Nu är det riktigt mycket jobb fram tills årsskiftet, mer än 100% och det känns verkligen.
Det ska iallafall bli skönt att inte ha en allt för stor tjänst när det nya året börjar, för hela kroppen skriker PAUS.

Jag jobbar ju mycket dygnspass (arbetspass på 24 timmar helt enkelt), men på mitt schema efter årsskiftet så har jag inte sådana pass alls, vilket är skönt.

Det är mycket på gång i livet just nu, men lite av det avslöjas i nästa video som kommer upp på måndag på kanalen!
Så prenumerera där, och slå på notifikationer, så ni inte missar videon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorse satt jag och min sambo handfallna över vad vi skulle göra idag.
Vi pratade lite fram och tillbaka, och det slutade med att vi bokade biljetter till Göteborg.

Sååå det var vad vi gjorde.
Vi åkte dit och gick rundor, åt middag och tittade i affärer. Det var väldigt mysigt att göra något så spontant.

Ha en fin lördagskväll!

Likes

Comments

Mina tankar har flugit rundor oändligt rörigt de senaste två veckorna, så det har inte blivit så mycket uppdatering på sociala medier, men jag ska bli bättre på det!
Det är min dröm att jobba med sociala medier samt att måla lite vid sidan av. Dock har jag långt kvar innan någon av dessa drömmar blir verklighet, men man ska inte ge upp!

Jag har precis börjat med det, och räknar verkligen inte med att det ska gå över en natt. Jag ska ha tålamod!

Jag ska få upp en ny YouTube-video antingen idag eller imorgon (mer än en vecka försenad, jag vet) och sen ska jag göra mitt bästa för att få upp en video i veckan!

Min ångest-problematik tar emot, så ibland är det skitsvårt att motivera sig själv, men jag ska göra mitt bästa!

Hoppas ni har en bra tisdag. Jag uppdaterar igen så snart videon är uppe!
Ha det gött!

Likes

Comments

Nu har jag även testat märket iChoc’s ’white nougat crisp’ och den är minst lika god!
Den är stor som en standard chokladkaka, men den smakar precis som dubbelnougat. Mums!

Snittpris på cirka 22 kr/kaka, vilket, likt Vivani, är ett väldigt överkomligt pris.

Nu ska jag bege mig av mot jobb för första gången på en vecka, då jag hela förra veckan låg hemma med svallande feber och illamående.

Det ska bli skönt att jobba igen. Jag blir så himla enkelt uttråkad så det är skönt att ha något att fylla dagarna med.

Hoppas att ni har en fin måndag!

Likes

Comments

Jag har alltid varit en riktigt 'sucker' för godisbaren 'dubbelnougat' och tyckte att det var lite tråkigt att den innehöll animalier.
För någon vecka sen beställde jag och min sambo hem lite vegansk choklad och annat smått och gott från intranätet och snubblade över märket 'Vivani' och deras risdryckschoklad.

Vi köpte två sorter; White nougat crisp och dark nougat.
Ingen av oss var särskilt stora fan av den mörka nougaten, då ingen av oss är överförtjusta i mörk choklad men den ljusa smakade precis som dubbelnougat(!!!)

Den är precis lagom krämig och lagom söt, utan att vara övermäktig. Tyvärr finns den bara i små bitar, men det gör ju även dubbelnougat.
De kostar 12 kr/styck vilket är ett väldigt överkomligt pris med tanke på att dessa godsaker inte bidrar till djurs lidande samt att det bara handlar om ett par kronors skillnad från originalet 'dubbelnougat'.

Även märket 'iChoc' har en chokladkaka som heter 'White nougat crisp' som vi också ska testa när vi väl tagit oss till en återförsäljare, men fram tills dess är dessa, Vivani White nougat crisp, mina absoluta favoriter!

(Jag är inte sponsrad i övrigt, jag bara älskar dessa!)

Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Vi var på snabbmatsrestaurangen ’Chopchop’, som ligger i Lockarp nära motorvägen kring Malmö.
De har två veganska alternativ;
• Tom Yum Tofu
• Tofu and vegetables

Det jag åt var Tom Yum Tofu, då jag gillar lite mer spicy mat.
Väl på min tallrik såg det jättebra ut. Friterad tofu, grönsaker, Tom Yum-sås och kokt ris.

Skenet bedrog. Fy för, vad äckligt det var.
Jag misstänker att det hade med att göra en överanvändning av koriander, för det var det enda det smakade som.
Väldigt spicy + koriander.

Förut, när jag åt kött, var chopchop en av mina favorit-snabbmatsrestauranger, då deras ’spicy lime chicken’, är, vad jag minns, väldigt god!

Smaken är som baken, men usch nej, det var inte gott.
Jag ska smaka den andra tofu-rätten någon annan dag och även skriva om den upplevelsen, men tills vidare är mitt betyg cirka 2 av 10 på den maten.

Likes

Comments

Jag och min älskade Hampus var igår på möllevångstorget för att strosa runt lite sådär utopiskt i ösregnet och blåsten.
Vi var inne på lite asiatiska livsvarubutiker och hittade SÅÅ mycket bra saker, till fantastiskt bra pris!

Vi köpte bland annat böngroddar, tofu, vårrullar, dumplings, snabbnudlar, sweet chili-sås, srirachamayo (utan ägg såklart), satay-sås, mini churros (HELT VEGANSKA CHIPSVARIANTER AV CHURROS!!!), nori, sushiris och äggfria äggnudlar.

Sedan snubblade vi över denna spännande burk, som i sin fantastiska enkelhet är friterade glutenklumpar i kryddor. Det vill säga fejk-kyckling.
Diskussionen kring huruvida gluten är dåligt för kroppen är jag totalt ointresserad av, så de åsikterna kvittar.

Vi använde burkens innehåll i lite satay-nudelwok med paprika och kokosgrädde. Det blev superbra!

Idag blir det fried rice med scrambled tofu och stekta grönsaker för hela slanten!

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Måndag, starten på en ny arbetsvecka och jag känner mig mer hel och lycklig än på länge.
Jag vet inte riktigt varför, jag bara känner mig glad.

Helgen har varit händelserik, med trevligt umgänge och god mat.

Imorgon någon gång på dagen/förmiddagen kommer en försenad helgvlogg upp på kanalen, inspelad för någon vecka sen.
Sedan nästa vecka kommer en throwback till min sommar i Nice, Frankrike, för att lysa på det svenska vintermörkret.

Hoppas att alla har en fantastisk dag, så hörs vi imorgon igen!
(P.s. jag ska göra mitt allra bästa för att faktiskt bli bättre på att uppdatera alla mina sociala medier mer frekvent.

Puss o kram!

Likes

Comments

Efter att ha varit vegan cold turkey i ett par månader, gav jag och min sambo igår vika till suget efter ost.
Som så många gånger tidigare (innan vi bestämde oss för att ’ge upp’ alla animalier) beställde vi varsin Margaritha från vår lokala pizzeria.

Det luktade jättegott när vi bar hem pizzan och all was well and good.
Jag, impulsstyrd som jag är, började tveka på hela vegan-grejen och började tänka att ’ost kan man kanske iallafall fortsätta äta’.

Vi satt oss ner och skulle äta osvosv och det första som slog mig var smaken. Den smakade så extremt annorlunda gentemot hur jag kommer ihåg smaken.

Jag har alltid älskat pizza BUT THIS?! Den smakade som gammal gräddfil och konsistensen var som en kokt gummistövel.

För att summera, ALDRIG IGEN.
Följden var illamående, dåligt mående psykiskt och det var inte det minsta lilla gott. In all, sjukt ovärt. 10/10 would not recommend.

Ha det gött!

Likes

Comments