Hej hej, här kommer lite tips på bra mellanmål och frukostar, tycker det är svårt at hitta något att äta ibland men här är vad jag gillar att äta. Att ändra min matvanor och försöka träna i alla fall 3 gång i veckan har hjälpt mig gå ner i vikt och tänker fortsätta med det för min kropp mår bättre av det.

Så här kommer lite bilder och tips:

Gröt med frukt

Äpple (eller valfri frukt) och mandelsmör/jordnötssmör

Avokadoröra och tomater på knäckebröd

Frukt

Kokoschips

Kvargbröd

Göra egen müsli med torkade bär och nötter mm

Knäckebröd med ägg

Gröt md propud (blir jättegott med vanilj propud till)

Te (gillar Pukka te)

Propud

Kvarg

Likes

Comments

Fick detta i min Clinique adventskalender och är riktigt nöjd med vad jag fick. Måste hinna testa allt med hoppas på att hitta något riktigt bra som jag vill köpa igen sen. Saknas några grejer på bilden, vet inte vart jag lagt dem. Kan även tilläga att jag inte vann något alls på min triss kalender, synd men så kan det gå.

Likes

Comments

Köpte dessa böcker nyligen, försöker samla på mig fler klassiker och gillar designen på dessa, så fina! Kostade 79 kr styck på Akademibokhandeln och jag kunde inte låta bli. Ska försöka läsa dem snart för de var inte så långa. Klassiker kan vara skrämmande för språket kan vara rätt tungt men jag hoppas att de är bra och går lätt att ta sig igenom.

Likes

Comments

Köpte parfymen Black Opium på mellandagsrean, gillar den verkligen och har letat efter en lite tyngre doft så denna var perfekt. Fick även med mig lite annat som jag visar sen :)

Likes

Comments

Här är en bild på alla de böcker jag äger som jag läste under 2016. Läste även böcker som inte var mina och e-böcker. Blev en del och är stolt över det. Känns bra att ha läst lite för jag äger sjukt mycket böcker som jag måste läsa, köper nästan mer än vad jag hinner läsa :)

Nedan kommer lite tydligare bilder på böckerna, Trazan var även med och ville mysa när jag skulle fixa bilderna så han fick vara med och han ser så gullig ut!

Likes

Comments

Hej, igår testade jag ett recept jag kollat på ett tag på nyttiga choklad brownies som jag hittade här. Tyckte de blev riktigt goda men kan tilläga att jag ändrade lite i receptet då jag inte har kasein hemma, smakade även på smeten tills jag tyckte att den var bra. Här är hur jag gjorde, men ni kan ju även se grundreceptet.

Ingredienser till 6 st:

1 banan

3 ägg

2 msk kakao

1,5 tsk vaniljsocker

1,5 msk jordnötssmör

1,5 tsk vetemjöl

1 proteinbar till topping (gjort på lite olika men swebar choklad fungerade bra)


Hur:

Jag mosade bananen och blandade ihop resten av ingredienserna tills jag fick en hyfsat slät smet (man kan mixa allt också). Häll i lagom med smet i formarna och toppa med bitar av proteinbaren. Grädda i mitten av ugnen i 10 min på 175 grader.

Tyckte de blev jättegoda och gjorde fler idag som jag ska frysa så jag har till mellis :)

Kan tillägga att de inte alls smakar mycket bana vilket jag var rädd för, men man känner inte banansmaken alls tycker jag.


Likes

Comments

En liten överblick från 2016. Kommer knappt ihåg vad som hänt men bilderna fanns sparade under 2016 så då måste de har hänt nu, har typ noll koll på när saker har hänt tror att saker som hände 2015 hände 2016 osv. Jaja, har varit ett år fullt med händelser. Avslutade första året på universitetet och började på andra. Tror vi började städa på mammas jobb när året började och det gör vi fortfarande. Umgåtts med vänner, både nya och gamla. Ätit glass, plockat svamp, gått på promenader, läs böcker och massa annat. Åkte på semester till USA med familjen, fick jobb på Ica, fyllde 20 och så fick vi Trazan också. Ett rätt bra år ändå alltså. Ett rent under att jag skrapade ihop lite bilder, tar aldrig kort på människor typ så blev på lite allt möjligt som kom med.

Likes

Comments

Sista månaden 2016 så läste jag 4 böcker och 4 noveller. Avslutade året med att nå mitt mål med att läsa 100 böcker och det kändes rätt bra. Ska göra ett inlägg om böckerna senare. Gillade verkligen böckerna jag han läsa i December, var inte så sugen på att läsa dock och tror att pressen av att hinna med läsningen blev lite för stor, tar det lugnare 2017 och ska försöka hinna läsa 70 böcker i år. Fortfarande mycket men mer hanterbart för mig. Läsningen är ju även min största hobby så för mig känns det självklart att lägga ner tid på något jag älskar att göra. Gillar att förlora mig i sidorna och komma in i en annan värd med andra människor och deras problem, det får de egna problemen att kännas minder och mer hanterbara. Nådde ni något mål under 2016 och isåfall vad? :)

Likes

Comments