Header

För en vecka sen så damp våra festivalpass äntligen ner i brevlådan hemma hos Lisa. Nu är det bara 18 dagar kvar tills vi går där på festivalområdet och det är väl först nu jag börjat inse att jag faktiskt ska på Coachella. Hur sjukt?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spenderade en dag ute på barriärrevet igår. Jag är himla glad över att jag lyckades boka en utav de få båtar som inte blev inställda på grund av kommande cyklon. Och det var verkligen ingen fara ute till havs, blåste i princip ingenting igår.
Det känns som att jag har sett mer fiskar på andra ställen när jag snorklat, men wow på alla koraller i alla olika färger.
Nu kan jag checka av det från bucket listen, snorklat på barriärrevet: ✓

Likes

Comments

Skydive igår och rafting idag. Det var så kul! Tyvärr kommer jag inte få bilderna fören om ett par veckor, så jag uppdaterar mer om det då.

Likes

Comments

Så det här hände. Det var en riktigt cool upplevelse och det är typ helt omöjligt att beskriva känslan. Det var så roligt och amazing, kunde inte riktigt sluta le.
14,000ft tandem skydive, check!

Likes

Comments

Magnetic Island är full av walking tracks och denna är en utav dom mer populära (och råkar också vara den närmast till mitt hostel). Powerwalkade upp till toppen för att se solnedgången och såg 3 stycken vilda koalor på vägen upp. Tyvärr blev det inte jättemycket till solnedgång då det var rätt molnigt.
Sen blev det sjukt snabbt rätt mörkt, så det slutade med att jag sprang de sista 3km tillbaka till hostellet. Första gången jag faktiskt sprungit på typ ett år...

Likes

Comments

Har gjort ingenting och lyxat med maten de senaste dagarna här i Airlie Beach. Det går heller typ inte att göra någonting när det är 33 grader och 100% luftfuktighet ute, flyter ju bort.
Det har vart skönt med lite lugnt ett par dagar nu, men mina sista 2 veckor i Australien kommer bli allt annat än lugna. Är riktigt taggad!

Likes

Comments

Har verkligen inga fler bilder från den här dagen... Men vi snorklade, åkte båt och såg ett gäng delfiner (som är väldigt svåra att få med på bild). Vädret var himla underligt, men solen sken hela tiden även när det regnade en liten stund.
Det var verkligen 3 sjukt bra dagar och det var faktiskt värt vartenda öre. Även med 1 minuts duschar och överhettad sovhytt...

Likes

Comments

Dag två började i soluppgången och vi hann med fruktansvärt mycket. Första stoppet var Whithaven Beach och ja det var helt sjukt fint, sanden var så vit den kunde bli. Vi hängde där ett par timmar innan vi åkte till ett annat ställe och snorklade. Idag blåste det lite lite, så vi fick en kort segling. Annars hade vi det bara allmänt gött och drack goon på kvällen.

Likes

Comments

Var lite nervös över vädret men första dagen på en segelbåt ute på Whitsunday levererade. Det blåste dock ingenting så någon segling blev det inte, men vi snorklade, badade och jag testade på att dyka.
Det var en himla bra första dag och gruppen var en riktigt bra grupp, så jag trivdes!

Likes

Comments