View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hallå på er, Hoppas det är bra med er. Är det bara här det har varit så galet varmt idag? 
Dagen började med att åka till Petter, tåget var inställt så fick åka buss istället.  Men det gick bra ändå. Sen dess har jag och älskling bara legat och myst! Som Jag saknat honom.Min glädje spridare.

Ni får ha en fortsatt bra dag,så hörs vi. KRAMEN!

Likes

Comments

Hallå på er & glad midsommar!
Direkt när jag kom hem från jobbet, slockna jag i sängen. Var så himla trött, och kunde inte heller somna igår kväll. så det var kämpigt att ta sig upp när klockan ringde klockan 05;45 imorse. Som tur är så är jag ledig i en vecka. Så himla skönt! Trött som jag är blir det inget midsommarfirande för mig inte. Jag har ändå fått äta den traditionella jordgubbstårtan. Vilket talar om att det är sommar. På jobbet idag det har varit så mycket folk. Det vart inte en ledig stund.
Men nu har jag äntligen fått min lediga stund och håller på att laga mat till mig själv och tvättar lite kläder.
Eftersom jag är jag för lat för att hjälpa mamma tvätta. Får jag ibland tvätta mina egna kläder, en liten läxa liksom. Så därför tog jag tillfället i akt när det fanns en ledig tid i tvättstugan. För imorgon ska jag åka till Petter. Och det kommer blir så skönt, ni anar inte.  Att äntligen få träffa honom igen är guld värt!

Ni får ha en bra midsommar, så hörs vi! KRAMEN!

Likes

Comments

Hallå på er! Har hunnit med att checka av en del på dagens lista. Det innehöll bland annat att hitta en present till mitt hjärta som snart fyller år, så jag gick ner på stan och hittade en liten grej. Nu ska jag bara försöka hitta något mer sen är hans present fixad!
Sen har jag även hunnit med massa annat. Effektiv dag. Eller nej. Att ligga i sängen och kolla film är väl inte så effektivt. Tyvärr.

Imorgon blir det jobb. Börjar 8;oo slutar 14:30. Snacka om lång dag. Så för mig blir det inget midsommar firande, det får ni göra som inte jobbar.

Ni får ha en bra dag så hörs vi! KRAMEN

Likes

Comments

Hallå på er! Hur är det med er? Med mig är det bra iallafall.
Dagen idag har gått åt till att tvätta, lagat äckligaste fiskpinnarna jag någonsin ätit, gick en sväng på stan och sen tvättade jag alla mina sminborstar. Det behövdes verkligen. Man har ju aldrig tid för att tvätta borstarna när man går i skolan.
För man behöver ju alltid ha alla borstarna till sminket som ska göras på morgonen.
Men nu är det lov och jag jobbade inte idag, så då passade jag på att tvätta dom
Nu är dom fräscha.

Morgondagen kommer bli lugn. Ska försöka få till en sovmorgon, är ju så trött när jag vaknar på morgonen. Imorgon ska jag tvinga mig själv till att sova länge, längre än till 8 iallafall.
Sen har mamma tvingat med mig att hänga med för att handla. Hoppas verkligen inte hon tänkt göra det på morgonen..

Ni får ha en bra kväll så hörs vi! kramen!!

Likes

Comments

​Enligt mig är detta några av sommarens snyggaste håruppsättningar. Det är enkla frisyrer att göra och de passar både till fest och vardags. Vilket är toppen! Man vill ju inte se för övernaturlig ut i håret om man bara ska gå till affären. 

Likes

Comments

Hej på er, dagens planer idag är tandläkaren och jobb. Skönt att slippa vara hemma. Dock går jag inte till tandläkaren glad, jag gillar verkligen inte tandläkaren efter alla mina timmar jag har lagt ner här..

Ni får ha en bra dag så hörs vi. kramen!

Likes

Comments

Hallå på er! Hur har dagen varit så här långt? Hoppas den har varit bra för er. På min dag har det inte hänt särskilt mycket. Kollat youtube, film och vart ute med hunden. Ungefär så de flesta dagar ser ut när jag inte jobbar.

Igår körde jag ett arbetspass på 14-17, Det var skönt med ett lite kortare pass. Dock var det så mycket folk och jag fick inte sitta ner fem minuter ens. Snacka om att man blir lagom trött i benen då. Springa ut och in mellan vagnen och jordgubbsståndet. Bara kämpa på, jag får ju ändå lön för detta. Nästa gång jag jobbar är imorgon, då jag även öppnar, det jobbigaste med hela dagen kan jag lova. Men efter imorgon är jag ledig fram tills midsommarafton. Dock vet jag inte vad jag ska hitta på under de två dagarna. Något förslag? Vädret är ju inte det bästa heller.

Ni får ha en toppen dag så hörs vi! KRAMEN.Likes

Comments