View tracker

(Inlägget innehåller affiliatelänkar)

Idag har Madlady 15% rabatt, här hittar ni mina favoriter (klickbara) :Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Inlägget innehåller affiliatelänkar.


Ber om ursäkt för världens sämsta uppdatering, den kommer att bättras så stay tuned! Så länge så har jag samlat mina ''dagens favoriter'' i bildform nedan, som självklart är klickbara! :*

Likes

Comments

Min favoritpalett till julen är Urban Decay's vice 4 palett.

Ganska välanvänd som ni kanske kan se, då jag har haft den i runt ett år. Underbara och fina skuggor. Tyvärr är där en del skuggor som man får lite fallout av, men i övrigt såå fina färger så att jag måste rekommendera den!

Likes

Comments

Några av mina favoriter (klickbara) 🎉


  • Filed under: daily

Likes

Comments

Erkänner mig själv besegrad när det gäller att ta sminkbilder haha. Det bara suddas ut av blixten, och jag får helt enkelt inte till bra bilder.. Fick bli skärpa på högsta nivå för att få fram något alls. Men det får gå.. Blev väldigt glowy i alla fall. ;)Likes

Comments

Julpyntningen har påbörjats, kunde inte låta bli med hamburgarekulan haha. Älskar julpynt, så mysigt! Fattas dock en slinga med lampor i granen.

Likes

Comments

Chokers & body från H&M.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag ska snart till frisören men har ej lyckats bestämma mig hur jag ska färga det än, därför provade jag på utväxtsprayen nedan och sprayade igenom hela håret med (ej att rekommendera då det kladdar av sig hehe). Vad tror ni om brunt hår? annars blir det nog ljusa slingor. Jag är så velig och kan aldrig bestämma mig. ;)

(Sorry för creepy hand haha, smutset är från spayen)

Likes

Comments