Varför växer hundar så fort?? Känns som det var förra veckan vi var och kollade på henne första gången och hon max var 30 cm hög. Nu är hon typ enorm, ne men större! Så sjukt busig var hon när vi passade henne igår. Vilade inte en enda gång... Men hon är söt, det är hon :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fotade min fina syster lite härromdagen, så fin, så underbar hon är min lilla modell 

Likes

Comments

Herregud vilken dag! Gillar inte födelsedagar så mycket pga överraskningar osv att jag lätt kan bli sjukt besviken, mdn jag fick mina älskade trosor :$ eller ah 5 utav dom men är så sjukt glad över de!! Kostade visst en del att bra få det till Sverige. Jag har världens bästa kille och ni som läser detta borde vara lite avis iaf ! :) vill fylla år igen, om en vecka.. På kvällen kom azad och farmor hit och gjorde oss sällskap vid kvällsmaten, suuupeergott

Likes

Comments

Om ca 35 min är det ny dag, den 30 oktober och jag fyller år. SMIIILEE. Eftersom mamma och pappa börjar tidigt kommer dom in och grattar mig vid 6 imorgon... men men.. HAha bjussar på dessa bilderna #miniemeliesomserutsomenkille
 

Likes

Comments

hur go? likeilikeiiilike! saknar dig. Känns sjukt trist att se folk spendera lovet med sina pojk/flickvänner medans min jobbar. Men men. Tro inte att jag tyckte han var ful påbilden eller något haha. Fick inte ta med ansiktet. 

Likes

Comments

blusen är ny och skulle egentligen fått den på tisdag men hittade inget att ha på mig så fick den utav mami dåå

Likes

Comments

Är på väg till Ullared just nu. Skulle tro att vi är framme snart. Igår hade jag 'vuxenkalas', fick lite smått och gott! Presentkort pengar osv. Visar sen vad jag hade på mig igår :)

Likes

Comments

Så här gick jag runt idag. Nu ska jag vila sen kommer Azad så blir det myskväll. 

Likes

Comments

Kan ni som läser vara jättesnälla och svara på dessa frågorna? SNÄLLAAA
1. Ser bilden naturlig ut? (mitt leende tex.)
2. är redigeringen naturlig? 
3. Gillar du bilden? 
snälla snälla svara på dessa tre frågor, skulle verkligen hjälpa mig just nu. kyss

Likes

Comments