Hej💕

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Idag har farmor och farfar varit här och ätit våfflor samt firat att jag fyllt år. Fick ett nagellack, en tröja och ett presentkort. I morgon kommer mormor och morfar samt morbror med familj. Ska bli otroligt kul. Det är ju alltid kul med kalas om man är den som ska få paket. Eller hur?

Har nu kikat på Al Pitchers föreställning Fy fan Sverige på SVT Play, en riktigt bra föreställning faktiskt. Har inte sett så mycket ifrån honom men det var bra och väldigt roligt! Man kanske får försöka se mer saker som han gjort?

Vad har ni för er?💫

Likes

Comments

Det finns en sak jag funderat på ganska länge nu. Det handlar om attityd och inställning till saker. Jag har stött på ett X antal människor som konstant, oavsett situation, bemöter den med en suck eller en sarkastisk kommentar. Ska man exempelvis fika ett gäng kompisar och det visar sig att just det caféet man skulle gå till var fullt så blir det kaos i huvudet på dessa människor och situationen bemöts med en kommentar om att fika inte var en bra idé och att man lika gärna kan åka hem.

Min tanke är då för det första hur svårt kan det vara att någon gång försöka tänka lite positivt? Det finns de personer som kanske anser att människor som är positiva är svaga människor men vet ni? Det är tvärtom. En positiv människa i en kanske oväntad situation förstår också att det inte blev så bra eller tycker det är tråkigt men väljer att se det från den ljusa sidan och försöker hålla humöret uppe. Det är en stark och hänsynsfull individ. Visst det kanske inte är så kul att gå genom hela staden med kompisgänget bara för att fika men finns det fler lediga bord bara för man blir irriterad och har en monolog om hur man önskar att man inte följt med? Nej, man måste vara positiv.

En annan tanke som slår mig är hur tror du att du uppfattas utav dina kollegor, vänner och familjemedlemmar? Tror du att du kommer vara den man vänder sig till för tips och råd? Tror du att du är den man frågar om man ska utomlands? Kanske, kanske inte. Attityder och inställningar smittar av sig på de i din närhet. Är du glad blir de runt omkring lite gladare. Är du arg blir de runt omkring dig också arga. Och ingen vill umgås med en sådan människa.

Jag menar inte att man ska vara överdrivet lycklig för det är ingen, inte ens dem som verkar vara det hela tiden. Men man måste vara realistisk. Alla är inte glada hela tiden och när det kommer en oväntad situation så kan man välja hur man vill bemöta den antingen med ett "Nu skiter jag i det här" eller ett "Oj, hur löser vi detta?". Det är helt upp till en själv och ibland vill man bara skita i allt och det är okej men man kan inte göra det till sitt enda alternativ.

Jag hoppas ni förstår min tanke bakom detta. Livet blir som du bestämmer att det blir. Vill du bara se det ljusa gör det, livet blir bättre dock får man tänka på att vara jordnära och fortfarande ha en verklighetsuppfattning. Livet blir nog inte bättre om man är irriterad och sarkastiskt hela tiden. Det är bara vad jag tror.

Hur tänker ni om detta?

Likes

Comments

Hej!💕

Hur har ni det? Jag har det bra idag faktiskt. Det har ju nu blivit vinter på riktigt. Det är snö och kallt, något som jag personligen älskar och små hatar samtidigt. Det är fantastiskt fint och härligt med vinter men när det blir jättekallt och halt så är det sådär roligt. Men man ska inte klaga. Jag har nu invigt mina temuggar som jag fick i julklapp. Älskar dem! Fick fyra stycken, två rosa och två bruna. Fantastiskt tjusiga. De kommer jag har användning av nu dessa kalla dagar.

Vad har ni för er?💫

Likes

Comments

Hej!💕

Hur har ni det? Jag har det bra. Ligger i detta nu och kikar på Soran Ismails föreställning Resan fortsätter, en riktigt bra föreställning får jag säga. Idag har vi faktiskt ätit lunch utomhus eftersom pappa fick ett triangakök i julklapp och det invigde vi idag med soppa. Det är väldigt mysigt att äta mat utomhus. Det blir en annan känsla nästan.

Vad har ni hittat på idag?💫

Likes

Comments

Hej!💗

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Nu är det nytt år och jag har funderat lite på nyårslöften. Jag brukar ha något nyårslöfte varje år men det är ju inget som jag kommer ihåg att jag lovade. Men nu skriver jag ner dem och delar med mig av dem för att komma ihåg och verkligen försöka få en förändring.

Mina nyårslöften 2017:

1. Ha en mer färgglad klädstil.

2. Promenera mera.

3. Våga ha drömmar om framtida liv.

4. Småprata med människor mera.

5. Bli bättre på att blogga.

Har ni några nyårslöften?💫

Likes

Comments

Hej!💕

Hur har ni det? Jag har det otroligt bra idag! Det är inte så konstigt faktiskt eftersom jag idag fyller 19 år! Och då kommer ju den naturliga frågan, hur känns det? Helt ärligt känns det inte speciellt mycket men det är väl med skräckblandad förtjusning som jag blir äldre. Dagen kommer spenderas med familjen, vilket kommer bli mysigt!

Vad ska ni hitta på idag?💫

Likes

Comments

Hej💕

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Julfirandet igår gick bra och det var riktigt trevlig. Var ännu ett julfirande idag med farmor och farfar och alla farbröder och fastrar samt kusiner. Det var också trevligt. Fick en chokladask, nagellack, presentkort på bion samt ett bidrag till studenten, otroligt bra julklappar får jag säga. Nu är julen över och födelsedagen står för dörren och väntar!

Vad har ni för er?💫

Likes

Comments

Hej på er!💕

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Igår var det julfirning med familjen, det blev lugnt och fridfullt. Vi åt julmat, spelade kort och kollade på Kalle Anka. Det var riktigt mysigt och härligt. Tomten kom och lämnade paket också, lillebror var sådär imponerad av besöket men ändå. Jag är ändå otroligt nöjd över mina julklappar! Idag är det dags för nästa julfirande med morföräldrar och morbror med familj!

Kram!💫

Likes

Comments

Hej på er!💫

Hur har ni det? Jag har det bara bra. Sitter nu och ordnar inför en liten frågesport jag ska hålla i på ett fritids framöver, det är sådant roligt man får göra om man ska jobba med barn i framtiden. Annars är det väldigt lugnt hos mig faktiskt. 5 Seconds Of Summer (ett band ifrån Australien som jag var och kollade på i somras) firar 5 år och i och med det så har de släppt låtar på Spotify som jag nu sitter och lyssnar på. Många utav dem har jag ju hört förut men ändå, de är ju bra!

Vad hittar ni på idag?💕

Likes

Comments

God morgon!💫

Hur är det? Det är bara bra med mig. Har nu gjort mig i ordning och ätit en julig frukost med tomtegröt och kaffe. Igår gjorde jag faktiskt mina två första julklappsinköp, det känns både skönt och jobbigt. Det är roligt att köpa julklappar eftersom jag gillar att leta julklappar samt att hitta en speciell present till varje människa dom de kan uppskatta. Jag skulle inte kunna köpa en julklapp till någon utan en tanke bakom den. Känner ni igen er?

Kram!💕

Likes

Comments