Denna smarriga tårta åt vi förra helgen när M's föräldrar var och hälsade på. Passar perfekt en dag som denna.

Godmorgon. Idag slog jag upp mina blå i Mellbystrand. Vi kom hit igår kväll och det är nog en av mina favorit platser. Vi är och hälsar på våra familjekompisar och vi stannar här tills på söndag. Jag hoppas på att prognosen med sol och värme för dagen håller i sig så att vi kan kila ner till stranden. Tänk om vi kunde få den där regnfria midsommaren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som jag tidigare nämnt så dras jag till att klä mig bohemiskt till sommaren. Detta är något som jag inte gör de andra årstiderna. Något som jag också dras till på sommaren, som jag inte använder någon annan gång på året är klänningar. Jag är tyvärr verkligen ingen klänningstjej. Jag önskar att jag var det, året om. Men på sommaren så älskar jag klänningar. Det går snabbt och enkelt att ta på sig. Det bästa med klänningar är med att de är enkla att både "klä ner" och klä upp. Tänk vad lite skor och smycken kan göra. Dessa klänningar från modevillan.se skulle gärna få flytta in i min garderob. Den lilla svarta funkar alltid. Som ni ser är dessa klänningar mer åt det stilrena hållet än bohemiska. Enkelt att fixa till och praktiskt om man vill kunna använda dom mer året runt om man som jag inte kör bohemiskt hela året. Den blå blommiga skulle jag ta en svart frans kimono till och sedan ett par boots dag tid, kvällstid skulle ett par enkla klackar passa fint. Syns det förresten att jag älskar den blå färgen? Också en sådan grej som jag dras till på sommaren men inte använder resten av året. Kanske ska ha som halvårslöfte att bli bättre på att använda färg och klänningar på det kalla halvåret också. Har ni några sådan plagg eller stilar som ni använder mer eller mindre beroende på vilken säsong det är?

Likes

Comments

Vilken underbar dag det blev. Fick ett härligt samtal av chefen imorse. Jag får en ny titel till hösten. Jag har haft det som ett litet mål i karriären och nu när chansen dök upp så vad set inte en tvekan om saken. Jag ser med spänning på detta nya uppdrag och på utmaningarna som kommer med det. "Firade" med en promenad upp till Tammerfors slussar med Sandra. Ska smörja in mig med lite Aloe Vera på mina lite lätt solkyssta axlar innan matchen. Frågan är om jag orkar kolla hela matchen. Vi får väl hoppas på vinst då orkar jag nog.

Likes

Comments

Godmorgon. Jag sitter på bussen och är påväg till jobbet. Egentligen alldeles alldeles förtidigt. Men en bra anledning till att åka buss och jag får sluta tidigt så två positiva saker. Och jag hinner fixa med lite annat jobb. Idag ska vi iväg på utflykt med jobbet och efter det ska jag fixa lite saker till midsommar och sedan möta upp Sandra för lite catch up. Det blir en bra onsdag tror jag.

Likes

Comments

Älskar den gigantiska basilikan som M köpte förra veckan. Den ger en ljuvlig doft i köket samtidigt som den är en snygg inredningsdetalj.

Likes

Comments

Godmorgon. Sovmorgonen idag behövdes verkligen. Gårdagen vandrade jag runt i ett trötthets moln. Min kropp kränger så mycket återhämtning just nu. Det är bara att gilla läget och försöka anpassa livet efter det. Bokade av mötet som jag hade efter naprapattiden igår, det skulle alldeles för stressigt att hinna. Och tur var väl det. Vi blev både sena och jag var helt mörbultad efteråt. När hon avslutar med att säga "jag var lite elak idag mot dig men du har ju varit här ett par gånger nu", då förstår ni hur besöket var. Allt förutom skönt. När hon är snäll, då gör det ont. Men det är ju tur att jag vet att det blir bättre.

Likes

Comments

I helgen passade jag på att knäppa några bilder på lägenheten. Vi trivs som fiskar i vattnet även om jag fortfarande inte riktgt vant mig eller fattat att vi bor här. Det kommer väl när vi bott alla typer av årstider här. Vi har fortfarande massa att fixa men så är det väl kanske alltid. Vi har ju bara bott här i tre månader eller vad det blir. Förra lägenheten hade vi ju boat i 6 år. Så får den här lägenhet den tiden så ska nog alla pusselbitar falla på plats även här.

Likes

Comments

Ny vecka och nya möjligheter. Och mycket spännande att se fram emot. I eftermiddag har jag naprapattid och efter det ska jag på ett spännande möte. Denna vecka är träningen tillbaka på schemat med. Och på torsdag åker vi till västkusten. Mycket kul att se fram emot med andra ord.

Likes

Comments

Kvällens smoothie, hallon och choklad. 1 skopa Forever ultra choklad, 3 dl laktosfri lättmjölk, 2 dl frysta hallon. Toppade med hallon och kokos 👌🏻

Jag som trodde att denna dag skulle spenderas i soffan. Tji fick jag. Spenderade morgonen med att kolla på Rich kids Beverly hills, min nya obsession. Sedan åkte vi till Aleks och Milos och drack kaffe innan vi stack iväg för att storhandla. Jag hämtade ut paket från Forever med och lagom när jag tagit upp varorna, bland annat C9or, så hörde en kund av sig och ville ha en C9a. Tajming. Det är verkligen så kul att hjälpa andra att komma igång med en kickstart till ett hälsosammare liv.

Likes

Comments

Älskar den här tröjan som jag fyndade på Lindes rea förra veckan. Hade med den till summerburst och hade på mig första kvällen. Lite bohemisk men ändå stilren. Tyget är tunt och härligt med.

Godmorgon. Vaknade alldeles för tidigt men kunde absolut inte somna om. Så retsamt. Det var både för varmt och för ljust i rummet. Tröttmössesöndag. Det blir att dricka kaffe och försöka överleva dagen.

Likes

Comments

1 345275 Next