Ni får verkligen ursäkta mig! Jag ligger hemma och är sjuk och har därav inte haft orken till att blogga. Har vart sängliggande sen i måndags, vilket suger. Igår gick jag till läkaren för att kolla vad som är fel, eftersom jag blir sjuk sisådär varje månad. Men som vanligt med sjukvården tog de bara ett prov. Och det var körtelfeber. Vilket jag naturligtvis inte hade. Enligt de har jag alltså ett virus som suttit i sen jag började skolan efter sommarlovet, hur troligt låter det??

Men nu ska jag försöka ta mig upp för att som vanligt få i mig hostmedicin och alvedon.

Ni kommer höra mer av mig när jag har blivit frisk!

KRAMEN

Likes

Comments

Godkväll på er! Hoppas ni har haft en bra dag. Jag själv har tillbringat hela min dag i skolan. Vilket jag inte skulle ha gjort. Har mått dåligt hela dagen, hostat, hostat och hostat. Det känns som jag hostat upp mina lungor och de värker som tusan. Jag hoppas verkligen detta ger med sig snart. Jag orkar inte vara sjuk längre. Jag ska iallafall gå och göra te, trycka i mig lite hostmedicin samt alvedon.

Mina gymplaner vart ändrade för dagen. Imorse när jag vaknade, var jag jätte taggad på att gå till gymmet efter skolan, då jag slutar 14:40 på måndagar. Men det ändrades ganska snabbt när jag hade ställt mig upp. Så mina ben får ingen träning idag. Tyvärr.


Ni får ha det så bra, så hörs vi.

KRAMEN

Likes

Comments

Som jag ser har det tillkommit nya läsare hit, vilket är superroligt. Det jag dock kom på är att ni som är nya här inte "känner mig". Eller ni vet iallafall inte så mycket om mig. Så här får ni lite kort information om mig.

- Jag är för tillfället 17 år, men fyller 18 den 23 februari.

- Jag bor i Mjölby som ligger i Östergötland, Bor där i en lägenhet med min mamma, pappa och hund.

- Jag går andra året på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap, på en skola i Linköping.

- Jag och min pojkvän Petter har ett distansförhållande vilket fungerar super bra! Dessutom har vi vart tillsammans i 1 1/2 år snart.

- Jag skulle inte säga att jag har några direkta hobbys längre. Utan min fritid går för tillfället till körkortsplugg, skolplugg och sedan resten av tiden gör jag ingenting.

- Jag tycker om smink.

- Dessutom ÄLSKAR jag Håkan Hellström. Vilket är livets musik, skojar inte.


Sådär nu hoppas jag att ni har fått en inblick i vem jag är och stannar kvar för att få reda på ännu mer om mig!
Ni får ha det så bra så hörs vi.

KRAMEN!Likes

Comments

God morgon på er. Vaknade klockan 02.30 imorse av att jag hörde en massa oroliga människor utanför fönstret. Jag ställer mig upp för att kolla vad som har hänt. Ser då en man ligga mitt i gatan. Efter en halvtimme var de mängder av poliser, brandmän och ambulans. Efter detta kunde jag inte somna om. Så har vart vaken sedan halv tre imorse...

Så denna dagen kommer bli otroligt lugn. All tid kommer spenderas till plugg och garderobsstädning. Inte det roligaste som finns att göra på en söndag kanske, men otroligt välbehövligt.

Ni får ha det så bra, så hörs vi.

KRAMEN.

Likes

Comments

Kvällar som dessa borde man ha oftare. Att ligga i ett rum fullt av levande ljus är så mysigt! Att dessutom ligga nerbäddad i sängen med mängder av kuddar, filtar och täcken gör allt ganska mycket bättre. Allt som fattas nu är min Petter❤

Ni får ha det så bra så hörs vi.

KRAMEN.

Likes

Comments

Hallå på er, känner att detta med att blogga kanske inte riktigt är min grej längre? Jag har skrivit kanske tio inlägg som hamnat i utkast. Jag tycker det är riktigt tråkigt att det är så. Antar att jag får fixa till detta och sluta slänga alla inlägg i utkastet.

Något jag skrev i ett av alla inlägg som inte publicerades var att denna torsdag och fredag inte var mina dagar. Usch vilka dåliga dagar. Mer detaljer än så behövs nog inte. Sedan igår fyllde mamma år, så jag kom hem med ett ljus och rosa rosor, vilket hon uppskattade iallafall.

Idag vaknade jag klockan 7, hastigt och lustigt. Gick till gymmet vid 9. Det är så skönt att morgon gymma. Dock är jag sjuk. IGEN. Vilket kändes på gymmet och nu.... Att träna sjuk gör inte något bättre, tyvärr.


Men ni får ha det så bra så hörs vi.

KRAMEN!


Likes

Comments

Hej på er, här sitter jag med Håkan i lurarna och räknar ner dagarna! Något ni inte vet är att jag ska till Håkan i sommar. Och gissa om jag är lycklig?? Ska dit med min pojke. Så underbart. Det är endast 198 dagar kvar.. Eller ja det kanske inte låter så lite, men det kommer gå snabbt! Ni förstår inte hur glad och hypad jag är. Jag som inte fick tag i några biljetter förra sommaren kommer äntligen få gå, aaah!!

Dessutom fyller jag 18 om 43 dagar?? Hallå, vad hände, känns som jag nyss fyllde 15.. Hoppas tiden dit går snabbt. 43 dagar borde gå som på räls. Sex veckor. Endast sex veckor..

Efter skolan ska jag ta mig i kragen och gå till gymmet. Benen värker men armarna lever ;) Så idag får det bli ett armpass.

Ni får ha det så bra så hörs vi!

KRAMEN!

Likes

Comments

Usch usch usch vad trötta mina ben är efter mitt gympass. Benen vek sig av smärta när jag skulle gå hem. Välkomnar morgondagens träningsvärk glatt, Nej. Morgondagen vill jag inte tänka på än, då jag avskyr smärta i kroppen.

Ni får ha det så bra så hörs vi.

KRAM

Likes

Comments