VARDAG

Nu är vi på Arlanda och ska snart gå på flyget mot Madrid. Känner mig lite trött, men jag får vila lite på planet så har jag energi när vi är framme. Och jag har precis köpt på mig lite godis, så en sockerkick är lätt fixad!

Hoppas alla har en fantastisk Fredag och kommer ha en härlig helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

VARDAG

Det verkar som att Modo hörde vad jag sa och fixade vinst! Så gladast i bilen är definitivt jag.

Efter jobbet hämtade Johan och Frida mig, då hade dom handlat med sig subway som jag åt i bilen på väg upp.

Vi kom upp precis lagom tid till matchstart, och efter två jämna perioder så drog Modo iväg i tredje. Kul tyckte jag, mindre kul tyckte Johan, och Frida hon var neutral. Det kan ju vara skönt att ha med en sån också!

Såhär glad är jag fast att jag hamnade i baksätet, vad gör det efter en vinst liksom?

Jag älskar roadtrips, och det är ju så himla mysigt att åka bil på kvällen!

Likes

Comments

MAT

Jag älskar verkligen fräsch mat, och hur gott är det inte med stekt majs? Detta + pesto är en stor del av mitt liv, haha!

  • MAT

Likes

Comments

VARDAG

Idag är en bra dag hurrni! Torsdag är faktiskt min absoluta favoritvardag. Dels för att typ alla mina favoritpoddar släpps idag, så jag kan lyssna på dom på jobbet och då går dagen jättefort. När jag lyssnar på poddar så känns det som jag umgås med dom som har podden och som att de är ens kompisar, haha så konstigt!

Sen så gillar jag även Torsdag för att det är nära helgen, så man har lite fredagsfeeling i förväg!

Efter att jag slutar jobbet idag så hämtar Frida och Johan upp mig och vi åker raka vägen upp till Örnsköldsvik för att kolla på lite hockey. Nu hoppas jag verkligen att Modo rycker upp sig så att jag är gladast i bilen på vägen hem...

Jag hann med allt jag skulle göra igår vilket var så skönt. Jag kom däremot i säng senare än vanligt, men jag sov gott inatt och har varit ute på en prommis nu så jag är pigg och glad ändå.

Jag hann även med att göra naglar igår innan jag gick och la mig. Blev ganska nöjd, det känns alltid så mycket fräschare med naglar än utan!

Jag har precis kastat i mig en smoothie som jag gjorde på hallon, blåbär och mango. För ovanlighetens skulle så hällde jag upp den i en skål och toppade med chiafrön, så gott!

Nu ska jag borsta tänderna och springa iväg till jobbet. Hoppas ni får en fantastisk Torsdag, nedan listar jag mina favoritpoddar som släpps idag.

  • Den fantastiska resan
  • Tankar med 
  • Veckans bläcka 
  • Flora & Frida 

Kanske hittar ni en ny favoritpodd i någon av dom ovan nämnda. ​

Likes

Comments

MAT, VARDAG

Efter jobbet gick jag direkt till ego eftersom att jag hade bestämt med Emma att gå på Muscle Challenge. Kände egentligen att jag inte hade tid men det är ju precis då man ska unna sig lite träning!

Efter passet gick jag till OKQ8 för att hämta ut ett paket. Har beställt en ny laddare till kameran eftersom att jag tappat bort den jag har, så nu kommer jag kunna använda kameran igen, så glad över det. Särskilt nu inför Madrid!

Sen gick jag hem till mormor och hämtade en resväska som jag skulle låna utav henne och morfar. Jag har dessutom tvättstuga ikväll så det kändes som att jag inte skulle hinna med mig alls ikväll.

Nu är dock tvätten i maskinen, jag sitter och kikar lite på tvn och funderar på vad jag ska packa. Jag har precis ätit en sallad från Tant Anci och Fröken Sara, så god!

Nu ska jag vänta på att tvätten blir klar och börja packa lite så att jag inte har så mycket kvar tills på Fredag eftersom att jag kommer vara borta hela dagen imorgon!

Hoppas ni haft en bra Onsdag!

Likes

Comments

Jag tror fler och fler känner ångest efter studenten. För vi ser så många människor som lyckas runt om oss. Ju större sociala medier har blivit desto mer blir vi varje dag påmind om hur många som lyckats och samtidigt hur lite vi själva har gjort. Detta ger oss ångest.

Många har tankar och visioner vad man vill göra, men vi vågar inte kasta oss ut och se om vi flyger. För tänk om vi inte gör det? Samtidigt så känner många att de bara står och trampar. Man kommer ingen vart, men hur ska man komma någonstans om man inte vågar misslyckas på vägen.

Jag kan bara relatera till mig och mina kompisar, men jag tror inte det är många av de jag umgås med som aldrig sagt orden "jag vill inte bo i Sundsvall hela mitt liv iallafall". Vad håller då oss kvar här i staden som vi vill lämna? Jag tror att vi har så svårt att släppa tryggheten, våga lämna och våga bygga upp någonting nytt. Samtidigt så är tryggheten här hemma i Sundsvall någonting som alltid kommer finnas kvar, man kan alltid komma tillbaka hit. 

Jag menar såklart inte att det är fel att nöja sig. Vill man bo i Sundsvall eller någon annan mindre stad ska man såklart göra det. Är man däremot inte nöjd med sin tillvaro, sitt jobb eller vad det nu kan vara så tycker jag att man ska göra något åt det. För alla utmaningar utvecklar oss som människor, vare sig vi lyckas eller inte.


Vill man flytta eller göra någon annan förändring, gör den istället för att stå och trampa. Låt inte rädslan att misslyckas hålla dig tillbaka. Tyvärr så tror även att min generation är lite lata och bekväma (även jag såklart), vi tror att det mesta kommer gratis. Att vi inte måste slita så mycket, för allt löser sig alltid, det har de ju alltid gjort. För att ta sig dit man vill måste man vara beredd att jobba, för ingenting kommer gratis, men när du är framme då kommer det vara värt det.

"Reach for the stars, spread your wings and fly. You never know what you can do until you try"

Likes

Comments

VARDAG, MAT

Efter jobbet gick jag en stund på stan sen hem en snabbis och bytte om. Sedan hade jag och Alexandra bestämt tid med pappa för en middag på O'Learys samtidigt som vi tänkte kolla på Timrås match på tvn. Mysigt med lite tid tillsammans.

Hur mysig är inte min klänning jag haft på mig idag? Älskar den!

Jag har precis ätit en Boston Celtic Burger och är mättare än någonsin känns det som. Man lär sig aldrig att det är för mycket mat haha! Men god var den.

Och det ser bra ut för Timrå hittills så de vore ju kul för dom om dom vann också!

Hoppas ni alla har en bra Tisdag, min har varit toppen. Nu ska jag njuta av resten av kvällen tillsammans med pappa och syster!

Imorgon är det Onsdag och mitt i veckan, skönt!

Likes

Comments