HEJ!

Idag är det fredag och jag har absolut inga planer för idag eller helgen. Det är Way Out West här i Göteborg och jag hade mer än gärna varit där men det är alldeles för mycket folk och jag har det ganska jobbigt med just sånt. Men nästa år kanske!
Nu sitter jag och håller på lite i Illustrator med ett litet mini projekt. Eller inte projekt, mer att jag ska lära mig programmet osv. Jobbade lite i det på folkisen förra året men det var så himla basic så kände att jag bara får ta tag i det själv. Jag vill bli Art Director eller något liknande. Jag vill gärna hålla på med liknande saker som ovan, typografi och typ allt som har med layout att göra. Så himla roligt! Jag är inte superbra på det men övning ger färdighet, sen ska man ju inte vara ett proffs direkt för att börja plugga, det är ju ändå meningen att man ska lära sig saker. Så nästa år sitter jag förhoppningsvis i skolbänken på Högskolan. hur spännande! Men det är en bit dit.

Ha en bra helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Filed under: EMELIE

Likes

Comments

En regning dag i Augusti, precis som rubriken lyder. Classic Göteborg om man säger så.
Sitter på Chalmers nu tillsammans med S som försöker nöta in information inför kommande tentor. Hans frustration är på topp och det tar en del på psyket tyvärr, det blir en ganska deppig period. Så nu är jag tillgänglig 24/7 för honom och kan stötta och motivera honom. Så just nu sitter jag och hjälper honom med att skriva ett formelblad så han slipper lägga onödig tid på det och kan endast fokusera på plugg.
Han är bäst i världen. Han är så duktig och smart och jag håller alla tummar för att det går bra för honom nu, hans program är inte det lättaste att läsa precis. Tror det är det tredje svåraste programmet, Kemiteknik med Fysik. Här snackar vi matte ni aldrig någonsin skådat, han läser alla matematikkurser som finns att läsa. Usch. Matte är långt ifrån min grej.

Nu ska jag skriva vidare på formelbladet, ha en fin onsdag!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Jag undrar vad det är som får er att besöka min blogg?
Jag undrar av anledningen så jag vet vad jag borde fokusera mer eller mindre på!

Jag vet att jag inte är den bästa personen på att blogga eller hålla denna vid liv men mitt liv har stannat upp ett tag. Jag har mått väldigt dåligt i flera veckors tid och haft en väldigt jobbig period. Om det nu är någon ursäkt.

Nu börjar jag komma igång igen och mitt huvud att fått bearbeta mycket.

I höst börjar jag skolan igen och jag är väldigt glad över detta. Min kropp klarar inte av att arbeta just nu och då är det bättre att jag bryter av det med att fokusera på vad jag gillar. Jag ska läsa Text & Bild i Kungälv på Nordiska folkhögskolan.
Jag ska få skriva, fota och illustrera och bara få vara kreativ. Precis vad jag behöver. Jag behöver hitta mig själv igen och vad jag gillar och endast fokusera på det. Det kommer bli bra, jag är mer än glad att jag snart kommer sätta mig i en skolbänk igen, få i ordning på de kurser jag saknar för att plugga på Högskolan.

Hoppas eran sommar har vart bra!
Om det finns någon som läser min blogg och vill ta en foto-fika någon dag här i Göteborg, skulle jag verkligen uppskatta det. Ni är bäst. Kramar.

Likes

Comments

Jag har tappat det helt. Jag är helt såld på moln och himlen. Just nu är det i princip det enda jag fotograferar. Detta är taget ifrån min lägenhet och jag är så kär. För någon dag sedan var det finaste solnedgången här i Göteborg och självklart var jag tvungen att knäppa några bilder.
Jag påstår absolut inte att jag är bra på att fota det. Men en dröm jag har är att lära mig fotografera landskap. Jag sparar pengar till ett objektiv som ska vara knivskarpt för detta och jag längtar till Sean och jag åker på vår långresa om något år så jag får fotografera de platser jag trånat efter sedan jag var liten.

Sedan jag flyttade hit till Kviberg i Göteborg för 1 år sedan så har jag nog knäppt 40 bilder på olika målningar himlen har gett oss. Och för en vecka sedan när jag var helt ensam, sjukt ledsen och nere för Sean var bortrest i en vecka, (ja det kanske är löjligt men den människan är allt för mig) så låg jag ute på gräsmatten en kväll och kollade på molnen och det gjorde mig så lycklig. Så sedan dess har jag fotat himlen kanske 2 gånger varje dag, haha. Så ni kommer nog få se en del bilder på moln framöver.

Likes

Comments

KFC har öppnat i Göteborg idag och jag kunde inte motstå att gå dit och ta en lunch tillsammans med Sean. Det var gott, vad mer kan man förvänta sig? Älskar kyckling och deras koncept är guld. Men det behövs helt klart bättre personal där. Betalade mer än vad jag skulle för att dom lagt till 2 saker extra och när jag sa till att jag betalat för 4 saker istället för 2 så sa dom att dom inte kunde göra något? Och då frågad jag om jag kunde få 2-3 dippsåser som "kompensation" för att fortfarande typ få det jag då betalade för så blev de mest irriterade. Alltså snälla. Ingen service i den personalen inte.
I och med att jag själv jobbar inom serviceyrket så blir jag väldigt förvånad när jag möter dryga och icke serivce minded personer i sånna yrken. Men det lär säkert bli bättre när stället har vart öppet lite längre och personalen mer vana vid gäster och stressen.

Snart ska jag laga lite middag, det blir kött och potatis med en god sallad samt lite vitlöksbröd!
Kram

Likes

Comments

Nouw Magazine
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw