Detta är verkligen en outfit jag skulle dö för i vår! Den är verkligen ur snygg och kappan sätter pricken över i. Jag ska absolut försöka införskaffa mig en kappa. Det är ju så himla snyggt och classy. Dessutom ligger denna outfit under 1000 kronor vilket är ett mycket bra pris.


Likes

Comments

Att må dåligt efter man har gjort slut med personen man älskar mest av allt är vanligt. Det gjorde även jag. Jag gick igenom en lång, hård och alldeles för svår period. Gjorde mycket dumt. Kanske för att jag var ledsen och besviken. Jag vet inte.

Det har nu gått 1 månad sedan jag vart ensam. En hel månad och jag är fortfarande inte på fötterna igen. Jag brukar säga att jag mår bra och att jag glömt allt. Men sanningen är den att det har jag inte. Allt ligger kvar och mina kvällar består av tårar.

Jag kommer inte kunna våga älska igen. Jag hade en person i livet jag berättade allt för, som visste hela min livshistoria och som lovade att aldrig lämna mig, Lämnade mig ändå. Det är anledningen till varför jag inte kommer kunna älska igen. Jag är helt enkelt rädd att komma nära någon igen.

Att vara ensam är bra för mig, Jag kan ta tag i mig själv igen. Börja gymma ordentligt, tappa vikt, börja innebandy igen, jobba samt att umgås med vänner. Problemet är att jag inte har någon lust till de. Jag orkar ingenting längre. Ger upp på nästan allt. Skolan går utför, gymmet går utför. Allt går utför!

Likes

Comments

Gårdagens middag på Rico vart en mycket lyckad kväll. Vi kom dit runt 21 och gick vid 01. Kvällen hade skratt, prat och allt som hör till. En riktigt bra kväll helt enkelt.

Idag ska jag som ja sa igår, fixa rummet. Håller på och spackla ytterligare en gång och sedan ska det målas. Den värsta väntan är golvet. De ska komma och byta de i veckan. Hoppas verkligen de gör det, står inte ut längre.. Vill inte sova i vardagsrummet längre. En natt har räckt för mig. Haha!

ÅH! nu är det nära min artonårsdag, Bara fem dagar kvar! Kan ni fatta att jag blir 18 om fem dagar? Det är verkligen sinnessjukt. Längtar som tusan, men som jag sagt tidigare så är jag inte redo att bli vuxen än.

Ni får ha det så bra, så hörs vi!

KRAMEN.


Likes

Comments

Hej på er, Wow nu har jag äntligen sportlov. Det känns verkligen underbart. Aldrig har det vart så skönt med lov. Ska vara hemma mestadels hela lovet, vad jag vet såhär långt. Behöver iallafall lägga några timmar på plugg samt att måla mitt rum och få nytt golv där. Äntligen ska jag få i ordning på mitt rum.

Kvällen kommer spenderas i Linköping eller Norrköping för att först äta middag med ett par kompisar, och sedan hitta på något efteråt. Det kommer bli en kanon kväll! Planerna är tyvärr väldigt oklara haha.

Imorgon blir en lugn dag, Som de flesta av mina lördagar. Inget planerat, vilket är väldigt skönt! Ska spackla väggarna i mitt rum och sedan slipa dem. Mer än så händer de faktiskt inte

Ni får ha det så bra, så hörs vi!

KRAMEN.


Bilder från dagen:

Likes

Comments

Jag har länge, länge, länge drömt om att tatuera mig. Dock har jag alltid varit så rädd för det. Men har nu kommit till insikt att det faktiskt är något jag vill göra. Därför ska jag nu börja spara pengar så jag kan få till en tatuering snart.

Jag är väldigt osäker på vad jag vill ha. Men det finns ett par stycken jag är sugen på. Den ena är en tatuering för farmor, kvinnan som betydde och betyder mest för mig. Hon ska definitivt få en plats på min kropp. Sedan har jag planer på en våg vid revbenet och en typ av näckros i nacken/ryggen.

När det är dags tänkte jag börja med vågen, den är liten och går snabbt att göra. Plus att den verkligen är super duper fin!


Likes

Comments

Kort, lugn och skön dag, precis vad jag behövde. Började skolan 8:30, och slutade 11:40. Tog första bästa tåg hem. Väl hemma satte jag mig ner för att börja skriva en uppsats. Gick inte sådär jättebra.. Tyvärr.

Planer för kvällen är oklara. Antingen går jag och kör slut på mig själv på gymmet eller så går jag ut och rensar mina tankar med en långpromenad i det fin fina vädret. Det lutar dock mot gymmet. Får se helt enkelt.

I förrgår kom mitt bakslag tillbaka. Och jag mår dåligt igen.. Trodde att jag skulle få vara glad nu, men nej. Då kommer allting tillbaka som ett brev på posten. Okej, har lärt mig att jag absolut inte får ta ut segern i förskott. Men med finaste vännerna vid min sida ska jag klara mig ta mig upp ytterligare en gång.

Ni får ha det så bra, så hörs vi!

KRAMEN.

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag. Men för oss singlar är det en vanlig tisdag. Som vilken tisdag som helst. Denna dagen är till för alla kära par, så glad alla hjärtans dag på er!

Dagen bestod av skola, efter skolan åkte jag och träffade en, och kom nyss hem. Det är riktigt kallt och jag håller på o frysa ihjäl. Seriöst, det är verkligen kallt idag. Dessutom är jag dödstrött. Måste, måste, måste försöka sova tidigt ikväll. Det fungerar inte att vara uppe till 3-4 på morgonen för att sedan gå upp vid 6.. Dags och ändra mina vanor tror jag.

Morgondagen blir en kortis dag för mig. Börjar 8:30 och slutar innan lunch. Har alltså bara två lektioner. Underbara dag! Planerna efter skolan är oklara, men är inte sugen på att åka hem iallafall.

Ni får ha det så bra, så hörs vi!

KRAMEN.Likes

Comments

Under denna trötta måndag får en redbull hjälpa mig hålla ögonen öppna.

Det sköna med denna dag är att jag slutar hyfsat tidigt. 14.40, skönt! Dock ska jag vara kvar i skolan för att redovisa svenskan. SUCK.

Ni får ha det så bra, så hörs vi!

KRAMEN!

Likes

Comments

WOW, är det min tur att må bra nu? Idag är första dagen på jag vet inte när, Som jag känner mig riktigt glad. Jag menar, det tillhör inte vanligheterna att jag mår bra. Alltid har jag något dåligt att tänka på som tynger ner mig. Men idag känns det riktigt bra. Jag hoppas denna känsla kan hålla i sig!

Dagens planer idag var:

  • Plugga svenska och pedagogisk ledarskap,
  • Gymma,
  • Städa rummet,
  • Få lite sömn.

Jag har inte lyckats sätta mig ner för att plugga, Inte än iallafall. Vilket jag borde göra med tanke på att jag har redovisning imorgon och prov på onsdag. Gymmet gick jag mer än gärna till idag, dock vart det ett väldigt enkelt pass då jag är så fruktansvärt trött. Sedan hann jag även med att städa lite i rummet för att efter det inta sängen för att få lite sömn. Lyckades få en siesta på 45 minuter iallafall.


KRAMEN!

Likes

Comments