Ibland blir livet lite utav en bergochdalbana, med andra ord har det varit mycket att göra. Det blir ett alldeles för långt inlägg om jag ska skriva i detalj om allting, så här kommer bilder och lite kort om veckorna som gått, i ordning till och med. Bilden längst ner är ifrån dagens dressyrträning med Hero!
Vi har hunnit med mycket må jag säga, Alla ponnyerna har debuterat på tävlingsbanan, visserligen pay and jump, men det fattar ju inte hästarna skillnaden på.
Alla tre nollade sina starter och vi är stolta ponnyägare.

Jag har även startat med storhästen. Så det har blivit en del debuter. Dallas var lite het, nervig och explosiv men vi tog oss runt utan större problem, med ett ner i 80 cm och två lite trötta nerslag i 90 cm! Men från och med nu blir vi ju bara bättre eller hur!?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag startade dagen tidigt imorse för att gå bort till manegen med Mimmi och Anna samt Kajsa och Fortuna, de skulle hoppa och jag följde med för att hjälpa till. Så himla fina ponnyer jag äger tillsammans med Anna och Kajsa. Blev lycklig enda in i själen över hur fina de är! ❤️
Efter vi var klara där så gick jag bort med Hero och red igenom honom, får äntligen börja rida honom lite mer och idag blev han riktigt fin med hjälp av mycket övergångar och skänkelvikningar, började även göra lite lätta öppnor. Han är en otroligt snabblärd ponny som är väldigt öppen för nya grejer, nu har ju jag förberett för detta sen dagen jag fick hem honom, med att lära sig att flytta för tryck och lite sådär, så han tyckte nog det var väldigt enkelt att förstå vad jag menade när jag för skojs-skull ville pröva på en öppna haha!


När jag var klar med Hero så var det dags för Dallas, jag joggade honom idag men gjorde mycket galoppfattningar. Han kommer nog vara väldigt fin inför hoppträningen imorgon!

Likes

Comments

Äntligen lite tid över här, halv 8 på en tisdag haha! Jag ska snart bege mig upp till stallet direkt efter att jag ätit frukost. Det är träning för Martina kvart i tio med Dallas. Efter det ska jag se om jag hinner rida Hero också. Jag jobbar och har kommit upp lite för sent idag, men jag tror jag behövde det då jag däckade klockan 8 igårkväll. Så jag har alltså sovit nästan 12 timmar haha! Gör man det är det nog så att kroppen behöver det. Så, nya krafter samlade och jag hoppas på en rolig och bra träning nu, så hörs vi!Dallas igår, red hela passet utan stigbyglarna för dom lyckades jag glömma hänga på. "Är inte huvudet med så får benen lida" sa syrran till mig då och jag hoppade upp och red utan. Jag har lite lätt träningsvärk idag, men tror jag ska göra det till rutin att glömma dom ibland så man får träna sitsen ännu mer!

Likes

Comments

Jag jobbar mellan 11-19 idag så det var upp tidigt som gällde idag för att mocka och göra mat samt rida första hästen. Jag har Dallas själv en vecka framåt från och med idag för Inger är bortrest. Annars rider jag bara honom på hoppträningar och lite strö-dagar. Skönt att ha honom själv och kunna rida honom varje dag fram tills söndag för då är det pay and jump.

Känner mig inte jättetaggad på att jobba nu dock, hade helst varit i stallet hela dagen haha! Men allt är klart förutom Hero då jag rider han ikväll! :)

Likes

Comments

Mimmi är promenerad, Hero riden och alla grejer är klara till alla tre ponnysar och jag känner mig duktig för att jag gick upp en timma tidigare så jag skulle hinna med allt innan jobbet, så slipper jag gå ut till stallet igen när jag kommer hem ikväll.

Ha en trevlig dag nu allihopa!!

Likes

Comments

Nu är alla tre hästar klara för dagen och de alla får guldstjärnor idag!
Jag har varit i stallet från ungefär 9 imorse fram tills nu och klockan står 20:30... Endast varit hemma och ätit under dagen. Så det har varit mycket att göra minst sagt. Men jag är nöjd och kommer sova gott inatt!


Men vet ni, jag fick en känsla förut av ren tacksamhet när jag skrittade av Fortuna över att jag har möjligheten att ha så fina hästar. Kände mig bara glad och nöjd. Tacksam över att mina föräldrar lagt så mycket pengar så att jag och syrran har kunnat hålla på med denna sporten, tacksam över att de fortfarande hjälper till med mycket ekonomiskt runt om hästarna då vi betalar just hästarna själva numera. Glad över att de trots inget större hästintresse gladeligen lyssnar när man endast pratar om hästar och dagens ridpass hemma och att de stöttar oss. Det är till största del på grund av dom jag och min syster vågar satsa på våra drömmar. Jag glömmer lätt att tacka dom för allt! ❤️

Likes

Comments

Detta var ett av tre schabrak som hängde med hem igår från tre hästar. Huvan åkte visst med också... Men den var ju så fin tillsammans med Heros pannband ni ser på bilden!

Det kommer bilder på resten senare också!

Likes

Comments

Klockan är alltså snart två och jag har bara hunnit rida en häst.. Så blir det när man gör massor av annat som att kratta upp gammalt hö i och runt hagarna, men fint och mindre lerigt blev det runt fodertunnorna bland annat. Det krävdes bara fyra fyllda skottkärror och en värkande rygg ;)

Hero red jag ut med, men först tog jag bilder på honom i en ny klädsel som köptes in igår som det kommer upp närmare bilder på senare idag. Hero tar ju inte första pris i att vara snyggast just nu dock, han är en fin modell bara lite halvfet och i byta-päls-period för tillfället.

Nu har jag i alla fall slängt i mig lite mat som jag åkte iväg och köpte, gillar inte att rida hungrig men har inte heller tid att laga något så då får man slösa pengar. Ska bara komma ur matkoman nu innan jag ska upp och hoppa med Fortuna och rida lite markarbete med Mimmi.

Likes

Comments