Livet

I onsdags var jag och skaffade 4 nya tatueringar som jag är supernöjd med! Första är bara ett vanligt hjärta, C står för min mamma och P står för min lillasyster samt yo soy yo står för en alldeles speciell sak!

Är verkligen supernöjd över dom och nu har jag totalt 9 tatueringar, vissa kanske tycker det är många men dom är inte så stora. :)

Har fler på lager som jag hoppas kunna göra snart :)

Likes

Comments

Livet

God eftermiddag på er (Gud var gammal jag lät när jag skrev det haha)

Idag är så jag så fruktansvärt nervös då jag ska provjobba på en barish/restaurang ikväll. Jag har nog aldrig varit såhär nervös tidigare och eftersom det är något jag aldrig gjort eller har erfarenhet känns det ännu mer nervöst men det ska nog gå bra! Jag har precis lagat mat och försökt äta men jag kan inte för jag är så nervös!

Jag vet inte riktigt hur länge jag kommer provjobba ikväll men jag ska vara där 17.00 så jag har några timmar på mig att lugna ner mig och stressa ner haha. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra..

Likes

Comments

Livet

Klockan är bara 1 och jag är så trött! Klockan ringde 6.20 imorse och är inte så van vid att gå upp så tidigt men skulle på möte kl 9 så gick upp och gjorde mig iordning! Kom hem strax efter 10 och tänkte laga lite lunch nu :)

Likes

Comments

Träning

Ni som känner mig kommer aldrig tro mig men jag har idag kört dessa två träningspass eller vad man ska säga! Jag är inte den som egentligen tränar och om ni hade frågat mig för en vecka sen hade jag skrattat åt det och sagt "aldrig i hela mitt liv att jag ska träna!!" och har den senaste veckan kört 4(!) pass med dessa två klipp från Ida Wargs Youtubekanal. Och jag måste säga att efteråt så känns det SÅ bra. Jag vet inte om jag kommer skaffa gymkort än för jag vet inte om jag kommer stanna i Stockholm efter siste april så känner inte för att skaffa ett nu men om det är så att jag får stanna längre och fortsätter med detta kanske jag kommer skaffa ett! Nu chockar jag nog alla jag känner haha

Tipsar verkligen om Ida Wargs klipp på youtube!! HÄR hittar ni hennes träningsklipp :)

Likes

Comments

Amanda Tipsar, Film och TV

House of DVF - Älskar denna serie som handlar om personer som ska kämpa för att få jobba åt Diane von Fürstenberg.

Keeping up with the Kardashians - En av mina all time favorit serier. Vet att folk har delade åsikter om kuwtk men jag personligen älskar dom!

Likes

Comments

Livet

GOTT NYTT ÅR!!!!! Några dagar försent kanske haha men bättre sent än aldrig! Jag hade en superbra nyår. Först var jag och Sofie hemma hos mig och lagade mat och drack lite vin innan vi åkte in till stan och gick till Pure och var där!

Det var så jäkla kul, har inte haft en så här bra nyår på länge! Hade verkligen jätte kul! :)

Nu ser jag fram emot 2017 och jag hoppas detta år blir året då jag kan köpa en lägenhet i Stockholm och flytta hit! Jag bor ju här nu igen, om ni inte visste. Vet inte ens om jag skrivit det här men jag hyr en lägenhet i andra hand igen fram till siste april så efter det hoppas jag att jag kan köpa mig en lägenhet! :)

Likes

Comments