Livet

Kom nästan precis hem efter en långpromenad. Kände att jag behövde rensa tankarna då det hänt så mycket bara den senaste veckan.

Jag har sagt upp mig både på jobb och lägenhet och kommer flytta tillbaka till Halmstad i mitten av juli! Det var inget svårt beslut att ta. Jag mår som sagt inte så bra psykiskt och känner att jag vill vara nära familjen som är mina stöttepelare! Jag har varit helt ensam här uppe med det och känner att jag inte klarar av det längre utan vill ha dom nära. Sen finns det många andra anledningar men det är inget som jag känner för att ta upp.
Så nu ska jag först fokusera på att må bättre och sen får vi se vad som händer. Jag får ta det lite som det kommer! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Livet, Konserter

Dag två på summerburst var lite sämre än första... Vi skulle trycka oss längre fram när Justin Bieber uppträdde men någonstans mitt i fick jag tydligen en panikattack på grund av trycket, värmen samt att vi druckit och enligt min kompis började jag hyperventilera och svimmade av men jag kommer inte ihåg någonting av det vilket känns lite läskigt... fick även tydligen lyftas över staketet av vakter, men jag vet inte hur jag kom dit men var tydligen två i publiken, en kille och en tjej, som hjälpte mig kompis få dit mig och dom tog mig till sjukvårdspersonalen på plats och fick sitta där och andas, dricka vatten och få upp blodtrycket.

Sen fick jag komma ut på festivalområdet igen och fick då inte tag på dom jag var där med, sämsta täckningen alltså, varken sms eller samtal gick fram och jag trodde det var kört.
Och som om det inte var nog öppnade sig himlen och det började regna och jag satt i T-shirt och shorts och frös samtidigt som jag försökte få tag på mina kompisar. Men sen från ingenstans kom två personer fram till mig, en tjej och en kille, som hjälpte mig! Jag fick en tröja och även en jacka av dom och samtidigt som tjejen försökte få tag på mina kompisar pratade killen med mig och försökte se till att jag fick upp värmen! Till slut, men hjälp av dessa snälla personer, hittade jag mina kompisar och kvällen fortsatte. (Även om jag fick spendera pengar på att köpa en Justin Bieber hoodie för jag skulle hålla värmen haha)

Jag har ingen aning om vilka personerna var men jag är så tacksam att dom hjälpte mig!! <3


Hela Summerbust summeringen får ju lätt godkänt! Var så bra DJs och artister och jag ångrar inte en sekund att jag köpte biljetter! :)

Likes

Comments

Musik, Konserter

Summerbust var det sjukaste jag varit med om!!! Så himla grymt och kul! Ångrar verkligen inte att jag köpte biljetter och har planerat att gå nästa år med!

Hann inte med så mycket på fredagen då jag kom rätt sent till Stockholm efter att ha varit hemma i Halmstad när min syster tog studenten, men tänkte "okej, vi får göra det bästa av det!" Så kom dit lite sent men hann ändå se Steve Oaki och Axwell&Ingrosso och det var ju dom man mest ville se. Men det var verkligen så kul att äntligen upplevt Summerbust! :)

Likes

Comments

Livet

Igår var jag äntligen och fixade till mitt hår! Var så skönt och blev verkligen supernöjd! Det är inte riktigt klart än utan har tänkt gå lite åt grå silver aktivt men nu måste håret få vila några veckor sen ska jag fixa till det igen! Håret känns verkligen så fräscht när jag klippte av det så mycket som jag gjorde och ångrar det verkligen inte!
Men tipsar verkligen er om att gå till Emma på DaisyGrace i Sturegallerian! Supertrevlig och superduktig! :)

Likes

Comments

Livet, Resor

Då var man påväg till Halmstad igen för syrran student på fredag! Var ett tag sen jag var hemma sist, eller inte jätte längesen var kanske en månad sen men det känns som evigheter. Ska bli skönt att komma hem och umgås med familjen några dagen innan jag åker tillbaka till SUMMERBURST! Är så taggad och tror det kommer bli superkul! Ser fram emot att se Justin mest men även själva upplevelsen men festival och musik på detta sätter. Det är första gången för mig på summerburst med ser verkligen fram emot det :)

Likes

Comments

Musik

Jag tror inte någon har missat det fruktansvärda som ände under en Ariana Grande konsert i Manchester för några veckor sedan! Är helt sjukt och igår samlades Ariana samt andra artister i Manchester för att hylla dom bortgångna och skadade vilket var så otroligt fint gjort! <3 #onelovemanchester

Likes

Comments

Livet

Allt började i början av maj. Jag hade precis fått jobb inom kundtjänst och jag var jätte glad och exalterad på att få börja jobba! Jag hade jobbat, eller haft utbildning inför mitt nya jobb och skulle börja ta egna samtal. Jag har haft flera panikattacker av olika anledningar och varit nere vilket har gjort att jag inte har klarat av att ta egna samtal. Jag blev även inlagd på Danderyds sjukhus en natt och fick prata med läkare som ansåg att jag inte skulle vara ensam, att det var bra att jag hade ett jobb att gå till så jag fortsatte gå till jobbet även fast jag mådde bokstavligt talat skit. Jag fick utskrivet medicin mot ångest samt imovane, en insomningstablett.

Jag fick gå om utbildningen och tänkte "fan va skönt, jag fick en chans till, nu ska jag inte sabba det! Jag måste fixa detta!" Jag behövde inte vara med på allt utan bara det jag kände jag behövde gå igenom igen igen men satt och medlyssnande en hel del. Jag trivdes verkligen och fick bra kontakt med många, tyckte jag. Jag hatade bara att jag skulle få massa panikattacker precis när jag fått jobb och jag antar att dom inte kunde ha någon som var så, som inte visste när hon skulle få en panikattack, om det skulle hända mitt i samtal osv så förra onsdagen fick jag besked om att dom ville sjukskriva mig. Jag var igår och pratade med en överläkare som sjukskrev mig fr.o.m förra onsdagen och två veckor framåt, vilket är fram tills nästa onsdag, sen var det bra om jag kom tillbaka till jobbet, så tillbaka rutiner osv. Jag fick ännu mer mediciner utskrivet, tror jag har 5 olika mediciner nu som gör mig så trött. Är konstant trött nu men jag måste ge det lite tid, det är förhoppningsvis bara en bieffekt.

Jag är bara livrädd att jag inte kommer ha något jobb att gå tillbaka till. Jag har inte fått tag på min arbetsgivare än vilket gör mig lite orolig. Vet inte hur dom ska reagera eller om dom vill ha tillbaka mig. Är verkligen livrädd att dom inte ska tro på mig, att dom inte tror jag klarar det. Men jag måste intala mig att det inte är så farligt. Men det är inte arbetsgivaren jag är rädd för utan det är företaget jag var "uthyrd" till som kanske inte vill ha tillbaka mig. Dom är kanske rädd att det ska hända igen och att jag inte klarar av mina arbetsuppgifter, men läkaren har sagt att det är bra att jag kommer ut och har ett jobb att gå till. Jag får hoppas jag får tag på dom innan onsdag i alla fall!


Detta har varit en stor anledning till att jag inte varit aktiv så mycket den senaste månaden men jag börjar känna mig bättre och mun har jag tagit tag i mina "problem" eller vad man ska kalla det och jag hoppas jag har ett jobb att komma tillbaka till!

Likes

Comments

Bokrecension

Titel: Spåren vi lämnar efter oss

Författare: Pernilla Ericson

Handling: Brutala kvinnoöverfall sker längst med gröna tunnelbanelinjen och skräcken sprider sig i Stockholm. Samtidigt som polisen Liv Kaspi tvingas ta ledigt i väntan på en internutredning rekryteras hon till ett litet privatteam, Erlagruppen, ned uppdraget att lösa fallen. Sökandet leder dem in i nätets mörkaste vrår och förövarnas metod för att hitta sina offer visar sig vara djävulskt välplanerad. Våldet eskalerar och när kvinnor börjar försvinna spårlöst förstår Erlagruppen att det handlar om en kamp mot klockan. Det är bara en tidsfråga innan Gröna linjenmännen inser att någon är dem på spåren...

Vad tyckte jag? Jag blev faktiskt lite besviken på denna bok. Jag brukar gilla böcker om spänning men den här lät mer spännande på baksidan än vad jag personligen tyckte den var. Jag ångrar faktiskt lite nu att jag läste klart den. Jag vet inte riktigt vad som gjorde att jag inte riktigt gillade den, jag menar den var okej men inte så spännande som jag trodde.

Mitt betyg: 2,5/5

Ni hittar den bland annat: här och här

Likes

Comments