Yes, ni läste rätt. Under påsk flyttar jag. Eller jag och jag kan man väl inte säga, utan jag, mamma och pappa samt hunden flyttar till en större och fräschare lägenhet. Vilket innebär ett större rum till mig, LYCKA!
Lägenheten vi ska flytta till kommer fortfarande ligga i mjölby, bara ett stenkast från där jag bor nu. Det kommer bli så himla skönt att lämna denna lilla lägenheten.

Förut åkte jag in till linköping för att köpa byxor. Och vet ni vad?? Jag kom i en storlek mindre än vad jag brukar, gissa om jag är glad. Det trodde jag aldrig. Har jag alltså lyckats gått ner i vikt utan att jag själv ser nått? Wow säger jag. Det skulle vara en fröjd att komma i en ännu mindre storlek nästa gång jag köper nya byxor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, nu måste det väl ändå vara vår? Igår var det 13 grader ute och idag är det 16!! Lyckan är ju på topp.

Som jag sa förut hade jag min första aps (praktik) idag. Det ända som är synd är att jag tyvärr är sjuk.. Så nu blir det att tvätta bort sminket för att sedan inta sängen. Efter praktiken gick jag till "jobbet", eller rättare sagt mitt nya jobb för att boka in två pass där jag ska gå brevid. Och dessa pass blir på påsklovet, måndagen blir 7-16 och tisdagen 16-21. Det kommer både bli kul och jobbigt.

Ni får ha det så bra, så hörs vi!

KRAMEN

Likes

Comments

God morgon på er, gårdagen fick ändrade planer. Från början skulle vi åka och köra gokart men vi bestämde att det är bättre o vänta på att utomhusbanan öppnar. Istället åkte jag in till Motala för att möta upp min bror och hans tjej för att spela bowling, äta mat och spela spel i en spelhall. Jag hade en riktigt trevlig kväll.

Dessvärre vaknade jag upp med feber, ond hals och ett huvud som värker.. Tack för detta känner jag. Jag som börjar min APS imorgon vill ju inte vara sjuk. Hoppas verkligen det går över, snabbt!

Likes

Comments

Hallå på er och godmorgon, eller rättare sagt god dag! Ni minns att jag var på en arbetsintervju och var jättenervös över att jag skulle göra bort mig och inte få jobbet. Men vet ni vad, jag har glömt att berätta att de ringde samma vecka jag var på intervjun och gratulerade mig till mitt nya jobb!! Är så glad och stolt över mig själv, jag lyckades!

Så på måndag klockan 15:00 ska jag till mitt nya jobb för ett möte, där vi ska gå genom lite saker. Samt att jag ska presentera mig för cheferna osv. Visst, detta kanske inte är det roligaste jobbet man kan få, men jag brinner verkligen för att hjälpa andra människor! Så detta kommer bli en bra vår och höst!!

Vad händer idag då? Jo idag ska jag åka och köra gokart för att sedan käka middag. Jag har aldrig kört gokart. så vi får se hur detta kommer sluta, HAHA.

Likes

Comments

💄💄❌❌

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er, är nyss hemkommen från tandläkaren. Och idag fick jag domen, i maj sätter de in tandställningen. Det blir både i under och överkäke. Dessutom måste jag dra ut två tänder för att kunna flytta mina tänder. Så nervös.. Låt inte era barn suga på tummen människor, det kommer sluta som för mig. Med tandställning.

Dagen började på dåligt humör, men ändrades ganska snart. Den verkar även sluta med dåligt humör. Hade liksom ett italienska prov idag, som gick åt helvete rent ut sagt... Välkomnar detta F. Men även morgondagens F i matte har jag välkomnat in i min hög av icke godkända hög av prov, inlämningar och uppsatser. Skolan går nedför.

Likes

Comments