Header

Nu är det inte ens en månad tills jag åker och jag har börjat samla på mig diverse grejer jag kommer behöva för att bo i en ryggsäck i 6 månader. Jag har lånat, letat fram det jag redan har och köpt en del grejer.
Det här är några utav alla saker jag kommer att ha med mig. Två stycken packing cubes, en travel handduk och ett reselakan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tittar på lite sånt här:

Och drömmer mig ett halvår framåt till när jag kommer vandra omkring på samma ställe. Jag har väl alltid önskningar på artister för bokningar på festivaler, men man tänker väl lite extra på just den här festivalen. Så här är några av mina önskningar, vissa mer troliga än andra...

Two Door Cinema Club - Halsey - Ed Sheeran - The xx - Jack Garratt -   Bombay Bicycle Club - Tove Lo - The Neighbourhood - Coldplay 

Likes

Comments

I mitten av maj nästa år ska jag åka med familjen till Kuba och fira mormor och morfar, som tillsammans fyller 155år (80 & 75 år). Vi ska besöka ett land som ingen utav oss tidigare varit i, vi ska också åka på kryssning, någonting som heller ingen utav oss har gjort förut. Det ska bli himla spännande hela resan! Sol och bad först några dagar, några dagar i Havana och sen en vecka på kryssning. 

Likes

Comments

Igår var vi ute ett gäng från jobbet. Det blev bowling, drinkar och lite andra spel. Kan stolt titulera mig själv som vinnaren om man läser listan nerifrån och upp... Haha, nä men det var trevligt att träffa gänget någon annan gång än på jobbet!

Likes

Comments

Idag köpte jag och Lisa biljetter till Coldplay på Ullevi nästa år. I år såg vi dom på varsin världsdel, men nästa år så är både jag och Lisa tillbaka i Sverige och ska få se dom tillsammans i fina Göteborg. Kan det bli bättre?

Likes

Comments

Nu är det snart bara en månad kvar tills jag ger mig iväg i ett halvår, helt själv. Jag har räknat ut att jag kommer vara helt själv 3 månader av tiden, på gruppresa 1 månad och med familj och vänner 2 månader. Någonting som jag får höra nästan varje gång jag berättar att jag åker själv är "åh vad modig du är!". Det kanske är en naturlig reaktion, men jag känner mig inte modig. Det säger jag inte för att på något sätt skryta eller så. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är lite orolig över att vara helt ensam på andra sidan jordklotet.

Men att resa ensam är inget konstigt för mig. Det var egentligen aldrig något tal om att jag skulle åkt ihop med någon annan (om man bortser från hur jag skulle lösa Laos, Kambodja och Vietnam). Jag tycker om att vara själv, det rent ut sagt så att jag får panik om jag inte får vara ensam emellanåt. Att jag skulle resa och göra det mycket, är egentligen det ända jag känt att jag velat göra och alltid stått fast vid. Det är min dröm. Och att uppfylla sin dröm är inte modigt, det är något alla strävar efter att göra. På det här sättet kommer jag att få göra det på mina villkor, jag kommer inte behöva ta hänsyn till någon annans vilja. Det ända jag kommer behöva fokusera på är vad jag vill och vad som är bäst för mig. För även om jag är lite smårädd över att inte ha någonting att falla tillbaka på, så kommer jag göra det jag alltid velat göra och det väger tyngre än att vara lite orolig över hur det kommer bli. 

Likes

Comments

Den 30 september såg jag Kent live för tredje och sista gången. Även om jag inte sett dem sen 2012 så var det som att det var igår. Och denna gången var de ännu bättre. Det var verkligen så himla himla bra. Jag bara stod där i publik havet och log. Scenen var låg och man var så nära på något sätt vilket gjorde det hela mer intimt. Och det var ett himla bra avslut, men också ett himla sorgligt ett.

Likes

Comments

Det här är en sko som jag velat ha så himla gärna ända sedan den släpptes första gången för typ ett år sen. Jag har misslyckats med/missat varenda släpp sen dess och så var även fallet idag när hemsidan bara kraschade.
Men jag försöker att intala mig själv att det bara var bra och att jag kan spendera en extra natt på typ Stora barriärrevet för dom pengarna istället.

Likes

Comments