Contains affiliate links New In

Fick hem mina nya saker från KylieCosmetics! Äntligen fick jag hem hennes highlighter som jag velat prova så länge! Köpte den i färgen french vanilla och passade även på att köpa ett lipkit i färgen exposed och ett lipgloss i färgen candy k

Sen köpte jag även ett par nya solglasögon från Zalando som jag sett Anty (youtubern) ha som är så snygga från Desi Perkins kollektion med Quay Australia. Dom var även på rea så det blev ett rätt bra köp. Nu behöver jag bara lite sol så jag kan använda dom! Ni hittar dom HÄR om ni vill kolla in dom :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag trillade denna skönhet ner i min brevlåda! Har suktat efter detta Glowkit från ABH sen dom släppte den och jag känns så efter men nu är den ÄNTLIGEN min! Vill helst av allt ta bort min highlight jag har nu och prova men det får faktiskt vänta till imorgon! :)

Ska bli så spännande att prova!!

Likes

Comments

Livet

Idag är en sån extremt dålig dag, vill inte träffa någon, vill inte prata med någon utan vill helst krypa tillbaka under täcket och somna om och vakna imorgon och hoppas att må bättre. Idag känner jag att jag inte har ork till någonting. Jag har panik och är stressad över min situation och att jag om ca 2 veckor kommer bli arbetslös vilket suger... Jag har ingen aning om vad jag ska göra och det gör mig så stressad och mår så dåligt över att inte veta vad som ska hända. Vet bara att jag måste skaffa ny läkare och en psykolog eller kurator eller något i Halmstad.

Känner bara för att gråta eftersom jag inte vet vad som komma skall. Känner mig otroligt stressad över att bli arbetslös och har inga hopp om att få ett nytt jobb :/

Det är i stunder som denna jag måste försöka tänka positivt men när man är pessimist är det inte så enkelt uatn tänker då bara negativt och mest "det kommer aldrig gå" osv...

Likes

Comments

Livet

Satt hela kvällen igår och kollade på massa roliga Xfactor UK, Americans Got Talent och Britans Got Talent auditions och kunde inte sluta skratta åt vissa när juryn själva skattar! Här är dom två roligaste jag sett på länge! :D

Likes

Comments

Contains affiliate links Amanda Tipsar, Bokrecension

Titel: Rövardotter

Författare: Jackie Ferm och Ola Brising

Handling: I Rövardotter skriver Jackie Ferm om livet i en trasig familj, om övergrepp och missförhållanden i fosterfamiljer och på behandlingshem, och om att vara ensam och övergiven.
Som en röd tråd genom hela hennes livsberättelse löper pappans brev och innerliga, men farliga kärlek. Utan honom hade hennes uppväxt aldrig blivit så katastrofalt sönderslagen - och utan honom hade hon aldrig funnit styrkan att resa sig ut spillrorna av sin barndom.

Vad tyckte jag? Jag gillar ju böcker som är baserade på verkliga händelser eller självbiografier för man "lär känna" personen på ety annat sätt. Jag älskade denna bok och sträckläste den under knappt en vecka. Jag hade så svårt att lägga ifrån mig boken, den var så berörande. Att en människa har gått igenom allt det här är helt sjukt!

Mitt betyg: 5/5

Ni hittar den bland annat: här och här

Likes

Comments

Ja, precis som rubriken säger så undrar jag vart sommaren är?? Är så trött på detta konstiga väder som är för tillfället i alla fall i Stockholm. Det är sol ena sekunden sen börjar det blåsa och ös regna och i nästa sekund igen så är det sol??? Är helt galet konstigt väder, men jag är faktiskt inte förvånad. Det är ju trots allt Sverige vi pratar om..

Hur har ni haft det i midsommar? Hade själv en helt okej midsommar, var uppe i Norrtälje hos Sofie och käkade middag men hon och hennes pappa. Det var lite stelt i början om jag ska vara ärlig, men det var skönt att inte vara ute och festade som alla andra var, utan bara ta det lugnt, käka mat och kolla på en Stefan och Krister buskis som gick under kvällen! :)

Likes

Comments

Livet

Kom nästan precis hem efter en långpromenad. Kände att jag behövde rensa tankarna då det hänt så mycket bara den senaste veckan.

Jag har sagt upp mig både på jobb och lägenhet och kommer flytta tillbaka till Halmstad i mitten av juli! Det var inget svårt beslut att ta. Jag mår som sagt inte så bra psykiskt och känner att jag vill vara nära familjen som är mina stöttepelare! Jag har varit helt ensam här uppe med det och känner att jag inte klarar av det längre utan vill ha dom nära. Sen finns det många andra anledningar men det är inget som jag känner för att ta upp.
Så nu ska jag först fokusera på att må bättre och sen får vi se vad som händer. Jag får ta det lite som det kommer! :)

Likes

Comments

Livet, Konserter

Dag två på summerburst var lite sämre än första... Vi skulle trycka oss längre fram när Justin Bieber uppträdde men någonstans mitt i fick jag tydligen en panikattack på grund av trycket, värmen samt att vi druckit och enligt min kompis började jag hyperventilera och svimmade av men jag kommer inte ihåg någonting av det vilket känns lite läskigt... fick även tydligen lyftas över staketet av vakter, men jag vet inte hur jag kom dit men var tydligen två i publiken, en kille och en tjej, som hjälpte mig kompis få dit mig och dom tog mig till sjukvårdspersonalen på plats och fick sitta där och andas, dricka vatten och få upp blodtrycket.

Sen fick jag komma ut på festivalområdet igen och fick då inte tag på dom jag var där med, sämsta täckningen alltså, varken sms eller samtal gick fram och jag trodde det var kört.
Och som om det inte var nog öppnade sig himlen och det började regna och jag satt i T-shirt och shorts och frös samtidigt som jag försökte få tag på mina kompisar. Men sen från ingenstans kom två personer fram till mig, en tjej och en kille, som hjälpte mig! Jag fick en tröja och även en jacka av dom och samtidigt som tjejen försökte få tag på mina kompisar pratade killen med mig och försökte se till att jag fick upp värmen! Till slut, men hjälp av dessa snälla personer, hittade jag mina kompisar och kvällen fortsatte. (Även om jag fick spendera pengar på att köpa en Justin Bieber hoodie för jag skulle hålla värmen haha)

Jag har ingen aning om vilka personerna var men jag är så tacksam att dom hjälpte mig!! <3


Hela Summerbust summeringen får ju lätt godkänt! Var så bra DJs och artister och jag ångrar inte en sekund att jag köpte biljetter! :)

Likes

Comments