Hallådär! 1,5 halvt år senare hittade jag min gamla blogg, och kände att Ja, varför inte?


Väldigt mycket har hänt under detta år, och livet har blivit enbart bättre. Jag har träffat den finaste killen som man kan tänka sig. Jag har flyttat ihop med honom, och förlovat mig. Flytten gick till Vemdalen i April i år. Mycket annat har hunnit hända med. Både positivt och negativt såklart. I maj, förra året gjorde jag min första tatuering. En ros på vänster arm. Jag har tillbringat mycket tid med mina närmaste vänner, och insett vilka vänner som är riktiga. Man mår bättre av att ha människor man kan vara sig själv med, slippa anstränga sig för att hålla kontakten med och kan lita på. Så jag rensade lite i vänlistan så att säga.


Under sommaren tog jag körkort och började jobba på hemtjänsten i Storsjö, där jag stortrivdes. Jag jobbade även lite extra på badhuset, skolan och förskolan under hösten. I Oktober träffade jag den som jag tror är mannen i mitt liv <3

Det hände också en väldigt jobbig sak, i December. Min älskade hund Zippo gick bort. Han hade cancer i magen, så när vi tog beslutet att låta honom somna så var det fruktansvärt, men ändå skönt att han skulle slippa smärtan. De som känner mig på riktigt vet hur mycket han har betytt för mig genom livet. Det var väldigt jobbigt, och är fortfarande det.


Som jag berättade bor jag numera i Vemdalen. Jag fick jobb här på en gång, på macken där jag trivs. Jag pluggar fortfarande på distans, men nu på komvux till undersköterska. Det började jag med i April, och har strax läst klart min första kurs. Spännande, och väldigt roligt!

Jag har även tatuerat mig en gång till sedan sist. En text på underarmen. Så mycket har verkligen hänt under det gångna året.

Och helt fantastiskt är det hur mycket bättre jag mår idag, än vad jag gjorde för ett år sedan.Over and out.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De senaste veckorna har det verkligen gått jättetrögt att plugga. Jag har liksom ingen som helst pluggmotivation kvar.😔 Förut har det gått hur bra som helst, men nu känns det bara tråkigt och jobbigt. Vet faktiskt inte varför det blivit såhär.

På torsdag har jag muntlig examination i Spanska och på fredag i Psykologi, plus att jag håller på att avsluta Engelska 6 kursen, så det är mycket att göra nu. Jag känner mig så äckligt stressad hela tiden, jag orkar knappt kliva upp ur sängen på morgonen längre.

Fattar inte vad det är som händer med mig.😥


Likes

Comments

Idag kom äntligen mitt aktivitetsarmband! Som jag längtat!

Detta aktivitetsarmband innehåller funktioner som:
•Sömnanalys
•Stegräknare
•Kaloriräknare
•Avståndsmätare

Självklart finns det klocka på den också! Man laddar alltså ner en app på telefonen, och synkar då den med armbandet. Man kan även ställa in mål i appen, t.ex steg/dag, brända kalorier/dag, antal timmar sömn osv.

Ett sånt här aktivitetsarmband ligger på 600-800:-, men jag hade tur och hittade det på rea för 349:- hos Ellos.se

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, för idag firar jag och hjärtat 3 år tillsammans! Denna dagen har hittills bara bestått av massa plugg.

Senare ska jag iväg till gymmet en sväng, innan det blir en mysig middag med hjärtat❤️

Ha en bra dag❤️


Likes

Comments

Nu har jag lagt mig i soffan och är rätt trött efter gymmet. Idag är det Söndag igen, vilket känns jobbigt. Jag hatar Söndagar då man har en hel vecka med bl.a plugg framför sig.

Den kommande veckan kommer bestå av plugg och på onsdag åker jag till stan till tandläkaren och sen vidare till Sveg till moster. Ska vara i Sveg tills fredag då jag har 2 körlektioner på fredag.

Får verkligen hoppas denna vecka går fort!


Likes

Comments

Väldigt seg idag.. Vet inte varför, men det beror säkert på det tråkiga vädret. Just nu är det snöstorm ute..


Likes

Comments