Vi drack glögg som fördrink tillsammans med russin, mandlar, pepparkakor, twistgodis och skumtomtar. Sedan blev det supergott grillat kött med rotfrukter och pepparsås som tillbehör. Som fika blev det världens godaste kladdis (pepparkakskladdkaka) tillsammans med polkagriskross, smulade pepparkakor, lingon och självklart grädde. <3 Även en god saffransbulle med mandelmassa slank ner.. Mot kvällsslutet kom även aladdin asken fram. Jag tror att ni förstår min matkoma efter detta haha, men så värt! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej från en nedbäddad frösen tjej, som nyss slukat en birkabulle (ni från Helsingborg vet) noms. Idag blir det besök med glögg, pepparkaksbygge och grillat. Hur mysigt? åh älskar december.

Likes

Comments

Annons. Inlägget innehåller annonslänkar.

1 . / 2 / .3

(klick!)

Likes

Comments

Fick äntligen prova på Köpenhamns nice cream glass, vegansk glass baserad på bl.a. bananer. Den var verkligen SÅÅ god. Valet på smak föll på brownielicious i sandwich form. Rekommenderas!

Papirøen street food mat går heller inte av för hackor. Älskade Köpenhamn.

Likes

Comments

Inlägget innehåller en annonslänk.

Jag må älska smink, men på sommaren går jag mer än gärna osminkad. Vad passar då bättre än lite ny hudvård? I detta fall Jan Marini Bioclear Face Lotion.

Denna produkt skall vara som följande:

  • Lätt lotion som ger en jämnare och mjukare hud.
  • Effekt på acne-ärr, pigmenteringar och rynkor.
  • Ökar hudens fuktnivå och ger fin lyster.

Nu må min hy vara i relativt bra skick. Men i tonåren hade jag definitivt min problemperiod med en hel del acne. Fick b.la hjälp på vårdcentralen för den acnen. Jag har även gått igenom en period då jag fick hormonell acne på mina kinder, då jag provade nya mediciner för min Endometrios. Vilket såklart lämnat ett och annat spår kvar efter sig på huden. För tillfället får jag bara enstaka finnar men det är som sagt spåren jag är ute efter att minimera. Det ska helt klart bli intressant att se om denna produkt kan hjälpa mig med dessa.

Skulle jag tipsa om vad som hjälpt min hy till att bli bättre i övrigt, så skulle jag helt klart säga att kosten spelar stor roll. Mindre socker och mer grönsaker. Drick mycket vatten. Sedan träning som du svettas av. Jag skulle även säga att Basiron hjälpt till en del, och punktbehandling med Mario Badescu drying lotion. Att dricka citronvatten tycker jag kan hjälpa till för att få huden att se klarare ut, va dock rädd om dina tänder då citron fräter.

Är ni intresserade av produkten så hittar ni den HÄR (klick!)

Likes

Comments

#tb till en frukost i Köpenhamn i vintras. Frukost är verkligen det bästa målet på dagen!

Annars så har helgen mestadels bestått av solande och kanske lite shopping hehe oops. En ny bikini var dock ett måste till det underbara vädret helgen bjöd på! Intalar jag mig själv i alla fall haha. Hoppas att ni hade en lika bra helg som mig!

#tb nr 2 från förra helgen då jag och Julia skulle göra en ''boomerang skål'' och jag spillde ut halva min drink.

Likes

Comments