Livet

Hur underbart är inte vädret? Älskar våren, solen och värmen. Det blåser lite men det är varm vind så det går! Har sett fram emot detta väder hela vintern, allt känns lättare, det är lättare att gå upp tidigt för det är bra väder och ljust ute. Jag blir piggare och gladare så hoppas nu detta väder håller i sig! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Var hemma i Halmstad i helgen för att fira min syster och passade även på att träffa min fina vän Frida på lördagen. Vi käkade lunch i stan och tog lite fina bilder innan vi begav oss ut till stranden. Jag älskar att vara på stranden och rensa tankarna. Var skönt att bara gå där och prata, jag har inte träffat henne på jätte länge så det var kul att äntligen träffa henne igen :)
Det blåste dock en del men det var skönt att bara umgås med henne :)

Likes

Comments

Makeup

Har idag använt mig av Makeup Geeks ögonskuggor och jag älskar dom! Så fina, så lätta att blanda ut, så bra pigment och billiga. Är verkligen ingen makeup artist men gillar att leka runt med smink och prova mig fram :)

Använda mig av dom suggorna till vänster. Har köpt en magnet palett så jag kan köpa olika magnet skuggor och välja bara sånna jag använder för vissa skuggor i många paletter använder jag aldrig så det är bra att jag nu kan köpa skuggor som jag vet jag kommer använda :)

Likes

Comments

Livet

Godmorgon på er! Sitter just nu på en föreläsning men jag är verkligen så trött att jag kan somna närsom. Kunde inte sova igår så blev faktiskt ingen sömn alls för mig inatt. Tycker det är så jobbigt att inte få sova, men jag börjar tänka så mycket på nätterna vilket inte är jätte bra. Måste ta tag i detta snart!

Annars ska jag sitta på denna föreläsning till 12.30 så får hoppas jag inte somnar haha.

Likes

Comments

Amanda Tipsar, Musik

Är verkligen kär i Zara Larssons nya album! Så många grymma låtar vilket inte förvånar mig eftersom hela Zara är grym! Har lyssnat konstant på detta album (samt Ed Sheerans nya) sen det släpptes!

Likes

Comments

Livet

Kom i princip hem efter att ha varit på möte och det första jag gjorde var att öppna en redbull. Jag vet att det inte är bra att dricka energidryck men jag dricker ju inte kaffe och behöver verkligen lite energi för jag är så trött. Har börjat sova så dåligt igen och sov endast 2.5 timmar inatt så är så trött!

Mötet innebar så mycket information och jag kommer knappt ihåg hälften av det! Är verkligen så dålig på att ta in information och särskilt när jag är trött.

Likes

Comments

Musik

Var så lycklig när jag vaknade igår och såg att min fave Ed Sheeran släppt ett album! Har lyssnat konstant på det och Ed är verkligen ett musikaliskt geni! Alltså varje låt han släpper är grym!

Likes

Comments