View tracker

God morgon!💫

Hur är det? Det är bara bra med mig. Har nu gjort mig i ordning och ätit en julig frukost med tomtegröt och kaffe. Igår gjorde jag faktiskt mina två första julklappsinköp, det känns både skönt och jobbigt. Det är roligt att köpa julklappar eftersom jag gillar att leta julklappar samt att hitta en speciell present till varje människa dom de kan uppskatta. Jag skulle inte kunna köpa en julklapp till någon utan en tanke bakom den. Känner ni igen er?

Kram!💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!💕

Hur har ni det? Jag har det väldigt bra. Idag är det ju första December, vilket innebär kalendrar av olika slag. Julkalendern börjar ju idag och jag har precis sett det första avsnittet och den verkar faktiskt bra. Sedan får man ju även öppna första luckan på chokladkalendern, mamma har köpt en Frost kalender till mig! Snällt va? Den är i alla fall otroligt fin!

Likes

Comments

View tracker

Hej!💕

Hur har ni det? Jag har de bara bra idag faktiskt. Har nu sett den sjätte Harry Potter filmen. Jag är helt besatt av de filmerna! Kanske ser en till ikväll, vem vet? När jag var ute förut eftermiddags så var det så fint ute! Det blir ju så fantastiskt fint när det är kallt ute! Det är faktiskt en utav mina favoritsaker, när himlen lyser i olika färger. Man blir lycklig av det. 

I morgon ska jag bege mig till skolan och då ska vi besöka en lantgård samt kolla på Pettson och Findus på bio, kan man ha en bättre dag i skolan än så? Tror inte det!


Vad har ni för er?💫

Likes

Comments

Hej!💫

Hur har ni det? Jag har det bara fint. Sitter och kikar på den tredje Harry Potter. Jag har blivit helt besatt av filmerna nu! Igår möblerade jag om och städade för att göra i ordning lite i livet. Man blir ju lugnare i sinnet om man har rent och snyggt omkring sig.

Har även kollat runt på olik hemsidor efter julklappar. Så nu känner jag mig förberedd inför julklappsinköpen som sker inom kort. Jag gillar att köpa julklappar men tyvärr blir det ju så himla dyrt dock får man tänka att man får tillbaka när man själv får julklappar.

Vad ska ni hitta på idag?💕

Likes

Comments

Hej!💫

Hur har ni det? Jag har det hyfsat bra. Har varit hemma idag och laddat om. Har sett Harry Potter och hemligheternas kammare idag, riktigt bra! Ska jag vara ärlig har jag inte sett dem men tänkte ge dem en chans och har nu sett två filmer och herregud vad bra! Jag är helt blessed! Annars har jag burit omkring på kissemissarna.

Vad har ni hittat på idag?💕

Likes

Comments

Hej!💫

Hur har ni det? Jag har det sådär för tillfället men det kommer ordna sig så småningom. Har kikar otroligt mycket på olika Youtubers och framförallt Joe Sugg, Marcus Butler och Alfie Deyes. De är otroligt fantastiska måste jag säga.

Vad har ni för er?💕

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Jag och min kompis gick efter skolan och fika för att att sedan köpa lite mat till i morgon. Vi har även varit på bio, Trolls. Den filmen var superbra och väldigt färgglad. Nu ligger vi i sängen och äter godis samt kikar på Ut i bögda som är en humorserie av Kass humor som är härifrån.

Vad hittar ni på?

Likes

Comments

God morgon!

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Idag slutar jag 11.00 och ska efter det hänga med min kära vän som ska med mig hem idag. Vi ska fika och sedan ska hela familjen på bio. Får ladda upp med en hel dag med skoj eftersom i morgon väntar högskoleprovet och jag är så nervös! Jag skakar av bara tanken på provet. Dock får man ta det lugnt och göra så gott man kan.

Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har ni det? Jag har det sådär just nu faktiskt. Försökte ladda upp en video på min youtube kanal men nätet är inte riktigt med mig så det får jag pyssla med i morgon. Just nu ligger jag och kikar på Wahlgrens värld, riktigt bra faktiskt.

Vad hittar ni på?

Likes

Comments