Blev ett nytt setting powder från RCMA. Detta är deras No Color Powder, och jag tror att de flesta som gillar smink och håller på med det har hört talas om detta. Beställde detta från Love-makeup.co.uk och betalade ca 200kr. Frakten var sjukt snabb också och de tog ca 4 dagar, om jag inte minns fel.

Den bakomliggande historian bakom varför jag köpte detta, kan nog de flesta i min närhet tycka är rätt rolig. Det var ju så att jag tappade bort mitt Loose Translucent Powder från Laura Mercier, vilket jag nästan ville gråta blod för då det faktiskt kostar en slant. Och alla letade bokstavligen överallt efter det, både jag och min svärmor tittade i min stora resväska i exakt ALLA fack och det var spårlöst försvunnet, tills igår. Precis när jag hade införskaffat mig detta från RCMA så dök mitt Laura Mercier upp, i väskan dessutom som både jag och min svärmor som sagt hade tittat i några gånger.
Misstänker starkt att det är någon i min närhet som driver med mig angående detta, men får väl se det positivt, nu har jag ju två puder så då klarar jag mig ett tag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Min pojkvän är det finaste som finns, den mest givmilda personen som jag någonsin har träffat, den mest omtänksamma och den snällaste. Han är den personen som aldrig skulle kunna såra någon, han är den personen som är super snäll mot alla oavsett vem det är och han är den personen som alltid får mig att skratta.

Han har hjälpt mig så många gånger och har tagit mig så långt under dom här två åren som vi har varit tillsammans. Han har fått mig att inse vad kärlek verkligen är och det är nu jag vet dess innebörd. 

Han tar så väl hand om mig och är så fin emot mig. Han kramar mig och pussar mig på pannan när jag är ledsen, han kittlar mig tills jag dör av skratt när jag är som argast.

Och jag vill tacka dig, tacka dig för alla gånger du har hållt om mig hela natten när ångesten har varit som starkast, alla gånger du har fått mig att skratta trots att jag bara vill gråta,. Jag vill tacka dig för alla gånger du har sagt att jag är vacker trots att jag känner mig som en påse skit och jag vill tacka dig för alla gånger du har sagt att du älskar mig och behöver mig. Jag vill tacka dig för att du har tagit mig dit jag är idag, tacka dig för att du har peppat mig att fortsätta med allt när jag har bara velat ge upp. 

Likes

Comments

​Allt har blivit för mycket på sista tiden, vilket är orsaken till att jag inte har bloggat alls. 

Jag mår inte så bra för tillfället av flera olika grejer och det har bara varit för mycket. 

Folk i min närhet bråkar, vilket orsakar en del drama och då blir man tvungen att vara den som måste vara vuxen och liksom ta hand om allt. Detta har gjort att jag har satt alla känslor åt sidan och gjort mig själv immun. Och med immun menar jag att man sätter upp en mur som inte låter sig falla, utan man står där och verkar starkare och mer osårbar än dom flesta. Och nej det funkar inte i längden. 

Det blir liksom helt enkelt för mycket och ja den här veckan har varit för mycket. Och förutom allt bråk och drama som har varit den här veckan så har även min mormor lagts in på sjukhuset. Hon är 94 år gammal och har fått njursten och en kraftig infektion i kroppen, och ja jag vet inte vad jag ska säga mer. Det har bara varit jobbigt då man inte vet hur vida hon kommer klara sig eller inte. 

Mellan mig och min pojkvän så är det bra, det enda som känns och gör att jag blir ledsen är att vi båda inte har råd att träffas så ofta som vi önskar. Förut så har vi varit med varandra i princip varenda helg, men nu när det svider i bådas plånböcker så minskas det ner och ja det gör ont. För han stabiliserar upp mig när det känns som jag faller samman.


Blev ett väldigt deprimerande inlägg, men jag var tvungen att skriva av alla känslor!

Kramar

Likes

Comments

Igår dansade jag och mina kompisar zumba. Vi började runt kvart över 5 och var klara runt 6 halv 7. 

Det var riktigt roligt och det bästa av allt var det verkligen kändes i kroppen. 

Förövrigt går allt bra i skolan, det rullar på som vanligt förutom med lite krångel med både UF företaget och vänner osv. Men det löser sig i framtiden hoppas jag, hade bara varit skönt att ha ett mycket längre lov. ​

Likes

Comments

Har funderat lite på träning och allt som har med det och göra.

Har aldrig varit nöjd med mitt utseende och har gång på gång försökt att göra en ändring och gå ner lite i vikt, men det har aldrig funkat. Idag så diskuterade jag och Johanna i alla fall om träning och när skolan drar igång så ska vi börja dansa zumba och träna på skolans gym. Hon berättade också att hon hade beställt både måltidsersättare och protein som hon ska köra med under veckorna som vi är på skolan. Jag blev i alla fall otroligt nyfiken över det och började fundera starkt på ifall jag också skulle köra på det? Har sett så många som har fått resultat utav måltidsersättare, bland annat min pappa. Så varför inte? Jag vill i alla fall göra en förändring för att jag själv ska må bra och jag vill verkligen att 2015 ska bli mitt år. Och sen tänkte jag att om hon och jag gör det tillsammans så kanske det blir lättare att hålla igång än om man ska vara själv med det?

Att dansa zumba och träna på gymmet ska jag i alla fall göra, det är bara det här med proteinet och måltidsersättarna som gör mig tveksam och nyfiken.


Likes

Comments

Första inlägget på nouw och det känns jätte bra. Har bloggat på ett x antal andra bloggportaler men det har alltid slutat med att jag har lagt ner allting. Ja vem är jag då? Jo jag är en 18 (snart 19) årig tjej som går andra året på gymnasiet med inriktning djur. Jag har ett stort intresse för kläder, inredning och smink.


Idag när jag vaknade var det i alla fall snöstorm ute och är fortfarande för den delen. Har verkligen varit en otroligt tråkig dag men hoppas den blir bättre då två av mina bästa vänner kommer och hälsar på! Har lite planerat som jag skulle vilja göra med dom och min pojkvän för att göra lördagsmyset komplett, såsom att åka till Ludvika och käka på Mcdonalds och köpa massa godis och så för att ha filmmys! Låter som en riktig bra plan enligt mig så hoppas på det bästa!

Likes

Comments