Livet

Klockan är bara 1 och jag är så trött! Klockan ringde 6.20 imorse och är inte så van vid att gå upp så tidigt men skulle på möte kl 9 så gick upp och gjorde mig iordning! Kom hem strax efter 10 och tänkte laga lite lunch nu :)

Likes

Comments

Träning

Ni som känner mig kommer aldrig tro mig men jag har idag kört dessa två träningspass eller vad man ska säga! Jag är inte den som egentligen tränar och om ni hade frågat mig för en vecka sen hade jag skrattat åt det och sagt "aldrig i hela mitt liv att jag ska träna!!" och har den senaste veckan kört 4(!) pass med dessa två klipp från Ida Wargs Youtubekanal. Och jag måste säga att efteråt så känns det SÅ bra. Jag vet inte om jag kommer skaffa gymkort än för jag vet inte om jag kommer stanna i Stockholm efter siste april så känner inte för att skaffa ett nu men om det är så att jag får stanna längre och fortsätter med detta kanske jag kommer skaffa ett! Nu chockar jag nog alla jag känner haha

Tipsar verkligen om Ida Wargs klipp på youtube!! HÄR hittar ni hennes träningsklipp :)

Likes

Comments

Amanda Tipsar, Film och TV

House of DVF - Älskar denna serie som handlar om personer som ska kämpa för att få jobba åt Diane von Fürstenberg.

Keeping up with the Kardashians - En av mina all time favorit serier. Vet att folk har delade åsikter om kuwtk men jag personligen älskar dom!

Likes

Comments

Livet

GOTT NYTT ÅR!!!!! Några dagar försent kanske haha men bättre sent än aldrig! Jag hade en superbra nyår. Först var jag och Sofie hemma hos mig och lagade mat och drack lite vin innan vi åkte in till stan och gick till Pure och var där!

Det var så jäkla kul, har inte haft en så här bra nyår på länge! Hade verkligen jätte kul! :)

Nu ser jag fram emot 2017 och jag hoppas detta år blir året då jag kan köpa en lägenhet i Stockholm och flytta hit! Jag bor ju här nu igen, om ni inte visste. Vet inte ens om jag skrivit det här men jag hyr en lägenhet i andra hand igen fram till siste april så efter det hoppas jag att jag kan köpa mig en lägenhet! :)

Likes

Comments

Film och TV

Nu är jag så taggad på att se Dunkirk som har premiär nästa sommar! Vill mest se den för Harry Styles är med i den ;) Trailern var faktiskt bättre än jag trodde och nu vill jag att tiden ska gå fort så jag kan få se han i en film. Känns så konstigt att se han i en film när man är van vid att se han på scen men jag är stolt ändå, över dom alla i One Direction :)

Likes

Comments

Livet

Har varit lite off här den senaste tiden och det är för jag haft så mycket att göra! All denna julstress och mitt i allt har jag flyttat också! Ja, jag har flyttat till Stockholm igen! Kunde inte vara gladare och denna gången hoppas jag att jag får stanna!

Hyr en tvåa fram till siste april som det ser ut nu så måste börja leta boende fr.o.m. 1 maj!

För att få det lite juligt i lägenheten har jag köpt en mini gran och den är så ful! Den ska inte se ut så som den gör, vet inte hur man "vecklar" ut den eller vad man ska säga haha! Men så får den se ut, jag är inte jätte mycket för julpynt osv.

Annars har jag haft det rätt bra, men det är så mycket att packa upp så det är bäst jag börjar för annars kommer allting ligga kvar i väskor och kartonger tills jag ska flytta ut igen haha

Likes

Comments

Amanda Tipsar, Musik

Har konstant lyssnar på The Weeknds nya album sen det släpptes. Älskar hela albumet och tänkte bara tipsa om det. Kan säga att det är ett album värt att lyssna på :)

Likes

Comments