Igår kväll åkte jag och skulle träffa en jag skrivit med ett tag där vi skulle umgås och lära känna varandra om det vi inte har gjort genom messenger, sms och Snapchat. Var meningen jag skulle varit hos honom tills söndag ifrån början men han skulle på kalas så det fick bli över ett dygn, alltså torsdag kväll till fredag kväll vilket var det bästa dygnet i hela mitt liv! Han är allt jag har letat efter i hela mitt liv, han har den härliga personligheten, många gemensamma intresse(inte alla), han vill ha barn(vilket är ett plus för min del), han är omtänksam och allt det där samt bonus grejor som utseendet och klädstilen👌🏼 I am in love! Och det viktigast av allt, jag är lycklig och känner mig synlig! Kärlek vid första ögonkastet!!! Längtar tills vi ses igen!

Jag gillar honom eller till och med älskar honom! Lustigt efter första träffen, eller vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allt började på lågstadiet.. allt det där jobbiga som började att trycka ner mig sakta men säkert till botten eller nästan i alla fall.. Det jobbiga som alltid har funnits och som alltid kommer finnas i samhället! MOBBNING.. som finns överallt, på arbetet, i skolan, ute på lekplatsen.. ja var som helst!

Förresten hej alla fina!

Att få höra ord som äcklig, skabbig, ful, värdelös och få ta emot blickar och knuffar i korridoren till lektionerna.. mobbningen fortsatte i några år..
MEN en dag fick jag nog! Jag gick till läraren(vissa kanske tycker det är fegt men inte jag) och pekade ut personerna som trakasserat mig, vissa var ända ifrån lågstadiet och de andra var nya. Efter att jag hade gått till läraren och läraren hade sagt ifrån så.. slutade dem! Ibland kan det vara så enkelt att bara säga till men tyvärr räcker inte det ibland.. Men jag ser INTE ner på dessa personerna idag! Men från och med den dagen mobbningen mot mig började och långt efter så mådde jag dåligt och såg ner på mig själv, svårt att älska mig själv.. Men nu har jag klättrat upp på den där stegen som sakta gick mot det bättre! Jag har tagit fram mitt pussel igen och idag så fattas det bara några enstaka pusselbitar för att mitt liv ska bli komplett😀 De pusselbitarna som kommer göra min glädje ännu större än vad den är idag, pusselbitarna för barn, giftermål, husköp, husdjur och fast anställning samt vara med personen jag vill dela mitt liv med! Och på tal om personen jag vill dela mitt liv med, har mött den där människan, personen som gör mig lycklig och får mig att må bra😊 han den där B😍 Så framtiden ser ljus ut nu👍🏼

Och till sist vill jag önska alla en fortsatt bra dag och ha det så bra tills nästa gång vi hörs!

Kärleksfulla kramar

Likes

Comments

Hösten är här! Med alla dess vackra färger, träden som lyser upp och får sin charm av de gula, orangea och röda färger. Hösten är färgrik och mysig men samtidigt lite dyster och mörk på ett sätt. Hösten är den årstid som börjar kyla ner dagarna och nätterna för att förbereda oss inför vintern och kyla ner ifrån värmen för att ta nya tag så vi kan få upp den varma värmen igen, där på våren man förbereder inför värmen. Så vad kan vara härligt och mysigt efter en ute dag i kylan? Jo för mig så tycker jag det är mysigt att komma in, tända ljus, sätta igång en film, värma oboy och sätta sig under täcket och mysa ner sig. Vad vill ni göra efter en dag ute i kylan? Eller vad tycker ni är mysigt?

Jag tycker om att fotografera! Men tyvärr har jag bara en höst bild och egentligen vill jag ha fräscha bilder(nya) då jag inte tycker om att använda bilder jag har använt någon gång innan på sociala medier men då det regnar vill jag inte gå ut med kameran så det får bli en gammal bild!

Till sist vill jag säga att
ALLA får en fortsatt bra onsdag medan jag ska vila en runda framför TV:N och sen plugga. Idag har vi varit i Lönsboda med skolan där vi har varit arrangörer på en så kallad senior dag där vi har serverat och fixat samt lyssnat på föreläsningar. Mycket intressant dag!

Många
FÄRGRIKA kramar
EMELIE

Likes

Comments

Hej!

Hoppas att alla har haft bra dagar sen sist! Ursäkta den dåliga uppdateringen men blev frisk i fredags eller i alla fall någorlunda😀

Som rubriken lyder så ska jag till den nya praktiken för första gången!😀 ska bli väldigt intressant och spännande! Och börjar med ett kvällspass.

Sen sist har det inte hänt så fruktansvärt mycket, som sagt varit sjuk, lunginflammation... men i fredags var jag pigg och frisk, bara lite förkyld och bara lite hosta men smittorisken är över! Så i fredags blev det KLASSFEST vilket var väldigt trevligt! Men alla drog hem runt elva så drog vidare och drack vidare, slutade med att jag var hemma cirka 05.30 på lördags morgon, helt slut var jag! På lördagen överraskade vi min lillebror som hade fyllt 20 år och det var trevligt. Igår så var jag och drack kaffe, käkade och spelade Skipbo och monopol med några vänner och som vanligt förlorade jag på monopol... Så det var en bra helg och nu är det allvar som gäller😂

Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll!Kram Emelie

Bilder ifrån helgen🍷🍹🥂

Likes

Comments

Hej alla vackra!
Hoppas ni haft en bättre helg och vecka än mig! Och framför allt att ni får en bättre helg! För jag blev sjuk för en vecka sedan, så det är penicillin och slemlösande för min del...
Men hoppas jag blir frisk snart! Och då kommer jag vara mer aktiv ! Annars är vädret piss idag vilket är tråkigt då det var faktiskt skönt att sitta ute på trädgården och få frisk luft medan man är sjuk.

Skulle verkligen uppskatta om ni kommenterade vad ni vill att jag ska skriva om! Kan vara om
mina tankar, mina intressen, mina åsikter, mina hobbys och kan ge mig på mode och skönhetstips men det är inget jag är superduper duktig på! Utan tänker på det som är viktigast för mig.
Kom med förslag!

Hoppas ni får en bra dag
Kram Emelie

Likes

Comments

Hello babes and haters!
Tonight it is party!

Hoppas ni får en bra kväll

Kram Emelie

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Idag ser det ut som att det blir en härlig dag och idag kommer bli en bra dag. Ska träffa en efterlängtad vän sen kanske hem till min far men vi får se och så kommer nog min älskade systerson nog hem:) sen kanske det blir Hässleholm en runda, vi får se vad dagen har att erbjuda.

Hoppas ni kommer få en fantastisk dag och njut av solen!

Med varma hälsningar
En glad Emelie

Likes

Comments

Hej alla godingar!

Nu tänkte jag skulle berätta lite om en person som förgyller mina dagar, för er ett helt vanligt barn men för mig hela min värld! Här nedan är min systerson på 6 månader som min syster fick när hon precis hade fyllt 17 år och Leon träffar inte sin pappa då han verkar inte bry sig... Vi bryr oss inte så men det drabbar Leon även om han inte förstår men en dag kommer han göra det! Leon har träffat sin far 2 gånger... 2 enstaka gånger och första gången på hans dop... Ute i världen finns det även andra föräldrar som inte bryr sig om sina barn.. vilket jag inte kan förstå? De är ju hur fantastiska som helst ju! Men det värsta är att han är bara någon månad äldre än min syster och han ska få sitt ANDRA barn i September, vilket jag tycker är så SJUKT! Men Leon är lika glad för det då han inte förstår och jag har nog inte sett eller träffat en så go och glad unge som han :) Så det är något de går miste om där, hans far och hans familj. Men när Leon blir äldre så kommer vi givetvis berätta för honom vems hans pappa är så är det upp till honom sen. Nog om det.

Leon är helt UNDERBAR, alltid lika glad, alltid på gott humör. Jag kommer göra allt för honom och jag kommer alltid finnas vid hans sida! Denna killen är min ÖGONSTEN, min KLIPPA, min STJÄRNA, min SOLSTRÅLE och min LIVSGLÄDJE!

Leon, moster vill att du och alla i hela världen ska veta att jag älskade dig sen första stund, jag älskar dig nu och kommer alltid älska dig mosters prins! Min fina Leon Markus Henric Nilsson <3

Har ni någon ni älskar så oerhört mycket? kommentera gärna :)

Hoppas ni annars har haft en härlig onsdag och att den fortsätter vara bra!

Många kärleksfulla kramar

Emelie

Likes

Comments

Igår åkte vi ( jag, mamma, min styvpappa och hunden) till mormor där moster S var hemma ifrån Göteborg. När vi kom blev det kaffe och mormors kanelbullar och nybakade Toscasockerkaka😋
Sedan skulle moster iväg för att kolla fotboll med sin vän då kollade vi eller mest jag på mormors grönsaker som hon har planterat själv( gurka, tomat, majs och lök m.m.)
Fläskkarrén var färdig och mormor startade det andra och när det var färdigt så åt vi middag( fläskkarré, potatis, sås, kokta grönsaker) och självklart när det gäller mormors mat så fick jag MATKOMA- SÅ GOTT!
Sen efter maten bytte jag om för att jag och mormor skulle bada i badtunnan sen kom även moster, jag och moster satt jätte länge sen sen blev det efterrätt med kaffe och glass, vilket jag hoppade då jag fortfarande var mätt efter maten. Men samtidigt spelade vi kortspel, ett vi spelar inom släkten och jag förlorade båda gångerna men det är tur att det är roligt i alla fall!
Sen var klockan mycket så det blev hemgång och väl hemma så gick man och sov.

Var en bra dag och solen sken som den har inte gjort så mycket under sommaren..

Men hoppas ni också hade en bra dag!

Många kramar Emelie

Likes

CommentsIgår var en otroligt härlig och solig dag på Ölandsdjur och nöjespark med kära kusin och hennes son och sambo. Otroligt fina djur det finns särskilt tigrarna, lejonen och schimpanserna. Det var ju varmt och soligt så det fick bli bad i vattenlandet och karusellåkning. Efter timmars bil resa och sju timmar i parken så var jag död när jag kom hem!


Skulle uppskatta om ni kommenterade vad ni vill att jag ska blogga om!

Hoppas ni får en otroligt fortsatt bra dag!

Kram Emelie


  • 226 Readers

Likes

Comments