Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varje söndag äter jag och Sean alltid pannkakor till frukost! Älskar denna tradition vi har. Denna gången blev det amerikanska MUMS

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var jag & Sean ute på middag tillsammans med hans syster och bror samt deras respektive. Vi gick till en restaurang som ligger i Post hotellet här i Göteborg, restaurang vRÅ. Detta är en resturang med modern Nordisk gastronomi som möter japansk teknik och tradition.

En 4 rätters middag fick det bli och wow vilka smaker. Detta är bland det godaste jag ätit. Min favorit var helt klart chirachi sushi-bowlen! Till maten drack vi GT och vi provade saké för första gången, så gott och annorlunda! Personalen var underbar, till varje rätt och drink de serverade berättade de om vart allt kommer ifrån och information om de olika rätterna. Vilken service!

Jag hade gärna velat prova deras sushi, men det får det bli en annan gång. Jag kan starkt rekommendera detta ställe!

Likes

Comments

ALLTSÅ, åh så gott det luktar i min lägenhet i denna stund jag skriver! Har precis bakat klart och jag är så nöjd. Sean kom precis hem och det första han säger är "Det luktar kanelbullar i heeela korridoren, så gott!!" Så så fort de har svalnat lite så ska det provsmakas, hoppas jag får godkänt! ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag firar jag och Sean fem år tillsammans.
Jag är så otroligt stolt över dessa fem år. Alla goda relationer kräver underhållning och jag är glad över att vi underhåller den relation vi har byggt upp. Jag tror på oss.

Jag behöver inte ha storslagna bråk som ska avslutas med passionerad kärlek. Jag behöver trygg kärlek, och det är precis vad jag har tillsammans med honom.
Under dessa fem år har vi aldrig bråkat. Knappt tjafs om saker och ting. Vi förstår varandra till 120% och vår kommunikation är allt, och det är jag glad för. Det finns ingenting i mig som tvivlar på hans kärlek och välvilja. Det är fantastiskt häftigt att känna så stark tillit till någon. Jag vet att han aldrig skulle vilja såra mig.

Jag tycker att han är det i särklass vackraste jag någonsin har vilat min blick på. Ibland lägger jag allt annat åt sidan och så bara tittar jag på honom. Jag tycker att v a r e n d a del på hans kropp är perfekt. Jag kan inte förstå hur en människa kan vara så fulländad. Ingenting gör mig så trygg och fylld av kärlek som att lägga min blick på honom och tänka på att han faktiskt är min. Vi tillhör varandra.

Fem år senare och jag är mer kär än någonsin.
Varje dag när jag hör hans nyckel i dörren hemma slår mitt hjärta ett extra slag. När han rör vid mig vibrerar min hud. När han får mig att skratta gör mitt hjärta kullerbyttor av glädje. Jag kan vara på mitt sämsta tänkbara humör, men när han lägger sina armar om mig känner jag mig helt och hållet tillfreds. Han har makten att göra mig hel i en värld där jag för det mesta känner mig trasig. Han äger mitt hjärta.

Han är min bästa vän. Den jag alltid längtar efter att få prata med och röra vid. Mitt förstahandsval som sällskap i alla lägen.
Fem år, fantastiskt ändå. De i särklass bästa åren i mitt liv. Ser fram emot nästa år tillsammans.

Likes

Comments

Jag äger endast matlagningsböcker och bakböcker. Främst bakböcker, jag älskar att baka. Så dessa böcker köpte jag på bokmässan för 25kr(!!!) styck. Så himla prisvärt! Så nu ska jag leta fram ett recept och se vad jag ska baka denna helg!

Likes

Comments

Nouw Magazine
Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw