Livet

Nu har det ekat tomt på inlägg på ett tag och jag har en bra anledning till det men det är en anledning som jag inte vill dela med mig av på grund av att jag inte vet vem/vilka som läser och vill inte att den anledningen ska hamna i fel händer...
När jag skriver så låter det som det är värsta hemska grejen som hänt och det kanske det är, men just nu är jag inte redo att dela med mig av det. Jag ska dock försöka bli bättre på att uppdatera! :)

Hoppas ni har en grym dag och en fin helg :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Oj va man glömmer bort att man har en blogg när man börjat jobba! Tror inte ens jag sagt det med förra måndagen började jag mitt nya jobb i kundtjänst! Är superkul och mina nya kollegor är supersnälla! :)
Har haft introduktion/utbildningsvecka förra veckan och denna vecka har vi börjat själva sitta i telefon fast det räknas fortfarande som utbildningsveckor intvå veckor framöver!

Är superglad att jag fick detta jobb för det är verkligen så kul! :)

Ska försöka bli bättre på att blogga under tex lunchen och mina raster jag har!

Likes

Comments

Musik

Nu är det så att ett av mina favoritband Hov1 har släppt en ny låt som jag tycker är såååå bra! Vet inte om alla vet vilka Hov1 är med tipsar verkligen om deras musik och genom att klicka på http://lnk.to/Gift!AmandaFritiofson kommer ni till deras musik! Värt :) P.S är med i en tävling där den med flest klick vinner VIP till Grönan när dom ska vara där så skulle behöva er hjälp med att bara klicka på länken ovan!! Skulle vara jättesnällt om ni ville hjälpa mig med detta :)

Likes

Comments

Amanda Tipsar, Resor

Okej, en sak som jag funderat på väldigt länge nu är att dra till Australien under Sveriges vintertid då jag hatar snö, kyla, slask och allt annat som har med vintern att göra. Och under Sveriges vintertid är det ju sommar i Australien vilket är perfekt. Har suttit och kollat jätte mycket på en speciell hemsida som heter https://www.goxplore.se där man bland annat kan resa och jobba, man kan åka som volontär eller som au pair. Det finns jätte många olika saker man kan åka som/till men det jag siktat in mig på är det HÄR vilket är work and travel Australien.

Det är som ett program kan man säga där man får hjälp men lite allt möjligt bland annat hur och var man kan söka jobb, finslipa sitt CV och personliga brev, förbereda inför intervjuer m.m. Och det bästa är att man tydligen kan bestämma själv hur mycket man vill jobba och hur mycket man vill resa och Australien är ju ett land man vill uppleva och resa runt i, eller jag vill i alla fall.

Vill bland annat både besöka Sydneys operahus och den berömda stranden Bondi Beach.

Sen vill man väl alltid gosa med en koala? :)


Detta program kostar lite pengar men tycker när man läser vad som ingår och all hjälp man kommer få så känns det värt det. Så nu ska jag spara ihop till min resa och förhoppningsvis åka i vinter! Känner mig så motiverad att jobba när jag vet att jag har något jag vill och något jag strävar efter att göra. Detta är något som man kan åka i upp till 1 år vilket är ännu bättre! Tycker ni ska kolla in den här sidan om ni är intresserade av att läsa mer eller om ni skulle vilja åka på något liknande :)

https://www.goxplore.se


/ bilderna är från google /

Likes

Comments

Contains affiliate links Amanda Tipsar, Bokrecension

Titel: Sju Dagar Kvar Att Leva

Författare: Carina Bergfeldt

Sidor: 240

Handling: Där sitter han till slut, på andra sidan av ett skottsäkert glas. Fyrtioettåringen hon flugit över Atlanten för att träffa. Mannen som snart ska dö. Han lyfter på Telefonluren och presenterar sig.

När den prisbelönta reportern och kolumnisten Carina Bergfeldt möter Vaughn Ross återstår en vecka av hans liv. Han är dömd till döden i Texas, den amerikanska delstat som avrättar flest fångar. i tio år, nio månader och tio dagar har Vaughn Ross väntat på att dö, för att sona de mord han dömdes för 2002.

Samtalet blir starten på en vecka i Texas som involverar en pastor, en kvinna som älskar en mördare, en familj som vill ha hämnd och en polis som avgett ett löfte som infrias först när giftet injiceras.

Men allt börjar men mannen som har sju dagar kvar att leva.

Vad tyckte jag? Detta var en av de bättre böcker jag läst. Både spännande och intressant då man fick mycket fakta om dödsstraff som jag tycker är intressant. Det är ju en true story och sånna böcker gillar jag att läsa. Den var hemsk på det sättet att mannen hon träffade faktiskt avrättades. Det berättades om olika avrättningar, år och siffror som har med dödsstraff att göra så det var lite av en "faktabok" eller vad man ska kalla det. Men rekommenderar den verkligen!! Den var verkligen så bra och det tog mig knappt 3 veckor att läsa klart den då den inte var jätte lång och inte jätte många sidor, utan lagom.

Mitt betyg: Den här boken får 5/5

Ni hittar den bland annat: HÄR och HÄR


Likes

Comments

Gick igenom lite bilder och hittade massa baby me bilder haha
Man var ju verkligen messy när man var liten och mat överallt, eller ja Yoggi för min del samt att jag var ett choklad monster redan när jag var liten :)

Likes

Comments

Amanda Tipsar, Livet

Känns lite som jag är sist med att smaka Nocco! Och denna Caribbean smaken var supergod! Den smakade så fräscht på något sätt och luktade så gott med! Tror detta kommer bli min nya favorit :)
Tror inte jag kommer sluta med redbull men kan variera lite haha! Tipsar verkligen om denna!!

Likes

Comments

Makeup

Köpte denna fina palett på Mall of Scandinavia när jag var där. Har länge velat ha den så passade på när jag såg den. Den har jätte fina basic färger som jag använder :) Den är även lätt och liten att ta med om man ska iväg eller utomlands! Är supernöjd med denna palett och rekommenderar den verkligen!

Likes

Comments