjligt!

Likes

Comments

Sitter alltså här på stationen och väntar på att mitt tåg ska komma. Som vanligt är mitt tåg sent, så har jag otur kommer jag missa min tid hos första psykologen..

Idag kommer jag endast hinna ha en lektion för att sedan gå vidare till nästa psykolog. Alltså ser dagen ut följande;
•Psykolog,
• Tillbaka till skolan för en lektion,
• Lunch,
• Psykolog,
• Lektion.

Likes

Comments

Vad tycker du bäst om på din kropp?
-
Mina bröst.

-Hur länge har du varit singel? Trivs du bra?
- Har vart singel i ca 3 månader, trivs inte alls!

Hur många gånger har du flyttat?
- tre eller fyra gånger.

- Vem ringde dig senast?
- Sanna

-Hur gammal är du?
- 18 år

- Vad heter du i mellan namn?
- Greta gull.

- hur länge till vill du vara singel?
- Tills jag hittar han jag verkligen vill ha, och det kommer ta sin tid.

- Har du någonsin använt dig av Tinder?
- ja.

- Har du varit på många dejter?
- Nej många skulle jag inte säga att det är, beror på vad som räknas med dejt.

- Vilka fem saker skulle du inte klara dig utan i ditt skafferi/kylskåp?
- Riskakor, te, Tomater, yoghurt och salta pinnar.

Vad ska du göra imorgon?
- Först psykologen, sen skola för att gå till ytterligare en psykolog igen.

Likes

Comments

Vilken kväll hörrni, humöret har svajat mer än någonsin. Har gått igenom alla olika humör som finns. Ledsen, arg, besviken, frustrerad. Ja ni förstår.

För att försöka bli av med detta tog jag på mig skorna och gick ut på en promenad. Stoppade in lurarna och gick så långt benen tog mig för att sedan sätta mig på en bänk och bara släppa allt och låta tårarna rinna. Det är så behövligt ibland!

Likes

Comments

Likes

Comments