Hej hej, hunnit med mycket idag. Gick upp 5 som vanligt nu under matten, fixade mig och passade även på att rensa lite bland badrumslådorna för att få bort gamla produkter som smink och diverse krämer. Fick bort en hel del och det känns så skönt och luftigt i lådorna nu. Det är ju inte bra att ha för gamla produkter + att jag har en hel låda med oöppnade grejer att använda om det behövs nytt.

Åkte sen till Örebro för en föreläsning och matte lektion/övning. Gick rätt bra ändå och sen körde vi tenta plugg, lunchpaus och mer plugg. Har alltså pluggat matte från 8 till nästan 3 idag. Så redo för att matten ska vara klar men en tenta nästa vecka och 5 veckor praktik kvar. Klarade i alla fall förra tentan vi hade som var om geometri och algebra :) Nu är det aritmetik och algebra. Har även massor med matematikdidaktiska uppsatser som ska skrivas :(

Men men bara att jobba på! När jag kom hem idag så tog jag och tränade, blev en timme på crosstrainern och är så jävla nöjd med det. Tog en dusch och gjorde sen kvällsmat som bestod av tonfisk, stekt ägg, avokado, tomat och paprika. Riktigt gott blev det! Blev öven supernöjd idag då jag hittade nya noccon som jag är så sugen på att testa!!

Hoppas ni hade en bra onsdag, kram!

Slänger in lite bilder från senaste veckorna också :)

Likes

Comments

Hej hej, helgen är snart över men tur att det finns tid kvar för att ta det lugnt. Jobbat hela helgen och varit helt slut. Slutade 14.00 idag och när jag kom hem så gick jag och mamma en promenad i det fina vädret. Mysigt och skönt att röra lite på sig. Köpte med mig nocco och glass hem från jobbet. Drack nocco innan promenaden och tog lite proteinglass efter. Velat testa glassen ett tag nu och den var riktigt god, kan rekomderna den!
Hoppas ni haft en skön helg :)

Likes

Comments

Hej hej, ville tipsa om en supergod matpaj som fins på citygross appen.

Sätt ungen på 200 grader.

Gör en pajdeg. Jag googlade fram en och gjorde dubber sats för jag tog en stor form och det är rätt mycket fyllning i pajen. Förgrädda pajskalet i ca 10 min.

Fyllning:

1/2 purjolök

1 klyfta vitlök

250 g hackad fryst spenat

3 ägg

3 dl grädde

400 g fetaost

1 dl svarta oliver

organo

salt och peppar


Strimla purjolöken och stek i stekpanna med smör eller olivolja. Pressa ner vitlöken och lägg i spenaten. Låt stå tills vattnet från spenaten är borta.

Vispa ihop ägg och grädden, blanda sedan ner spenatfyllningen och krydda med salt, peppar och oregano.

Häll sedan fyllningen i formen. Dela fetaosten i bitar och strö över, lägg sedan på oliverna.

Grädda mitt i ungen i ca 40 min.


Servera gärna med sallad!


Supergott och enkelt att göra. Bara att ladda ner appen och leta bland recepten för att hitta pajen och mycket mer.


Likes

Comments

En lite bild på vad jag köpte på apotea.se för ett tag sedan. De hade rea på ekologiska produkter och då slog jag till ;) Det mest är redan uppätet för det var et tag sedan, men jag tänkte dela med mig av vad jag tycker om det jag testat.

Köpte två te sorter. Inte hunnit testa det vita än, men Choco Chai var riktigt gott och kryddigt.

Älskar Smiling, de har så goda grejer, tidigare testat kokos chips från dem som jag gillade. Nötblandningarna var riktigt goda och tänker definitivt köpa fler sådana. Mangon är jag dock inget fan av. Gillade inte alls smaken och konsistensen var rätt seg. Inte alls min grej.

Älskar proteinbars och dessa tre från Swebar var riktigt goda, love them. Raw bite var supergott och precis i min smak. De är typ dadlar och nötter i en bar och smakar så gott!

Likes

Comments