tröja & jacka - H&M // byxor - Zara // clutch - Gina // smycken - Edblad // örhänge - miniinthebox

Lisa tog lite kort på mig på lovet och det blev så bra färger/ljus. Så kul att Lisa är bra på att ta kort med. Har knappt inte ens hunnit kolla på bilderna än dock, men här får ni se lite iallafall. 

Likes

Comments

Två blandade foton från min födelsedag

Har ju hänt en del på en vecka men kan börja och berätta om min glada 18´års dag. Vaknade av att de sjöng för mig och jag öppnade lite presenter (som jag ska visa så småningom). Efter det blev jag överraskad av den underbara frukosten som ni ser på översta bilden. Sedan var det dags att åka till Borås för att skriva upp (som jag klarade!!!!:D) efter det bjöd Azad på en god lunch på tugg där även Linn var med. På kvällen umgicks jag med familjen och bara hade de gott samt fick lite till presenter. Bästa måste varit att de köpt en pinata till mig och fyllt den med massa som jag gillar(!!!), mitt favoritgodis, ölkorv, tuggummi.. jättekul var det iallafall. Firade lite med vännerna på lördagen innan vi gick till bryggan. På söndagen firade jag med släkten och fick ytterligare några jättefina presenter.
​Denna veckan har varit full med inlämningar, prov och stress men jag klarade ju mitt körkort i tisdags så så hemsk vecka har det inte varit. Så glad att jag klarade det på första försöket och inte behöver skriva upp eller köra upp igen. Detta blev allt en lång text men nu vet ni vad som hänt och varför det är lite dött här. 

Likes

Comments