Är nog lite besatt av kändisar och deras stil. Så mycket inspiration. Älskar när det är awards season och man får se alla uppklädda och helt glammiga!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min helg har varit riktigt bra. Det har regnat den senaste veckan så det var skönt att äntligen få en hel helg med massa sol!
I fredagskväll gick jag ut med ett härligt gäng av danskar och australiensare. Vi hade en jätte kul kväll. Resten av helgen har jag bara tagit det lugnt. Min hemlängtan slog till så jag har mest bara försökt ta hand om mig själv och tänkt på annat. Tog en långpromenad utmed vattnet, vilket jag älskar. Sen åkte jag hem till en kompis för att relaxa vid poolen. Perfekt!

Sista bilden vill jag bara visa hur ljust mitt hår har blivit. Alla där hemma vet ju Att jag alltid haft super mörkt hår sen jag färga det när jag var 14. Men nu har jag äntligen lyckats få det ljust igen och jag trivs superbra!

Likes

Comments

Okej, att blogga är inte riktigt min grej. Men eftersom många av mina kompisar och familj vill veta vad jag gör här nere i Australien, så tänkte jag att jag ger det en ärlig chans. Så från och med nu ska jag försöka blogga några dagar i veckan, så får vi se hur det går!


Likes

Comments

Okej att jag sålde min kamera är något jag ångrar så mycket. Vafan tänkte jag med? Jag älskar att fotografera? Så i helgen åker jag och köper en ny. Så massa nya fina bilder kommer komma upp efter helgen! Så länge blir det halvkassa mobilbilder. 

Likes

Comments

En av mina favorit tvprogram är 'Inside The Actors Studio'. Programmet är baserat på att James Lipton intervjuar skådespelare om deras liv och karriärer, samtidigt som studenter från Pace University sitter som publik. I slutet av varje intervju får även Studenterna fråga frågor till Skådespelaren. Jag älskar hur ärligt men väldigt underhållande det är. Dom kan gå in på ganska djupa frågor men dom kommer alltid tillbaka till humorn i det hela. Man får även lära känna skådespelarna på ett helt annat sätt än vad man får i andra intervjuer. En dröm vore verkligen att gå på det universitetet och faktiskt sitta i publiken för att se intervjuen live. Det kanske händer en dag, vem vet?

Detta är iallafall något jag kollar på mint en gång i veckan, oftast flera gånger. Jag har några favorit intervjuer som jag har kollat på om och om igen. Det är verkligen något speciellt med det här programmet. James Lipton har verkligen lyckats med det.

Likes

Comments

Jag är helt och hållet förälskad i Sydney. Allt finns verkligen här. Både storstad och massa finna stränder och utsiktsplatser. Idag var jag ledig på eftermiddagen så jag tog lilla färjan ut till Manly. Åh underbara Manly. Älskar det stället. Så himla lugnt och laid back. Kommer bli ett av mina favoritställen. Och det är så himla mysigt att ta färjan ut dit, speciellt på kvällen när det är mörkt och hela sydney är upplyst! För varje dag som går blir jag mer och mer kär i det här stället. Jag kan verkligen se mig själv bo här ett bra tag. 


Likes

Comments

​Trots att vi var lite halvt bakfulla och jäkligt trött så bestämde vi oss för att ta färjan ut till 'The Gap'. Tyvärr så var värdet inte bra alls... Men det var underbart fint! Kommer definitivt åka tillbaka dit en solig dag och gå ut med klipporna! Vi avslutade dagen med lite 'fish and chips' på en mysig liten restaurang ut med vattnet. En riktigt bra söndag.

Likes

Comments

​I lördagskväll gick jag och Mere ut igen. Vi gick först till nattklubben 'home nightclub' vi hade hört massor om den och hade värsta höga förväntningarna, men tyvärr så var det inte kul alls där.. Vi kände att det bara var massa fulla backpackers i 18års åldern, så vi drog rätt snabbt därifrån och gick istället till vårat favoritställe 'cargo bar' Åhhh älskar det stället. Så jävla härlig vibe därinne. Drinkarna är goda och människorna är hur roliga som helst. Vi hittar alltid ett riktigt skönt gäng att hänga med. Skulle verkligen rekommendera att gå till cargo bar. Det är lite mindre än en typisk nattklubb men jag älskar att den är så. Mycket enklare att hitta personer att hänga med. Det är också lite äldre åldersgrupp där så det bli inte massa för fulla sliskiga killar och tjejer. Längtar redan tills nästa gång vi ska dit!! 

Likes

Comments

Underbara underbara Sydney. Finns så många små smultron ställen runt om i Sydney som är så himla vackra och har en sån laid back känsla. Älskar att bara gå omkring och kika på den vackra utsikten. Clarkes Point är en av mina favoriter. Ligger 10min från där jag bor. Perfekt!

Likes

Comments