Köpte decemberboxen och måste säga att asken är så fin! Blev rätt nöjd med innehållet också. Har hunnit testa två av grejerna. Läppstiftet gillade jag men nagellacket var en stor besvikelse. Blev inte bra täckning trotts flera lager och trotts att färgen ser fin ut i flaskan så var den inte bra på. Hoppas att resten av produkterna är bättre.

Januari boxen älskar jag! Bara boxen är så fin, sen blev jag väldigt nöjd med produkterna i. Balsamsprejen var bra och luktar riktigt gott. Ansiktsmasken var riktigt bra, men svår att få ut ur förpackningen och applicera. Älskar ögonskuggan, färgen är så fin! Rengöringsborsten gillar jag också och använder den då och då för att skrubba rent lite. Har inte hunnit testa ögonkrämen än men har hört bra saker om den så håller tummarna för att den är bra.

Är det någon av er som köper Glossybox och vad tycker ni om dem?

Personligen gillar jag verkligen att bli överraskad och få testa nya produkter och märken. Blir så glad när jag får hem en och prenumererar lite då och då. Det kostar ju lite så prenumererar när jag har råd :)

Likes

Comments

Var bara tvungen att visa maten vi åt för någon helg sen, det var så gott! Pappa marinerade räkorna i chili och stekte dem sedan. Jag fixade lite sallad, gurka, paprika, tomat, avokado och fetaost. Sen gjorde vi en sweet chili sås till och himmel vad gott det var! Så god helgmat alltså. Rekommenderar verkligen att ni testar :)

Likes

Comments

Hej, försöker läsa när jag känner för det och det blev lite läst i januari. Kan även säga att vi hade en engelska kurs där vi läste barnböcker, därför är det bilderböcker med denna månad. Nöjd med att jag läst lite men vill hinna läsa ännu mer. Känner mig dock stressad för att jag lägger så mycket press på mig själv när det kommer till böcker. Så ska försaka läsa för att jag känner för det och inte för att jag måste. Målet i år är att läsa 70 böcker innan 2017 är över, så hoppas det blir av :).

Likes

Comments

Hej inte skrivit något på länge, inte känt för det riktigt. Men jaja hänt lite sen sist. Hunnit fixa håret på Salong Stadskronan i Köping och blev så sjukt nöjd alltså. Blev så bra! Jobbat och tränat samt haft mycket i skolan att göra. Helt slut och all energi går åt till att få saker gjorda. Men men jobbar på. Hunnit vart ute med vänner och umgås. Blir mer av det framöver :) Längtar efter mer kul men också lugn och ro. Matte kursen som börjar nästa vecka är dock allt annat än lugn och ser inte fram emot den men hopas jag klarar kursen i alla fall.
Hoppas ni har det bra, kram!

Likes

Comments

Bestämde mig för att köpa en limited edition box som julklapp till mig själv. Riktigt nöjd med allt jag fick. Ska verkligen köpa någon mer sån här box igen :)

Likes

Comments