Header

På dag 2 drog vi iväg mot Kambodja. Jag är så glad att jag skaffade visum och korsade gränsen med en guide, allt var himla förvirrande! Men vi klarade oss igenom och in i det 5 landet på min resa.
På kvällen käkade vi middag i Siem Reap på en skola som drivs av en välgörenhet och delvis G-Adventures. Vi fick även smaka på en specialité i Kambodja, gräshoppa...

Likes

Comments

Rundresan startade och vi hade ett möte, käkade middag ihop och några av oss gick till en lokal pub efteråt. Lugnt uppstart med en liten chans att hinna lära känna alla som är med. Vi är 18 personer mellan 19 och 33 år och jag skulle säga att vi är ett rätt härligt gäng!

Likes

Comments

Nu har min rundresa dragit igång och trots att den bara har hållet på i 30 timmar har vi redan hunnit så mycket. Jag kommer ha ett välfyllt schema, så jag vet inte hur bra uppdateringen kommer vara här... Men jag ska göra mitt bästa! Vi är i alla fall i Kambodja nu och ska vara här i en vecka och jag är så taggad!

Likes

Comments

Har spenderat 2 dagar i Bangkok nu, med att gå i affärer och på marknader. Lämnade in i princip alla mina kläder på tvätt så jag behövde shoppa nya kläder för att ha nått att ha på mig. Var på Chatuchak Market vilket är en enorm marknad med 200 000 besökare om dagen och det var rätt mycket folk där om man säger så. Men jag hittade lite välbehövliga och billiga grejer innan jag var alldeles för varm.
I övrigt så har jag flyttat hostel en gång och tvätteriet tappat bort mina favoritshorts, annars är det bra här och imorgon börjar rundresan. Så nu händer det snart grejer!

Likes

Comments

Behöver inte säga något mer än att Ed Sheeran är ett geni.

Likes

Comments

Sista middagen på stranden lyxade vi till det lite. Det blev grillad hummer och tigerräkor med bakad potatis och det var fantastisk gott.

Likes

Comments