Header
View tracker
View tracker

Efter tre nätter här så var det bäst väder idag, dagen jag åkte. Men det har blivit en del slappande, ätit massa mat, lite strandhäng i bland molnen och igår när det faktiskt var helt okej väder, en promenad runt ön. Det tog inte mer än 2h i långsamt tempo, så det var en liten paradisö jag bott på det senaste.
Men nu är jag mitt i smeten på Bali igen efter en hemsk båtfärd i alldeles för stora vågor. Det ända trevliga med den turen var att vi mitt i all oro och kaos fick se 15-20st delfiner hoppandes runt i vågorna.

Likes

Comments

View tracker

Inatt har det tydligen vart en jordbävning i Indonesien och det fick jag reda på utav er där hemma. Alltså så kände jag inte ens av den och efter lite googling så kom jag fram till att den var i Aceh, vilket är 2500km ifrån där jag befinner mig just nu. Det är i princip i andra änden av Indonesien. Så jag var helt oberörd!

Likes

Comments

Tre nätter på Gili Trawangan var alldeles lagom. Jag är inte riktigt säker att den här ön var nått för mig. Men jag spenderade den med att snorkla och att äta god och billig mat på night market. Jag hade ju hoppats på att det skulle regna lite mindre än vad det gjort också...

Likes

Comments

Var lite halvt livrädd hela tiden när vi var här eftersom att aporna gärna hoppar upp på dig och försöker komma in i din väska och leta mat. Men jag klarade mig och jag fick några riktigt bra bilder. Det känns som att ni kommer få se en del bilder på apor under Asien delen av min resa...

Likes

Comments

Idag åkte jag moppe (shh, säg inget till farmor) med en kille från mitt hostel, till Tegallalang rice terraces och tegenungan Waterfall. Risfälten var inget speciellt egentligen, det var kul att ha sett, men det var så himla mycket folk där. Vattenfallet är det mest kända på Bali, så det var väldigt mycket folk där med. Men vi åkte till en annan ingång, så jag tror jag betalade mindre och fick tillgång till fler delar av vattenfallet, så det var ju alltid något. Jag gillade nog Nungnung mer dock.

Likes

Comments

Igår var vi 5 personer från hostellet jag bor på här i Ubud som bestämde oss för att hyra en taxi för en dag och åka upp bland bergen och leta vattenfall. Vi hann bara med ett vattenfall innan det började vräka ner regn, men det var helt klart ett bra vattenfall att hinna med. Vi fick gå ner för en himla massa trappsteg (upp igen var inte så himla trevligt faktiskt) och kom sen ner till ett grymt vattenfall. Det var bara vi och två andra killar där också vilket var ett stort plus.
Jag gillar det här gänget! Vi kommer troligtvis åka vidare hela gänget till samma ställe imorgon, vi får se.

Likes

Comments

Jag blev hämtad vid hostellet vid 02:00 och sen körde vi i kanske 2 timmar med stopp för kaffe och te. Väl framme fick vi varsin ficklampa och iväg bar det. Jag vet inte riktigt hur lång tid det tog, men det var mycket tuffare än vad jag trodde det skulle vara. Hur som helst så var det värt det! Vi kom upp till toppen strax innan solen gick upp. Det var inte riktigt någon soluppgång tyvärr då det var ganska molnigt, men det var ändå riktigt mäktigt. Vi gick ett varv runt kratern innan vi gick ner och kände värmen från ångan som kom ur jorden. Det var himla coolt och faktiskt helt värt att gå upp 02:00 för!

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har jag flyttat mig från Seminyak till Ubud. Har mest tagit det lugnt och vandrat runt på båda ställena. Åt lyxfrukost imorse innan jag åkte till Ubud och här bor jag på ett hostel utan pool i 3 dagar, vi får hoppas jag överlever. (Skulle postats i söndags)

Likes

Comments

Så här såg det första hostellet ut som jag bodde på. M boutique Hostel i Seminyak. Jag tycker om det här stället, det var rent, fanns pool, gratis toast på morgonen och wi-fi var himla bra. Kanske kommer tillbaka hit igen, vi får se!

Likes

Comments