I måndags hände inte så mycket,var hos grannen och bara slappade. Tisdags så blev det lite städning och tvättning annars slappade. Onsdags så gjorde jag inte så jätte mycket. Torsdags så åkte jag till mamma där vi gick nästan 2timmar i mörka skogen med Trixie. I fredags så var jag med min pojk och sov hos honom. Lördag morgon åkte vi och storhandlade med svärmor,sen åkte jag till mamma igen. På lördag kväll bestämde jag,mamma,Dennys och Didde att äta på restaurang så de blev elefanten i hässleholm. shiit vilka portioner= MATKOMA hela kvällen. När vi kom hem så hängde jag och Didde med Jimmy till bilträffen och de var trevligt men vi åkte in i en betongvägg med bilen men det gick bra! Idag så åkte Didde hem till pappa,jag gick en promenad med kusin Juliia då jag fick besked att jag börja på tisdag på restaurangen i Älmhult (pröva i en vecka innan jag får veta om jag får jobbet) Sen åkte mamma,jag och Dennys till moster May och hennes familj,käkade kinamat och drack kaffe.

Måste säga att det varit en FANTASTISK vecka!

/en glad Emelie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 35 readers

Likes

Comments

vaknade upp idag och fick ont i magen. Det pirrade i magen.. insåg att det bara var några timmar kvar.

timmarna gick och gick, vi (jag och min mamma) började gå ner mot tåget. Vi satte oss på tåget och hoppade av i Älmhult. Det var en timme kvar,vi tog en fika och tittade lite inne på Lindex sen var det dags, det som jag varit nervös för hela dagen... JOBBINTERVJUN! på thai palace. Men det gick bra och ska få veta svaret på måndag :) så hoppas hoppas hoppas. Behöver verkligen detta!

Håller verkligen tummarna! Bli måndag!

ps. Det var OTROLIGT länge sen jag skrev här och ska försöka bättra mig! ds.
  • 53 readers

Likes

Comments

I juli så träffades vi och den 30 juli blev det du & jag! :D Jag vill spendera mitt liv med dig, det är dig jag vill ligga bredvid innan jag somnar på kvällen, det är dig som jag vill vakna upp bredvid på morgonen och det är dig jag vill se innan jag tar mitt sista andetag!

Idag har vi 3 fantastiska månader tillsammans men det har känt som ett halvår har gått för är så lycklig med dig och mår så bra med dig älskling.

Med dig vill jag bilda familj, planera vårt dröm hem, gifta mig och bara leva lyckligt tillsammans!

Jag älskar dig till månen och tillbaka miljoner gånger om!♥♥♥♥

♥ JIMMY LÖFGREN ♥

  • 83 readers

Likes

Comments

Varför är ett bra ord men man får inte alltid svar på den frågan. Varför tänker du såhär? Varför gör du såhär? Varför hände detta?

Jag har ställt frågan varför i väldigt många situationer!

För 9år sen förlorade jag min äldsta kusin i en tragisk bilolycka mellan Glimåkra och Sibbhult eller rättare sagt precis innanför Sibbhults skyltarna. Och jag har inte mått så riktigt bra sen dess! En tråkig sak är att han dog i mars och i november föddes hans son Casper (2005) som aldrig fått har fått se sin pappa,inte kramat,inte pussat eller fått vara i hans famn... Varje gång man ser Casper så kommer allt upp men självklart så blir man glad när man ser honom! Det är väldigt tråkigt att veta att Casper får aldrig tillbringa tid med sin pappa och att Markus får aldrig tillbringa tid med sin son. Men vi har fått svar på att Markus är med Casper var han är och det känns som en trygghet!:)

Man ställer så många frågor till sig själv. Varför blev det såhär? Varför hände det just oss? Varför? Han var så ung och hade inte ens börjat leva sitt liv!

Jag har så många tankar och frågor inom mig som ingen kan svara på och jag tänker hålla de inne för en dag ska jag ta reda på svaren själv.

Men är glad att jag har de nära och kära runt om mig som jag har och vi kommer klara detta och allt tillsammans!

♥ Markus "Get" Nilsson ♥
★ 1987-02-13 ■ 2005-03-26

Ta hand om varandra innan det är försent!


  • 94 readers

Likes

Comments

shit vad länge sen jag skrev här! sorry för det!

Det har inte hänt så jätte mycket sen sist.. Börjar på komvux för att läsa upp betygen så pluggar rätt mycket för har till 19 december på mig. Haft mysiga stunder med min kära pojk,umgåtts med vänner och familj och shopping.

Nu under några veckor från och till så har jag haft extrem tandvärk som ÄNTLIGEN är över!! :D förskyld och sprängande huvudvärk men annars varit toppen.

Men försvinner ett problem så kommer nästa.... man har blivit frisk då kommer denna äckliga kylan... som tar kål på en...

Har väl inte så mycket mer och skriva om idag än att man är hos en liten prinsessa:) Ester

Ni får ha det bra tills nästa gång det kommer ett nytt inlägg. hejsvejs hejdå tjao  • 95 readers

Likes

Comments

Att man kan vara så söt,smälter ju när man ser henne!

Att man kan vara så himla cool?

Den här lilla rackaren passar jag,lilla Ester.
I love this girl.

  • 117 readers

Likes

Comments

Nu innan sommaren så tog jag studenten på Stenforsa skolan i Sibbhult, den dagen hade jag längtat efter i flera år! Jag hade så sjukt roligt den dagen,tack vare min fina familj och släkt, mina underbara vänner och min underbara lärare som jag hade! Tack för att ni gjorde den så minnesvärd! Nu under sommaren så hade jag ett sommarjobb som var väldigt bra. Men nu när det närmade sig att syskonen skulle börja i skolan igen så började jag fundera på om man skulle läsa upp sina betyg på komvux eller inte, men bestämde mig för att läsa upp de viktigaste ämnena och jag är verkligen glad och stolt över mig själv som tog de valet, tyckte de var lika bra att göra de så fort som möjligt för annars hade inte blivit gjort och för att förbättra så man får större chans att få jobb sen! Så nu läser jag upp engelska 6,svenska 2,matte 1 och idrott. Annars umgås jag med vänner,familj,min underbara pojkvän eller djuren.

ps. sorry att jag inte varit så aktiv, men jag vet inte vad ni vill att jag ska skriva om så därför har jag inte skrivit så mycket. ds.
  • 115 readers

Likes

Comments

Min älskade pitbull-rednose som är min bäbiis och som jag älskar extremt mycket! Jag kan inte fatta att vi har haft han sen 6år tillbaka! Vi har både haft bra,dåliga och mysiga stunder han och jag. Han tar en väldigt stor plats i mitt hjärta!♥♥♥ Att veta att det är min prins, min bäbiis och min hund är som att vinna på lotteri!! För att få en bästavän som förstår en,lyssnar på en både när man mår bra och dåligt, han anklagar inte mig utan han tar mig för den jag är! :D Detta är en sån jävla härlig känsla och även den dagen han inte kan vara kvar här på jorden så kommer han ändå vara min bästavän! Men då kan man säga att han är min änglavän. JAG KOMMER ALDRIG SLÄPPA TAGET OM HONOM!! Det är så mysigt och kela med honom och fryser man så blir man varm när man är i närheten av honom. Det är jag och han mot världen, men sen får jag klara mig själv! :( Älskar dig till månen och tillbaka 1 000 000 gånger om!!!!!♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥MICO♥♥♥♥♥

ps. sorry att jag inte varit så aktiv här på jätte länge!! ds.

  • 125 readers

Likes

Comments

jag var hemma hos Sonny och Ellinor,Sonny snackade med dig i skype där han höll på att vi skulle passa bra ihop. Sonny sa att du skulle komma till de och dricka kaffe men du kunde inte. men vi träffades dagen efter hos Sonny och Ellinor,jag var sjukt nervös och hade ont i magen. sen har vi träffas och den siste juni blev det vi! :D jag älskar denna pojk så otroligt mycket!

  • 143 readers

Likes

Comments

Idag har man varit i stan med mamma där man handlade kläder med presentkorten jag fick i student present på HM och Lindex,sen handlade man chai pulver och när vi kom till osby igen så handlade man även present till pappa som fyller 43år om tre veckor.

Här kommer kläderna jag har inhandlat idag! och chai pulvret

kram Emelie
  • 206 readers

Likes

Comments