New In, Fashion, Outfits

Införskaffade mig två nya höst skor igår som jag är supernöjd med! :) Var egentligen ute efter ett par vinterskor men hittade inga så fick bli höst skor först!
Hittade Böda två på SkoPunkten

Likes

Comments

Livet

Sitter och kollar på svenska Hollywoodfruar samtidigt som jag kollar lite på Anastasia Beverly Hills Glow Kits. Jag vill önska mig ett i julklapp men jag vet inte riktigt vilken. Alla är så otroligt fina och jag har så svårt att bestämma mig för vilket...
Har ni något Glow Kit från Anastasia? I så fall vilket och vad tycker ni om det?? :)

Likes

Comments

Amanda Tipsar, Musik

Vad ser jag mest fram emot denna vecka? Jag ser fram emot ingenting. Det händer inte så mycket denna vecka. Jag är inte jätte mycket för att planera i förtid så det kan hända att det blir lite spontan saker som händer i stället.

Vilka bloggar följer jag just nu? Just nu följer jag dessa bloggar

Konstant i min väska: Jag har alltid med mig min korthållaren, tuggummi, parfym/bodyspray, puder + borste, kameran och miljontals kvitton. Är så dålig på att rensa i min väska.

Favoriter på Instagram:

I Sverige:

I Utlandet:

Favoritmat ATM: Just nu har jag en kärlek till kött, pommes och kall bearneisås samt sparris. Mums!

Favorit på YouTube:

Carli Bybel SACCONEJOLYs Nicole Guerriero

Bilderna är från google

Spelar ur mina hörlurar on repeat:

​Vad ska jag göra nu? ​Jag ska gå och laga lite mat för detta tog längre tid än jag trodde så jag är super hungrig nu haha!

Likes

Comments

Livet, Resor

Nu är jag tillbaka i Stockholm men tyvärr bara för helgen för vi ska se William Spetz ikväll och kom lite för tidigt så vi satte oss med varsin dricka på teatern så länge :)
Är så taggad på att se han för har hört att den ska vara bra!

Likes

Comments

Livet

Tog en golfrunda med mamma, mormor och morfar för första gången på säkert 2 år om inte mer?! Det var kul och gick inte helt åt skogen. Gick faktiskt rätt bra för att inte ha spelat på så länge och funderar på att gå med i någon klubb nästa år :)

Likes

Comments

Livet

Jaha nu ser jag ut såhär! Känner knappt igen mig själv och det är så ovant att se i spegeln haha! Det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid att se mig såhär!

Likes

Comments