Idag fyller min andra hälft år. Min bästa vän, min teenage sweetheart, fin fästman. Mannen jag spenderat halva mitt liv med och han som jag förhoppningsvis kommer leva med resten av mitt liv. Väntar spänt på att han ska komma hem och öppna sitt paket. Sen ska vi äta en snabb middag för att sedan bege oss till ishallen. Hockeykväll väntar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi alla vet att ta beslut kan vara svårt. Att ta smarta beslut kan vara ännu svårare. Speciellt om det handlar om ekonomi. Har man en tajt budget av en eller olika anledningar kan det vara svårt att veta vilka alternativ som passar mig bäst. Det kan handla om vilken träningsform har jag råd med eller vilket typ av resmål är det värt för mig och min plånbok att satsa på. Och det behöver inte grunda sig i att ekonomin är dålig. Kanske håller du på och sparar pengar till ett större köp? Kanske en kontantinsats? Att dra ner på enkla kostnader är då ett perfekt sätt att få in de där extra kronorna på sparkontot. Vi alla har olika behov och olika mål när det kommer till vår ekonomi. Zmarta är en ny tjänst där du får hjälp att hitta rätt med din privata ekonomi. De har bland annat jobbat fram en rad olika barometrar som kan hjälpa oss att räkna ut vilket det smartaste valet för de ekonomiska besluten som vi har framför oss. Det finns en rad olika barometrar med olika karaktärer. Det finns tillexempel en hälsobarometer. Med den kan du jämföra prisnivåer för exempelvis utrustning eller kostnad per pass / lektion. Det finns tio olika motionsformer i olika karaktär för att du ska se vilken typ av tränings som ger dig mest kaloriförbränning för dina pengar. Det är helt kostnadsfritt och väldigt intressant att sitta och klicka sig runt på de olika barometerarna. De alla olika barometrarna hittar ni här. Hälobarometern hittar ni här!

Likes

Comments

När jag kom hem stod mina ögon i kors. Jag och Marcus bestämde imorse att vi skulle simma efter jobbet. Jag hoppades på innerligt att han skulle ha glömt det men det hade han inte. Det var bara att packa väskan och gå ner till simhallen. Såhär i efterhand är jag glad över att han tvingade med mig. Det var det där att gå över tröskeln. Två på en måndag. Det här måste bli en galet bra vecka. Hur har eran start på veckan varit?

Nu ska jag ta och planera zumbalåtar och kommande videos. Om någon har en låt som de skulle vilja ha en koreografi till är det bara att hojta!

Likes

Comments

Godmorgon. Åh vad trött jag var imorse när klockan ringde. Hade tänkt att gå och simma innan jobbet idag men det kändes så kallt. Och igår tänkte slut med bortförklaringarna och det är bara att köra. Så jag dealade med mig själv och gick upp. Istället för ett pass i simhallen körde jag Yoga följt av styrka med gummiband. Jag har aldrig kört med gummiband förut men oj vad det kändes i musklerna. Nu är jag mer än redo för en ny vecka. Veckan kunde inte börjat bättre!

Grape. Det godaste godiset just nu. Dock måste jag äta dom i klyftor sådär 👆🏻 annars smakar det inte alls gott.

Likes

Comments

Åh vilken trevlig kväll det blev igår. Marcus nära och kära samlades och firade hans kommande födelsedag. Vi åt god mat och skrattade ända in på småtimmarna. Nu när vi är hemma igen känner jag att träningen och kosten behöver komma tillbaka i balans. Min kropp mår inte alls bra av allt detta socker som blivit de senaste dagarna. Och det känns i varenda lite muskel att jag behöver träna. Måste bara ta kvlivet över tröskeln och komma igång. Får försöka motivera mig själv. Lite träninginspo borde hjälpa!

​Inlägget innehåller Adlinks!

Likes

Comments

Godmorgon på er. Imorse vaknade jag med ett härligt lugn i kroppen. Och en tacksamhet. En tacksamhet över de fina människorna vi hat runt omkring oss. Igår hade vi världens mysigaste kväll hemma hos Persson/Björk. Med dom är allt ocensurerat och så avslappnat som det kan bli.

Nu ska vi åka iväg och handla inför kvällens festligheter.

Sist vi var hemma i Närke var vi ju förbi Marcus mosters fina butik ute på landet. Då fick denna underbara tvål och handkräm. Luktar magiskt. Ett tips till er som är i Närke trakterna. Åk och besök Hackvavillage. Därifrån kommer man aldrig tomhänt.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Fredag morgon och bara ågra timmar kvar till helg. Har ni några planer? Min weekendväska är nu packad och lägenheten är iordingplockad. Bland det värsta jag vet är att åka bort och sedan komma hem till ett kaos. Helst ska det vara helt nystädat men det hanns inte med denna gång. Allt bortplockat får duga iallafall. Det bästa med att gå upp tidigt när man egenligen har sovmorgon. Allt som hinns med. Det slår verkligen aldrig fel. När jag har sovmorgon behöver Marcus vara på jobbet tidigt. Helst extremt tidigt. Precis som att min mamma ALLTID ringer när jag umgås med Frida eller har möte på jobbet. Har ni några sådana grejer som ALLTID händer er?

​Härlig grå inspo denna gråa fredag. XOXO

Likes

Comments

Torsdag. Jag älskar torsdagar. Då får jag vara där jag trivs allra bäst. Inne i en studio. Kroppen kändes seg men den vaknade tillslut och sen brände vi av ett riktigt svettigt pass! Nu har jag krupit ner i soffan och ska kolla på gårdagens bonde söker fru. Måste hinna packa weekendväskan innan John blund kommer på besök. En födelsedagsfirande helg för min andra hälft väntar hemma i Kumla.

Likes

Comments

Den här dagen. Den hör veckan. Jag vet inte om jag ska skratt eller gråta. Det känns som livet spelar mig ett spratt. Min hjärna spelar mig definitivt ett spratt. Började dagen med att glömma matlådan och slutade med att jag försökte komma in i grannens dörr våningen under oss. Om jag fick en krona för varje gång jag tänkt jag orkar inte med mig själv. Då skulle jag varit rik just nu. Jag vill bara känna sanden mellan tårna, dansa i vågorna tillsammans med mina nära och kära och inte behöva tänka på morgondagen.

Bjuder på bilder från vår Thailandsresa. Skulle så gärna åka dit igen.

Likes

Comments

Hej på er.
Slocknade direkt när jag kom hem från jobbet. Slut som artist helt klart. Slumrade en stund på soffan vilket är en av bland de bästa sakerna jag vet. Att sova på soffan. Hel weird men det är ju så mysigt. Nu sysselsätter jag mig dock med att spana på saker som jag vill lägga händerna på när vi kommer till USA. Dessa från Gigi Hadids collektion för Tommy Hilfiger är några sådana guldkor.

Bomber Here / Watch Here / Bag Here / Cape Here  (Adlinks)

Likes

Comments