Header

Igår var det dag 100 på min resa och jag har nu mindre än hälften kvar innan jag är hemma igen. Och ska jag vara ärlig så ger det mig lite panik.
Som jag skrivit tidigare så vet jag inte vad jag vill plugga, vad jag vill jobba med eller vad jag vill göra med mitt liv. Klyschan är ju, också något som många sagt till mig, "du kommer komma på det när du är ute och reser". Kommer jag det? Det ända jag har kommit fram till är att jag vill resa mer. För det är verkligen det att resa gör med dig, får dig att vilja resa mer. Det är för lätt att vänja sig med att ditt ända problem är vart du ska här näst. Och sen är det ju det med att det finns rätt mycket att se i världen.
Vad jag kommit fram till att jag vill göra går inte ihop ekonomiskt, så vad jag ska göra när jag kommer hem är fortfarande ett lika stort mysterium. Och chansen att dessa (se länk) känslor kommer infinna sig när jag kommer hem är ungefär på 100%...

http://thoughtcatalog.com/kellie-donnelly/2014/07/the-hardest-part-about-traveling-no-one-talks-about/

Likes

Comments

En måndag eftermiddag och stranden är helt full... men nu kan jag i alla fall bocka av att jag vart vid Bondi Beach.

Mötte upp med lite personer jag träffat i tidigare länder och vi gick till Opera Bar som ligger precis bredvid Opera huset med utsikt över Harbourbridge

Likes

Comments

I Sydney bodde vi på ett Airbnb ute på Manly och det var riktigt fint därute. Alla som bor där är riktigt aktiva och joggar, promenerar, skatear och surfar. Det känns inte som träningshetsen hemma, utan här kändes det som en livsstil.
Det ligger även ett svenskt fik där och jag fick lite svenskt i mig efter 3 månader på vift. (Kladdkakan var slut... men jag köpte en svindyr marabou så det är okej)

Likes

Comments

På andra sidan kanalen av Opera huset så ligger Taronga Zoo. Hit gick vi på pappas födelsedag och där matade vi även giraffer. Alltså herregud, bästa giraffer, det må ha varat i typ 2 min men det var så coolt. Riktigt lycklig efter detta. (Det fanns andra djur där med, se bilder, men girafferna är bäst).

Likes

Comments

Turistade lite vid Sydney Harbour Bridge och the Opera House, vandrade runt i staden och gick i lite butiker.

Likes

Comments

Längs med stränderna i Port Stephens finns det sanddyner. Längs med en utav dom är de riktigt stora och där kan man åka sandboard. Där vi var fick man inte stå upp (vilket var en besvikelse) och då blev det lite som att åka pulka i trög snö, bara att det var sand istället. Men det var lite coolt ändå.

Likes

Comments

Här var det nästan inga människor alls och stigarna var nästan igenvuxna. Men utsikten var helt otrolig och det fanns massor med utkiksplatser. Landskapet är så fantastiskt att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen.

Likes

Comments