Postad i: Sven

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Foto

Under midsommar blev det en liten minisemester tillsammans med sambon, mamma & pappa!

Likes

Comments

Postad i: Sven, Vardag

Äntligen kom helgen, och jag & LillSven kunde åka hem till Vemdalen! Skönt! Igår var vi på möte, och idag ska vi nog vara mysa på här hemma & inte göra något speciellt.

Likes

Comments

Postad i: Sven, Vardag

Det blev en sån där trist dag med mörker och hällande regn idag! Jag och lillen har sysselsatt oss med 10h jobb, som vi avslutade med en skogspromenad. Sven gillar verkligen inte regnet. Och när han kommer fram till en vattenpöl så tvärnitar han och vägrar går ett steg till 😂

Likes

Comments

Postad i: Sven, Vardag

Ny jobbvecka för mig och Svenne. Skönt att lägga sig i soffan & bara mysa efter jobbet!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Så var långledigheten slut, och en ny jobbvecka väntar! Packar för fullt för mig & Sven. Denna gång blir vi borta hemifrån längre än vanligt, då jag även fått lite jobb under helgen, därför är det mycket som ska packas med.

Skönt att komma in i rutiner igen efter ledigheten, men samtidigt tråkigt att vara ifrån Tommy & Acko en hel vecka.

Det ska nog gå bra, för snart åker vi bort lite tillsammans på lite semester. Första turen går under midsommar till Norge, då vi ska åka till Trollstigen tillsammans med mina föräldrar. Nästa tur blir troligtvis en kryssning till Tallinn tillsammans med några vänner. Roligt att ha saker att se fram emot under sommaren!

Ha det gott!

Likes

Comments

Postad i: Sven

Har idag beställt en sele till Lill-Sven. Det blev en Trixie sele, efter många om och men. Jag provade tidigare idag en sele på honom som kom från Metizo, som kändes väldigt bra och robust. Dock kostar den 529;- vilket jag kände var lite för dyrt för en sele åt en valp, som ganska snabbt kommer att växa ur den. Så det slutade med att jag beställde Trixie-selen från VetZoo. Metizo selen kommer att införskaffas när han blivit lite större däremot då den kändes väldigt bra!


Det hände lite saker här på byn idag, bland annat så var det en tjej från Vuaja.se, som stod och sålde hundtillbehör. Måste verkligen säga att vuaja.se är att rekomendera. Väldigt trevlig och tillmötesgående tjej, som jag säkerligen kommer att handla mycket av i framtiden!


Det som blev shoppat idag var en "goodiebag" med torkade snacks & en aktiverings/leksak åt Acko, samt en leksak åt Sven, bara för att han var så snäll och lät oss testa selar på honom :D
Här är selen jag beställt: 149kr på Vetzoo.se

Likes

Comments

Likes

Comments