Idag var så sjukt varmt, jag och barnen hängde vid poolen halva dagen & efter det åkte vi till en restaurang med deras mormor och morfar. På eftermiddagen träffade jag Elisa & Federica och shoppade lite & fikade, väldigt najs rea här nu. Sen åkte jag och Elisa och köpte pizza och hängde hemma hos henne fram tills 10 då Nicólo kom dit och vi åkte in till stan för att träffa Elisas vänner.

Vi satt först på ett café ett tag och köpte smoothies/glass, sjukt poppis ställe, så det var helt fullt. Kändes som att vara på mezo i Hbg en kväll när alla vill dit.. Men det var najs & sen drog vi till donken också ofc🙏🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har varit sååå varmt, jag och barnen badade i poolen hela förmiddagen och därefter har vi bakat muffins med barnvakten. Ikväll kanske jag ska in till stan med Nicoló, men får se om jag orkar. Försöker plugga lite körkortsteorin när jag ändå är ledig.. Knappt ens börjat med det😴

Likes

Comments

Igår var min första riktiga dag som au pair, jag åt frukost med barnen och sedan åkte vi in till stan till en ork som ligger där. Efter det åt vi lunch med deras mamma på en restaurang som hette Eataly🇮🇹 under eftermiddagen åkte jag med barnen och deras barnvakt till tennisträning & på kvällen gick vi ut och åt med en familj så att jag kunde träffa deras tonårsdotter Alessia som var jättetrevlig och bor nära vårt hus här i San Pierno.

Efter maten mötte jag upp Elisia, Nicoló och deras vänner inne i stan och vi köpte glass. Även om jag knappt kunde hitta runt i staden när jag skulle hitta dem hahah! Har bara varit här två dagar men redan hunnit äta glass 5-6 gånger🍦Sedan visade de mig runt i stan; pure runt i deras bilar och tillslut hamnade vi på McDonalds där vi var på lekplatsen halva natten. Kvällar i Italien är så mycket mysigare än svenska kvällar eftersom alla ungdomar samlas i stan och umgås, till skillnad från Helsingborg som är helt tomt i stan efter kl 23.00..

Mitt jobb som au pair är också att lära barnen lite svenska, de har precis lärt sig att säga "jätte" och därför är allting just nu "jättefint, jättegott, jätteroligt och jättevarmt"🇮🇹 även upptäckt att italienare inte smsar som vi, de skriver sällan utan istället pratar de bara in meddelanden som skickas som sms. Trodde nästan först folk pratade för sig själva när de höll på så..

Likes

Comments

I måndags flög jag till Italien & här kommer jag stanna i en månad. Här kommer jag samla mina bilder & minnen från att vara au pair i San Pietro, som en dagbok-ish.

I måndagsförmiddag landade jag i Torini där min värdfamilj mötte mig på flygplatsen där barnen gav mig målningar de gjort och jag gav dem presenter. Vi åkte hem till San Pietro, åt lunch och de visade mig deras hus. Verkligen superfint här och huset ligger precis vid bergen. På kvällen bjöd min värdmamma hit två ungdomar som bor på samma gata som mig. Elisa och Niccolo och jag umgicks med dem under hällen och de visade mig runt i byn. Tog inte så mycket bilder första dagen dock ☀️

Likes

Comments