Jag bor i Lund, i Lund är det ljust, ändå fick jag för mig att "Jo det finns nog en chans ändå att jag kan få se norrsken ikväll eftersom smhi säger så"! Så tog på mig vinterjackan, tjockaste halsduken, mössa och vantar samt slängde kameran över axeln i hopp om att se detta coola fenomen! Fick jag det? NEJ! Vad tror jag egentligen? "Nej men om jag bara går 50 meter från en belyst gata så kommer det bli kolsvart!"? Så dum man kan vara.

I vilket fall som så kom jag fram till en hage med små söta, gulliga, fluffiga, hungriga får, och tänkte att okej jag ger mig på att försöka fota i mörker och i bilderna få fram hur mycket vår artificiella belysning egentligen kan förstöra fina naturupplevelser! Kan säga att det inte gick så bra då jag endast fotat i mörker en gång tidigare dock blev jag väldigt nöjd med en av bilderna (här nedanför) och halvt med en annan. Sedan fick jag även en väldigt charmig bild på ett av fåren som dock har några kvalitéer när det kommer till skärpa och fokus!

Sammanfattningsvis var det ändå en mysig promenad en sen tisdagskväll och en ny lärdom!

Avgör själva vilken bild ni tror är vilken!

Godnatt!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att pluggandet till tentan imorgon är över! Nu ska jag börja chilla och ta helg helt enkelt! Weehoo!

Efter tentan imon blir det stan för att fixa det sista till vår TourDeChambre som är på lördag, lösögonfransar here I come! Ska bli intressant att se hur det går eftesom jag aldrig använt ett par, så får bli till att öva lite imorgon eftermiddag!

Annars är det exkursion på fredag som gäller, som jag sett fram emot det. Första på denna kursen, och i de två föregående kurserna var det nästan standard med en i veckan! Så ska bli sjukt sköj, hoppas bara på att det inte regnar, blåser eller båda samtidigt!


En låt som lyssnas flitigt på just nu!

Likes

Comments

Både nya och äldre favoriter (ett år = äldre ;))

​Cirka ett år sen alltså! Åå påmminer om vår/sommar så mkt!

Likes

Comments

Nu är det snart dag igen, skiathlon gäller! Följer och har planer på att följa skid-vm så mycket som möjligt nu! Det är ju så otroligt kul!

Så det är vad min eftermiddag kommer se som. Ikväll blir det mello och mat med vänner, så en väldigt lugn helg än så länge, då jag igår kollade film hela kvällen!

Nu heja Kalla, Hellner, Sverige! :D​

Likes

Comments

Jag är friii! Woho! 😃

Allt plugg är nu över för en stund och det firar vi med att gå på andra bion på en vecka imorgon 😉 Cirkeln blir det tillslut, alla har läst böckerna och är sjukt taggade! Kan inte vänta!

Annars har jag hunnit med och kollat dagens avsnitt av the Flash ⚡, blir ju bara mer och mer spännande, tror jag exploderar snart av nyfikenhet! Ikväll blir det chill i dill med supernatural och kanske lite rollercoaster tycoon!​Fotodag, nästan ett år sedan med Lovisa och Martina vid Vättern!

Likes

Comments

Idag är det plugg plugg plugg som gäller, två artiklar tills imon och tre tills på onsdag!

Typisk plugglåt just nu!​

Likes

Comments

Äntligen fredag! Har mycket att göra i skolan men kommer släppa det för dagen då Clemens fyller 20 idag och det är dags för fest! Taggad! Hur som helst har vi idag jobbat med source-sink populationer och hur olika faktorer påverkar deras storlek! Mer än så tänker jag faktiskt inte förklara det! Skönt var iallafall att vi kunde sluta 3½ timme tidigare än vad schemat sa, så idag fick jag ta hem min matlåda och äta den!😊

Längtar extremt mycket till våren nu! Please come a little faster!

Likes

Comments

Jaha.. Tänkte försöka dra igång min blogg igen, kan dock inte lova något..

Typ ett och ett halvt år har gått sedan senast och mycket har hänt. Ska påbörja mitt exjobb om cirka två månader vilket är nervöst. När jag är färdig blir det några fristående kurser eller jobb (omg!). Well ska inte tråka ut med sådant just nu, vill ni veta mer., säg till!

Här kommer även min spellista på spotify som jag kommer att uppdatera under hela 2015​! :)

Likes

Comments

Helt glömt bort den, just för att den inte finns på spotify. Dock poppar den tillbaka i mitt huvud ibland, och den är så otroligt härlig och harmonisk att jag blir så extremt glad när jag hör den! Gud vad flummigt det låter men så sant som det var skrivet!

Här får ni höra den: Red Hot Chili Peppers - Bicycle song (B-side)


Likes

Comments