Julpyntningen har påbörjats, kunde inte låta bli med hamburgarekulan haha. Älskar julpynt, så mysigt! Fattas dock en slinga med lampor i granen.

Likes

Comments

Chokers & body från H&M.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag ska snart till frisören men har ej lyckats bestämma mig hur jag ska färga det än, därför provade jag på utväxtsprayen nedan och sprayade igenom hela håret med (ej att rekommendera då det kladdar av sig hehe). Vad tror ni om brunt hår? annars blir det nog ljusa slingor. Jag är så velig och kan aldrig bestämma mig. ;)

(Sorry för creepy hand haha, smutset är från spayen)

Likes

Comments

Förlåt för sämsta uppdateringen, men har inte kunnat göra några inlägg eller någonting överhuvudtaget på bloggportalen.. Någon som haft samma problem? Känner att det är ett under om detta kommer upp, men vi håller tummarna.


¨Tänkte i alla fall tipsa om denna underbara palett som Sephora nyligen fått in: en palett från samarbetet mellan youtubern Jaclyn Hill och Becca Cosmetics. Perfekta julklappen!

Dessa rouge och highlighters som ingår i paletten är verkligen av högsta kvalité. Krämiga och underbara att arbeta med. I paletten hittar du färgerna: Rosé Spritz, Amaretto, Pamplemousse, Champagne Pop och sist men inte minst Prosecco Pop.

Paletten får helt klart 10 av 10 möjliga, utav mig. Nya favoriten!

Kände mig tvungen att ta med en mobilbild också eftersom att den fick fram skimret så fint. 👇

Du hittar den på Sephora för 550:-.

Likes

Comments

Tredje och sista inköpet från Nutcracker kollektionen: whisper of gilt / pleasure model. Denna tog slut på ca 30 minuter på kicks hemsida vad jag hann se, men jag fick tag på min på Åhlens som tur var. 😉Whisper of gilt highlightern är nämligen en highlighter som MAC haft i en tidigare kollektion, som då blev superpoppis.

Likes

Comments