Tjena!

Igår(8/1-18) fick goda nyheter och är överlycklig!

Som ni kanske inte vet så blev jag och min kille tillsammans 20 oktober 2017, men träffades innan och sen har jag vetat vem han är i flera år. Med honom så känns allt så j***a bra! Ska jag vara ärlig så har jag hittat min true love! Och vi ska flytta ihop och har sökt några lägenheter där vi ska bo tillsammans, bara det att vi har ej hittat någon ännu... men han sa upp sitt jobb igår och ska flytta hit till Skåne igen både för sin son och för mig. Då vi ej har hittat en lägenhet ännu så ska han bo här( bor hos min mamma) så länge tills vi hittar en lägenhet! Nu till den goda nyheten! Han kommer IDAG! Och då undrar ni säkert.. men han sa upp sig igår ju! Ja det gjorde han , men i början av december så skrev han ett nytt kontrakt som skulle gälla i 3 månader och som skulle börja gälla från 2/1 och sen har han haft ledigt ifrån jobbet över jul och nyår samt förra veckan så var han sjuk så han har ej jobbat genom det nya kontraktet och då hade han ingen uppsägningstid!

Jag är totalt överlycklig att han kommer imorgon och åker aldrig tillbaka till Småland! Hoppas att vi snart hittar en lägenhet också! Vill verkligen ha eget nu(aldrig haft) och bo tillsammans med mannen i mitt liv!

Hoppas ni får en bra tisdag! Jag själv ska till skolan sen hem och mysa med mitt hjärta!
💕

Kram

Jag och Basse på julafton❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det snart slut på 2017, detta året har både varit bra där jag både har blivit moster till en fantastisk kille som snart blir 1år och sen blivit faster till en fantastisk tjej på snart 6 månader. Jag var singel i 11 månader(tycker ej inte om att vara ensam) men till sist hittade jag en fantastisk människa som jag älskar överallt annat! Han gör mig lycklig och levande! Sen i mars började jag min andra utbildning, där jag utbildar mig till undersköterska(usk) och bara 2 månader kvar! Men detta året har varit väldigt mycket stressigt... hinna med praktik genom skolan 24h/v + 2 dagar i skolan + väldigt många inlämningar och pluggande till prov... ja ibland undrar jag hur jag hinner allt! Men snart är jag utbildad usk, så förhoppningsvis så har man jobb, sen blir det nog att flytta ihop med mitt hjärta. Men ja nog om 2017, 2018 kommer och ska bli ett bättre år! Ska minska med sötsakerna och förhoppningsvis ta tag i att börja träna! Hoppas alla får ett bra 2018!

Gott nytt år alla fina!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hur har eran julafton varit? Fick ni många fina julklappar och något ni önskade er?

Idag så blir det att fira med tjocka, fina släkten med kalkonmiddag👌🏼 sen blir det fika, julklappsspelet och lite julklappsutdelning.

Själv fick jag fina julklappar och gillade allra mest min regnjacka som jag ficka utav mitt hjärta och Calvin Klein trosor och sport bh utav både mamma och hjärtat. Det blev en mysig och bra julafton!

Hoppas ni får ett fortsatt bra år utav 2017 och en bra början av 2018!

Förresten har ni några nyårslöften?

Gott nytt år!

Likes

Comments

Nu börjar snart juletiden eller har gjort i de flesta hem. Julen är för mig den mysigaste tiden på året, den tid man ska spenderar med nära och kära där man samlas, äter gott, umgås, spelar julklappsspelet( någon mer som gör det?) och visar varandra mer uppskattning än vanligt. Julen är den tiden man ska visa mer omtanke och tänka på alla, stora som små, människa som djur. Man ska sprida glädje och kärlek till sina medmänniskor! Så varför inte säga " god jul & gott nytt år " till de vi möter på gatan, hålla upp dörren för någon, släppa fram personen bakom dig i kassan som har mindre varor, ja det finns massor vi kan göra! Visa att dem också finns och att de är inte osynliga, att dem betyder något, kanske inte så mycket för just dig men för någon annan och deras nära och kära hade uppskattat om just DU hade gjort deras dag! För det skadar inte att säga hej eller god jul eller hjälpa någon annan! Eller?

På tal om andra! Vad ska ni hitta på i jul och nyår? Hur ska ni fira? Och vad önskar ni er för speciellt i julklapp?( för det är väl bara inte jag som fortfarande som önskar mig julklappar fortfarande!?)

Själv så önskar jag mig pengar(alltid bra att ha!), Calvin Klein sport BH och trosor och stativ till min kamera. Annars ser jag mest fram emot julmyset( äta julgodis, spela julklappsspelet och bara umgås) med personerna som står mig närmast! Och denna julen är speciell då det är min systerson Leon och min brorsdotter Veras( lägger upp bild på mina busungar nedan samt en bild på min kille) första julafton och samt så är min partner(kille, pojkvän eller vad man säger) här över hela julhelgen och resten av året!! :D

Men om vi ska prata om lite vad som händer innan jul, som helgen, vad ska ni hitta på? Själv så kommer min kille och ska nog ha lite julmys med att sätta ihop och dekorera pepparkakshus och lyssna på julmusik:)

Pågrund av all praktik och skola så har jag knappt orken eller tiden att vara aktiv här.. nu har jag även jätte mycket inlämningar också så jag får önska en riktigt god jul & gott nytt år(kommer komma troligtvis inlägg om julafton och juldagen innan nyår samt sen inlägg om nyårsafton).
Förresten har någon något nyårslöfte?

Kram

Likes

Comments

Lycka.. vad är det för något ord? Vad betyder ordet lycka?

Jo lycka är inte samma sak som att man har roligt utan lycka är en känsla som vi ALLA strävar efter men att alla inte är lyckliga är att vi har allt man kan tänka sig men ändå är det något som fattas, kan vara något lite. Lycka är en underbar känsla men som sagt så känner inte alla lycka hela tiden eller aldrig... men för vissa så kan det vara något väldigt lite för någon men som är något väldigt stort för någon annan, vi här i de lite mer rikare länderna(Sverige, Norge, USA m.m.) tycker att vi har det dåligt och klagar hela tiden och vill ha mer och mer medan fattiga länder blir otroligt lycka om de skulle få ett halvt bröd att dela på! Så jag tycker vi ska klaga och tänka på det som har det mindre ställt än vi har!

Vad är lycka för mig?

Jo jag har insett att man ska vara lycklig för det man har och inte vara olycklig för det man inte har! Som jag har en FAMILJ som jag älskar oerhört mycket! Mina HUSDJUR då jag förstår mig på djur mer ån människor! Min älskade PARTNER som jag älskar och som har fått mig att tro på mig själv, älska mig själv och bara njuta av livet. Mina VÄNNER( få men äkta) och så är jag FRISK ifrån SJUKDOMAR!! Så jag har inte eget hem(bor hos mamma), inget fast jobb(vikarie och utbildar mig till undersköterska så skola och praktik) Men de dagar kommer att komma och jag ska bara njuta av livet och se vad det har att erbjuda!

En sak till!
Gör du det också!

Kram en lycklig Emelie

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag och skulle träffa en jag skrivit med ett tag där vi skulle umgås och lära känna varandra om det vi inte har gjort genom messenger, sms och Snapchat. Var meningen jag skulle varit hos honom tills söndag ifrån början men han skulle på kalas så det fick bli över ett dygn, alltså torsdag kväll till fredag kväll vilket var det bästa dygnet i hela mitt liv! Han är allt jag har letat efter i hela mitt liv, han har den härliga personligheten, många gemensamma intresse(inte alla), han vill ha barn(vilket är ett plus för min del), han är omtänksam och allt det där samt bonus grejor som utseendet och klädstilen👌🏼 I am in love! Och det viktigast av allt, jag är lycklig och känner mig synlig! Kärlek vid första ögonkastet!!! Längtar tills vi ses igen!

Jag gillar honom eller till och med älskar honom! Lustigt efter första träffen, eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Allt började på lågstadiet.. allt det där jobbiga som började att trycka ner mig sakta men säkert till botten eller nästan i alla fall.. Det jobbiga som alltid har funnits och som alltid kommer finnas i samhället! MOBBNING.. som finns överallt, på arbetet, i skolan, ute på lekplatsen.. ja var som helst!

Förresten hej alla fina!

Att få höra ord som äcklig, skabbig, ful, värdelös och få ta emot blickar och knuffar i korridoren till lektionerna.. mobbningen fortsatte i några år..
MEN en dag fick jag nog! Jag gick till läraren(vissa kanske tycker det är fegt men inte jag) och pekade ut personerna som trakasserat mig, vissa var ända ifrån lågstadiet och de andra var nya. Efter att jag hade gått till läraren och läraren hade sagt ifrån så.. slutade dem! Ibland kan det vara så enkelt att bara säga till men tyvärr räcker inte det ibland.. Men jag ser INTE ner på dessa personerna idag! Men från och med den dagen mobbningen mot mig började och långt efter så mådde jag dåligt och såg ner på mig själv, svårt att älska mig själv.. Men nu har jag klättrat upp på den där stegen som sakta gick mot det bättre! Jag har tagit fram mitt pussel igen och idag så fattas det bara några enstaka pusselbitar för att mitt liv ska bli komplett😀 De pusselbitarna som kommer göra min glädje ännu större än vad den är idag, pusselbitarna för barn, giftermål, husköp, husdjur och fast anställning samt vara med personen jag vill dela mitt liv med! Och på tal om personen jag vill dela mitt liv med, har mött den där människan, personen som gör mig lycklig och får mig att må bra😊 han den där B😍 Så framtiden ser ljus ut nu👍🏼

Och till sist vill jag önska alla en fortsatt bra dag och ha det så bra tills nästa gång vi hörs!

Kärleksfulla kramar

Likes

Comments

Hösten är här! Med alla dess vackra färger, träden som lyser upp och får sin charm av de gula, orangea och röda färger. Hösten är färgrik och mysig men samtidigt lite dyster och mörk på ett sätt. Hösten är den årstid som börjar kyla ner dagarna och nätterna för att förbereda oss inför vintern och kyla ner ifrån värmen för att ta nya tag så vi kan få upp den varma värmen igen, där på våren man förbereder inför värmen. Så vad kan vara härligt och mysigt efter en ute dag i kylan? Jo för mig så tycker jag det är mysigt att komma in, tända ljus, sätta igång en film, värma oboy och sätta sig under täcket och mysa ner sig. Vad vill ni göra efter en dag ute i kylan? Eller vad tycker ni är mysigt?

Jag tycker om att fotografera! Men tyvärr har jag bara en höst bild och egentligen vill jag ha fräscha bilder(nya) då jag inte tycker om att använda bilder jag har använt någon gång innan på sociala medier men då det regnar vill jag inte gå ut med kameran så det får bli en gammal bild!

Till sist vill jag säga att
ALLA får en fortsatt bra onsdag medan jag ska vila en runda framför TV:N och sen plugga. Idag har vi varit i Lönsboda med skolan där vi har varit arrangörer på en så kallad senior dag där vi har serverat och fixat samt lyssnat på föreläsningar. Mycket intressant dag!

Många
FÄRGRIKA kramar
EMELIE

Likes

Comments

Hej!

Hoppas att alla har haft bra dagar sen sist! Ursäkta den dåliga uppdateringen men blev frisk i fredags eller i alla fall någorlunda😀

Som rubriken lyder så ska jag till den nya praktiken för första gången!😀 ska bli väldigt intressant och spännande! Och börjar med ett kvällspass.

Sen sist har det inte hänt så fruktansvärt mycket, som sagt varit sjuk, lunginflammation... men i fredags var jag pigg och frisk, bara lite förkyld och bara lite hosta men smittorisken är över! Så i fredags blev det KLASSFEST vilket var väldigt trevligt! Men alla drog hem runt elva så drog vidare och drack vidare, slutade med att jag var hemma cirka 05.30 på lördags morgon, helt slut var jag! På lördagen överraskade vi min lillebror som hade fyllt 20 år och det var trevligt. Igår så var jag och drack kaffe, käkade och spelade Skipbo och monopol med några vänner och som vanligt förlorade jag på monopol... Så det var en bra helg och nu är det allvar som gäller😂

Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll!Kram Emelie

Bilder ifrån helgen🍷🍹🥂

Likes

Comments

Hej alla vackra!
Hoppas ni haft en bättre helg och vecka än mig! Och framför allt att ni får en bättre helg! För jag blev sjuk för en vecka sedan, så det är penicillin och slemlösande för min del...
Men hoppas jag blir frisk snart! Och då kommer jag vara mer aktiv ! Annars är vädret piss idag vilket är tråkigt då det var faktiskt skönt att sitta ute på trädgården och få frisk luft medan man är sjuk.

Skulle verkligen uppskatta om ni kommenterade vad ni vill att jag ska skriva om! Kan vara om
mina tankar, mina intressen, mina åsikter, mina hobbys och kan ge mig på mode och skönhetstips men det är inget jag är superduper duktig på! Utan tänker på det som är viktigast för mig.
Kom med förslag!

Hoppas ni får en bra dag
Kram Emelie

Likes

Comments