Hello babes and haters!
Tonight it is party!

Hoppas ni får en bra kväll

Kram Emelie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Idag ser det ut som att det blir en härlig dag och idag kommer bli en bra dag. Ska träffa en efterlängtad vän sen kanske hem till min far men vi får se och så kommer nog min älskade systerson nog hem:) sen kanske det blir Hässleholm en runda, vi får se vad dagen har att erbjuda.

Hoppas ni kommer få en fantastisk dag och njut av solen!

Med varma hälsningar
En glad Emelie

Likes

Comments

Hej alla godingar!

Nu tänkte jag skulle berätta lite om en person som förgyller mina dagar, för er ett helt vanligt barn men för mig hela min värld! Här nedan är min systerson på 6 månader som min syster fick när hon precis hade fyllt 17 år och Leon träffar inte sin pappa då han verkar inte bry sig... Vi bryr oss inte så men det drabbar Leon även om han inte förstår men en dag kommer han göra det! Leon har träffat sin far 2 gånger... 2 enstaka gånger och första gången på hans dop... Ute i världen finns det även andra föräldrar som inte bryr sig om sina barn.. vilket jag inte kan förstå? De är ju hur fantastiska som helst ju! Men det värsta är att han är bara någon månad äldre än min syster och han ska få sitt ANDRA barn i September, vilket jag tycker är så SJUKT! Men Leon är lika glad för det då han inte förstår och jag har nog inte sett eller träffat en så go och glad unge som han :) Så det är något de går miste om där, hans far och hans familj. Men när Leon blir äldre så kommer vi givetvis berätta för honom vems hans pappa är så är det upp till honom sen. Nog om det.

Leon är helt UNDERBAR, alltid lika glad, alltid på gott humör. Jag kommer göra allt för honom och jag kommer alltid finnas vid hans sida! Denna killen är min ÖGONSTEN, min KLIPPA, min STJÄRNA, min SOLSTRÅLE och min LIVSGLÄDJE!

Leon, moster vill att du och alla i hela världen ska veta att jag älskade dig sen första stund, jag älskar dig nu och kommer alltid älska dig mosters prins! Min fina Leon Markus Henric Nilsson <3

Har ni någon ni älskar så oerhört mycket? kommentera gärna :)

Hoppas ni annars har haft en härlig onsdag och att den fortsätter vara bra!

Många kärleksfulla kramar

Emelie

Likes

Comments

Igår åkte vi ( jag, mamma, min styvpappa och hunden) till mormor där moster S var hemma ifrån Göteborg. När vi kom blev det kaffe och mormors kanelbullar och nybakade Toscasockerkaka😋
Sedan skulle moster iväg för att kolla fotboll med sin vän då kollade vi eller mest jag på mormors grönsaker som hon har planterat själv( gurka, tomat, majs och lök m.m.)
Fläskkarrén var färdig och mormor startade det andra och när det var färdigt så åt vi middag( fläskkarré, potatis, sås, kokta grönsaker) och självklart när det gäller mormors mat så fick jag MATKOMA- SÅ GOTT!
Sen efter maten bytte jag om för att jag och mormor skulle bada i badtunnan sen kom även moster, jag och moster satt jätte länge sen sen blev det efterrätt med kaffe och glass, vilket jag hoppade då jag fortfarande var mätt efter maten. Men samtidigt spelade vi kortspel, ett vi spelar inom släkten och jag förlorade båda gångerna men det är tur att det är roligt i alla fall!
Sen var klockan mycket så det blev hemgång och väl hemma så gick man och sov.

Var en bra dag och solen sken som den har inte gjort så mycket under sommaren..

Men hoppas ni också hade en bra dag!

Många kramar Emelie

Likes

CommentsIgår var en otroligt härlig och solig dag på Ölandsdjur och nöjespark med kära kusin och hennes son och sambo. Otroligt fina djur det finns särskilt tigrarna, lejonen och schimpanserna. Det var ju varmt och soligt så det fick bli bad i vattenlandet och karusellåkning. Efter timmars bil resa och sju timmar i parken så var jag död när jag kom hem!


Skulle uppskatta om ni kommenterade vad ni vill att jag ska blogga om!

Hoppas ni får en otroligt fortsatt bra dag!

Kram Emelie


  • 65 readers

Likes

Comments