Header

Jag har nu flyttat min blogg till devote och ni hittar den HÄR !!!!!

Hoppas ni som läst min blogg här kommer att fortsätta läsa den på devote!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

TEXTER, VARDAG

Idag är det fredag och första dagen då jag känner mig på bättringsvägen angående mitt huvud. Idag är jag inte lika illamående och har mest huvudvärk. Skönt att känna att det håller på att bli bättre. Jag kan fortfarande bara kolla på tv/dator/mobil under kortare stunder, och får vila lite däremellan, men dessa stunder börjar iallafall bli längre. Det tror jag är ett bra tecken. Snart är jag tillbaka på riktigt hoppas jag!


Som rubriken säger har jag faktiskt haft en ångestfri vecka. Jag har ju dock bara legat i sängen i ett svart rum, men å andra sidan så ger ju det väldigt mycket utrymme till att övertänka saker osv. Men det har jag inte gjort, det är väldigt skönt tycker jag! Inga ångest eller panikångestattacker, det var längesen jag hade en sån vecka. Jag hoppas verkligen att helgen fortsätter likadant, och likaså nästa vecka. Jag hoppas så att det kanske även har vänt på denna punkt och att riktiga Emelie är på väg tillbaka även i detta avseende. Heja mig! Håller tummarna.

Likes

Comments

Inlägget innehåller sponsorlänkar/affilatelänkar.

Klicka på länkarna så kommer ni direkt till varje produkt. HÄR hittar ni en direktlänk till hemsidan när alla kläderna är ifrån och där finns det även väldigt mycket andra fina saker.

Likes

Comments

RESOR

Nytt år och nya resor. Det finns så många ställen jag vill åka till och så mycket som jag vill göra. Däremot finns det ju desto mindre tid och pengar. Jag har just nu fyra resor inplanerade, men vill även få med en weekend i vår.

Min första resa är till Dubai om exakt en vecka. Jag längtar så himla mycket och håller tummarna för att min yrsel och mitt illamående har försvunnit då. Herregud vad skönt det ska bli med värme!

Den 10 februari ska jag ner till Sofia i Stockholm och fira att hon då har fyllt 20 år. Så himla kul att få vara med och fira henne, och träffa alla hennes härliga kompisar igen. Det ser jag fram emot!

Helgen efter att jag varit hos Sofia så ska jag och tjejgänget upp till Åre. Så himla roligt. Vi har varit där två gånger tillsammans och det har verkligen varit bland det roligaste jag gjort. Så jag kan inte tro att denna resa kommer bli något annat än succé.

Sen så kommer det dröja ca 2 månader innan nästa resa görs, till påskhelgen. Även den gången styr jag kosan mot Åre, men med ett helt annat gäng. Vi är 4 tjejer och 5 killar som åker upp, och det kommer bli himla skoj! Så taggad!

Jag älskar att ha saker att se fram emot, därför är det så himla kul att ha resor inplanerade. Små som stora, det gör att tiden går lite snabbare och man får göra roliga saker på vägen. Bästa!

Likes

Comments