Hej på er!

Hur har ni det? Jag har det sådär just nu faktiskt. Försökte ladda upp en video på min youtube kanal men nätet är inte riktigt med mig så det får jag pyssla med i morgon. Just nu ligger jag och kikar på Wahlgrens värld, riktigt bra faktiskt.

Vad hittar ni på?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Hur är det med er? Det är bara bra med mig. Ganska kyligt väder idag, vilket har resulterat i en riktigt lugn dag. Har legat i sängen och kikat på youtube videos hela dagen. Så jag är inte så produktiv idag. Men det måste man ju inte alltid vara.

Vad hittar ni på?

Likes

Comments

God morgon på er!

Hur mår ni? Jag mår bara bra idag. Det är ju Fredag, äntligen! Jag är så otroligt trött idag men det kanske vänder vem vet? Idag ska jag gå till farmor och farfar efter skolan för att leverera lite kakor och fika. Det var otroligt länge sedan jag gjorde det så det kommer bli kul.

Vad ska ni hitta på?

Likes

Comments

God morgon!

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Sitter just nu och kikar på lite youtube videos och bara njuter. Har ju sovmorgon idag, som jag för övrigt suger på att ha. Jag går alltid upp tidigt i alla fall, så det är ganska bortkastat att jag ska ha sovmorgon egentligen. Jag har dock lagat "hotell frukost" och bara myst.

Fick mail ifrån högskoleprovet igår och jag har nu en plats och jag är supernervös! Det är en hel dag fylld med prov. Jag vet också vad jag behöver ha för resultat för att komma i där jag vill komma in och det sätter ju extra press.

Likes

Comments

Halloj!

Hur mår ni? Jag mår faktiskt riktigt bra. Provet gick ganska bra, mitt när vi hade prov gick brandlarmet så vi fick gå ut och stå i regnet i 10 minuter innan vi fick gå in igen och fortsätta skriva. Det gick dock bra och nu är det ju gjort. Jag insåg för en stund sedan att jag har sovmorgon i morgon + att nätet är tillbaka så det är en otroligt bra eftermiddag får jag lov att säga. Just nu sitter jag och kikar över olika uppgifter och passar min lillebror, vilket mer är att han kollar på TV och jag dricker kaffe. Så det är inte jätteutmanande precis.

Vad hittar ni på?

Likes

Comments

God morgon!

Hur har ni det? Jag har det bra, trots min internetbrist. I söndags började vårt nät hemma att strula och pappa ringde då till den operatören vi har och de sa at det fanns en störning någonstans men att de skulle ordna det. Nu har vi haft struligt internet i tre dagar så jag börjar bli lite irriterad just nu faktiskt. I alla fall, nu sitter jag i skolan och förbereder mig mentalt inför prov. Så mycket man kan förbereda sig i alla fall.

Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

​Hej! 

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Nu är det nystart och det blev segt till en början men efter en kopp affe och lite mys så var jag beredd för en ny skolvecka. Regnade lite här hos mig imorse men nu har det avtagit lite, som tur är. Nu börjar ju den riktiga hösten, vilket är supermysigt enligt mig. Jag älskar verkligen hösten. Alla fina färger och den friska luften, otroligt härligt. 

Idag har vi även provat studentmössor och har även designat lite och jag fattar knappt att nästa vår är det MIN tur att ta studenten. Egentligen är det kanske inte mycket att fira men samtidigt är det otroligt skönt att äntligen komma ut i arbetslivet och kunna vara lite mer självständig än vad man var innan. Sedan är det ju tråkigt att inse att detta är sista läsåret med klassen men man får ta det onda med det goda.

Vad har ni hittat på idag?

Likes

Comments

God kväll!

Hur har ni det? Jag har det bara fint. Jag, mamma och lillebror var framme på torget och kikade på Postkodmiljonären. Man fick fika och korv med bröd och en sådan där fin gul liten halsduk att vifta med. Det var otroligt mysigt och härligt! Så håll koll in TV-rutan i veckan!

I morgon börjar en ny vecka med nya spännande saker. Jag har beställt hem ett Thomas Sabo armband och en tröja ifrån One Directions officiella webshop, så jag kommer få en bra vecka med andra ord. Händer det något kul för er kommande vecka?

Likes

Comments

God morgon!

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Det blev ingen vinst för mig igår men det var väldigt mysigt och trevligt i alla fall. Idag ska jag avsluta uppgiften som jag skrev på igår och sedan ska vi åka till stan för att Postkodmiljonären kommer till Lidköping idag. Vi har inte vunnit något men det kan vara kul att kika ändå.

Vad ska ni hitta på?

Likes

Comments