View tracker

Hej!

Även om allt fortfarande är nere så ska jag bara ta mig igenom detta besvär.

Åkte tillbaka till min kille igår kväll efter att ha varit hos världens bästa Louise med familj och ätit lite. Detta gjorde jag för att jag får sån grov ångest där "Hemma" och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom detta. Men en sak i sänder så ska allt nog gå bra.

Har sms:at lite med min soc idag och har fått LITE mer information. Hon har eventuellt ett nytt familjehem på gång men först måste hon bara få tag på en ansvarig som har hand om alla familjehemmen. Denna personen sitter i möte idag och hon vet tyvärr inte när hon blir tillgänglig, kanske får jag mer information senare men just nu vet jag bara att dom har napp på nått ställe någonstans här i Sverige.

Ha en fortsatt bra dag! Kramar!

Gamla bilder btw.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Längesedan jag var här inne på bloggen och skrev nu, har funderat länge på när jag skulle börja igen. Egentligen känns det inte riktigt som att det är dags att börja igen än då det har varit rätt mycket negativt runt omkring mig. Allting har kännts meningslöst på något sätt och när det är så för mig brukar det inte vara någon vidare bra ide att skriva/blogga osv. då allting av automatik bara blir negativt.

MEN jag gör ett undantag bara för att det är många som undrar vad det är som händer!

Det är nämligen såhär att jag ska byta familjehem! Jag tycker inte det är så jobbigt faktiskt då jag väljer detta själv. Jag är en människa som inte tar skit ifrån någon. Blir jag orättvist behandlad så reagerar jag väldigt starkt, jag bara accepterar det inte.

Lite av vad som hänt nedan

Den tjejen som bor här med mig har gått och kallat mig både det ena och det andra bakom min rygg, hon har även kallat mig djurplågare osv. för att jag inte tänkte stänga in min hund på rummet. (hon var för lat för att stänga sin dörr till rummet) Det låter väldigt löjligt men hon har gått över min gräns även min fostermamma som behandlar oss väldigt olika!

EX. Den andra tjejen har rökt på flera gånger under tiden som hon har varit bosatt här utan att ha fått några som helst konsekvenser. När jag sa som jag tyckte angående att jag känner mig orättvist behandlad då får jag konsekvenserna att min kille inte får komma hit på en vecka, hon stängde av internet och hon tänkte inte prata/svara mig på en vecka och WOW det löser ju ALLA problem i världen. OSV.

Det ända jag är nervös över är faktiskt VART och NÄR jag ska flytta, men på Onsdag så vet jag förhoppningsvis mer och kommer isåfall uppdatera.

Frågar mig för ofta "när ska livet bli bra? Kommer det någonsin bli bra?"

Jag hoppas att detta är en dröm som aldrig kommer ske men inser snabbt att det inte är någon dröm då jag tyvärr inte ens kan sova.

Ryggsäcken jag har på ryggen är mer än bara full nu och alla nya negativa saker bara pressar sig in väskan har varit nära att explodera många gånger nu och tyvärr är jag för svag för att tömma den.

//En tjej som är på botten

Likes

Comments

View tracker

Hej!

¨Dagen har känts väldigt lång, säkert bara för jag inte riktigt än har kommit in i rutinerna. Hela dagen så har jag jobbat massa matte och engelska, tråkigt! MEN jag har mina mål och jag kommer ju faktiskt framåt hela tiden, GO GO GO!

Som sagt så skulle jag ju sätta igång min ponny Roxy igår igen efter hennes vila, ska jag vara ärlig så ser hon dräktig ut även om hon har haft på sig reducerare (Hon äter begränsat, Typishh "munkorg") .

Vilan gav iallafall jätte bra effekt! Hon är mycket gladare och jobbar på mycket mer effektivt än före vilan.

Jag klippte även hennes raggarfrilla, finslipade lite på hennes lugg, svans och man,Sen verkade jag även hennes hovar också! Under hela ridturen var hon hur underbar och snäll som helst.

Nu ska jag gå ut och rida, men först måste jag bara tvätta och gå ut med hunden.

När jag är färdig med detta så kommer Tim hem till mig och då ska jag hjälpa honom med sin engelska sen blir det väl bara till att säga godnatt världen!

Ha en bra dag, Kram!


Likes

Comments

Godkväll!

Min dag har känns väldigt lång. Antagligen för att jag gick upp så tidigt och red!

Ridturen gick jätte bra. Hon gick i form faktiskt hela passet vilket jag är super glad över.
Smörjde även träns, sadel, stövlar och skor, allting som nytt.

Sen när jag duschat och fixat mig så fick vi lite gäster och så åt vi påskmat😊.

Nu ikväll så är alla iväg på olika håll så jag är själv hemma😊. kanske kommer något besök längre framåt kvällen, vem vet?!😱

Stora kramar!❤

Likes

Comments

Hej, eller man kanske ska säga godmorgon? iallafall så vaknade jag väldigt tidigt idag, 06:30. Sen låg jag ju kvar i sängen och kollade igenom alla socialamedier😊.

Nu vid 07:10 så åt jag frukost, keso och en banan!! Försöker att hålla mig lite nyttig nu och ska även sen när benet blivit bra ut och springa igen. För som det ser ut nu så kan jag ju inte ens böja mitt ben.. det är jobbigt bara att gå i trappan.

När jag ska rida så får jag ju ha längre spö med mig som hjälpskänkel då min skänkel inte riktigt kommit igång än😣.

Men nu är det ju äntligen PÅSKLOV!!! Så skönt, min lillasyster skulle ju kommit till mig på besök men det blev inte riktigt som tänkt då det hände en väldigt allvarlig sak. så istället fram till Måndag/Tisdag får jag väl bara ta det lungt. För sen kommer kanske en kompis hit till mig😊. resten av lovet blir nog ett stort frågetecken SPONTANITET är jag faktiskt bra på😂.

Till RUBRIKEN
Ja som sagt så var jag för en gångsskull som alla andra!? Jo jag gjorde nämligen våfflor, på självaste våffeldagen. Imponerande! super gott blev det ju också men det är väl typ allting man gillar och bara äter en gång om året.

Nu ska jag byta om och gå ut i stallet.

Ha en fortsatt fin dag! Kramar!❤

Likes

Comments