View tracker

Vi lever i en tvårummare med kök. Just nu sover vi i vardagsrummet, har bokhyllan i köket. Matrumsbordet i vardagsrummet. Det är liksom emot alla normer som finns kring vart möbler ska stå och inte stå. I måndags började kaoset. Målaren tog tag i sovrum och vardagsrum. Golvläggaren tog tag i kök och sovrum. Rörmokaren tog tag i tvättmaskin i badrummet. Elektrikern drog ledningar mellan tvättmaskin och diskmaskin till den fyrkantiga saken med vita runda ploppar i ovanför dörren. Snickaren rev ut ett skåp i köket. Jag har bokstavligt talat levt i vår lilla klädkammare typ. Suttit där i hörnet bland alla kläder. Sen är det ju så att alla hantverkare är ju fast i 90-talet och bär med sig en sån liten radio vart de än går. Att ha så många hantverkare här med så många radioapparater och så många olika radiokanaler och så många olika musiksmaker har fått mig att fundera över min identitet och vem jag är som människa. OCH vi har ungefär en vecka kvar tills allt är klart helt och hållet.

Passar på att se allt från den ljusa sidan och övar på "inte nudda golv" en lek som antagligen hittades på av människor som renoverat. Leker ju den varje gång det ringer på dörren och man sitter i soffan. Kliv över soffbordet, kryp under matrumsbordet, hoppa över madrasserna som golvet och sug in magen á la top model mellan bokhyllorna. Vid det laget har tyvärr gästerna oftast gett upp och gått hem igen. Men jag har lärt mig allt om renovering och kommer för all framtid ALLTID hyra in dessa små gubbar som fixar allt åt en!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dessa, en filt och en bra bok ser jag fram emot till helgen ✌

Likes

Comments

View tracker

Köpte mig en grön marmorbricka igår och till kvällsmat blev det vegansk snitzel och pommes, såååå gott!
Efterrätten delade jag med mina tre män- min sambo och Ben och Jerry framför en film😉

Likes

Comments

...och jag önskar att jag låg här ⬆ istället för att sitta på en iskall skola. Längtar redan efter fredag!

Likes

Comments

Laddat upp batterierna med god mat och härligt sällskap denna helgen. Precis vad jag behövde.
Kände även att det var läge att börja blogga igen, något jag saknat enormt mycket!

Likes

Comments

Åh måndagsmorgon i soffan med lite shopping! Har väskor så det väller ut ur varje garderob men jag har givetvis inte en sån här väska 😉

  • 16 readers

Likes

Comments