Hej, nu var det längesedan jag bloggade.
Så tänkte testa om detta på nytt, har flyttat till Halmstad för och jobba men jag trivs sådär, saknar allt hemma och det är 60 mil mellan Mora och Halmstad vilket är väldigt jobbigt. Annars då? Jag har rest till Turkiet 5 gånger förra året, senaste gången va över nyår så va jag och min lillasyster och en kompis som heter Emma där i ca 2 veckor! Jag har fått en timanställning på alla förskolor i Halmstad också, just nu är jag i Orsa hos min Madde och hjälper henne lite med min fina guddotter! Är så skönt att vara här med mina vänner igen och snart så hoppas jag att jag flyttar hem igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ingen tillit kvar för någon nästan, det är sjukt tråkigt att varenda människa man släpper in på något vis sviker en. När man väl börjar lita på någon igen, så kommer dedär jävla hindret och pang så va de borta igen. Kommer aldrig kunna lita på nån igen, bryr mig för mke om alla andra och helt ärligt har jag inte inser själv hur jag mår och hur sårad jag blir av allt.

  • 338 Readers

Likes

Comments

Jag vet ingenting, dränker allt i alkoholen, de bästa jävla skiten som existerar men ändå tar de över allt. Jävla fitt liv gå o dö, vill verkligen bara må så jävla bra, i miss that shit

  • 329 Readers

Likes

Comments

Vart är alla nu? När jag behöver dom som mest, då är dom helt borta. Jag är trött på att gråta, medicinerna hjälper inte ens, sover så sjukt dåligt varenda natt, vrider o vänder på mig, gråter vaknar upp panikslagen och rädd.
Hur kan folk säga så elaka saker, människor man trodde man betydde något för som tydligen tyckt allt var en lek, känslan av att veta att man är d största misstaget som hänt det bästa man själv tyckt har hänt d sätter sig djupt, jävla fittliv. Kan nån bara fatta och finnas där, jag förstår inte hur man kan lämna nån o få den må så dåligt o själv må så dåligt över de men låtsas som inget.
Fyfan för allt idag.

Till nått annat, fyfan va ja saknar Dig farfar ❤️

  • 367 Readers

Likes

Comments

Alltså den här känslan av hur mänga misstag man gör, att man gör allt för att gå vidare.
Det är så jävla jobbigt för man vet inte vilka man sårar på vägen, man gör allt och får sen ta konsekvenserna. Vet inte vad jag gör längre, men allt för att må bättre men mår ändå sämre, har så svårt att veta vad jag ska göra och inte göra. Väntar bara på den dagen man mår bättre, men e rädd att falla allt för mycket tillbaka också. Fan vad ska jag ens göra?

  • 356 Readers

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva längre därför har jag slutat blogga, finns verkligen inte mycket att berätta längre. Jag kämpar varje dag för att klara en enkel vardag, jag har fått mina mediciner nu som jag ska börja med efter helgen, Äntligen!
jag avskyr att lägga mig och veta att imorgon är en hel ny dag som jag måste kämpa mig igenom, det värsta är att det är andra folk som förstört mig och fått mig att hamna i denna depression. Men det är jag som ska få lov att äta massa medicin.
Jag är helt borta i mig själv och hoppas jag snart hittar tillbaka, jag har förlorat de som betydde mest för mig. Det är mycket just nu, men jag försöker och kämpar för att klara dehär o en dag må bra och framemot livet och vilja leva normalt. Nu ser jag fram emot en bra dag i blge, sen Älvdalen resten av helgen med min allra bästavän, som hon snart flyttar.. kaos
https://nouwcdn.com/3/800000/760000/750967/pics/201586317463560750967_sbig.jpg?width=645
https://nouwcdn.com/3/800000/760000/750967/pics/201586317471200750967_sbig.jpg?width=645
https://nouwcdn.com/3/800000/760000/750967/pics/201586317481960750967_sbig.jpg?width=645

Likes

Comments

Hur litar man på någon egentligen? Och när ens tillit har försvunnit för en person hur lång tid tar det tills man får tillbaka den? Eller får man någonsin tillbaks den?
Jag är så himla kär så jag vet inte hur jag ska förklara, killen i mitt liv är oftast helt underbar och perfekt och den här veckan har de verkligen känts som att vi börjat få det bättre. Men direkt det kommer ett hinder, då flyr man och man får inga svar och det blir tyvärr ett värre bråk än vad de hade behövts. Men oavsett vad älskar jag han mer än allt annat som vanligt,han är det finaste och bästa jag har. vill bara att han ska veta att det är han som gör mig lycklig, han som får mig att vilja gå upp på morgonen. Finaste och mest omtänksamma killen jag haft och någonsin kmr ha. skulle aldrig vilja ha nån annan än han. Så lyckligt lottad att få kalla han min ♡

Likes

Comments

äntligen börjar jag må lite bättre, funderar ärligt på att börja blogga igen, men vet inte om det är någon idé?
slutet av året sög och lika början, men nu äntligen är det bättre. Börjat va med han ja älskar igen och det gör väl det mesta bra? jaja, har många funderingar över hur jag ska göra med allt. skolan går åt helvete, ska man hoppa av o gå om? eller kämpa och försöka klara de. mycket tankar just nu..
oavsett så har ja verkligen världens bästa vänner att prata med, och som hjälper mig genom det mesta älskar er ♡
och så johan, underbaraste killen i världen enbart min usch va ja älskar dig min vän.


Likes

Comments

inatt va en sån där bra natt, när han visste att jag behövde han mer än allt. Han la sig där brevid mig bädda ner mig och höll om mig o killa mig på armen tills jag somnat, sen gick han upp och spelade. men de som spelade nån roll va han tänkte på mig o va där för mig. just då kände jag verkligen hur lycklig jag är med han. allt bra kom tillbaka och jag började gråta över hur lycklig jag egentligen är, fast all annan skit tar över så glömmer jag bort de jag värdesätter här i livet och det som gör mig sådär extremt extra glad, behövde verkligen dedär. oavsett hur skit man mår måste men verkligen ta vara på de som är sitt, det som gör en alldeles extra glad. alla glömmer det även jag.
så glad att han är MIN 9 månader och fler kommer det bli ♡
jag älskar dig johan ♡


Likes

Comments

Har inte direkt mycket att skriva, försöker ta tag i livet men går åt helvete det åh.
äh snart är de jul är väl lite mysigt, inte direkt nå bra planerat men får duga. vela egentligen skriva ett lång inlägg om hur bra de är va jag gör på dagarna osv haha men hade stått " legat i sängen o dött hela dagen försökt må bättre ta mig upp t skolan men sket sig igen, inge ovanligt" så är ingen idé att börja blogga varje dag igen iallafall för hur intressanta inlägg är det egentligen? helt jävla värdelöst.
sen finns de ju människor som e lika dumma i huvudet oxå, hata sånt och avskyr att man knappt kan prata med nån utan att de kommer fram till fel personer.
har madde iaf och tommy som man kanske hade behövt väldigt mke och prata med just nu, men får vänta tills de går saknar min kompis 😊
nej nu vart de mest klag, härååååppLikes

Comments